Alle innlegg Sukkerforum

Gullgravere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 01:48

Man kan like å tulle om, og attpåtil le av, golddiggers, og tenke at det er få som er slik. I tiden som singel har det egentlig overrasket meg hvor opptatt mange damer er av velstand. Flere blir merkbart fokusert på hva jeg eier og hvordan jeg har fått det til. Jeg blir da uinteressert, og unngår nå bevisst temaet. Flere skriver i profilene sine at det er en forutsetning med ordnede økonomiske forhold. Dette kan jo gjelde økonomisk rot, men jeg synes at det er en litt underlig ting å fokusere på i profilteksten. Hvorfor tenke på det? Det vil jo vise seg. 🤔

Jeg er overbevist om at mange damer henger igjen i det gamle kjønnsmønsteret der mannen er forsørgeren, og at dette er en attraktiv egenskap. Nå er det sikkert mange moderne og fryktelig sterke forumkvinner som vil legge hodet på skakke, og med mildt blikk og enda mildere stemmer si at det bare er det indre som teller. 😉 Men er det noen damer her inne som tør å innrømme at velstand har betydning, og kan fortelle litt om hvorfor det er tiltrekkende? ✍️

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 01:55

Mange kyniske mennesker...
Frankie!
Ikke no nytt, det der...
😆😆😆.
🤑🤑🤑.
😝😝😝.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 18 mars 02:01 Privat melding

"Flere blir merkbart fokusert på hva jeg eier og hvordan jeg har fått det til"

Ikke som et innspill til tema,men heller en observasjon av at du vel med dette forteller at du selv er ganske godt bemidlet? Bare sånn for å prøve å forstå hva som ligger i trådens problemstilling.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 02:19

Nå har jeg lært dere hvordan man får damer til å være stille, gutter. 😂

(mann 45 år fra Oslo) sø. 18 mars 02:23 Privat melding

Har ingen preferanse for damer som er stille : )

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 02:43

Enig med deg Pat!
Bigthumbup!
🤣🤣🤣.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 mars 03:14 Privat melding

'Gullgravere'. Akkurat, ja. _Sånne_ dér, ja... 🙄

Ikke noe stigma, eller stempel, eller føringer som sier noe om trådstarters forutinntatthet, eller personlige verdivurdering av "sånne damer", som synes en mann med litt ekstra midler er mer postivt enn negativt, i noen retning, der nei. Neeeeida,neida! Dét har vi _ikke_, sett.... 👀 😶

–hvis vi gjør slik: 🙈

😆

Du vet det, Franke, if I may be so frank with you; kvinnfolk kan ofte bli "stille", av langt flere grunner enn det mange menn, gjerne umiddelbart antar og tenker på. Just sayin' 😏

Ut over det:
Jo, du har sikkert en del rett i det, Franc... ;P
Kvinners øk. selvstendighet er, i et historisk perspektiv, ikke et veldig gammelt fenomen. TTT.

Å ha "bra (nok, eller skal eg si NOK) med" midler er jo (vel?) noe mer eller mindre alle ønsker seg? Det er attraktivt av den enkle grunn at livet generelt er "lettere", mer "behagelig/komfortablet, og morsommere på mange måter, for de velbemidlede, sammenlignet med det å ha lite eller for ikke å si null midler, eller enda verre, å være skyldig og på minus når det gjelder midler. (Luksusfelle-kasus dras ofte frem som negativt, av både kvinner og menn. Og da menes nok gjeldsslave generelt, tenker eg.).

Er vel ikke så mye mer hokus pokus enn det, kanskje...??

Pluss at det seff. kan si noe (forbindes med) om personlige egenskaper, da, og i attraktiv forstand da fortrinnsvis egenskaper, som vurderes positivt.

Er for øvrig overbevist om at det er minst like mange menn som henger igjen i diverse gamle kjønsrollemønstre, inklusiv dette du tar opp.

Eller hva tror dú om det, @Franke? Er damer generelt mer "sirup" enn menn, sånn sett, tenker du?

Og hvis det stemmer, at menn sitter like "fast". -Og kanskje fremdeles i utbredt grad "trives" best med å ha størst pung, samt pengepung, i et forhold?
-Hva bunner dét i? Ska tro...?

Voffor tenker menn på, og er opptatt av sånt, dåååå?

