Alle innlegg Sukkerforum

Ananas på pizza???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:25

Slenger meg på sutrebølgen.
Hva pokker skjer med at folk virkelig liker ananas på pizza? Kan like gjerne slenge på en boks med frukt cocktail og pultost. En kulinarisk forbrytelse, sier jeg!

Skjult ID med pseudonym Furia on. 4 april 23:26

Jeg synes det er godt jeg 😇

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 4 april 23:26

Blåmuggost er godt også.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 4 april 23:26

På pizza. Ikke ellers. Gud bedre.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:33

Blåmuggost kan jeg like. Både på quatro formaggio og til kjeks.

Furia, jeg vet du har en fin personlighet som kompenseres for din preferanse rundt ananas på pizza. Men vær så snill og sverg til fersk i det minste...?

Skjult ID med pseudonym Haugtussa on. 4 april 23:33

Enig m ts
Ananas og ansjos hører ikke hjemme på pizza 😬

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:34

Det er sånn som er i pina colada, Stairs.

Skjult ID med pseudonym bobb on. 4 april 23:34

Hva med banan til kjøttkakene? Eller sjokoladesaus på koteletten?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:35

*high five*, tussa

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:35

Det tror jeg kan være bedre, bobb.

(kvinne 61 år fra Østfold) on. 4 april 23:35 Privat melding

Ananas er godt på pizza det da.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:36

Grillet ansjos er godt. Eller som smakstilsetning.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 4 april 23:36

Hehe, takk. Jeg vil helst ha fersk ja, men noen ganger har det vært på boks også 😨

En gang fikk jeg gulrot på pizza. Det var bare feil og rart synes jeg 🙂

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:36

Noooooes, Råsa. Ikke si du er en av dem!

Skjult ID med pseudonym Tvilsom on. 4 april 23:36

Jeg er enig med deg angående ananasen Mæk, men jeg mener, når det finnes folk der ute som liker komper så må man jo forvente at det finnes noen som liker ananas på pizzaen. Galskap oppstår ikke sånn ut av intet altså og komper er tross alt mye verre.

Blåmuggost, pepperoni, sorte oliven og grønn pesto, det er en smaksbombe av en pizza det. Anbefales!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:39

Mange land og kulturer har en form for melboller, og Norge havner langt ned det med sine raspeballer. Jeg er generelt lite glad i melboller. Dumplings funker. Og samosa er vel en type...?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:40

Gulrot på pizza?
Du skulle kjørt den gulroten et visst sted i kokken.

(kvinne 61 år fra Østfold) on. 4 april 23:40 Privat melding

Jeg har det ikke så ofte Mæk, men en sjelden gang. Elsker også kompe/komle, og blodklubb 😁😋

(mann 45 år fra Oslo) on. 4 april 23:40 Privat melding

@ Haugtussa,

spør en italiener hvorvidt ansjos hører hjemme på pizza. Og det er uansett en vanlig ingrediens i tomatsausen der nede. Jeg moser alltid inn et par fileter for den ekte, italienske smaken, blir ikke den samma uten.

Ananas på pizza funker det, en sjelden gang slenger jeg det på dersom jeg er i humør til det. Er vel ikke et større spørsmål enn hva man liker?

Skjult ID med pseudonym Alice on. 4 april 23:41

Majones på soft isen

Skjult ID med pseudonym Turn of.. on. 4 april 23:41

Bare fantasien som stopper.. pizza er pizza med og uten...annanas...nam 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 4 april 23:42

Ha ha... Har du hatt shuffleboard oppfølgingen din, Mæk?

Jeg har begynt å drømme om real tykkbunnet åttitallspizza jeg nå, med kjøttsaus og alt annet godt kokt sammen, og med deilige biter av ananas :-D 😍

(mann 45 år fra Oslo) on. 4 april 23:42 Privat melding

@ Alice,

du mener rekesalat på softisen? Yumm!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:43

"Fortell meg hva du spiser og jeg skal fortelle deg hvem du er"
Det er mer omfattande enn preferanse, Patent. Det er kultur. Det er alt vi er og står for.

