Alle innlegg Sukkerforum

Vær ærlig om din fysikk!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SHE on. 28 jan. 2009 23:41

Jeg har noen måneder fartstid på Sukker og har i den perioden møtt 5 stk. Jeg har min forestilling om Han og møter kun de som er virkelig interessante. MEN! - Det jeg synes er synd - og delvis provoserende - er dere som beskriver dere som atletiske når dere med første øyekast faller i kategorien ett par kilo for mye. Jeg er med på at det er en subjektiv oppfatning - men den grenser mer mellom atletisk og gjennomsnittlig - eller gjennomsnittlig og ett par kilo for mye. Mage - eller pondus tilhører ikke atletiskkategorien slik vi kjenner den best. En profil er en markedsføring av deg selv - og vi vet vel alle hvor skuffende det er å haste i vei et sted for å kjøpe noe som så sååå ok ut i annonsen også viser det seg at det var litt annerledes i håp om å få solgt unna litt alikevel.. Mye av gamet her er fysisk tiltrekning om vi vil eller ei. Ute i den vide verden får vi et inntrykk gjennom vesenet du ser og observerer litt før du eventuelt tar kontakt. Men slik er det ikke her. En dame bruker i gj.snitt 7 sekunder (7!!) på å gjøre seg opp en mening om han er i nei, kanskje eller ja-kategorien. Jeg tror man kommer bedre ut om man beskriver seg med de to ekstra kiloene om så er - og velger man da likevel å møtes (som man jo sikkert gjør) så har man et bedre utg.pkt enn om man blir "skuffet" over vedkommendes bedømningsevne før man rekker å snakke sammen. Førsteinntrykket ruler! Dette er mer et tips enn direkte kritikk - men det er som sagt litt provoserende... Jeg vet at jeg ikke klarer å tiltrekkes av en med kiloer for mye her og der og da kan jeg unngå å bruke av min og hans tid... Det er ikke meningen å virke shallow her - og er klar over at andre ting er viktigere - men man skal i første omgang få ting til å stemme.

Skjult ID med pseudonym Johnny B on. 28 jan. 2009 23:47

Ganske så enig i det du sier her.
Ser ikke helt hensikten i å fylle ut slike felt hvis man skal være uærlig på de.
Håper man kanskje at den utkårede ikke bryr seg om dette allikevel, når de først møtes?

Vet ikke hva som hadde vært mest turnoff, at det ikke stemte med det jeg hadde forestilt meg - eller at hun faktisk var uærlig på profilen om det.

(mann 38 år fra Akershus) on. 28 jan. 2009 23:51 Privat melding

Skal jeg lage et nakenbilde av meg selv og sette det i profilbildet?

Pfff. Man ser davel ganske lett hvordan en person ser ut, og om personen er Big Boned eller Big Assed :)

Who the fuck cares? Bare ikke poser i bikinibilder jenter. Fint for titterne, men så er det også å selge seg billig.

Skjult ID med pseudonym Johnny B on. 28 jan. 2009 23:56

Who the fuck cares? Det er ganske mange vil jeg tro.
Det har nå vel litt med å gjøre hva man er ute etter, og det burde man jo klare å respektere.

Hva er vitsen med å fylle ut en profil hvis tankegangen bak er "who cares?"

Skjult ID med pseudonym BMI on. 28 jan. 2009 23:59

Har opplevd å treffe ein som fysisk ikkje stod til forventninga ja, og da skal det mykje til for å rette opp førsteinntrykket. Er det andre ting han lyg om og?
Begrepet "atletisk" er det ikke mange som er egentlig. Jeg har normal BMI, normal vekt og er forholdsvis normal trent, god kondis men skriver gjennommsnitlig. Mulig jeg burde satt både slank og atletisk, men det stemmer ikke, kun i forhold til hva andre her på sukker skriver. Det er endel her som har BMI 27-29 som likevel skriver slank -ja jeg "ser "nesten slik-da jeg jobber i helsevesent:)
Og... er livvidden til menn mer enn 94cm og hos damer 80 cm er de ikke slanke.

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 00:01 Privat melding

eh. er ikke så viktig synes jeg.

Må være lov å lyve litt på fysikken. Jeg synes ihvertfall ikke det er så farlig.

Skjult ID med pseudonym Johnny B to. 29 jan. 2009 00:05

Da spør jeg igjen, hvorfor må det være lov?
Hva er vitsen med slike felt hvis man ikke skal være ærlig? Da er det nå heller bedre å la være å svare vel?

Hvis man har noen kilo for mye, og kan lyve på seg slank..
Hvis man er 150 og kan lyve på seg 165.
Hvis man er brunette og kan lyve på seg å være blond.

Mange små gjør en stor..? Poenget er jo at man treffer noen andre enn det man har forestilt seg, synes dette er dårlig gjort - spesielt på ett type sted som sukker er. Hvorfor er det ålreit å lyve på fysikken men ikke andre ting? Fordi akkurat du ikke synes fysikk er så viktig? :)

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 00:06 Privat melding

Det Må ikke være lov. Det ER lov.

Fælt så mye flisespikkeri man skal henge seg oppi da?

Dødfødt tema.

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 00:07

@Kent1980

eeehhhhh........neivel.....du er helt fersk i dette gamet med andre ord...
Da sier vi takk til deg Kent...

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 29 jan. 2009 00:09

bmi sier veldig lite egentlig om hvordan kroppsfasongen ser ut... en med null gram overflødig fett(muskuløs) får opp at de er sykelig overvektig hehe....
høy bmi på en person som aldri trener,sier litt mer at vedkommende nok er litt rund i kantene;-)

men om kroppsfasong er veldig viktig for enkelte(ingen "utovermage" akseptert,så kunne det vært en ide å skrive det i profilen sin:-)

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 00:14 Privat melding

Nei jeg er ikke fersk i noe game. Og jeg sier takk for meg når jeg velger det, ikke du.

Ikke vær så spydig nå.

Jeg har mine meninger. If you don`t like, eat me.

Lyv på alder, fysikk, hva faen du vil.

Forumets dronning Jezzy forandret på sin alder og ble 20. Hun er 31. Var det noen som ga henne pepper for det? Nei hun fikk komplimenter. Profil utfyllingen er for vag til at man kan gi en eksakt beskrivelse av sin fysikk, med mindre du skriver målene dine, og da er du ganske tett.

Poenget er at enhver oppegående menneske lukter lunta hvis en på 200kg skriver at man er slank.

Men hvem faen skriver vel det???

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 00:17

@kent

Amen!!!

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 29 jan. 2009 00:21

jeg kjenner flere menn som har møtt jenter som har løyet ganske mye om utseende... om man sier man er lubben,og isteden er en dundre på 150 kg,så sier det seg selv at den som møter opp,føler seg lurt...
bedre å overdrive negativt,og overraske positivt:-)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym to. 29 jan. 2009 00:22

Hva med jentene som selger seg i kategorien "et par kilo for mye" og veier mer enn 100 kg?

For all del, jeg elsker jenter som virkerlig har et par kilo for mye, mye mer sexy enn slanke... og med et par for mye kan jeg strekke meg så langt som 5-8 kg for mye... mer enn det er stor og fyldig. Vær så snill folkens, vær ærlige.

(mann 41 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 00:23 Privat melding

Det er ikke noe galt i å kalle seg atletisk, det kommer bare an på hva slags "atlet" man tenker på. Er det en marathon-løper? Er det en bodybuilder? Kulestøter? Curling?

Skjult ID to. 29 jan. 2009 00:29

Jeg er atletisk to timer hver kveld, hvis jeg har dame. Resten av dagen sitter jeg og drikker ØL!