Er ikke det like interessant? Lism? 😶

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 mars 03:22 Privat melding

PS: den muligens noe selvtilfredse ( 👀 ?) kommentaren om å _lære_ bort hvordan få damer tause, satt jo for øvrig "noe løst"..spør du meg, altså. Nesten litt tanke-løst... 🤔
Men,altså..den stod bra i stil med den stilie overskriften i tråden. ^.^ 👍

Som bruttern her, gjør eg meg vel noen tanker, om motivene og intensjonene dine, mister Franke. Eller hva problemet ditt egentlig, er.

For det skulle vel ikke være slik, at du mer enn svar på spørsmålene dine, hadde lyst på et aldri så lite egoboost...? -Just asking, altså. Kinda frankly, you know. Dear. 😉

Var det passelig "damepratsomt", for your likings? Eller? ☺️

Satser på at det var bedre enn tysstnad, jaffal da. 😁

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 mars 03:24 Privat melding

ups! *problem_stillingen_ din, var det, ja.

My bad. 😇

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 mars 03:29 Privat melding

*komfortabelt

hehe
not tablet.

(-er det mer smårusk nå, så legg go'viljen til, pretty pplease! )

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 03:31

SASSY! 😍
Shake em up!
🔥🔥🔥.
👋

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 18 mars 03:44 Privat melding

'course 😉

https://www.youtube.com/watch?v=qAOLTsTtZis

Whose milkshake, or hose. That's the question.

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 18 mars 04:16

Frankie!
Don't forget the prenuptial agreement!
😉.
https://youtu.be/y7LcMjNszDo
💰💰💰.
👻👻👻.
🤣🤣🤣.

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 18 mars 07:25

En selvstendig mann, også økonomisk, er langt å foretrekke. Har det rimelig greit sjøl, men er ikke opptatt av hele tide å kjøpe noe nyere, større, bedre - og kanskje nettopp derfor klarer jeg meg helt fint😇. Hadde hatt problemer med å takle kredittkortgjeld, spiling og shopping ute av kontroll 😉

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 08:14

Det du utstråler er vel det du tiltrekker deg. Vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 18 mars 08:22

@sassy - ryddesjau i natt? det er så deilig å se, se at det renner ut både bokstaver og tanker.

Men forruten det da, så har jo Franketassen et poeng, det er andelsmessig heftig oppmøte når reklamen lokker med halve kongeriket.

Av egenerfart realitet kan nevnes at omskriving av profil kan anbefales om håndvesker og silicon hoper seg opp i innboksen, når målgruppe i langt større grad er kajakker og isbadere. Profil med vektlegging på sjølberging og naturbruk ble for meg en redning.
Og om det skulle komme inn ei som mistenkes medbringe graveutstyr og geolograpporter, fikses det i fjerde melding - hokuspokus, der forsvant hu -

Men selvfølgelig, om fristelsen skulle bli for stor er jo veien kort om temaet for helgen begrenser seg til rekordnoteringer i skrittelleren

🦁

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 18 mars 08:48

Hvorfor har du skaffet deg halve kongeriket da, Løve62? Hva vil du bruke det til hvis det er så vondt å dele det? Det samme spørsmålet kan jo gå til trådstarter. Dere er godt bemidlet, men liker ikke at det tillegges vekt hos en potensiell kvinnelig partner. Skal hun lukke øynene når dere er sammen da?

Løsningen må jo være å treffe en kvinne med like mye av materielle og økonomiske ressurser. Men ser dere, også hun vil jo da i prinsippet ha valgt dere på grunn av økonomiske forhold. Partnere som velger hverandre på grunn av økonomisk likhet får nødvendigvis sin kjærlighet en smule korrumpert. Det ligger i sakens natur.

Det dere vil ha, er en kvinne som ikke «ser» pengene deres. Det skal være «ren kjærlighet» forstår vi. Er det gjerrighet som er det egentlige problemet her, tro?

Dere vil ikke dele verdiene med en kvinne som har mindre enn dere, og dere vil heller ikke ha en kvinne som selv har en livsstil preget av mye penger. Alt dette fordi dere vil ha «ren kjærlighet». Så hva slags kvinne vil dere egentlig ha? En taus kvinne? En lydig kvinne? En kvinne som bare står dere og er pen, men uten å kreve noe av dere?