Skjult ID med pseudonym Alice on. 4 april 23:43

Beste pizza spist var «hvit» italiensk pizza. Creme fraiche

(kvinne 61 år fra Østfold) on. 4 april 23:44 Privat melding

Er/var ei her som hadde sprø løk på softis 😳

Skjult ID med pseudonym bobb on. 4 april 23:44

"Kompe" som du kaller det @tvilsom, er snadder. Her snakker vi matkoma på grensen til snøvling rundt middagsbordet. Det heter forøvrig ikke kompe eller komle eller hva dere østlendinger kaller det. Det heter potetball!

(mann 45 år fra Oslo) on. 4 april 23:44 Privat melding

@ Mæk,

jeg har bodd lenge nok i Italia til følge deg på den, men på den annen side, ananas på pizza lizzom.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:45

Jeg klarte ikke å gjennomføre å spise ananas når jeg tapte i shufleboard. Og jeg har ikke stresset med date 2. Det verste er at 2 andre damer jeg prater med liker ananas på pizza...

Majones på is?!

(kvinne 61 år fra Østfold) on. 4 april 23:45 Privat melding

Nei, @stair. Vi tar det utenom pizza 😃

Skjult ID med pseudonym Løve62 on. 4 april 23:46

Annanas på pizza er nammmmm
også rosiner da, eller druer

Men gulrot må være raspet i deigen

🦁

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:46

Joda, patent. Jeg kan nok jobbe med meg selv mtp toleransenivået.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 4 april 23:46

Må være karma... Du har nok sviktet noe voldsomt på matfronten i ditt forrige liv. Kanskje du tvang andre til å spise ananas på pizza?

Skjult ID med pseudonym Nanna on. 4 april 23:46

Majones på softis må testes 🙈😂
Sprøstekt løk på softis er jo ikke så verst, så kan jo hende at det funker 😷

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:47

Jeg ville ikke gjort det mot min verste fiende en gang. Og shufleboard er overvurdert!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:48

Kastet nettopp opp i halsen nå ved tanken på majones på is...

Skjult ID med pseudonym Alice on. 4 april 23:48

Topp ‘an med remulade

Skjult ID med pseudonym Nanna on. 4 april 23:48

Det er meg det @ruskesara 😁
Andre uvanlige tips til softisstrø mottaes med takk 😁

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:49

Løve har skjønt det. Han rasper gulroten i det minste.

Skjult ID med pseudonym Alice on. 4 april 23:49

Ja, du ble vel knust i det. Bahaha

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:53

Har bært på dette med tungt hjerte lenge, så det føles godt å få det ut. Takker for engasjement fra alle.
Og jeg kan til nød spise komle hvis den stekes godt i masse smør. Og bacon er nødvendig. Klart! Bacon går med alt!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 4 april 23:54

Ananas på pizza suger fortsatt!

Skjult ID med pseudonym Tvilsom on. 4 april 23:54

@bobb, jeg snakker om denne her: https://www.matoppskrift.no/oppskrift/S%C3%B8rlands-komper

Jeg bare fatter ikke desperasjonen som må ha drevet folk til å finne på noe slikt. Å ødelegge fullt spisenes poteter med å mose dem ned og dynke i vann og gjøre dem dermed så smakløse at man like godt kunne spist gelatin. For så å prøve å rette opp feilen med å putte inn flesk, masse fett oppå og dynke i sukker.

Ikke den største oppfinnelsen i dette landet altså, min ærlige mening.

Men smalahove, det spiser du vel? For du er på vestlandet?

Skjult ID med pseudonym Nanna on. 4 april 23:57

Softis med boksananas 😂
Og ja jeg spiser ananas på pizza om jeg får den servert den sånn. Lager jeg selv blir det uten 😉

Skjult ID med pseudonym bobb on. 4 april 23:58

Den oppskrifter der var litt nasty, jeg er tilbøyelig til å være enig i det. Men litt mer tradisjonell potetball med tradisjonelt tilbehør er en innertier da!

Smalahove er jeg litt for fisefin til å tørre prøve.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 4 april 23:59

Nå fikk jeg lyst på en skikkelig ballfest også...

Skjult ID med pseudonym Furia to. 5 april 00:12

Uff, jeg takler ikke raspeballer. Rett og slett ikke godt.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 5 april 00:13

Smalahove er kjempe godt... Komle med bacon inni, griseknoker og pølser kålrabistappe, med fett og sirup...se det er mat for guder...og det på tradisjonelt vis...