Skjult ID med pseudonym p to. 29 jan. 2009 00:41

Ja, hva skal jeg egentlig kalle meg? Jeg er bare1.60 høy så jeg ser rund ut uansett med mindre jeg blir skikkelig tynn. Jeg er rundt 60 kg, noe som er normalt. Men for en mann som er vant til høye kvinner vil jeg se rund ut, for en mann som er vant til store kvinner vil jeg se slank ut, for en mann som er vant til topptrente kvinner vil jeg se utrent ut.
Så mitt poeng er: alt kommer an på øyet som ser, det er slett ikke alltid man legger det samme i et ord! Jeg valgte gjennomsnittlig, men men vil vel egentlig være det? Ønsker meg en egen kategori: sånn passe!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 29 jan. 2009 01:11

Vi har alltid vært klare på at folk bør å være ærlige i sin profil. Alt annet fører til vonde følelser om man ikke skal leve som en uavslørt bedrager med liten mulighet til å lykkes med å finne en kjæreste her. Det å slå av 11år på alderen er selvfølgelig heller ikke greit. Noen tror at det er lurt å lure omgivelsene, men det eneste man lurer er seg selv. For med en feilaktig profil er man jo ikke selv til stede! Man er ikke gjenstand for noens interesse, og med tanke på denne sidens formål kan man nesten trekke det så langt å si at man ikke kommuniserer med dem man utveksler meldinger med. Avhengig av graden av løgn/er vil man i utterste konsekvens tilsvare en scamer i Nigeria.
Det er altså bare dumt å satse egen selvrespekt på å være uærlig på Sukker.

Skjult ID med pseudonym RiotAct to. 29 jan. 2009 02:44

Det er for mye fokus på kropp.
Selv dropper jeg de jentene som sier de er atletiske eller slanke, men som har bilder som sier noe annet.
Vil heller ha ei som sier hun har noen kilo for mye og faktisk har det. Det går på ærlighet og det gjør jo at det er en person som er mer å samle på.
Alt sitter i hodet. Det er jo faktisk mange her som hakket over men er hakket under, de har jo egentlig skjønt det, og prøver ikke å skryte på seg noe de ikke klarer å stå for.

Skjult ID med pseudonym Kit to. 29 jan. 2009 05:25

Problemet er at valgmuligheten er gjennomsnittlig. Valget er ikke normalvekt eller idealvekt som TS og andre tror. Gjennomsnittlig kroppsform er hva som er den mest vanlige kroppsformen. I Norge i dag er det noen kilo mer enn idealvekten.

@BMI. BMI er ikke ett mål som er konstruert for å se på enkeltpersoner, det brukes for å sammenlikne overvekt mellom grupper. Jeg vet at deler av helsevesenet som ikke er mest oppegående på overvekt/undervekt bruker det som mål på enkeltpersoner, det er feil bruk. Hvis en skal se på enkeltpersoner, må en bruke mer presise mål som for eksempel fettprosent. Det er vel nok å si at de aller fleste unge menn som trener, har en BMI som er noe høy i forhold til normal BMI

(mann 52 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 08:19 Privat melding

kent1980:
> Pfff. Man ser davel ganske lett hvordan en person
> ser ut, og om personen er Big Boned eller Big Assed :)

Hvordan ser du det? Ved hjelp av et dårlig bilde?

> Må være lov å lyve litt på fysikken. Jeg synes ihvertfall
> ikke det er så farlig.

Selv om du synes det ikke er noe problem så er det litt for dumt å si at det må være lov. Jeg er sikker på at de fleste andre synes det blir litt for dumt å lyve i profilen.

> Dødfødt tema.

Det vil alltid finnes noen som synes ett tema er dødfødt. Hvis vi skulle bry oss om det så ville det aldri blitt noen diskusjoner. Hold deg heller unna diskusjonene du synes er dødfødt. :-)

> Profil utfyllingen er for vag til at man kan gi en eksakt beskrivelse av sin
> fysikk, med mindre du skriver målene dine, og da er du ganske tett.

Litt enig med deg der. Men en metode å angi kroppsmål må vel finnes i profilen og da får vi heller vi som er litt interresert i en saklig diskusjon prøve å gi våre meninger. Og så får dere andre holde dere unna.

Skjult ID med pseudonym Johanna to. 29 jan. 2009 09:13

Jeg må bare si meg enig med sukker her, hvorfor lyve? Har jeg lyst til å treffe noen som enten ikke har selvinnsikt eller lyver? Nei. Tror jeg at noen som ville akseptere løgn er noe for meg? Nei. Så for meg koker det ned til "å være seg selv" og da vil det vel før eller senere være en eller annen som passer for meg som dukker opp i livet mitt. Her eller ute i verden. For virkeligheten tar oss igjen uansett hvilken eventyrverden man bygger rundt seg på nettet. Og skal jeg leve livet mitt på sukker? Nei. Og by the way, jeg er helt fornøyd med egen kropp og utseende men akter ikke å "stille" ut fasilitetene for alle som vil se. Hvis en mann har mere behov for å se kroppen min før han besøker hodet mitt er han ikke mannen for meg. Det samme gjelder selvsagt andre veien samtidig som det må være lov å si at: beklager, men jeg tror ikke vi vil få den rette kjemien.

Skjult ID med pseudonym juni to. 29 jan. 2009 09:48

Jeg er enig i at en ganske enkelt for sin egen del bør føre opp riktig når det gjelder høyde og kroppsform. Og selvfølgelig når det gjelder alle andre faktaopplysninger også. Men det kan være at alle ikke har samme ide om hva som menes med "atletisk"?
Jeg fant i hvertfall en bekjent på en annen side, en veldig, veldig hyggelig mann som er litt sånn sped og liten i kroppen som beskrev seg selv som atletisk. Jeg syntes selvfølgelig det var søtt beskrevet siden jeg liker han ;-) Dessuten hadde han også et helfigurbilde på profilen sin.
Jeg selv synes det er ytterst, ytterst få som kan beskrives som atletisk...

Selv har jeg aldri hatt det problemet at folk viser seg å være annerledes enn det jeg har forventet utseendemessig. Jeg vet ikke hvorfor, men antageligvis så har ansiktsbildet gitt en god pekepinn på hvordan kroppen er, eller så har de fleste jeg har truffet også hatt helfigurbilder i profilen sin.

For meg ble det en selvfølge etterhvert å også ha helfigurbilde i profilen min, fordi jeg fikk så mange spørsmål om hvordan jeg så ut "sånn ellers" i den tiden jeg kun hadde ansiktsbilder. (kanskje det var fordi jeg hadde beskrevet meg som gjennomsnitlig?)

@She
Jeg anbefaler deg å be om å få noen helfigurbilder av den mulige daten før dere treffes, jeg, dersom dette er et viktig punkt for deg i forhold til å bli tiltrukket av en person.
Du kan jo bare gjøre det samme som menn gjorde med meg: utveksle mailadresse og fortsette dialogen der, hvor du samtidig spør på en lett måte om han kanskje har noen flere bilder av seg som han kunne tenke seg å sende deg. Det funker som bare det :-)

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 11:22 Privat melding

SHE: Dette hadde flere enn meg erfaringer og tanker rundt, ja:) Enig i at atletisk er noe for seg selv, men jeg ønsket kun å sette fokus på viktigheten av å være ærlig - for seg selv og for andre. Ser at flere har tatt poenget - det handler i stor grad om et førsteinntrykk dette her - og da er det ødeleggende for den som legger til og trekker fra alt ettersom. Det er ALLTID bedre å bli positivt overrasket enn motsatt... Ønsker oss alle lykke til i søken etter IT!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 11:30 Privat melding

Kära P!!
Må säga att man är IKKE slank på noe vis om man är 160 lång och väger 60 kg!!!
Jag är 170 lång och väger 62 kilo och kallar mig ikke slank i profilen..
Det är bättre att tona ner sin egen profil än att höja den till skyarna...gör ni det så slösar ni bara tid för andra människor.

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 11:37 Privat melding

Jeg synes det kan bli vel overfladisk en del ganger.

Her er en nøtteknekker for de som legger så mye vekt i utseende. Hva hvis personen mangler et ben og ikke skriver det i profilen sin?

