Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfest-lokasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dr Watson to. 29 jan. 2009 00:56

Hei,
jeg er ganske ny her! Så lurer på om noen av dere mer erfarne, vet om det kun arrangeres sukkerfester i Oslo- eller om det er en sjans til å få arrangert det også andre plasser i Norge?

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 29 jan. 2009 01:04

Hei og velkommen!
Såvidt jeg har forstått har de prøvd en eller to sukkerfester utenfor Oslo, men det har ikke vært nok påmeldte til at dette har vært lønnsomt. Om mange nok ytrer ønske kan kanskje Bergen være et alternativ, men ikke i nærmeste framtid. Skulle man ønske å lage til noe selv i en annen by, er dette ok så lenge man ikke bruker forumet til å reklamere eller annonserer det som sukkerfest, sukker vil ikke kunne kobles til arrangement de ikke er ansvarlige for. Visstnok er det ok å bruke oppslagstavla for å samle folk til fest. (Regner med at admin korrigerer meg om jeg sier noe feil her)
Jeg bor i feil del av landet selv, hadde vært fint med fest flere steder ja:-)

Skjult ID med pseudonym dr Watson to. 29 jan. 2009 01:12

Tusen takk for raskt og utfyllende svar:-) Selv om det ikke var det svaret jeg hadde ønsket meg:P
Men det at fester kun kjøres i Oslo, så må vel det bety at det kommer en del litt langveis fra (f.eks Bergen, Stavanger og Kristiansand)?

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 29 jan. 2009 01:18

Tror Bergen og "nedover" nok vil være representert ja. Ser på oppslagstavla at noen leter opp andre fra samme område å reise sammen med, det kan være lurt om det er første sukkerfesten:-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 29 jan. 2009 01:29

Det var godt svart av pixie det :)
Vi hadde en vanlig singelfest på ca 220 gjester i Bergen i fjor, noe som er litt i underkant for en Sukkerfest med matching. Etter at noe nytt skal komme og Sukker har vokst enda litt til så regner jeg med at det blir mere sving på sakene.
Snakker forøvrig om noe dansekurs i Bergen også i regi av Timtim.
God natt

Skjult ID med pseudonym dr Watson to. 29 jan. 2009 01:29

Bra, igjen tusen takk for svaret:-)

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 29 jan. 2009 01:44

Bare hyggelig det, dr Watson:-)