Alle innlegg Sukkerforum

Hva søker folk etter på sukker?

Vis siste innlegg
(mann 25 år fra Vest-Agder) on. 21 mars 13:37 Privat melding

Flere en meg som bare vil finne noen å kose med her og Der? Og kanskje se etterhvert hva det kan bli?

Skjult ID med pseudonym Furia on. 21 mars 13:48

Nei, og jeg skjønner ikke helt greia med det.

Alle forhold begynner vel temmelig useriøst. Man koser seg og har det gøy sammen, og så utvikler det seg. Jeg har i hvert fall aldri kommet med flyttelass og begynt å planlegge fremtiden etter et par møter liksom. Men jeg er allikevel klar på at jeg ønsker noe seriøst etter hvert.

Skjult ID med pseudonym Løve62 on. 21 mars 16:25

Kos er viktig
Men mitt mål er ei å kose med helt til vi er i mål

🦁

Skjult ID med pseudonym Svele on. 21 mars 16:37

Jeg har egentlig mistet... tja trua, interressen kanskje.. Jeg gir faen stort sett, var på date i helga også, greide ikke opparbeide så mye tru på det. Ikke hun heller heldigvis 😊
Trenger at noen kommer brølende ut av skjermen og vekker meg muligens..

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 21 mars 17:34

Her er det lite kis...,men litt kos forde.
Hilsen hu fra badekaret med et glass vin✌️

Noen å kose med her og der? Sånn litt pisse i vært hjørne på spaserturen liksom?

Jeg ser etter HAN som kler meg jeg og som jeg kan dulle, styre og kose med.

(mann 34 år fra Buskerud) on. 21 mars 19:46 Privat melding

Nei, bortkasta tid å tull...på jakt etter no varig...livet ut forhold. playervirksomhet og de som jevnlig bytter partnere da de går i en drømmeverden å tror d finnes noe som er bedre hele tiden har jeg lite til overs for. Gode sunne holdninger som de hadde 80-100 år tilbake i tid hva forhold angår og det å takle alle opp og ned turer et forhold drar på seg i tiden..unntatt lovbrudd å slikt såklart :) Har selv hatt en x som ga tydelig inntrykk av å ville ha barn å gifte seg å få hus etter knapt et halvt år sånne styrer jeg også unna alt for ivrige. mine besteforeldre var gift i ca 70 år. Det er hva man kaller ekte :) Og det er folk med sånne holdninger jeg respekterer

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 21 mars 19:52

Søker ikke noe som helst akkurat nå egentlig. Har vinterpause. Etterfulgt av vårpause (bare våryre folk uansett). Kanskje på sensommeren, hvor tiden for sommerflørter er over. :P

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 21 mars 20:05

Så når du finner ei som vil satse så er det også feil @nicolst?

(mann 38 år fra Rogaland) on. 21 mars 20:06 Privat melding

Søker ekte profiler og en date 👍🏻

(mann 46 år fra Oslo) on. 21 mars 20:31 Privat melding

Hvorom allting er, så kan man stort sett glemme å bli trodd på «jeg ser ikke etter noe som helst» slik jeg opplever det.

Og det er jo naturlig nok – all den tid denne siden er hva den er. Likevel slik, at dette forum (tidvis, men ikke akkurat nå) i seg selv er en helt utmerket grunn til å delta. Til støtte for det synet kan man jo bare tenke seg situasjonen der man faktisk går inn i et forhold, men aller helst ønsker å delta også for fremtiden på noe som har blitt en tidvis underholdende og engasjerende del av hverdagen. Det er vel ikke utenkelig.

Men uansett, det å «ikke se etter noe» betyr vel helst at men ikke trenger noe, ikke savner, det er ingen faktorer som gjør at en kjæreste er spesielt viktig. Da står man igjen med tilfellene der du likevel blir slått i bakken av en annen person i all sin fantastiskhet og prakt. Det betyr ikke at man er motstander av å gå inn i et forhold, det betyr bare at hva man evt. finner er 100 % bonus og 0 % behovsinndekking.

Jeg ser på dette som det ultimate utgangspunktet. Og for meg er det slik (, og jeg trenger kun å bli trodd av meg selv i dette spørsmålet). Jeg har det så inne i hælvete dritbra, at det skal enormt mye til for at et forhold ikke fremstår som mer mas enn pluss.

Selv har jeg en profiltekst som får de fleste til å slenge seg i veggen av det jeg antar er en blanding av vemmelse og lett forakt. Og om det ikke er en direkte hensikt, så er det akkurat slik den skal stå. De få, om noen, som kan forstå den, forstår.

Nettopp dersom du ikke trenger noe, ikke savner noe og i det store og hele har det (minst) like bra som single som i et forhold, så kan du tillate deg hva som helst. Inkludert å ikke «se» etter noe.

