Alle innlegg Sukkerforum

Grunner til at jeg takker for meg:

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zara ma. 5 mars 2018 13:38

Jeg er single kvinne etter samlivbrudd, har to småbarn og er 47 år. En av grunnene er at jeg er 47 år og det er nok ikke mange som søker etter kvinner på den alderen. Samtidig er hverdagen min super med småbarn og andre foreldre som er gjerne 10+ år yngre enn meg. Menn som er bare ganske få år eldre enn meg blir på alder med fedrene til omgangskretsen min. På sukker har jeg fått henvendelser fra menn på andre kanter av landet, like sjelden som i nærområdene. En lørdags kveld ble jeg sittende å maile frem og tilbake med en fyr fra vestlandet, ( jeg bor på østlandet). Det var hyggelig det, men jeg har ingen planer om å reise langt for å treffe noen av åpenbare grunner. Jeg følte meg enda mer single (litt trist) etter å ha brukt nesten en kveld på denne personen som jeg aldri kommer til å se eller møte. En av grunnene er at dette med kjemi er så uforutsigbart at det helt umulig å vite selv om matchtallet er høyt. Jeg har kun vært på en date, han tok raskt kontakt med meg og vi hadde godt matchtall. Han hadde en helt annen bakgrunn enn meg, både jobbmessig, miljømessig osv,. men jeg tenkte at jeg ikke skulle være fordomsfull og gi det en sjanse, men det føltes bare helt feil. Jeg synes nesten alle skriver det samme - jeg også: litt sporty, litt reise, litt matlaging, litt familie, litt sushi og tørr hvitvin...
Jeg får mer oppmerksomhet i det virkelige liv enn på sukker faktisk, ikke at jeg blir sjekket opp, og hadde jeg blitt det hadde jeg ikke skjønt det, Alle tror det er lett å treffe mange på "nettdating" , men det er stille på profilen min. Jeg vil ikke "gå på byen" for å finne noen og jeg har god selvtillitt om ikke god "date-selvtillitt" . Jeg tror man kan treffe noen når man minst venter det, og da er å nettdate akkurat det motsatte. Jeg merker at jeg blir mer trist av å lete etter noen her, med slunken respons. Alle vil jo ha "mest for pengene" her: "yngst, penest, best til å selge seg". Det fine er at jeg har verdens herligste venner, familie og ikke minst barn - og jeg skal bruke tiden min på dem og andre ting som gjør meg glad, rett og slett innse "min skjebne", en lettelse og smiler når jeg tenker på det, jeg skal ikke lete mer. Lykke til til dere som holder ut "jakten". Klem fra meg

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 5 mars 2018 14:49

Jeg ble ikke helt klok på hva du søkte etter og dermed er det litt vanskelig å forstå hvorfor du ikke lyktes heller. Forstår jeg deg rett om du har søkt etter menn som er 10 år yngre enn deg fordi du har barn på samme alder som dine. I så fall er jeg redd du søker etter en gruppe som har ganske mange flotte damer å velge mellom. En mann på 37 vil kunne velge blant kvinner fra 30 og opp. Det er nok et stort flertall som heller velger ned i alder enn opp.

Skjult ID med pseudonym Zara ma. 5 mars 2018 15:14

Tenkte egentlig en på min alder eller litt eldre.

Skjult ID med pseudonym Zara ma. 5 mars 2018 15:16

Jeg kunne kanskje prøve å smile litt mer på profilbildet

Skjult ID med pseudonym RettVest ma. 5 mars 2018 16:17

Ingen hindring å bo i en annen landsdel...
Jeg er på flyttefot til Østlandet.

(mann 49 år fra Oslo) ma. 5 mars 2018 18:35 Privat melding

Finner ingen som heter Zara og er 47 her :)

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 5 mars 2018 19:21

Les svaret fra Peder denne uka, i den spør-Peder-spalta her. Han hadde noen gode poenger denne uka, synes jeg.
Kan virke som du og hun dama han svarer der sliter med mye av det samme:)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 5 mars 2018 20:14

Søker du samme alder og litt opp er det jo ikke så lett å forstå hvorfor du ikke får respons.

Spørsmålet er jo om du også vil ha mest for pengene. De aller fleste har venner og kollegaer som er positive og oppmuntrende. Det betyr ikke at man er superattraktiv ved nettdating dessverre. Bilder er viktige på nettdating.

Ellers kan du jo prøve deg litt frem. Hvis du forenkler det litt og kategoriserer menn på en skala fra 1-10 kan du prøve hvor langt ned du må gå før du får respons. Undersøkelser har visst at de fleste rangerer de samme ganske likt så de du liker best er det nok veldig mange andre som liker også.