Skjult ID med pseudonym Haugtussa to. 5 april 00:18

Syltelabber m/After Eight 😋😋👌
Det må dere prøve!

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 5 april 00:25

Fritert beverhale, med marinert "elghøne", er snadder

Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 5 april 07:49

Jeg lager en supergod hverdagsrett med svinekjøtt og ananas og div - kjempegodt😂. Men på pizza, nope, foretrekker den så enkel som mulig - tomat og ost eller til nød 4 oster.

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 5 april 08:03 Privat melding

Veldig godt

Skjult ID med pseudonym Leiplei to. 5 april 08:12

Det som er såååå godt!!

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 5 april 08:33 Privat melding

Ananas på pizza er kjempegodt, synes jeg! Friskt!🤗 Ananas i yoghurt er verre, for meg...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 5 april 08:44

Grillet ananas med kuttet vanilje og chili er 👌

Btw, Saken engasjerer:

https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/nyheter/islands-president-sa-han-ville-forby-ananaspizza-om-han-kunne-na-svarer-han-pa-kontroversen/67324056/amp

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 5 april 08:47

Pizza med ananas og pepperoni til meg og hu på 15. Han på 12 vil ikke ha ananas. Så da blir det halve med og halve uten.

Nå fikk jeg lyst på pizza gitt ...

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 5 april 08:50 Privat melding

Hjemmelaget pizza idag, med currykylling, paprika, cashew og ananas🤗

Skjult ID med pseudonym Løve62 to. 5 april 08:56

Des er på sporet
cashew er også godt på pizza 🍕

🦁

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 5 april 09:00 Privat melding

Løve jeg også, vøtt!🦁

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 00:07

Og jeg som trodde det ikke kunne bli verre...

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 6 april 00:08

DET der ække greit🤢

Skjult ID med pseudonym Furia fr. 6 april 00:09

Æsj. Det hørtes rimelig kvalmt ut.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 00:10

Særs ugreit og kvalmt!

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 6 april 00:20

Hmm... Dette har jeg ikke prøvd, så nå er jeg bare nødt til å prøve det

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 00:21

Do it! Kjør på med currysmak og kom tilbake med anmeldelse.

Skjult ID med pseudonym bobb fr. 6 april 00:50

Banan til curry/indisk er faktisk ganske etablert, mener jeg på. Aldri hørt om det på pizza før da.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 6 april 06:28

Kjempegodt på curry, Bobb - bare å prøve med noen skiver over den indiske maten neste gang, særlig den sterke varianten

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 6 april 06:59 Privat melding

Bruker banan i curry, alltid.

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 6 april 07:04

👍😋

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 6 april 07:43

Det blir banan pizza her i kveld, må prøves

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 12:04

Taco og vaffel- Fredag ^^

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 6 april 18:39

Softis med ananasfudge og candy crush 😊

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 6 april 21:05

Som etterspurt @Mæk, rapport om bananpizza.

Jeg brukte vanlig pizzabunn, fint hvete, med vanlig pizzasaus som basis.
Pålegg er noe variert, for å få mest mulig vitenskap ut av eksperimentet så valgte jeg å dele pizzaen i 4 områder med litt forskjellige varianter. Det var ost nederst, banan og karri på toppen over hele, krydret med oregano, med følgende varianter
- 1/4 deler kun banan og karri
- 1/4 deler med tillegg av løk
- 1/4 deler med tillegg av løk og grønn pesto
- 1/4 deler med tillegg av løk, grønn pesto og sorte oliven

Resultat:
Vel, ettersom forventningene var på bunn så var det ikke vanskelig å slå dem. Denne retten slår absolutt alle forventninger, spesielt hva gjelder smak. Den beste delen var den med kun løk i tillegg til banan og karri. Den var søt, og frisk og kjentes ganske god der og da.

Etterpåklokskapen er imidlertid en bitch, for akkurat nå føler jeg mest for å spy opp hele greia. Mulig det har med mengde å gjøre, men dette er kvalmende tungt fôr som må nok spises i mindre porsjoner i fremtiden

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 21:15

Kudos, Tvilsom. Og takk for at du tok en for laget. Grunnen til at jeg tenkte på denne pizzaen er fordi jeg har sett den på en meny på en tyrkisk restaurante. Egg var også et alternativ. Jeg skal gi et forsøk.