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 18 mars 09:43

Hvis man må betale for en kvinne så kalles det prostitusjon.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 09:45

Tenker at Subjekt er inne på noe viktig. Det du utstråler, tiltrekker du deg. Jeg unngår menn som bare skriver om alt de har og har gjort som pesten.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 10:02

Jeg må legge til at menn er like opptatt av slike ting. Det er alltid de som skal fortelle meg hvor godt de har det. Sniker inn i samtalen at de har hus, hytte, bil osv. Til og med de som påstår at de er opptatt av det enkle og ikke bryr seg om det materialistiske gjør det. Det gjør de helt uten at jeg har spurt og fortsetter gjerne selv om jeg virker uinteressert i det.

Mange skriver også om alt de har i profilteksten og endel har bilder av hus, bil og båt. Alle disse tingene gjør at du tiltrekker deg de som også er opptatt av slike ting.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:06

Jeg vil rose dere som har svart på oppgaven. Til dere andre sier jeg lystig: Prøv igjen! 😉 Jeg skriver ingenting om hva jeg har eller hva jeg har gjort. Selv de enkleste av dere kan nok forstå at det på et punkt kommer til overflaten, i et bekjentskap over tid. Eller kanskje jeg skulle ha spilt inn noen episoder av «Millionær i forkledning» og funnet min egen, personlige Askepott. Eller vent, hun ble vel fort godt vant, hun også.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:20

Ja, så fint. 👌 Spørsmålet er hvorfor velstand er tiltrekkende, for dem som synes det. Kom det virkelig ikke klart nok fram? 😂 Det jeg lærte på skolen var at det er viktig å lese oppgaven. 🤓

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 10:22 Privat melding

"Det vil jo vise seg"..... Når da? Når man har brukt av sin dyrebare tid på å skrive og bli kjent?.Skjer ikke. Men, når, under samtalen, føles det riktig å fortelle (skryte?) av egen økonomisk fortreffelighet, franke? Er du en av de som har krysset av for "høy inntekt" og evt "høyt forbruk"?

Har mange ganger lurt på hva menn ønsker å fortelle/oppnå med det....

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 10:23

I et bekjentskap over tid, ja det er jeg med på, men nå er det ikke snakk om over tid, men relativt kjapt. Så ja, menn er like opptatt av det som det kvinner er.

Og fantastisk god bruk av hersketeknikker. Alle vet jo at det blir gode diskusjoner av slikt.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 18 mars 10:24

"...hun ble vel fort godt vant hun også" Kan du utdype den, Franke? Betyr det at du ikke ønsker å dele av overfloden? Skal din partner - som kanskje bare har en middelmådig inntekt - sitte hjemme mens du ferierer på Bahamas?
Skal hun kjøre etter deg i en gammel Opel, slik at hun ikke blir for "godt vant" til å sitte i en Tesla?

Jeg forsørger meg selv og har gjort det siden jeg var 18. Forventer det samme av en mann. Har ALDRI blitt fristet av penger, tvert imot! Når jeg ser hvor navlebeskuende og cocky enkelte blir av å ha penger, så er det "takk for seg" for min del.
Jeg hadde uansett ikke passet inn i en slik setting, jeg ville ha følt meg "underlegen" hvis jeg skulle være avhengig av hans penger og goodwill.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:25

N-nei, d-deeet har jeg i-ikke gjort ...? 😉 Neida. Jeg har ikke det. Hva med å svare på spørsmålet, heller enn å stille meg private spørsmål?

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 10:28 Privat melding

Det er jo interessant å finne ut hvordan noen menn ser ut til å tiltrekke seg "golddiggers", mens andre klarer å styre unna. Er ikke du en fellesnevner, franke?

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 10:29

Vel, hvordan din profil er utfylt kan faktisk ha mye med hvem du tiltrekker deg, så det er naturlig å ønske å finne ut av det.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:33

Spekulasjon om det private inviterer til retorikk. Jeg liker å iføre meg buksedrakter og å kalle meg Sylvi. Hva utstråler det? Dette er et retorisk spørsmål.

Tilbake til tema. 😏

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 10:33 Privat melding

Kan du komme med eksempler på ting som blir skrevet, som gjør at disse damene passer inn under betegnelsen "golddigger"?