Skjult ID med pseudonym Zima on. 21 mars 20:34

@Nico
Ganske «bastant» og litt krevende både her i tråden og i profilteksten din. Skremmer nok endel jenter bort. Holdninger fra 100 år tilbake? «Bli i forholdet livet ut... uansett». «Giftemål, a4liv og barn...glem det!»
Lykke til 😉

Skjult ID med pseudonym maryandthe on. 21 mars 20:36

En blanding av løve, powpow og deshi - hmmm, ikke så bra kombo - vet ikke hva jeg vil... temmelig dødt på datefronten uansett hvordan jeg vrir og vender på det. ❤️sukk

Skjult ID med pseudonym Løve62 to. 22 mars 00:20

Det er forsåvidt greit @marya,
hverken pow eller desh er noe for meg uansett

🦁

(mann 46 år fra Oslo) to. 22 mars 00:58 Privat melding

Cocktails er vel stort sett en preferanse, ik'?

(mann 38 år fra Vestfold) to. 22 mars 02:47 Privat melding

Søker det helt exepsjonelle 😃

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 22 mars 10:17

Shaken, not stirred.

(mann 50 år fra Østfold) to. 22 mars 10:33 Privat melding

Kose? Jeg har selvsagt med meg forlovelsesringen på første date. Man utveksler cv-er, utskrift av alt man har postet på Facebook siden 2007, blir enige om seksuelle preferanser, ser på Finn hvor mineogdinebarn burde bo i forhold til sine andre foreldre og ringer mamma og forteller det hele. Man leker da ikke butikk, nei vet De hva!

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 23 mars 07:20

Men my: hvordan får du til å date en i uka? Hvordan går du fram? Rent konkret? Veldig nysgjerrig.... jeg dater nemlig ingen, selv om jeg prøver, chatter og tar initiativ/ eller ikke -men ingenting bærer frukter. Så HVA gjør du/ dere???

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 23 mars 07:52

Jeg tror problemet ligger et annet sted en hos hver enkelt av oss. Jeg tror det er tidsånden som skaper denne litt «håpløse» jakten på kjærlighet.

Vi vil, men så får vi det ikke riktig til, fordi tiden vi lever i gir oss motstridende signaler.

Tidsånden forteller oss om individualismens fortrinn, men inni oss ruger behovet for å omsorg og beskyttelse. Vi mennesker søker fellesskap intuitivt, men det er så mye i tiden som forteller oss at lykke og tilfredsstillelse er oppnåelig som singulære individ. Det er skillet mellom fornuft og følelser vi blant annet kjenner på. Trur eg. Det er jo skrevet store romaner om denslags🙂

Individets selvstendighet basert på rasjonell fornuft konfronteres med følelsesmenneskets behov for fellesskap og trygghet. Denne konflikten setter oss i en kryssild av motstridende tanker og følelser og etterlater oss delvis i en tilstand av indre kaos. Som vi forsøker å skjule så godt vi kan for våre omgivelser.

Vi kan spore denne materien tilbake til konflikten melllom Vitenskap og romantikk som grunnlag for hvordan vi forstår mennesket. Lengselen etter hverandre stammer fra romantikken mens overbevisningen om at vi klarer oss best alene (individualismen) stammer fra naturvitenskapenes syn på mennesket.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 23 mars 08:04

Altså, inntil omkring 1970-tallet holdt ekteskapstradisjonen vestlige par sammen. Nå er denne tradisjonen avviklet (sammen med religionen) og med det også den siste formelle bindingen mellom to mennesker i et parforhold. Det er nå ingen kulturelle strukturer som «pålegger» oss å være i et forhold. Men selv om båndet til tradisjonene er brutt og vi heller ikke ligger under for religiøse eller sekulært politisk press om å være «gift» merker vi det sosiale presset. Og vi føler på vår indre ensomhet. Kulturen vi har skapt forteller oss et forhold alltid er tilgjengelig, men realiteten er at det ikke stemmer. Det er uhyre vanskelig å etablere et nytt parforhold etter en viss alder.

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 23 mars 08:06

Jeg lever også i trua, my☺️

(Selv om det sikkert ikke ser sånn ut..)

Skjult ID med pseudonym Frida fr. 23 mars 08:30

Nicolst:
Helt enig med deg! Ingenting slår ekte kjærlighet hvor man støtter partneren i godt og vondt. :)

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 23 mars 08:33

My: 😂, takk for det - fikk meg en god latter på morrakvisten. Har prøvd ut det med flørtende bilder, og det "funker" jo iallefall delvis

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 23 mars 09:21

Jeg vil si at parforholdet tidligere har fungert som en liten kulturell og politisk enhet. Før har parforholdet vært pålagt og regulert av kongemakt og kirkemakt. (Ekteskapet) Nå er disse offentlige maktstrukturene, som har hvilt over parforholdet, avviklet. Dermed avvikles også selve tradisjonen. (Vår kultur endres) På den ene siden representerer dette en stor frihet for hver enkelt av oss. Uten tradisjonenes tvangstrøye føler vi oss friere og mer selvstendige. Risikoen er at vi ender opp med å stå alene også når/om vi ikke ønsker å være alene. Altså, å stå alene fungerer fint så lenge vi er sterke og kan handtere presset fra selve virkeligheten. Men hva når vi blir eldre og svakere? Klarer vi oss da like godt alene? Jeg kan ikke se hva kulturen vi har skapt sier om akkurat dette scenariet. Hvilket liv skal vi ha i vår alderdom når kulturen legger så stor vekt på individets frihet?