Dumper du da den personen fordi han eller hun mangler et ben, eller fordi personen ikke skrev det i profilen?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 11:41 Privat melding

Ja må ju säga att det är klart jag dumpar den som har glömt att skriva att de manglar ett ben....snacka om att gå till ytterligheter!!
Whatever floats your boat...
Jag dumpar den personen på båda punkterna,om jag har lust att finna en kille utan ben så hade jag nog gått på paraolympics

Skjult ID med pseudonym yeah to. 29 jan. 2009 12:00

Jeg sjekker alltid om dama har kroppsbilder. Har hun ikke det, så blir jeg autmomatisk litt skeptisk! ;p
Atletisk er man hvis det vises på kroppen at man trener. Man kan være ganske slank, men være utrent og slapp i kroppen. Er man det siste, så er man gjerne gjennomsnittlig. Er ikke alle som trener 4 ganger i uka.

Verre er det ikke! ;p

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 12:06 Privat melding

@Macky

Det var en analogi for å vise et poeng.

Synd du ikke skjønte det.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 12:18 Privat melding

Kent jag fattade det och jag har läst dina tidigare inlägg och för mig ser det ut som om du bara vill bara oenig och obstinat....
Du tycker att det är greit att juga i profilen ...so what else is there 2 say??

Skjult ID med pseudonym Elvis to. 29 jan. 2009 12:49

Min erfaring tilsier at alle pene damer har bilde.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 29 jan. 2009 13:26 Privat melding

Fikk kontakt med en jente, som sa hun hadde 1 barn.
Etter noen meldinger ble det msn.
Etter en stund ble det facebook.
Tilfeldig vis ble hun avslørt på et av bildene som viste at hun hadde 2 barn.

Kuttet den kontakten ASAP, å lyve gjør et elendig første inntrykk!!!

Ut med dem som "forurenser" Sukker.

Skjult ID med pseudonym juni to. 29 jan. 2009 13:30

Kent:

Det er mulig at det jeg nå skal skrive viser et dårlig trekk hos meg, men: jeg ble ganske såret og sint da en fyr jeg hadde skrevet med noen ganger fram og tilbake tilslutt sa i fra om at han satt i rullestol, og jeg klarte ikke annet enn å si i fra til han at jeg syntes han førte meg bak lyset. Her jeg bor er det så langt kun et eneste skogsområde som er tilrettelagt for rullestolbrukere, og det er rundt Sognsvann! (selv om jeg skjønner at det ikke var en slik problematikk du tenkte på)

Jeg vet ikke hvem det er som lar seg mest styre av det overfladiske, om det er dem som lyver på seg et mer perfekt ytre, eller om det er de som tror på vedkommende som lyver?

Selv mener jeg at diverse handicap som du nå la fram som en analogi, blir noe helt annet. Klart jeg tar en mann med et bein og ellers en fin kropp og et ansikt jeg liker så lenge han kan gå i marka med reservebeinet sitt uten å få for store belastningsvondter ;-)

Det er for meg ikke snakk om å ikke tolerere "mangler" når man ønsker at en profil skal være så ærlig som overhodet mulig, det er mer snakk om å oppleve at vedkommende man treffer samsvarer med det han har fortalt. Når det gjelder personlighet og kjemi, så finner man ikke ut det før man treffes, selv om den andre har prøvd å vise så godt han kan hvem man er. Men når det gjelder fakta, så er det jo best å være ærlig?

Skjult ID med pseudonym Elvis to. 29 jan. 2009 13:31

Den der er klassisk. De regner med at om de bare kommer innunder huden på deg så glemmer du alt de har løyet om...

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 13:35

@sean-k

Det andre barnet på bildet kunne være hennes niese, nevø, naboens barn, lekekamerat fra barnehagen etc.....
Spurte du dama hvem dette barnet nr.2 var da?
Du sier ingenting om du spurte henne om det, eller at du bare konkluderte med at dama hadde løyet for deg.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 29 jan. 2009 13:39 Privat melding

"S"

Bilde teksten sa: "(Navn) sammen med sin sønn, sommeren 2008".

Da jeg spurte om hun hadde to svarte hun: "Ups, avslørt...", og latet som om ingenting hadde skjedd.

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 13:51

@sean

Ok, det var ikke bra.
Å være ærlig er best, uansett hva det måtte være. Sannheten kommer alltid for en dag....heldigvis.

Skjult ID med pseudonym juni to. 29 jan. 2009 13:57

Sean-K:

Så innmari leit å tro at man må gjemme bort et av sine barn for å være attraktiv for den andre?? Å tro at man skal klare å lyve fra seg en liten ølvom er en ting, men å lyve fra seg ett av sine barn??
Vel... det er vel mange rare mennesker her.

Den type løgn ville jeg aldri noen sinne klare eller ønske å godta og håper ingen andre godtar det heller!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 14:58 Privat melding

Juni...enig med dig:Det er vel mange rare mennesker her!!
Nästan så man börjar lura på om detta är en sexsajt....med tanke på alla rara förslag som poppar in i min mail boks
Sick people!!

(mann 49 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 15:01 Privat melding

He he, jeg får ingen syke forslag, men det er sikkert bare fordi jeg ser så ordentlig ut ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:02 Privat melding

Bruswillis...ser inte jag ordentlig ut då? :)

(mann 49 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 15:04 Privat melding

ehh.. altså.. hmm kremt. hehe

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:05 Privat melding

What????

(kvinne 52 år fra Vestfold) to. 29 jan. 2009 15:14 Privat melding

@bruswills

WOW.........nå er jeg spent på hva du kommer med her..........

(mann 49 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 15:15 Privat melding

He he, bare tuller ;-)

Skjult ID to. 29 jan. 2009 15:17

og der tror jeg ikke bruswillis var helt ærlig! :P

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 15:18

nope.......ikke jeg heller.....
Var det ikke ærlighet vi snakker om i denne tråden.....?

Skjult ID med pseudonym T. to. 29 jan. 2009 15:20

Hahahaha!! Morsom "timeout" her nå!

(mann 49 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 15:20 Privat melding

Jeg tuller mye, men er ikke uærlig. Stor, om enn subtil forskjell. Si unnskyld eller møt meg til duell i morgen tidlig ved den store eika.

Skjult ID to. 29 jan. 2009 15:21

Duell!!!!!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:22 Privat melding

Bruswillis...var det ett svar någonstans??
Du går bara runt ämnet här syns jag :)

(mann 60 år fra Buskerud) to. 29 jan. 2009 15:25 Privat melding

Om vinteren er jeg stor og kraftig, som diplomatene kaller det. Om sommeren har jeg en betydelig slankere kroppsfasong.

Skjult ID med pseudonym sidelinja to. 29 jan. 2009 15:25

Tenk fort, Bruswillis... ærlighet - diplomati - eh eh..

Skjult ID med pseudonym mart1s to. 29 jan. 2009 15:25

Tror ikke det har noe med å gjøre hva Bruce synes om Macky eller omvendt.
Det er kun et nytt bevis på at kvinner og menn generelt får utrolig ulik respons på slike date-steder.
Dessverre får dere kvinner innimellom en del syke meldinger fra nokså syke menn. (noen kaller det sikkert for "uskyldig moro")
De meldingene får ikke menn, heller ikke Bruce, uansett hvor sikkelig du er ;-)))

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 15:25

@macky

Jepp...han er jo mann for h..........
En mann som grep avsporingen begjærlig..............
Du kan nok ikke regne med noe videre ærlig svar fra Mr. Wills.........

Skjult ID to. 29 jan. 2009 15:27

Mr. Willis har en form for karakter. Han vil svare!

Skjult ID med pseudonym Lewis to. 29 jan. 2009 15:28

You never get a second first-impression!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:28 Privat melding

Jag tror att jag ska börja senda Brus,lite sånna mellingar om han inte svarar snart...:)

Skjult ID med pseudonym mart1s to. 29 jan. 2009 15:28

Uansett hva du svarer nå Bruce, så blir det feil...;-)))))))) hehehehehe...

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 29 jan. 2009 15:28

Fint om du rapporterer til Sukker hvis du mottar mange uoppfordrede sexforslag Macky. Sukker er ikke en sexside.

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 15:30

@mart1s

Og det tror du ikke han vet.........så du måtte poengtere det liksom......

ååååhhhhh......ja ja......