My: Har du smakt og lagt merke til forskjellen mellom kortids-og langtidskokt tomatsaus?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 21:37

Ok. På pizza foretrekker jeg en frisk tomatsaus som ikke putrer timesvis, men i bolognese eller lasagne blir det kraftig kjøttsaus med tomat og vin som gjerne putrer timer.
Jeg må snart lage lasagne kjenner jeg. :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 22:05

Steker du bunn på steinplate?

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 6 april 23:13

Sett stekeplaten inn i ovnen slik at de er gloheite når du setter pizzaen inn - så klart😋 Kan tilogmed like pizza bianco (?) - pizza kun med litt ost. Synes generelt pizza med masse fyll er ganske ekkelt😵.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 6 april 23:22

Enig i at pizza skal være supereasy mtp fyll. Litt tomatsaus, ost og kanskje litt rødløk og chili. Basilikum og god kaldpresset olivenolje ^^
God parmaskinke og parmagiano funker også!

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 6 april 23:48

Jeg skal ha bottarga på neste pizzan!
Ikke si noe til kidsa!😉
Det skal være en overraskelse...
🤣🤣🤣

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 7 april 01:02

Bottarga - tipper ungene dine blir overraska BL. Du får gi rapport og holde tradisjonen gående.

Jeg kjenner at jeg får lyst til å prøve sånn flat bunn neste gang. Jeg har alltid holdt meg til tykk bunn, men den er ganske populær da. Ungene sier at de får "verdens beste pizza", men oppskriften er enkel.

Oppskriften til "Lag din egen pizza" aka "verdens beste pizza":

Kjøkkenslaven i huset lager pizzadeig og forskjellige typer fyll. Her blir det kjøttdeig med kokkens krydderblanding, skinke, pepperoni, oliven, løk og flere småting som ligger i kjøleskapet.

Når pizzadeigen er hevet lager man mange små pizzaer og skriger ud. Da kommer horden løpende og vips, så har hver og en laget sin egen favoritt, perfeksjon i forskjellige varianter.

Stekes i ovnen i 15 minutter og serveres.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 16:29

http://m.side3.no/gordon-ramsay-avslutter-den-store-pizzadebatten---en-gang-for-alle/3423329160.html

I rest my case...

Skjult ID med pseudonym Alice ma. 9 april 16:32

Trodde da du hadde fått med deg den for lenge siden😋

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 16:34

Nei, er da ikke så opptatt av dette.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ma. 9 april 20:33

Jeg fikk et nytt forslag til pizza pålegg i dag:

Rødbeter, roquefort og honning.

Det er visstnok veldig godt. Rødbeter gir søt smak, roquefort gir mye smak og honning gir myk smak.

Noen som har prøvd dette?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 april 20:34

Hørtes faktisk ikke helt borte ut....

Finnbiff, tyttebær og brunost funker også

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 9 april 20:47

Nå begynner vi å bevege oss mot det morbide her folkens.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 9 april 20:50 Privat melding

Blåskimmel og honning....., valnøtter, på hvit saus, oh lord!😍

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 9 april 20:53

Kall meg gjerne en konservativ surpomp, men ingenting slår pepperoni, jalapenos og oliven på pizzaen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 april 20:53

Masse stekt sopp,havarti ost og trøffel olje ❤️

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 9 april 20:55 Privat melding

Mmmmmm, masse stekt sopp og bacon🤗

Skjult ID med pseudonym Alice ma. 9 april 21:03

Henger meg på bobb😋 liker som sagt den hvite typen også👌

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ma. 9 april 21:07

@bobb, nå synes jeg du må se mulighetene litt her. Jeg ser bare at jeg blir opptatt flere uker fremover med å prøve ut alle disse snacksy variantene. Vet knapt nok hvor jeg skal begynne.

Det høres jo ut som godt forslag å steke soppen før man putter den på ja, jeg har bare brukt fersk sopp så langt

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 9 april 21:18

Jeg er sikkert litt pysete i forhold til andre her inne. Men akkurat brunost og honning trenger jeg ikke eksprimentere med for å vite det ikke er noe for meg. 😑

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 april 21:58

Men hva er det greiene som har kommet i butikken da? Sjokoladepizza?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 22:23

Forbudt å nevne det navnet her. Vi snakker ikke om det!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 22:23

Og finnbiff, tyttebær og brunost på pizza? Er dere skække ell?