Skjult ID med pseudonym Løve62 ti. 6 mars 2018 00:02

Mener jeg har hørt noen hint om at kællæne her inne bedriver "me-too-bonanza" etter fylte 50.
Så om du ikke er for sær på alder oppover burde det være god grunn for å bytte til et bilde med oppover-munnviker, og kanskje noen gladord i profilteksten.

Om det blir for trangt om plassen i innboksen etter oppgradering, er det bedre å slette de mest vulgære.

🦁

Skjult ID med pseudonym Zara ti. 6 mars 2018 07:02

Tusen takk for kompliment Patent

Skjult ID med pseudonym Zara ti. 6 mars 2018 07:03

Takk foe tips Lone! Jeg så dvaret til Peder rett etter jeg skrev og tenkte at det var ganske likt ja

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 6 mars 2018 14:10

La oss være ærlige. Begynner du å skrive på forumet har du kommet til veis ende. Dette er kirkegården for de evig single. Her er håpet alltid tent, men lyset alltid slukket fordi kistelokket er klappet igjen og to meter jord ligger oppå. Ut fra dette forumet kommer ingen. Kun som ramlende zombier på jakt etter 20 år yngre lekkerbiskener å sette tennene i. Her blir du fordervet og korrumpert av kloke koner og et par åndssvake herrer som sirkulerer rundt på damenes nåde. Jeg sier derfor som Gandalf den grå: «Run, You fools. Run!»

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 mars 2018 15:39

I dette tilfellet som det svares på i Preben sin spalte, så er nok fort det en typisk profil som menn hopper over.
Ei dame som tilsynelatende ikke har noen feil eller mangler. Da oppstår to potensielle tolkninger av profilen; 1) Hun er rett og slett for bra. 2) Hun lyver og det kan fort være noe mer alvorlig galt med vedkommende.

Ei dame som derimot virker litt mer sårbar, åpen og ærlig om at hun ikke er noe supermenneske, virker mer naturlig og føles lettere å relatere til.
Ikke minst vil det føles realistisk å prøve seg på vedkommende.

Hvis din profil @Zara uttrykker noe av det samme, så kan det være en forklaring på problemet.
Samtidig så virker det ut i fra din post at du egentlig ikke føler noen trang til å ha noen kjæreste heller. Så hvorfor skulle du da stresse?
Vær heller singel, nyt livet med dine barn, familie og venner. :)

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 16:21

Jeg trodde faktisk at man ikke skulle uttrykke noe annet enn at man var et supermenneske, og bare være positiv på slike sider.

Jeg vegrer meg for å være så ærlig som jeg egentlig har lyst til å være. Ikke det at jeg hadde tenkt å legge ut om alt, men jeg lurer litt på hvor ærlig man kan tillate seg å være.

Jeg sliter egentlig litt med det samme, og aner egentlig ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg ordlegge meg i enda mer positive ordelag så blir det falskt, og joda, jeg kan også sikkert smile mer på bildene mine. Men ærlig talt, så tror jeg ikke at det hjelper.

Ikke har jeg særlig høye forhåpninger om hva jeg kan "få" heller så vet ikke hva som er greia. Andre kvinner får tydeligvis, etter som jeg har lest, innboksen full av meldinger og besøk konstant. Jeg vet ikke, men kan få tanker om hva som er galt med meg av det.

Synes egentlig at hele greia bare blir mer og mer vanskelig. Mulig jeg trenger en pause.

Beklager at jeg sutrer, men er litt lei egentlig.

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 16:58

Ok, da forstår jeg ikke det konstante behovet noen har for å fremstille det som at det er slik for kvinner og det bare er enkelt og greit osv. Det skaper kanskje en følelse av at noe er galt med meg siden jeg ikke opplever det, og at om jeg hadde vært penere og bedre så hadde alt vært enkelt og greit.
Jeg innser jo at dette ikke er særlig konstruktive eller nødvendigvis sanne tanker, men usikkerhet trigger vel endel slike tanker.
Jeg får jo noen meldinger, og noen har vært interessante og andre ikke.

Jeg prøver å smile, men jeg smiler stort sett ikke med åpen munn fordi jeg synes at jeg ser merkelig ut når jeg gjør det.

Å ta initiativ er veldig vanskelig her inne synes jeg. På Tinder synes jeg det er enklere. Der får man en match, og det kan jo indikere en slags interesse i hvert fall. Mens her må man inn på profilen, sende melding og vente på svar ☺️

Ganske rart, hvor tåpelig egen tankegang ser ut når jeg skriver alt ned 😊

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 17:18

Ja, jeg vet jo egentlig at det er slik, men så sniker tvilen seg inn. "Tenk om det virkelig er slik".

Hehe, ok. Kanskje jeg skal utfordre meg til å gjøre det ☺️

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 17:18

Jeg vil beholde anonymiteten min, Franke, så nei.