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:31 Privat melding

Jag kan ju inte rapporteta ngn nu som jag ska skicka stygga mellingar till Brus eftersom han inte svarar hehe!!

(mann 49 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 15:32 Privat melding

@macky

J e g s y n e s d u s e r o r d e n t l i g u t.

Oslo 29.januar 2009
(sign)

Du viser ingen synlige tegn til å være promiskuøs eller på noen som helst måte å være typen til å oppfordre menn til å leve ut sine undertrykte fantasier i sine henvendelser til deg. Dette er jo en ren overfladisk og temmelig kjapp subjektiv vurdering fra min side, og kan derfor ikke oppfattes som et generelt svar fra resten av mennene her inne.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:34 Privat melding

Tusen takk Brus..ville bara ha din mening hehe!!

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 15:34

Nåååååå.......flirer jeg også.......

Dahaa......

Skjult ID med pseudonym macky to. 29 jan. 2009 15:36

Åhh jag gapskrattar!!
Have a nice day folkens

(mann 49 år fra Østfold) to. 29 jan. 2009 15:38 Privat melding

Og hva søren gjør de trærne rett bak skallen min? Lager fjoner?? Ikke rart jeg bare får snille meldinger her.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 jan. 2009 15:41 Privat melding

Då byter jag också bild....mycket träd...hmmmm..tar nog en stund detta
Imorgon kanske...nej!!Springer ut o tar bilde i Frognerparken..NU!!!
Snakkes :)

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 29 jan. 2009 15:44

Så fint at dere respekterer trådstarters ønsker om at denne tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger. Hvorfor kunne dere ikke tatt dette over mail?

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 15:49

@kjøttmeis

Hvorfor komme med denne irettesettingen nå...når du allikevel skjønner at denne "avsporingen" er slutt.......

Hmmmm....spørs om du ikke var litt spent på utviklingen her.....men, nå som det er over....DA kommer den snusfornuftige frem....

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 29 jan. 2009 15:55

Det er vanlig at moderatorer sletter innlegg som ikke passer inn under overskriften. Dette har ikke sukker.no gjort og omtrent alle tråder sporer av og blir til tull. Sukker la inn muligheten for trådstarter til å velge selv om hun/han ønsket avsporinger. Det har fungert litt, men ikke godt nok.

@S Fint at du dikter opp mine motiver etter det du syntes passer best for at jeg skal virke som en dickhead.

Skjult ID med pseudonym S to. 29 jan. 2009 15:57

@kjøtt

DET...klarer du helt fint selv.....

Skjult ID med pseudonym mart1s to. 29 jan. 2009 15:58

S L U T T !!!!!!!

Skjult ID med pseudonym brus to. 29 jan. 2009 16:02

Så sier vi stopp og lar folk returnere til TS' tema.

Kan ikke skjønne at folk kan lyve om ting som uansett blir oppdaget. Satser man på å gå ned 10 kg før daten i neste uke? Eller har man ikke merket selv at vekta saaaakte men sikkert har økt? Med mindre jeg har trent beinhardt på studio i et år vil jeg ikke kalle meg atletisk..

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 29 jan. 2009 16:03

Ja, la oss holde oss til tema. Jeg har ikke tenkt å si annet enn at sukker.no har en ganske liberal forumpolitkk etter mitt syn. Derfor kan det være litt greit med litt indrejustis.
Jeg skal innrømme at det kanskje var litt unødvendig å komme med påpekelsen min da, men jeg leste faktisk tråden og ikke meldingene frem og tilbake mellom disse personene. Det var derimot unødvendig med hersketeknikken i linje to :)

Det er en god del jenter som kaller seg atletisk på min online liste som kanskje ikke er det...Atletisk er forbeholdt de som virkelig trener noe og ikke bare spinner på SATS. Jeg vil uansett ikke være sammen med en atletisk jente, kjipt å være nr 2 i køen etter trening :P

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 29 jan. 2009 16:08

Trådstarter, kjøttmeis og andre lesere: Beklager at jeg nå sporer av med viten og vilje.

Jeg er en av sukkers medlemmer som har hatt uendelig mye moro på forumet. Det jeg synes er så trist, og som er den viktigste årsaken til at jeg ikke lenger orker å skrive her inne når jeg har tid, er nettopp det som er i ferd med å utspille seg nå. Angrep, irettesettelser og forsvar.

Personlig synes jeg det er bedre med en "naturlig vandring" i samtalene, der det er lov å le av noe morsomt uten at dette skal bli sett på som sabotasje av tråder og manglende respekt av trådstarter. Jeg er enig i at man skal respektere grønne tråder. Men om det skal gå på bekostning av litt humor og glede, synes jeg det bare blir begrensende.

Det må da kunne gå an å finne frem til ting man er opptatt av fremfor å bare være opptatt av å "ta" de som gjør en feil?

Z.

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 16:20 Privat melding

Jeg spiste 7 grillpølser og 4 wienerbrød til frokost. Så nå stemmer ikke profilen min med fysikken mer, ihvertfall ikke før ikveld.

Skjult ID med pseudonym Smwhr to. 29 jan. 2009 16:25

Jeg syns p sier noe fornuftig langt oppi her et sted: Hva som er gjennomsnittlig er faktisk noe som kommer an på øynene som ser!

Jeg har selv lurt på hva "et par kilo for mye" betyr, men jeg passer hvertfall ikke i "stor og fyldig"-kategorien.. Hva skal en gjøre da? Kanskje vil jeg skuffe noen, men det kan jeg faktisk leve med... Det er ikke han jeg leter etter! Og det går faktisk an å trene flere ganger i uken og fremdeles ha noen kilo til overs...
@Mr. Anonym: man kan godt veie 100 kg men se "mindre" ut - det kommer bl.a. an på høyden!

Og det er nok ikke bare mannfolk som skuffer på dette området, etter hva ryktene tilsier er visst vi jenter like ille...

(mann 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2009 16:32 Privat melding

Og jeg mener ikke det er OK å lyve. Jeg bare sier at det er ikke så damn farlig om man sper på litt ekstra. Dessuten, som jeg sa tidligere så er profilutfyllingen for vag til at man treffer nåla, så da må folk se på bildene og tenke seg litt om hva som er sannsynlig utseende på personen, hvis dette er så viktig.

TS får det til å virke som om noen som er smellfeite skriver at de er slanke, og det er usannsynlig, og derfor dødfødt å diskutere.

At tråden varer så lenge bare viser at mange har litt vel oppheng i utseende. Og da kan man begynne å lure.

Nei slutt å se på moteblader, modeller og "moviestars" og tro at det er det du skal ha.

Utseende teller ikke en døyt når det gjelder om to personer passer sammen.

Skjult ID med pseudonym Johnny B to. 29 jan. 2009 23:51

"Utseende teller ikke en døyt når det gjelder om to personer passer sammen."

Hvis jeg ikke blir fysisk tiltrukket av dama er det 100% uaktuelt hvertfall :)

Skjult ID med pseudonym Diamond fr. 30 jan. 2009 00:10

Det er helheten som avgjør om man passer sammen eller ikke.
Man kan ikke dele opp / utelukke hverken det ene eller det andre.
Helheten = Det ytre, indre, mentale, holdninger, meninger, vaner, uvaner, stil etc......

Skjult ID med pseudonym Maestro fr. 30 jan. 2009 00:47

@Kent1980
Du er jo helt utrolig. Kan ikke fatte at du kan sitte her å argumentere som du gjør! Hvis man lyger på sitt ytre, hva i alle dager kan man ikke finne på å lyge om ellers? Jeg liker Atletiske damer. Grunnen er da at vi mest sansynlig har sammenfallende interesser, samtidig som jeg synes det er flott når en dame streber etter å ta vare på seg selv.

Av og til går vel hjernen på tomgang for enkelte:-)

(mann 38 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2009 00:54 Privat melding

@ Maestro

Hyggelig at du synes jeg er utrolig.

Enda hyggeligere at du ikke skjønner en pøkk hva jeg argumenterer.

Tror du bør kickstarte din egen hjerne.