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:38

Bra, Haugtussa! Her sikter du vel til dårlig kontra bedre økonomi. Hvis jeg heller spør deg om «normal» kontra romslig økonomi; Hvilken betydning har det?

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 18 mars 10:39

Men det er jo mange faktorer som påvirker dette. Det er ikke slik at kvinner som er opptatt av penger og velstand går etter han som har fylt ut at har lav-middels inntekt osv.
Slike ting henger sammen, og det er da naturlig å ønske å finne ut av det.

Men ja, at man ikke er opptatt av økonomi i det hele tatt og det å være gold digger er to forskjellige ting. Selvsagt ønsker jeg en mann som har fast inntekt og klarer seg selv.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 10:42 Privat melding

Tar en romslig mann med normal økonomi, takk!

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:43

Opplever det samme fra menn. Veldig mange liker damer med stor pengesekk.

Ellers ser jeg ikke problemstillingen. De som henger seg opp i alle disse gullgraverne, er helt uinteressant. Og det slår meg at det ofte er de samme som flasher sine store logoer, biler, hytte og x antall destinasjonsbilder. De kloke fremmer seg selv, og ikke eksterne assets.

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:45

...Både i profil og dialog.

Legger ikke merke til hva de presenterer, men hvordan; som her. Lang og omstendelig tåkelegging for å få frem at man har cash, er like illle som de som graver etter selvevgullet.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:46

Nå kommer det vel snart noen veggord på det gode budskap også. 😂 Gjerne i god oppløsning så jeg kan printe ut og ramme inn. Dvs. om jeg går tom for papir.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 10:46 Privat melding

Golddiggers er vel de som kun går for velstanden, og bryr seg lite/ingenting om utseende, personlighet og kjærlighet. Er det slike golddiggers du tiltrekker deg, franke. Er det bare den "romslige økonomien" din du har å skilte med?

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:46

*selve gullet.

For de som graver etter feil😋

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:48

Men det liker du jo Franké😂 kan henge opp ved siden av kontoutskriften din😂

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:49

Haha, touché! 😍

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:51

Eh...ok?!!😘

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:52

Fant en passende😍

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 18 mars 10:55

Hvor gamle er disse damene du dater, Franke? Hvilken fase i livet er de i?

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 10:55 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 10:55

Hahaha

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 18 mars 10:57

Penger er lik lykke? Tror ikke det... "Eier du flere enn syv ting, eier tingene deg"...er mer i min gate😇. Nå har jeg mange, mange flere enn syv ting, har en eklektisk stil som ikke er helt A4 - og bruker pengene mine litt annerledes enn en del andre. Har vært vant til å klare meg sjøl, har i perioder hatt lite penger ( men alltid nok til å klare meg) og har levd etter evne. Unner det jeg har lyst på, og har mange, mange par sko og vesker 😉 (men er ikke opptatt av merker/ prislapp) Hadde ikke passer sammen med en som flashet penger og velstand - og menn som viser bilder av tingene sine, i stedet for seg selv - er direkte turn off. Og ja, jeg håper jeg tiltrekker meg det jeg utstråler - det ville jo vært supert!

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 10:58

Den var litt til ettertanke, Alice. 😉

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 11:01

Fitting in oh so many ways

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 11:06

Ja, gullgraverne er ikke kjønnstyrt. Var ikke klar over at enkelte trodde det.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 11:06

Tenk litt på at penger kan kjøpe en hund, Alice. Men det får den ikke til å logre. 😘❤️

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 18 mars 11:07

Så trist, Haugtussa😖

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 11:08

Har kjøpt hund, og fått den til å logre😘valpekurs er å anbefale🐶

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 18 mars 11:11

Altså, er du kvinne, eller mann for den saks skyld, i tjueårene, og skal finne en partner å stifte familie med, etablere deg med, så er det vel ganske naturlig å være litt fokusert på hva han, eller hun, kan bringe av ressurser til dette ekteskapet/samlivet som de evt skal skape sammen? Eller?
Er du raka fant, men under utdanning, tar en utdanning der det er gode utsikter for å tjene greit med penger, vil jeg tro at det ikke er så viktig hva du har klart å skaffe deg til nå. Hvis du derimot ikke har eller holder på med utdanning, så vil jeg tro at mange lurer litt mer, spør litt mer rundt din økonomiske situasjon, fordi de ønsker å forvisse seg om at du ikke er en person uten mål og mening her i livet, med økonomisk rot osv.
Ingen ønsker å ende opp med en person som er der?:/
Tror ikke nødvendigvis de alltid er ute etter pengene dine.