Skjult ID med pseudonym Vann ti. 6 mars 2018 17:31

Forstår at det kommer noen tanker snikende om det ikke blir slik man hadde tenkt seg. Men aldri gi opp og husk positive tanker.
Selv så opplever jeg at folk ikke engang gidder å åpne/lese melding jeg har sendt dem. 7 dager uten å ha svart så blir det blokkering (rydding). Ute av syne, ute av sinn 😊 Så er det bare å lete videre. Håper du og alle andre uavhengig av kjønn ikke mister motet. Lykke til 😊

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 17:46

Hvorfor skulle det ha noe med akkurat deg å gjøre, Franke? 😊
Dessuten, hvis jeg får en person sin mening; hvordan kan jeg vite at den ene personen har rett? Kanskje den personen ikke liker meg eller slik jeg er.
Det finnes ingen objektiv sannhet på det, så det blir litt meningsløst sånn sett.

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 17:57

Nå har jeg ikke bedt om tilbakemeldinger. Noen ganger ønsker man å få ut frustrasjon uten at det betyr at jeg ønsker å bli bedømt av hele forumet som "ikke attraktiv nok".

Skjult ID med pseudonym Furia ti. 6 mars 2018 18:37

Ja, jeg får gjøre noen endringer og se om det blir endringer da.

Ja, og bli flinkere til å ta initiativ selv 😊

Skjult ID med pseudonym bobb ti. 6 mars 2018 19:18

Meeget interessant oberservasjon @patent. Mange prøver kanskje å treffe et bredt publikum, meg selv inkludert de gangene jeg har profiltekst. Mulig at jeg vil benytte meg av en annen innfallsvinkel neste gang. 👌

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 6 mars 2018 23:48

Jeg har ingen profiltekst, men regner med at innsatsen på forumet gjør susen🤪

(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 mars 2018 02:06 Privat melding

Er deg en type forum premie som eg ikkje visste om?

Skjult ID med pseudonym Zara on. 7 mars 2018 06:46

Jeg meldte meg inn for bare 4 uker siden, - med binding på 6 mnd, så jeg kommer sikkert til å «henge» her, selv im jeg mentalt er ute. Synes det er interessant å lese svarene til Preben. Ha en fin dag alle sammen

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 7 mars 2018 09:40

Det forklarer jo mye Zara. Problemet ditt har jo en enkel forklaring. Du er veldig utålmodig og har forventninger som ikke nettdating kan leve opp til. Sukker tilbyr bare en mulighet til å komme i kontakt med andre single som du også får ganske mye informasjon om. Sukker er ingen leverandør av menn.

Skjult ID med pseudonym Zara on. 7 mars 2018 21:20

Flere her som sier at det virker som om jeg trives som single, men jeg hater det. Det er omtrent ingen ting med å være single som jeg liker.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 7 mars 2018 21:51

4 uker er ingenting. Det er kanskje lett å være litt urealistisk i begynnelsen med tanke på hva sukker kan tilby, og man tenker kanskje at det skal være enklere å treffe noen her enn der ute i den virkelige verden?
Noe det ikke er. Det er bare nok en arena der man kan og ikke kan finne noen. Det betyr også på en lang rekke frustrasjoner. Noe man kan kjenne på til tider, men det er ikke nødvendigvis noen grunn til å gi opp.

Man må kanskje justere forventningene sine. Jeg har ikke vært på en eneste date siden jeg registrerte meg her i fjor høst, men har hatt samtaler som har vært gode. Men ikke nok til at jeg ønsker å møte noen. Jeg har også hatt mange kjipe samtaler, men det er nå så. Akkurat nå tenker jeg at sjansen for å finne noen her er like stor, eller til tider mindre, enn å treffe noen i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 7 mars 2018 22:23

@Zara

Jaha? Hvorfor hater du det? Du har jo tydeligvis mye å henge fingrene i, har god familie og venner.
Kanskje på tide å begynne og like å være singel? Jo mer tilfreds en er med sin egen situasjon, jo mer smitter det over på utstråling.

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 7 mars 2018 22:41

🤔 Smuglyness, er vel et motsatte av utstråling??? 🙃.
Men, det er vel tatt opp i en annen tråd...

Skjult ID med pseudonym Zara sø. 25 mars 2018 10:52

Jeg har ombestemt meg - jeg gir ikke opp, det handler om å være klar, samtidig må jeg innrømme at jeg synes det er kjempeskummelt å gå på date. Jeg får ta mot til meg og laste opp et profilbilde...etter hvert.

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 25 mars 2018 11:06

Last opp profilbilde, og skriv på forum med åpen profil.
Mange forumlesere er på utkikk etter damer meninger.

🦁

(mann 34 år fra Telemark) ti. 27 mars 2018 13:26 Privat melding

Når ble 47 år en alder damene ble uinteressante på da? 🤣🤣 Hiv på profilbilde og litt optimisme så ordner dette seg😊