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 23 mars 10:42

Man får leve i trua men ikke glemme å nyte dessert når det passer 😇 🙂

Skjult ID med pseudonym bonney on. 4 april 15:03

Jeg koser gjerne litt her og der. Men ønsker mest å treffe en å kunne utforske veien videre med. B........

Skjult ID med pseudonym CPU on. 4 april 16:54

Min antagelse for hva folk søker her inne:

Gutter i alderen 20-30 år bare søker kos her inne.

Jenter i 20-25 år gjør det samme, mens jenter 25-30 ønsker noe mer seriøst.

Jenter og gutter 30-40 år søker seriøst forhold.

Gutter 40+ søker seriøst forhold.

Jenter 40+ søker hovedsakelig kos.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 4 april 16:55

Hva med kvinner og menn da? 😏

Skjult ID med pseudonym Delfi on. 4 april 17:06

Men subjekt, hvorfor skulle vår opplevelse av «individets frihet» (vår frihet) endre seg som en funksjon av alder? Jeg tror ikke dette er en konkav sammenheng, men en konstant ift år levd, setter man mindre pris på selvstendighet og frihet jo eldre man blir? Hva legger du i å bli «eldre og svakere», egentlig? (...ikke ensomhet, vel...?)

Skjult ID med pseudonym Turn of.. on. 4 april 21:25

Søker kun seriøst etter et forhold...gidder ikke bruke tid på noe annet...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 21:32

Det bonney sa!

(mann 41 år fra Vestfold) to. 5 april 05:54 Privat melding

Vil ha langvarig og helst livet ut ja, hvertfal om det blir barn med i bildet etterhvert.

Er konservativ og støtter den andre og likeså forventer å selv bli støttet, i både gode og onde dager.

Hva f... er galt med det?

Den ukulturen som kom snikende etter 70 tallet vil jeg ha meg frabedt! ;)

Finnes det enda igjen, den utryddnings truede arten av jenter som virkelig er både verdt og trygt å satse på?

For jeg orker ikke samlivbrudd med barn i bildet flere ganger enn en.

Faktisk tok det første og eneste bruddet med barn i bildet, nesten livet av.

Helt unødvendig spør du meg.

Og i en alder av 40... hvilke håo har man da?

Import damer??

Jeg er lei.
Og jeg er trofast.

Jeg er familie konservativ, og gjør alt for barna!

Hvor er min nye sjele venn?

Hvor...

(mann 41 år fra Vestfold) to. 5 april 06:00 Privat melding

Faktisk tok det første og eneste bruddet med barn i bildet, "nesten livet av meg".

Sku det stå..

Og det kjøret og den skuffelsen og den lidelsen av å ikke få være med barna hver dag lenger, orker jeg ikke i reprise med ny familie sviker.

(mann 41 år fra Vestfold) to. 5 april 06:02 Privat melding

Gi meg ei seriøs jente som er lei av å bli skuffet av useriøse menn som stikker av!

Slik er det flere av oss gutta som tenker!

Ikke bare jeg. ;)

(mann 49 år fra Nordland) to. 5 april 07:20 Privat melding

Jeg tror ikke vår oppfatning av frihet blir mindre med alderen, men de fleste blir mer sårbare fordi vi trenger mer hjelp etter som alderdommen setter inn. Ensomhet er også en faktor som påvirker helsen negativt. Men kulturen vår sier om eldre som den sier om barn, at de er overflødige, noe som kommer av at menneskeverdi i dag måles ut fra et rent økonomisk perspektiv. Eldre oppbevares på institusjoner i påvente av at de skal dø, mens barn oppbevares i skolesystemet i påvente av at de skal bli økonomisk produktive. Et slikt samfunn er ikke levedyktig fordi en større og større andel mennesker settes utenfor det i tilværelsen som gir et meningsfylt fellesskap. Og med «det» mener jeg opplevelsen av å være ønsket, verdsatt og respektert. Du kan se dette misforholdet gjennom å studere ulikheten i barn, voksne og eldres juridiske rettigheter. «Frihet» for mennesker som trenger omsorg og støtte kan fort vise seg å være et annet ord for «klar deg sjæl»

(mann 49 år fra Nordland) to. 5 april 07:27 Privat melding

Og det var da et svar til @Delfi..

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 5 april 07:30

Kjenner jeg er litt takknemlig for at jeg ikke har slike depressive holdninger til livets mange faser.

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 5 april 07:52

Den stadig økende pågangen til krisetelefonene hos frivillige organisasjoner er et uttrykk for et systemprodusert helseproblem, vil jeg påstå. Høytidene synliggjør prisen vi betaler for «individets frihet» som ellers ligger skjult i en tåke av materiell velstand. Den samme tåken som også skjuler et voksende fattigdomsproblem.