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 11:11

Men jeg holder til dyr, og ikke menn❤️

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 11:13 Privat melding

Det stemmer ikke, franke. Pengehundene på OSL logrer mer, jo mer kontanter folk bærer på seg/smugler.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 11:16

Det var jo prisen som skulle til for å bli kvitt ham, Haugtussa. Good riddance.

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 11:20

Har en enda saftigere historie enn deg, H, men kan dessverre ikke dele. But oh my, frekkheten og gullgraving kjenner ingen grenser. Fra menns side. Heller. De (enkelte!) graver til det er tomt, and then some. Sier som deg; Karma. Fikser. Til slutt.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 11:27 Privat melding

Uff ja, la oss ikke starte en "konkurranse" om dét, jeg har også et kapittel til den bokji....

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 11:30

Nei, for all del. Men det viser vel at disse graverne er ikke bare silikon og vesker.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 11:33 Privat melding

Helt klart....

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 18 mars 11:36

👍 Haugtussa! Jeg bare undrer meg over kyniske folk.... har heldigvis ikke opplevd akkurat det der sjøl. Bra du ble kvitt han og har gått videre i livet🌺 Ps ikke et vondt ord om oss med veskefetish😉

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 11:37

Det gjelder å lukte den lunta så tidlig som mulig. Jeg fant ikke opp kruttet, men jeg kom meg unna før det smalt. 🎇💥

Skjult ID med pseudonym my sø. 18 mars 11:42

Spørsmålet var: »...som tør å innrømme at velstand har betydning, og kan fortelle litt om hvorfor det er tiltrekkende»
Dette er er ledende spørsmål, ettersom du beskriver velstand som tiltrekkende. For å svare, tolker jeg derfor «tiltrekkende» som «greit».
Så svaret: Velstand har betydning. Da slipper jeg å tenke på at han avstår fra påfunn fordi han ikke har råd å bli med. Det er greit å slippe å måtte tenke på hva jeg ikke burde foreslå, fordi han da kan bli litt lei for å måtte melde pass pga manglende betalingsevne.
Håper dette er svar på spørsmålet ditt.

Skjult ID med pseudonym bobb sø. 18 mars 11:56

Det er bare la være å fortelle omverden at du er bemidlet det @franke, så slipper du oppmerksomhet fra golddiggers. Eller er det den oppmerksomheten du faktisk ønsker?

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 11:58

Næ. Det er litt sånn bob, bob, ikke sant? Skal tro om det er noen som står under misteltein. 🤔

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 mars 12:08 Privat melding

Tipper Franke ikke lever i velstand, og at tråden bare er hans utløp for frustrasjon og bitterhet over de damene han IKKE får fordi han ikke føler at han kan måle seg med menn som faktisk HAR penger.

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 12:15

Det er ikke en hund alt som bjeffer.

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 18 mars 12:15

Rikdom er ja, relativt 😉

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 12:16

Likevel kaster de

Skjult ID med pseudonym my sø. 18 mars 12:20

Jeg tipper det er kulere å gå ut i solen, enn å tulle i tråder som gulper opp seksuelle frustrasjoner fra menn som ser for seg enda en vår med trøsteløse ONS’er, uten håp om at de kommer til å score på «varig», selv om de rasjonaliserer akkurat den langt bort.
Eller fra kvinner (takes one to know osv)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 18 mars 12:27

Jeg er litt usikker her... Er kvinner veldig opptatt av det, eller er det noe menn er overbevist om at de opptatt? Kan det være at menn er så overbevist om at damer bare er interessert i pengene demses, at de legger opp til et løp for å bevise at det er det hun er. Et løp hun er dømt til å tape, fordi han vet på forhånd at hun er det og bare se atferd og utsagn som bekrefter det og ikke alt annet? Som din lille invitasjon til å anse deg som en velbemidlet mann, Franke. Den Patent så våkent påpeker. Er det et lite fiffig grep, for å se hvilke damer som nå blir hyggeligere mot deg, eller er det bsre slik at du som mann lik veldig mange andre, tror at materiell standard er en penisforlenger, holder som krykke for dårlig selvtillit, selvfølelse eller kompenserer for svakheter i relasjonell kompetamse og personlighet? For, det er bemerkelsesverdig mange som har behov for å droppe sublime antydninger om velstand inn i samtaler. Personlig ender jeg da med å droppe personen.