Alle har en eller annen form for komplekser for sitt utseende. Så da er det ikke unaturlig at man overdriver litt på hvordan man ser ut. Men sett det i perspektiv!!! Vi snakker om små flisespikkedetaljer, ikke om du sier natt når det er dag. Personlighet derimot blir noe annet.

Derfor legger jeg mindre vekt på om du lyver om utseende ditt, enn om du lyver om hvordan du er som person.

Jeg er såpass voksen og oppegående at jeg kan skille de to for hva de er.

Hadde hun sagt hun er slank når hun veier 150kg, så er det noe helt annet. Fatt hva vi prater om før du slenger dritt. Mehe!!

Skjult ID med pseudonym Pixie fr. 30 jan. 2009 01:27

Du Kent? Selv om du var litt irriterende før sukker-pausen din likte jeg deg bedre da... Syntes du sa du var ferdig med oss loosers for alltid jeg? Hva skjedde med deg som gjør deg så jævla bitter? Syns det er kjipt om du ble såra, men for fucks sake ligten up!

Og nei, det er ikke greit å juge i profilen!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 30 jan. 2009 01:39

Jeg er ikke bitter. Jeg er outspoken. Snill ellers, men en "mean ass motherfucker" når jeg leser barnetråder for de speilglade.

Om noen syntes/synes jeg var/er irriterende så er det bare fint.

Og nå må du og alle andre her lære å lese. Jeg har skrevet og sagt så mange ganger nå hva som er forskjellen på å lyve rett ut, og det å servere en hvit løgn.

Jeg skrev også at å lyve på utseende er ingenting imot det å lyve på personlighet, noe denne tråden HELLER burde vært tema om. Sier du ar du er 195 høy og er 160, er det feil. Sier du at du liker å trene, når du er en sofagris, er det feil. Sier du at du er slank, og egentlig er noen kilo for mye(noen kilo for mye er noen kilo for mye, ingenting annet) er det ikke så farlig. Men sier du at du er modell slank og egentlig er stor og fyldig, er det feil. Det er noe som heter moderasjon, og rein spekka løgn. Mener du det er en og samme ting, har du ikke skjønt poenget, sorry!

Jeg skal vedde på at svært mange her skriver bare svada om seg selv, og spyr solskinn på profilen sin, retten og sletten fordi de ikke har ryggrad til å være ærlig om seg selv til andre.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 02:19 Privat melding

Kent syns at du borde gå och spola ner deg o hela din profil hvis du finner et do som e stort nog...hvis ikke så må du bli her å en pine för alle som liker forumet....rart att morten ikke kastat deg ut ännu

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig fr. 30 jan. 2009 06:28

@macky
Hva er dette da. Synes nok du er litt for bitter nå. Har lest en del av det du har skrevet før og har en oppfattelse av at du en integrerende person. Hva med litt raushet her da. Kent er Kent og i overkant spontan.

Skjult ID med pseudonym Pixie fr. 30 jan. 2009 07:21

Så det er graden av løgn som avgjør, Kent? Så lenge du juger bare litt er det ok? Løgn er løgn uansett. Og jo, du fremstår som en hel del bitrere nå enn før. Synd det ikke fungerte med msn-dama, hun fant vel ut hva ellers du har "pynta på" i profilen;-)

Hadde du lest TS sitt innlegg bedre så hadde du sett at det her handler om skillet mellom "gjennomsnittlig" og "et par kilo for mye". Med andre ord, små forskjeller. Og dermed blir det ytterst relevant å ikke "pynte på" med hvite løgner, det er jo nettopp da det oppstår uoverensstemmelser!

Ellers vil jeg gjenta et poeng jeg fant lenger oppe: Det kommer an på øyet som ser!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 30 jan. 2009 10:03

Ingen grunn til å Kaste ut Kent her, da vel. Han reagerer på en tråd som han opplever som veldig overfladisk og tar hardt i når han vil si sin mening :-)

Skjult ID med pseudonym macky fr. 30 jan. 2009 10:19

nysgjerrig..
Ännu en gång så är jag IKKE BITTER....hade bara druckit några pils för mycket hehe!!
Men jag syns fortsatt det jag sa igår natt var bra skrivet,,,,så jag är fortsatt enig med mig själv :)
JUNI...det är väl inte bara Kent som får reagera,eller???

Skjult ID med pseudonym juni fr. 30 jan. 2009 10:26

macky:

Nei da, selvfølgelig er det ikke bare Kent som får reagere :-)
Ser at TS ønsker at vi skal holde oss innenfor temaet i denne tråden, så jeg skal ikke føre diskusjonen om Kent noe videre :-)

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 30 jan. 2009 10:28

@Kent
Har full forståelse for innnholdet i det du skriver.
Det jukses og ljuges over en lav sko. Når det kommer til stykket, er det vel knapt en eneste person på Sukker som kan stå rakrygget inne for hvert eneste ord de har skrevet om seg selv.
For sånn er livet også på utsiden.
Det er snakk om små nyanser for å fremme vår egen fortreffelighet i salgsprosessen. De er ikke ondsinnet, kun ment som poleringsmiddel. Mange av oss bruker de samme triksene daglig på jobben...
Men du...
Stilen du bruker har jeg derimot ikke mye til overs for.
Det er ikke nødvendig å kalle andre her inne for "mehe" og be folk "kickstarte hjernen" fordi om de argumenterer mot deg. Det blir nokså barnslig...
Så poengene blir:
14 - 14,5 - 13,5 som tellende for stilen, men
19 - 19,5 - 18,8 for innholdet.
Og innholdet er tross alt det viktigste...
Du er en jævel på argumentering, men for trivselens skyld (og det er jo derfor vi er her), sørg for å ha tungen rett i munnen neste gang Kent.;-))

Skjult ID med pseudonym Maestro fr. 30 jan. 2009 10:30

@Kent1980
Jeg er ikke uenig om at indre kvaliteter er tross alt det viktigste. Det jeg sier er at man ikke kan sitte å argumentere FOR at noen ljuger om seg selv. Jeg kan sikkert være overfladisk i enkelte sammenhenger, det kan jeg innrømme. Jeg synes faktisk det er mer sjamerende om noen forteller meg sannheten enn at jeg skal se dette på en eventuell første date. Man ser jo kropp og utseende først. Har man løyet om dette er jo det en fryktelig dårlig start.

Skal ikke gå inn på en hjernediskusjon med deg, men topplokket mitt fungerer utmerket. Jeg har faktisk en mistanke om at det gjør den hos deg også. Vi får vel være enig om at vi er uenig:-)
Ønsker deg uansett en flott helg:-)

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 10:32

Jeg er en stor muskuløs gutt og har valgt det selv, trives godt med å være sterk og ha en definert muskuløskropp. Jenter kan fortelle meg at jeg er for stor for deres smak og det gjør meg ingenting. Men om jeg forteller en jente at hun er for stor for min smak på en hyggelig måte, så reagerer hun svært kraftig og mener at hun rett til å skade meg både verbalt og fysisk. De jentene som er store her inne er også voldsomt pågående, jeg opplever at de ikke godtar nei. så de forstår ikke alltid selv at de er 90-100kg+.

Uansett så synes jeg det ikke er noen diskusjon, store jenter har ofte nærbilder av ansiktet eller bilder tatt ovenifra og slanke glade jenter har ofte bilder av seg selv med en litt stor venninne eller feriebilder.

Skjult ID med pseudonym macky fr. 30 jan. 2009 10:44

mart1s helt enig med dig,bra skrivet...förutom att jag kan stå rakryggad för var endaste ord jag skrivit om mig själv i profilen,jag har tonat ner en sak då....jag har kallat mig normal på kroppsbyggnad,där jag kunde ha valt att skriva slank/vältränad Det är väl inte att ljuga??

