Alle innlegg Sukkerforum

Filtrerte fruentimmer vs reality bites

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The knight to. 5 april 2018 20:52

Har vært på noen dater hvor bildene ikke heeeeelt stemmer med virkelighetens fjes/kropp. Noen har bilder fra sitt noe bedre tiår, andre har bilder hvor filtre har gjort en betydelig jobb og noen har åpenbart tekniske ferdigheter med Photoshop. Hva med å presentere seg slik man er pt og ikke slik man gjerne skulle ønske fremstå? Kanskje til og med ha et usminket bilde for så å overraske på daten med fresh make- up og høye heler? Noen tanker om dette? Ladies? Gentlemen?

Skjult ID med pseudonym Leiplei to. 5 april 2018 20:55

Noen er fotogene og andre ikke. Noen tar seg best ut i virkeligheten. På en side som dette er man nesten nødt til å vise bilder som er de beste utgavene av seg selv om noen skal sende deg melding. Det er et kjøttmarked.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 5 april 2018 21:42

Var på date i går. Ble litt overrasket over at jeg ikke kjente han igjen som jeg trodde han var... Men etter å ha sett på bildene av han i dag ser jeg jo at det er sånn han ser ut og er. Helt ferske bilder og ikke bilder som lyver på noe vis. Måtte ta på meg andre briller bare.
Man ser på bilder.. skriver og danner seg et bilde. Et bilde man lager. Stemmer jo ikke nødvendigvis det. Men da er jo det bilde man har laget seg som er feil.. ikke hvordan personen er i virkeligheten.

Bilder er statiske. Uten mimikk og fakter.,uten stemme og bevegelse.
Noen får frem et inntrykk av personligheten i bilde. At du ser sjarmen igjen når du møter dem. Noen overrasker med trekk, på den ene eller andre siden.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 5 april 2018 21:47

Skal du møte han igjen?

Skjult ID med pseudonym Coma to. 5 april 2018 21:56

Alle de jeg har møtt har sett ut som på bildene sine heldigvis 😊

Men har hørt fra flere mannfolk at de har følt seg skikkelig lurt. Det går gjerne på vekt. Gamle bilder viser en syfilde, så er det en "rumba med Gunn" som tropper opp på date.

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 5 april 2018 21:57

..med noe tungt som skal kastes langt.. 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 5 april 2018 22:10

Nei, det var ikke noe kjemi. Jeg regner med at han var enig i det. Hadde en lang fin samtale, men fikk bekreftet en del ting vi ikke var på samme planet om .. som er viktig for meg. Som vi ikke hadde vært innom på de meldingene vi hadde sendt i løpet av et par dager.