Min konklusjon er, menn tror økonomisk velstand og penger er avgjørende for hvor attraktive de er. De damene de finner attraktive blir utsatt for at mannen skryter og selger seg inn med velstanden, de damene som faller for salgstrikset blir golddiggere i da han blor klar over at han ikke finner henne attraktiv likevel.🍾🥂

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 12:41

Ja, det er derfor jeg skriver med pseudonym. Ellers godt forsøk på nok en feminismedreining av "debatten". Ifølge en god feminist vil det alltid være mannen. Så ja, skål for feminismen. 🍻 Og jeg vil tro du mener 'subtil', ikke 'sublim'. 😉

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 18 mars 12:45

Helt riktig, subtil er ordet.
Det var ikke et forsøk på feminismedreining, men et forsøk på realitetsorientering. Generelt vil ikke en god feminist legge alt ansvaret på mannen, fordi man er for likestilling er man jo også tilhenger av delt ansvar. 😉

Skjult ID med pseudonym Franke sø. 18 mars 12:51

Ser den. Noen ganger vil det være som du beskriver, Kiara. En selvoppfyllende profeti.

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 18 mars 12:52

Og der kom feminist kortet. Så plutselig og så(!) overraskende.

Henger det sammen med den kommentaren din: er det her det er fitte å få? Er det vanlig kutyme in ur world of trading, Franké?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 18 mars 21:14

Kellys Heroes handler om “gullgraving”
En absolute bra film!
Med Clint Eastwood 😉👍🏻

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 18 mars 21:35

Nå skal jeg se Heimebane, og sier heia feministene. Vi har langt igjen.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 18 mars 21:37

Maser dere om penger nå igjen gjesp...

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 19 mars 01:25 Privat melding

...hm... Well,well,well. 👁️ I grunn lite nytt under dénne solen, siden i går natt, ser eg.
Menneh,anyway... får vel si takk for rosen da, @Frankéboy.
-Skulle selvsagt ønske eg kunne si det samme, og sende tilsvarende ros i retur. Menneh, som du selv ser, det kan eg jo da altså, ikke. ...
Well, well, intet nytt under solen, som sagt.. 😏

@løva,
tja, tja, tja.., du vet. It's a dirty job, but somebody's gotta do it.. 0;-)
😁
Som med alt annet vedlikeholdsarbeid, gjør det seg jo ikke selv akkurat. Musikk og litt milkshake til arbeidet, hjelper jo selvsagt på arbeidslysten... ^.^

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 19 mars 01:35 Privat melding

Er man mye mindre lovable enn "midlene sine", forstår eg for øvrig at det kan utvikle seg en stor usikkerhet, og kanskje til og med en slags klondike-paranoia, da... 😨

Do you feel loveable, Franqué?? he he.. 😘

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 19 mars 12:42

@TS
Åpningsinnlegget ditt fikk meg (kvinne) til å tenke på en (mann) jeg datet en periode som jeg avsluttet kontakten med fordi han den siste tiden hadde brutt en avtale gjentatte ganger, og i tillegg oppførte seg veldig umodent/dustete og ansvarsfraskrivende da jeg tok opp dette med ham. Da jeg ga ham beskjed om at jeg derfor ikke ønsket å fortsette å date ham, beskyldte han meg for at den "egentlige" grunnen til at jeg avsluttett datingen, var at jeg ikke syntes han var bra nok pga hans jobb- og bosituasjon. Han hadde oppført seg på en måte som gjorde at jeg mistet respekten og interessen for ham og det hadde ingenting med hans økonomiske og materielle status å gjøre (som jeg også hadde vært klar over helt fra vi begynte å date), men med at han plutselig begynte å oppføre seg som en idiot og drittsekk, noe han ikke hadde gjort tidligere. Men han var allikevel overbevist om at han ble " offer" for dette pga hva slags bil han kjørte og hva slags hus han bodde i. Han klarte ikke å se hvordan det han gjorde virket på meg, så da ble det forklaringen inni hans hode som overstyrte alt.

