Alle innlegg Sukkerforum

Dagens aktualitet

Vis siste innlegg
(mann 56 år fra Hordaland) to. 8 mars 2018 20:31 Privat melding

Generalisering, men dog:
Hvordan kan det ha seg at mens kvinner kan ha både to og flere tanker i hodet samtidig, og sågar være såkalte multitaskere, så kan menn bare tenke på èn ting om gangen? F.eks: Prøv å få kontakt med et mannfolk som glor på en fotballkamp. Enten får du ingen reaksjon, det ropes HYSJ, eller du blir beordret ut på kjøkkenet for å hente øl og pizza. Hvorfor er det slik, og hva kan damene på Sukker gjøre med dette?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 8 mars 2018 20:39

Hvilken pizza ønsker du til hvilken øl?

Skjult ID med pseudonym bobb to. 8 mars 2018 20:47

Vi er vel skrudd sammen litt forskjellig.

Kvinner kan _fokusere_ bedre på flere ting samtidig enn menn, men samtidig blir jo også fokuset etterhvert utvannet. Det er nok en fordel og en ulempe med begge deler. Selv om det for oss menn noen ganger virker som sort magi har det som alt annet i naturen en biologisk pris. 😄

https://www.youtube.com/watch?v=rLF4kZATn6M

Skjult ID med pseudonym bobb to. 8 mars 2018 21:01

Kvinner kan snappe opp hva som blir sagt i en samtale i rommet samtidig som de selv snakker i telefon. Det er helt hinsides for meg.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 8 mars 2018 21:03 Privat melding

Er iallefall ei her som har skjønt det 😜🙈😇😎

Skjult ID med pseudonym bobb to. 8 mars 2018 21:15

Ja, noen har sikkert spissere ører enn andre. 😂

Jeg finner labert vitenskapelig belegg for kvinner og multitasking på det store internett, men jeg opplever ofte at det er en sannhet i det. Kanskje er det bare innbillning og en myte?

Jeg er i hvertfall totalt ubrukelig på å fokusere på mer enn en ting av gangen, om det ikke er helt automatiserte oppgaver. Men det kan jo like gjerne være meg det er noe i veien med.

Skjult ID med pseudonym gameover to. 8 mars 2018 22:26

Er forferdelig på multitaskingen 🙈 er det for mange ting på en gang så blir ingenting gjort

Skjult ID med pseudonym Balder to. 8 mars 2018 22:52

Det er jo selvfølgelig forskjellig fra individ til individ, men generelt sett har visstnok (kan man stole på noe som er "visstnok?) kviner en bedre evne til multitasking, mens menn er flinkere til å fokusere på en ting. Det kan jo slå lit uheldig ut hvis det mannen er flink til å fokusere på er fotball på TV.
Og som (nesten) alltid når forskjeller på kjønnene kommer opp, svarer jeg at det er et resultat av evolusjon. Kvinnene passet barn, laget mat, plukket bær, holdt oversikt over alle sosiale bånd i stammen og laget klær og redskaper. (og sikkert en masse annet. Mennene jaktet og kriget med nabostammene.
Vi har mer steinaldermenneske i oss enn vi liker å innrømme.