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 9 april 22:24 Privat melding

Ribbe, pinnekjøtt, alt er lov

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 22:38

Joda, no rules. lurer på om salt lam på pizza funker?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ma. 9 april 22:56

Ikke skække nei

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 april 23:07

Og tyttebær

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 april 23:08

hva med klubb og duppe på pizza?

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 9 april 23:10 Privat melding

Ertesuppe?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 23:31

Nå er du bare frekk, Høna

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 23:31

Klubb og duppe, liksom !

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 april 23:44

Frekk? Neida du. Mere fjas

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 13 april 18:04

De hadde bare trepakker. 🙈

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 13 april 18:59

Så du kjøpte likegodt et helt brett?

(kvinne 61 år fra Østfold) fr. 13 april 19:35 Privat melding

Småjentene godtok en vri på fredagsmenyen. Kjøttsaus i tortillas gratinert med ost. Ikke tacokrydder i kjøttsausen 😃

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 13 april 19:56

Nei bare tre stykker,Tvilsom😂
Dette er Mækstuff sin skyld.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 13 april 21:13

Ja, han har denne effekten på noen folk. Men det er nå fint, å bli utfordret litt på egne grenser

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 13 april 22:05

Om hjertet ditt begjærer 3 bokser med ananas så må du gå for 3 bokser med ananas, Kiara.
Jeg er i euforia for tiden, så ingenting kan dra meg ned :)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 13 april 22:07 Privat melding

Mange dater har du vært på, Mækk?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 13 april 22:12

Ila av hvilken tidsperiode? Jeg avlyste to dates, og vil avlyse alt og alle for hun jeg møtte på Tirsdag. :)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 13 april 22:15 Privat melding

Så du er euforisk etter en date?🤔

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 13 april 22:27

Ok, My. Jeg gleder meg hvertfall til å møte hun i morgen ;)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 13 april 22:29 Privat melding

Det her fordem, og det er fordem det må bøyes riktig.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 13 april 22:29 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 13 april 22:37

*henne i morgen (avlaster My)

Jeg synes det er godt med ananas i pizza. Ble en walk down the memory lane, for jeg har ikke spist det på noen år. Fikk litt bilder av tannregulering og kviser på pene gutter.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 13 april 22:39

Viktig med litt kos til helgen:)

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 14 april 12:00

Det passer inn i en førstekyssbeskrivelse i en dyp åttitalls triologi.😊

Lykke til i dag da, Mæk. Bare ikke snakk om andre damer. Da slipper du unna hun og henne problemet. Sånn i tilfelle hun er objektform-nazi. 😊

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 14 april 13:55

Kiara, 😂. Jeg har fått streng beskjed om å gi meg....😎, og helt ærlig, tror jeg det er nyttesløst. Vi får håpe daten blir vellykket, romantisk - ja, rett ut fantastisk, og at det for mæk kun er den ene dama - HUN - som får hans fulle fokus. Alle hjerter❤️ gleder seg, hvis så skjer.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 15 april 18:37

Jeg tror neppe litt roting med objektform vil ødelegge noe som helst for noen. Kanskje for dere, men dere har alltids hverandre her inne 😘

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 15 april 18:43

Lykke til i allefall...

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 15 april 18:44

Betyr det at du forlater oss @mæk?

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 15 april 18:46

Jeg håper det 😊 Selv om det da blir sørgelig her inne.

Jo mere sørgelig jo bedre kanskje🤔

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 15 april 18:47

😘👍

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 15 april 18:48 Privat melding

Betyr det at dere drakk begge flaskene igår, Mækk?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 15 april 19:04

Jeg har jo dette abn til Juli, så helt kvitt meg blir dere ikke uansett.

Jeg skal utelate de frekke detaljene, men vi hadde det hyggelig, og vi skal møtes igjen!

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 15 april 19:42

Høres ut som du har noe bra på gang ❤️

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 16 april 09:52

Jupp. Det virker sånn!
Hadde noe bra på gang med en spicy chicken pizza fra Dominos i går.
Dritpizza, men fortsatt ekkel god, på en måte. Går vel under guilty pleasure for meg.