Jeg forsørger meg selv og har verken behov for eller ønske om en kjæreste til det. Jeg ønsker ikke engang felles økonomi. Det som er vanskelig å finne er en som har de personlighetsmessige/menneskelige kvalitetene jeg forutsetter for at han skal være aktuell som kjæreste. Og å ønske at han ( eller for den sakens skyd: hun ) som man involverer seg i har en *ordnet økonomi, har å gjøre med å ønske en ansvarsfull, ryddig, ordentlig person som ikke kommer til å dra en/andre mennesker inn i problemene sine, ikke med å være "gullgraver" eller ønske å "få" en annens penger. velstand.

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 19 mars 12:44

*penger eller velstand

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 23 mars 06:50

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 08:09

Min erfaring..Menn med høy økonomi..har like høyt forbruk og store regninger så det tiltrekker så vist ikke meg det minste...man får søvnproblemer av sånne menn...

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 23 mars 08:11 Privat melding

Ikke min erfaring...

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 09:08

Dessuten synes jeg menn er en økonomisk ruin samma hvordan man vrenger de, eller hvor mye de tjener.. De skal ha alt mulig, og kjøpe alt mulig... Bare pengemas og statusmas på de...

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 09:10

Dessuten så spiser de deg ut av huset...

Skjult ID med pseudonym Franke fr. 23 mars 09:36

Står du på kjøkkenet Turn of..? 😉

(kvinne 61 år fra Østfold) fr. 23 mars 09:42 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 23 mars 09:50

😂 @turnoff, jeg ble nesten sulten av å lese disse meldingene dine. Men, det ble en god frokost, så skal klare å holde meg til andre aktiviteter

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 23 mars 09:56 Privat melding

Og enda så er du her, Turn...

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 10:00

Ikke bare det..besøker du de så bor de i shit hols.kunne like godt bo en jordhule, eneste de klarer å vaske er seg selv...så gutter/menn.. ikke kom med negative hentydninger til kvinner.. " speil" sier jeg...og se det med kvinners øyne og lur på hva er det vi ser i dere... Penger, eller naturens biologiske mangfold...

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 10:01

Nope ikke på kjøkkenet nei..

(kvinne 61 år fra Østfold) fr. 23 mars 10:03 Privat melding

@Turn of... hva slags menn har du egentlig møtt? 😳

Skjult ID med pseudonym my fr. 23 mars 10:03

Litt enig med turn of..
Springer litt fortere vekk fra for mye (nye) penger.
Finnes fortsatt fine menn uten mye penger

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 23 mars 10:22 Privat melding

Hva er det som gjør at enkelte tiltrekker seg så mye negativt, tro🤔

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 10:29

Des.
.. jeg glemte å slå av videre abonnement...
Rusk.
Det holder bare med å komme inn i huset deres.jeg har øyne i hodet...

(kvinne 61 år fra Østfold) fr. 23 mars 10:34 Privat melding

Men det gjelder da ikke alle menn. Han jeg «datet» i to år, hadde nok av penger, men så enkel og jordnær som det er mulig å være. Velstelt hjem, og velstelt selv. Så du må ha vært særs uheldig 😏

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 23 mars 10:41 Privat melding

Nikker gjenkjennende til det, Ruskesara. De to jeg har trivdes best med av de jeg har møtt de siste syv årene, har begge masse penger, nedbetalte leiligheter, hytter og biler, unner seg alt de har lyst på, samtidig som de lever særs nøkternt og er, som du skriver, veldig jordnære og fine.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 11:48

Hm...😂😂😂 det ble stille i manneleiren her,gitt..😂😂 er de travelt opptatt med å vaske og stelle litt rundt seg..😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 12:05

Det er en ting til...
Jeg spør aldri om hvor mye h*n tjener, eller hva H*n jobber med, men hvor mye gjeld, det er det som interesserer meg...

Skjult ID med pseudonym Franke fr. 23 mars 12:10

Hvor mye tjener du, Turn of..? Det bør være en del siden du ikke står på kjøkkenet. 🤭😉

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 23 mars 12:18

Klarer meg alene uten problemer og er i stand til å betale mine utflukter selv.... Franke.