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 10:45

Maestro når ikke samfunnet en latterlig grad Politisk korrek"tisme" når du må forklare hvorfor du synes en feminin og pen kvinne er tiltrekkende? Skal overfladisk bli et ord for å betegne 2millioner år med utvikling av kjønnshormonell Genetisk trigget oppførsel? Å søke seg mot det som ser ut som en sprek, pen, glad kvinne som lyser at hun har god selvdisiplin og tar godt vare på seg selv fordi hun har god selvtilitt er bare slik vi er programmert. Det sier ingenting negativt om jenter som ikke velger å leve slik og som kanskje legger sin kos i å spise mye mat, det er ingenting galt med det men det er bare ikke det som er tiltrekkende i en partner om en ikke må kompromissere utifra eget utseende eller status.

Skjult ID med pseudonym Rognebær fr. 30 jan. 2009 11:02

Kan noen forklare meg hva gjennomsnittelig innebærer? Og hva er slank eller et par kilo for mye? Atletisk og stor og fyldig er ganske klart. Jeg har selv en ganske typisk kvinnelig figur, dvs at jeg er slank fra brystkassa og opp (minus brystene..), jeg er et par kilo for mye på mage og hofter (som mange kvinner) og er gjennomsnittelig fra lårene og ned - hvor det faktisk heller mot atletisk pga et veldig aktivt ski, sykkel og uteliv... Hva skal jeg kalle meg da? Jeg har satt meg som gjennomsnittet. Går man ut og kikker på "mannen/kvinnen i gata" så er de fleste av oss ikke sylsanke, derfor blir egentlig et par kilo for mye gjennomsnittet... I en verden hvor målet på vellykket slankhet er kroppen til Victoria Beckham og Paris Hilton så faller de fleste av oss igjennom, og slankhet blir et usunt ideal mange jenter aldri vil klare å oppnå (heldigvis!).

Kanskje sukker kunne ha kommet med flere kategorier? Selv savner jeg for menn kategoriene "pinglete", "tynn og ikke Y-formet", ”chubby, men allikevel råsterk og seig som faen”, ” helsestudiomuskler men ute av stand til å tråkke opp et fjell med tunge ski på”, ”pæreformet men med pene hender”. Selv så elsker jeg sterke hender på en mann, du kan slippe unna med mange fysiske skavanker om du bare har sterke hender… ;)

til slutt: alt er relativt!

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 11:03

Jepp, jeg vil ha en glad slank jente og ikke en tungvekter som sitter i sofaen og bjeffer når hun ser pene glade jenter hehe.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 30 jan. 2009 11:08

Rognebær:

Ingen grunn til å problematisere... bare legg inn et helfigurbilde av deg i albumet, så er du ferdig med hele "problemet" :-D

Skjult ID med pseudonym Rognebær fr. 30 jan. 2009 11:15

@Juni
Bilde i helfigur ja, har endel bilder av meg selv i fullt skiutstyr og gjerne med dunjakka på, duger det tror du? ;)

Og til gutta: tror det er endel av dere som har glemt at dette med utseende og figur går begge veier? Når jeg kikker på bildene av mannfolka som skal ha ei pen og veldreid jente så er dere ofte ikke selv så mye å hvile såre øyne på... En ordentlig mannfolkkropp er minst 185 høy, har bredere skuldre enn hofter, er passe muskuløs og velproporsjonert. Skal vi som Gutt sier følge genene våre, så faller de fleste moderne menn glatt igjennom idealet for en kraftfull kar som kan avle sunne barn og ta vare på familien.... ;) Det er bare å innse det folkens, at idealet er nettopp det, et ideal. Hvorfor ikke finne noen som er bra nok?

Skjult ID med pseudonym juni fr. 30 jan. 2009 11:35

Rognebær:

Du må ikke spørre meg om det duger, det er menn du skal bergta og ikke meg ;-p

Å ha up-to-date bilder i profilen sin som viser både ansikt og helfigur kan hindre at TS og andre blir forvirret, skuffet eller føle seg lurt når de først treffer den de håper det skal bli full klaff med.
Men det er jo opp til hver enkelt hvor viktig de synes dette er.

Skjult ID med pseudonym kula fr. 30 jan. 2009 11:38

til gutt
jeg er stor og venter på slankeoperasjon. Sitter jaggu ikke i sofaen nei. Har vært åpen om det med kontakter og er veldig godt likt.

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 11:51

Kula beklager men med så mange mennesker i verden som har det jævlig så greier jeg ikke å ha noen bleeding heart for jenter som spiser seg store, det må en nesten bare ta på egen kappe.

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 11:53

Når jeg var på blink før, var det et utrykk som het å bli "blinka" dvs at jenta du traff var uendelig mye større enn på bildene...og jeg og mine venner ble blinka stort sett hehe, husker vi hadde en avtale om å ringe hverandre for å få oss ut av situasjonen.

Skjult ID med pseudonym medisin fr. 30 jan. 2009 11:59

Gutt!

Det finnes til din informasjon en del medisiner man legger kraftig på seg av. Har den tanken slått deg? Hvorfor tror gutter at store jenter ikke gjør annet enn å spise? I noen tilfeller stemmer det vel, men synes en slik holdning vitner om lite forståelse for fysiologi og sykdommer.

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 12:27

Beklager medisin men jeg har vokst opp med fedme hos kvinner i nær familie, ikke bare en men flere og alle har prøvd akkurat den unnskyldningen, samtidig som jeg jobber med mange store kvinner....noe som er veldig positivt for meg siden jeg får jobbe så mye jeg vil siden de stort sett er sykemeldte fra eller til.
Det finnes noen medisiner som kan påvirke metabolisme eller regulere stoffskifte uheldig, menopause, hormonelleendringer og i noen tilfeller diabetes kan forårsake økt fettlagring og økt insulinsensitivitet. Men da skal kostholdet allerede være dårlig for at Metabolsk syndrom skal slå ut i den type fedme representert hos 80-90kgs+ kvinner.

Men Medisin du glemmer en veldig viktig faktor, Energi. Det kreves uansett hvilken metabolsk påvirkning som senker forbrenning din et gitt mengde overskudd av energi for at insulin skal lagre fett i større mengder. Det må altså spises over så og så mange totale kcal, f.eks skal en jente på 90kg vedlikeholde vekten sin så må hun faktisk spise chips, øl, godteri, mye hveteprodukter osv osv. Og da kan hun nesten ikke skjule seg bak en sykdom, og jeg mener at jenta ville hatt det bedre med seg selv og vært mer fornøyd med livet om hun valgte å spise sunnere. Istedenfor å ta et fugleperspektiv bilde, late som ingenting og bli aggressiv når gutten hun møter sier hun løy.

Jeg blir kritisert hver eneste dag av jenter som ikke kjenner meg fordi jeg har stor muskulatur, uten at jeg gjør dem noen ting eller tar kontakt med dem. Det kan være på bussen eller i butikken, vorspiel eller utesteder eller bare en rolig tur i parken. Men sier fremdeles aldri til store jenter at de er store, og her nevner jeg ingen navn. Så jeg føler ikke at jeg er noen værsting.

Skjult ID med pseudonym medisin fr. 30 jan. 2009 12:46

Jeg skal ikke løpe i skyttergraven... Og jeg ser at du vet en del om dette. Men du tegner ikke et fullstendig bilde.
For du later til å tro at det alltid er snakk om en unnskyldning og en hvilepute for å ikke gjøre noe med problemet.

I mitt tilfelle, har jeg pådratt meg en skade som gjør trening vanskelig. I tillegg går jeg på medisin for denne skaden, som både binder vannet i kroppen og gir økt apetitt.

Jeg skal være enig med deg i at ingenting gjør det UMULIG å gå ned i vekt. Men når man altså ikke kan trene, og må ta inn alt gjennom redusert inntak av mat, og samtidig går på medisiner som gir økt apetitt og vannansamlinger, ja da handler det om helt andre ting enn potetgull og cola. Sånt spiser jeg ALDRI! Aldri en kake.. Aldri en burger, aldri smør på maten, aldri pommes frites osv. Kun grønnsaker og proteiner, litt grovbrød, litt fullkornspasta, vann og skumma melk.

Jeg var forresten på ferie med venner nylig, og spiste akkurat det alle andre spiste. Tenkte jeg ikke skulle skille meg sånn ut ved å være småspist, så jeg spiste det samme - verken mer eller mindre. På to uker gikk jeg opp 3,5 kg. M.a.o. Ikke verdens beste forbrenning...

