Alle innlegg Sukkerforum

Kom igjen jenter!

Vis siste innlegg
(mann 58 år fra Oslo) ma. 27 mars 2006 18:49 Privat melding

Mange interessante innlegg, synes sukker har hatt en fin utvikling mht nye tjenester på nett! Til diskusjonen om hvorfor man er her og hva man egentlig ønsker, varierer det sikkert mye. Men - jeg tror faktisk mange ønsker seg en ny partner innerst inne, selv om enkelte flagger høyt at de bare er ute etter tilfeldig treff. Jeg har lyst å utfordre damene litt: når guttene skriver interessant eller veldig interessant, kan dere jo svare tilsvarende - evt skrive ikke interessant! Får man en mail synes jeg godt man kan svare selv om man ikke er interessert, muligens er jeg (blitt) veldig gammeldags, men det koster ikke mange kaloriene å svare! Det kan da ikke være slik at alle jentene får en million mail hver eller har jeg gått glipp av noe?? Skjønner godt at enkelte jenter er redde for å gi for mye av seg selv i begynnelsen, men trodde ærlig talt likestillingen var kommet lenger!! Kom igjen jenter, vær litt tøffere - den som intet våger intet vinner!

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 31 mars 2006 16:03 Privat melding

Jeg tror nok dere må bare innse at mannge damer er bare sånn...

Mange damer sier at dette heller skyldes redelighet i stedet for kostbarhet. men vel vel. Det kan da være så som så da...

Skjult ID med pseudonym Venter... fr. 31 mars 2006 20:02

Jeg sier bare... Kom igjen gutter... vær litt tøffere dere og! ;-)

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 30 april 2006 01:22

Du skulle bare visst, det koster en del kcal å svare absolutt alle.

(kvinne 52 år fra Oslo) sø. 30 april 2006 11:36 Privat melding

Enig med deg jogger....

Men dette må nok guttta ta seg sammen på også. ikke noe bedere på dette planet :-)

Så Her bør begge parter ta seg sammen ;-)

(mann 42 år fra Rogaland) sø. 30 april 2006 16:20 Privat melding

Jeg tror dere bare er litt gamle og ikke behersker slike nye kommunikasjonsformer like godt som resten av oss. Dette fungerer ikke på samme måte som velduftende kjærlighetsbrev til nabojenta en gang på syttitallet... ;-)

Man kan vel ikke gå rundt og kreve og forvente at andre skal gjøre som dere vil at de skal gjøre? Jeg mister ikke akkurat nattesøvnen av å ikke få svar på en melding.

(kvinne 39 år fra Oppland) sø. 30 april 2006 19:02 Privat melding

Enig med TomKrus.
Men jeg er jo en av disse uforskammede frekke og.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 april 2013 23:51 Privat melding

Jeg må si at jeg er ikke villig til å svare alle. Hvis man innleder med noe veldig overfladisk eller ikke har profilbilde, så svarer jeg ikke. Synes det burde være helt greit. Hvis noen skriver "skype?" Eller "send meg en sms på dette nr******** så får du bilde", så er det uaktuelt. Jeg får ikke en smule dårlig samvittighet heller. Hvor mange damer tror dere en fyr kan slenge ut "pen du!" til på en kort stund? Bruker man ikke mer enn to sekunder på første melding, ligger det ikke så mye i det at man skal få dårlig samvittighet eller få beskjed om at man er ufin for å ikke svare.

(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 25 april 2013 01:08 Privat melding

Enig med deg Lene-lill

Jeg svare de som tydelig viser at de har lest profilen min og på den måten viser at de er interessert. Men jeg svarer alle da, er bare lettere å avise de som bare skriver hei. Ett bare hei viser jo total mangel på fantasi :-p og gir litt følelse av en masse utsendelse.

Svarte selv han som beklaget seint svar og ville opptre på jentefesten min... Men med et av sukker sine svar man kan bruke når man takker nei til å bli kjent.