Jeg er på vei ned. Men det sier seg selv at det går sakte. Jeg hadde satt stor pris på å ikke bli satt i kategorien potetgull-gnafsende kvinnemenneske - For det er jeg bare ikke....

Synes for øvrig det er trist at du blir kritisert av ukjente for å være for stor. Synes det er utrolig frekt om folk påpeker andres utseende i negative ordelag. Selvvalgt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 12:52

At du har det slik er selvfølgelig ikke greit, men med viljestryke greier en alt uansett hva det skulle være, jeg trente videre med brudd i beggge hendene, bandt bare vektene fast til underarmene istedenfor og vips så går det så greit.

Jeg liker det ikke fordi jeg føler likestillingen blir helt skjev og veldig primitiv. At en skal liste seg rundt store kvinner og gå på tå og hev for å ikke være så uheldig å fornærme dem er svært ubehagelig, men menn skal tåle at folk som såvidt kjenner dem klapper dem på magen og kommenterer pondus osv. Og min erfaring med store kvinner er at de er raskt i angrep og svært negative, og om en slank jente snakker om hvilken bikini hun liker best forann en stor jente, er hun ifølge den store jenta et dumt nek osv osv..

(mann 49 år fra Østfold) fr. 30 jan. 2009 12:53 Privat melding

Og det er lovet fint vær nesten overalt i helgen! Kom dere ut , få luft i ansiktet og smil til verden for pokker! hehe God helg til alle :-)

Skjult ID med pseudonym medisin fr. 30 jan. 2009 13:04

Vel, Gutt. Nå beveger du deg inn på et annet felt. Nemlig at store jenter ikke er greie og ha med å gjøre, at de er aggressive og lite empatiske osv. så snart temaet er kropp...

Til det kan jeg bare si at du kjenner ikke meg. Jeg ville aldri irritert meg over å hjelpe en sylslank venninne med å velge ut den beste bikinien! Jeg ville heller ikke kommentert din kropp på gaten eller i baren, og jeg blir ikke aggressiv om temaet er kropp. Kun om ensidige fordommer kommer opp... Jeg er helt enig med deg i at sunn og god mat og nok mosjon (hvis mulig) er veien å gå. Men jeg synes det er synd at om du hadde sett meg på gaten, ville du mulignes automatisk tillagt meg en rekke negative egenskaper. Og sett for deg potetgullposen på bordet hjemme hos meg.

Kanskje du kunne ha godt av å nyansere bildet noe? På samme måte som de som bygger kropp ikke er like og ikke tenker likt, er heller ikke store damer like. Jeg ER tross alt ikke en stor kropp. Det er noe jeg for tiden har.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 30 jan. 2009 13:05

Sukker minner om at man skal være saklige og skrive med respekt i denne tråden

Skjult ID med pseudonym medisin fr. 30 jan. 2009 13:23

@Normal.

Et godt innlegg!

Det var jo en epsiode før jul der en mann hadde tatt livet av naboen pga, en bagatell om røyking på verandaen... Årsaken til oppførselen var at han hadde sluttet med medisinene sine. Og hva var grunnen til det? Jo, at han la på seg av dem.

Det sier vel i grunn det meste.

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 13:32

Normal alle menn jeg kjenner som driver med nettdating har blitt lurt av store kvinner, absolutt alle. De presenterer seg som slanke og tar bilder som tilsier at de er det, f.eks nærbilde av ansikt samtidig som bildet er tatt ovenifra, nå fungerer ikke det lenger generelt. Så det er jo et tema som er interessant for de som bruker nettdating sider.

Det er sikkert mange store jenter som trives med seg selv og det bare bra, men jeg tror ikke de trives med seg selv om de tar bilder som er ment for å få dem til å se tynnere ut, da blir jo det et paradoks.

Medisin, jeg nevner ingen navn og sier bare min erfaring....du kan si at du spiser sunt men uansett hvor treg forbenning du har så må du ligge i overskudd iforhold til din egen vekt. Hvis ikke så er medisinen du bruker svaret i situasjoner der mennesker sulter da de vil kunne få 10ganger så stor energi effekt ut av lite kcal.

Jeg forstår ikke hva du mener med nyansere bildet noe, jeg opplever store jenter som innpåslitne, late, negative og ofte jævlige mot andre jenter. Det er det jeg opplever, spiller ingen rolle hvorfor de er slik eller hvem av dem som ikke er slik.

(kvinne 64 år fra Vest-Agder) fr. 30 jan. 2009 13:36 Privat melding

tusen takk til "medisin" som skjønner det,stakkars "gutt" som går glipp av mange store damer som har superhumor og aldri sur.
syns du er veldig arrogant på dette området.

(kvinne 64 år fra Vest-Agder) fr. 30 jan. 2009 13:37 Privat melding

sikker på kula har masse venner og chattere

Skjult ID med pseudonym kula fr. 30 jan. 2009 13:46

for min del betyr profilen mer enn bildet. Om mennesket er stor,more to love

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 13:52

Nei jeg sa at det er det jeg har opplevd, du kan si hva du vil om gutter med min type kropp..jeg har allerede hørt det 15-20ganger denne uken og sier aldri noe tilbake så som sagt føler ikke at jeg angriper noen som helst men at jeg forklarer hva jeg har opplevd og at jeg finner det relevant da det er svært synlig på nettdatingssider.

Et eksempel er, der jeg jobber nå så kommenterer jentene som jobber der kroppene til guttene veldig direkte, klapper de på magen eller klemmer på armene osv..gutta som er overvektige får høre det ganske så krasst. En fyr svarte litt tilbake og vips så var dagen etter første dagen av hans oppsigelsestid.......itillegg er menn så desperate at de sier og gjør hva som helst for kvinner, så store kvinner har større sjangse for å finne det de søker enn veltrente menn hehe.

Istedenfor at en stor jente hopper inn i debatten og sier, ja det er faktisk slik at det er endel late småhissige defensive jenter som er klare til krig for ingenting som velger konflikt istedenfor slanking, så skal de krige og klore.

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 13:53

Hvorfor skal store jenter alltid fortelle hva andre går glipp av? ooh you dont know what you are missing osv..ehm..hva med å bare spise litt mindre og ha det bedre? hvorfor er det så farlig å si, skal fedme være hellig?

Skjult ID med pseudonym kula fr. 30 jan. 2009 13:56

nå snakker jeg profil,ikke mat,det er en annen tråd

Skjult ID med pseudonym kula fr. 30 jan. 2009 13:59

uansett åssen dere ser ut,viljeg ønske dere en riktig god helg,og lykke til med chatten.....

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 30 jan. 2009 14:06

Jeg begynte å lese denne tråden, men kom til at jeg ikke orker utsette meg selv for så lav takhøyde.
Derfor skriver jeg min mening til TS, og lar det være med det :-)

Vi har heldigvis alle ulike preferanser for hva som tiltrekkes oss! Du sier at du ikke klarer å tenne på de med mange kilo.
Fair enough, på samme måte som enkelte kvinner ikke orker menns kropper av ulike årsaker. Muligens litt rart, men sant.

Så til dette med merkelapper. Hve betyr merkelappen normal? Normal er relativt. For meg favner dette vidt. Føler en person seg normal, er denne personen normal mht vekt. Det er ingen som kan si at et menneske som føler seg normal i kroppen er unormal. Unormal i forhold til hva i så fall?

Ingen kan si at en fotomodellkropp er normal. Det er heller ingen som kan si at en fotomodellkropp er unormal. Om et menneske sliter med å bære egen kroppsvekt er dette unormalt. Om et menneske har lært deg å spy lydløst etter å ha blitt mett av ett potetgullflak i en mager, mager kropp er også dette unormalt. Enkelte piner seg til døde for normaliteten som vi setter opp på smørbrødlistene våre for kvaliteter vi "trenger" hos vår partner. Spissformulert javel, men likevel.

Innenfor normalen kan vi alle svinge litt opp og litt ned uten at dette er unormalt. Vi er alle derimot helt normale!

Så kan man blande inn bmi, helse og you name it. Men i Norge er de aller, aller fleste normale enten vi bruker 27 eller 38 i tommer når vi kjøper våre jeans. La det nå være opp til hver enkelt å bedømme når hver enkelt føler seg normal. Dette har med trivsel, glede og livsgnist å gjøre minst like mye som for mange eller for få kilo. Det har med evne til å ikke fokusere på kropp til enhver tid, det har med å glede seg over livet, glede seg over opplevelser, glede seg over felles sex, glede seg over alt som sprer glede!

Jeg skal ha en mann som tåler at han har 5 kg ekstra over magen etter jul! Og vet du hva jeg skal gjøre? Jeg skal smile til ham med glade øyne mens jeg klapper ham med gode hender over magen hans og si at han er bare helt fantastisk! Hvorfor jeg smiler? Jo, fordi jeg gleder meg stort over hans evne til å nyte livet når det skal nytes, og jeg blir varm inni meg når jeg tenker på hvor godt jeg hadde det sammen med ham - og hvor mange fine sykkelturer vi skal ha sammen når det nærmer seg den yre og deilige våren!

Skjult ID med pseudonym Gutt fr. 30 jan. 2009 14:17

Men det var ikke det tråden handlet om, det er helt akseptert og inneforstått med at på nettdatingssider vil spesielt jenter mer enn menn lure den de treffer siden de føler at kvinnekroppen er hellig og ikke skal kunne kritiseres. Det er synes jeg er spesielt, når menn med pondus må regne med å tåle mobbing for det, mens de vil miste jobben ganske kjapt eller bli sett på som mannesvin om de skulle kritisert noen av jentenes ekstra kg.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 30 jan. 2009 14:20

Gutt
I din mening; Hva skulle denne tråden handle om?

Skjult ID med pseudonym Ace fr. 30 jan. 2009 14:25

Godt sagt Zitelle!
Du ramset vel egentlig opp hva det hele går ut på.
For min egen del er jeg vel også ute etter det som er "normalt", dvs +- litt her og der. At enkelte har en fanatisk holdning til kropp, da får de jo heller møte noen som er det også.
Livet er tross alt litt mere en kropsfasong. At man foretrekker enkelte typer er vel ganske normalt. Og tror de fleste er litt fleksibel ang. dette. Tror heller det renner ut i interesser og livsstil.

(kvinne 45 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2009 14:59 Privat melding

Da jeg skrev dette innlegget for to døgn siden så hadde jeg ikke trodd at det skulle ha over hundre innlegg nå. Mitt motiv for dette innlegget var at jeg tror vi er tjent med å være ærlige ut i fra det vi tenker om oss selv. Hvis du mener du er atletisk - skriv atletisk - men vet du med deg selv at det viker fra sannheten - så skyter du deg selv i foten. Det var det jeg ville frem til. Treffer du noen som ikke har de kravene så går det sin gang selv om du skriver noen kilo ekstra. Skulle du derimot treffe på den andre typen - så vil det ikke slå an og du har brukt av dens og din egen tid til noe som mest sannsynlig blir husket som anspent og granskende. Former er fint på damer - og på menn - men det er hva man er forberedt på, ikke sant? God helg! Fati72.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 30 jan. 2009 15:36

Enig at det er pussig å skrive noe man med stor sansynlighet vet ikke stemmer med virkeligheten... Man må jo faktisk ikke skrive noe som helst. Så de som ikke er så atletiske som de skulle ønske, kan jo bare la være å fylle ut noe. På den måten har de verken sagt noe negativt eller feil.

Men igjen - dette med kilo FOR mye er en lite hyggelig kategori da den impliserer at noe ikke er som det skal være (selv om personen kan være nokså normalvektig og fornøyd med seg selv) . Hvorfor ikke noen kilo FOR lite? Nei, jeg mener ikke at det bør stå det. Jeg mener at det hadde ikke vært så vanskelig å finne på ord og yttrykk som gjør alle kategorier positive hver på sin måte....
Da ville kanskje færre plassert seg selv "feil"...

(mann 44 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 15:59 Privat melding

Her kan dere få en forklaring på hva noen profilbilder egentlig betyr

http://www.estetica-design-forum.com/fun-games/5810-what-peoples-avatars-profile-pictures-really-mean.html

Skjult ID med pseudonym Joques fr. 30 jan. 2009 16:55

Robby, veldig morsom!

Jeg er enig med Lilleulv, men ser at det kan være vanskelig å finne ord som ikke klinger negativt.

Det er også et godt poeng som mange har tatt opp, at "gjennomsnittlig" ikke betyr det samme som "idealvekt", men derimot det som er gjennomsnittet blant folk. I dag vil det altså si litt over idealvekta. En person som har sin idealvekt, vil jo per definisjon være "slank".

Hilsen joques, som ikke hadde så mye mer konstruktivt å melde, men som sakte med sikkert nærmer seg tilstanden der han kan bytte ut beskrivelsen"gjennomsnittlig" med "slank" :o)

Skjult ID med pseudonym what fr. 30 jan. 2009 17:55

@kent1980

"Who the fuck cares? Bare ikke poser i bikinibilder jenter. Fint for titterne, men så er det også å selge seg billig."

Hva mener du med at det er å selge seg billig? Hva i alle dager er galt med å legge ut et bilde i bikini, hvis personen selv føler for det? I mine øyne et fullstendig latterlig utsagn.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 31 jan. 2009 20:26 Privat melding

Selv henger jeg meg på et par kilo for mye så kan det være øyet som ser hvorvidt det stemmer eller ikke..

Blir vel litt på samme lengde som alle her med 14 reise bilder fra de 3 reisene de har vært på i hele livet også skriver de at de eeelsker å reise. Eller de som har de 3 bildene av seg selv hvor de rappelerer, står på toppen av et fjell eller noen annet fysisk og sier de liker å være aktive og bla bla... Også har de 2-3 barn og er single.. Jepp, it makes sense hehe...

Men for å komme til poenget,, for meg blir det helt feil om man allerde her må lyve.
Jeg sier selvsagt ikke at alle gjør det, men svæært mange smører på litt for å få kontakt...

En klassiker er f,eks at det står "jeg trener kickboxing" Joda, men ikke akkurat nå for tiden men jeg skal snart begynne igjen altså.. Her og nå gjelder folkens, hehe her og nå.. Put the real facts on the table, sannheten kommer raskt for dage og da baller løgnene seg på og på og det blir lite kjærester av det ;)

(mann 38 år fra Akershus) lø. 31 jan. 2009 20:34 Privat melding

@what

Da tenker jeg på de profilene du BARE ser bikini bilder.

Mulig du synes det er et latterlig utsagn, men noen vil nok være enig med meg.

Hvis du bruker kroppen din til å selge deg på Sukker, har du mest sannsynlig ingenting annet å by på. Ihvertfall er det inntrykket man legger igjen.

Ingen som har moral eller?

Skjult ID med pseudonym tles lø. 31 jan. 2009 20:35

Skal kvinner som har barn annonsere om de er blitt betydelig løsere i musa eller ikke? DET er virkelig mye viktigere enn om de har 2 eller 4 kilo for mye!

(mann 38 år fra Akershus) lø. 31 jan. 2009 20:40 Privat melding

Feil.

Trang mus = utfordring for kuken.

Vid mus = leketøy for hånden min.

Alt funker.

Gammel, ung, feit, tynn, vid, trang, kinky, prippen(for de blir kinky etter å ha vært sammen med meg)

Det som ikke funker er gullkorn ut av kjeften annet hvert minutt.

Igjen, personlighet teller mye mer og er du 30 og like oppegpende som en gås på niseks fylla, så kommer du ikke langt med tits and ass. Ikke hos meg ihvertfall.

Gjett fem ganger hvor mange menn det finnes som tenker som meg???

(mann 57 år fra Oslo) sø. 1 feb. 2009 00:31 Privat melding

Lasse Kjus vant 5 medaljer i VM alpint 2002, en riktig atlet ;-)

ellers så er en atlet en fri idretts utøver, og alt annet enn en fitness utøver hehehe