Alle innlegg Sukkerforum

En helt udramatisk mattråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 17:33

Pt.3

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 17:34

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 7 april 17:36 Privat melding

Se den du Mæk! Den ser jo helt perfekt ut 😍

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 17:40

Wait for it.
Vaniljekremen er det mest kritiske her. Digger boka di forresten. Perfekt forklart for en rookie som meg. Mange bøker som forklarer fremgangsmåten litt tynt.

Det andre er kjøttsaus til lasagne kokt med hjemmelaget oksekraft ^^

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 17:42

Men takk. Fint å vite at den ser bra ut :)

(mann 49 år fra Akershus) lø. 7 april 17:52 Privat melding

Kaka ser fin ut den.
Men hjemmelaget oksekraft i en lasagne?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 18:16

Jupp. Det hjelper på :)

(mann 49 år fra Akershus) lø. 7 april 19:32 Privat melding

Hvis du tar det på en blindtest så er du mer enn en supersmaker.
Men lasagnen blir sikkert god.

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 20:15

Jeg vil ha en dramatisk

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 20:48

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 20:48

Med en søt liten arbeidshånd🍓

Skjult ID med pseudonym Nanna lø. 7 april 20:49

Ser nydelig ut @Mæk 😊 Greit med pyntehjelp 😉

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 20:49

Skjønner jeg er i feil husstand ikveld😳Ser deilig ut👌

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 7 april 20:50

Viktig med en dyktig sous chef @mækstuff

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 20:50

Takk, damer :)
Men jeg har da sett dere lage delicious things, så bare å legge ut :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 20:51

Absolutt, bobb :)
Tidlig krøkes!

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 20:55

Synes du kan begynne med hjemlevering til forumfamilien via foodora

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 21:02

Absolutt. Har vi en business plan?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 7 april 21:08 Privat melding

Er på bikinidiett,hvis ikke, hadde jeg kjøpt den kaka!😁

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 21:18

Jeg skal i basseng i slutten av uken med en haug med fremmede, men hadde tatt kaken uansett. Jeg eier ikke kake og dessertskam😂😋

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 21:24

Ingen av dere spreke damer som tar skade av et stykke, men no crisis. Rop når dere er klar for å bygge vinterhud!

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 7 april 21:25 Privat melding

Ikke jeg heller, men nå har jeg meldt meg på et opplegg hvor resultatene logges ukentlig, måtte gjøre noe drastisk😃

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 7 april 21:25 Privat melding

Et stykke skader vel ikke.....😁

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 7 april 21:27 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 7 april 21:35

Jeg tar kaka jeg @mæk

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 21:38

always 😂 hver dag er en fest 😋 Menneh nå får jeg en jobb hvor det er viktig å spise, og ikke minst spise riktig, så jeg har allerede snudd med mye. Ergo plass til mer kake 😇

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 23:14

Ja, Høna. Bare å forsyne seg. Jeg lurer på hva jeg skal lage neste gang...?

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 7 april 23:14

Jaja, jeg kan spise stykkene deres for dere jeg 😜 Mens endel andre kvinner sier at de har spist for mye etter å ha tatt verdens minste stykke så sier jeg "tar ett til jeg" 👍🍰

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 23:16

Velkommen i klubben, Furia 😋

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 23:18

Jeg er ikke no' særlig til kakemenneske. Bare gøy å bake.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 7 april 23:22

Ikke kakemenneske? 😲
Pappa sier at alle snille menn liker kake 🙂

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 23:23

Med unntak av gulrotkake og eplekake. Og jeg er veldig snill!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 23:24

Men sjokolade mousse og foundant... 👌

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 23:26

All inclusive. Fondant as in sjokolade; THE best dessert ever. Og sjokolademousse...sukk. Say no more.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 7 april 23:28

Hehe, ja, men da så 🙂

Jeg er glad i sjokolade generelt da, men det er veldig veldig godt, ja.

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 7 april 23:30

Orker ikke tenke på hva min far ville sagt om menn som baker 😳

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 7 april 23:36

Sjokolade er alt!

Men det er lov å legge ut bilder for dere også. Osteblings eller biff wellington. Same same.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 8 april 13:47

👌

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 8 april 13:57 Privat melding

Ser ut som en sprukket kondom nederst der!😂

(mann 49 år fra Akershus) sø. 8 april 14:18 Privat melding

Jeg synes toast'n ser god ut, Mæk.
Masse smør så det blir en feit og god crunch i brødet.
Jeg liker å gni inn skivene med et hvitløksfedd, så smør, ett lag med dijon oppå, skinke eller salami (alt ettersom), litt pepper, og en passende ost.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 8 april 14:23 Privat melding

Jeg er invitert på middag neste helg, kalv indrefilet. Når jeg har fått se bilder av hva han og datteren har spist ila helgen n er det jo ikke akkurat slik at jeg gruer meg!😁

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 8 april 14:25

Middag hos han som dukket opp på tur @des?

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 8 april 14:25 Privat melding

Ja😊

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 8 april 14:25

Masse smør og lyseste loffet i byn.
Skal teste det neste gang, Stairs.
Alle nevnte er gode smaker som komplimenterer hverandre.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 8 april 14:26

Kalv er digg. Såfall kalveragu. ^^

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 8 april 14:29

Se her ja❤️ Så hyggelig.

Hvor er han jeg skal invitere på kalv lurer no jeg på🙄

(mann 49 år fra Akershus) sø. 8 april 14:39 Privat melding

Høna, har du satt "inviterer på kalv" i profilteksten din?

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 8 april 14:40 Privat melding

Han er her, eller der du bor😊

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 8 april 14:45

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 8 april 14:48

Naijs. Biff slår aldri feil.. Nesten så jeg gir deg en kake i premie

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 8 april 15:33

Tar den kaka uansett jeg og glefser den i meg... godt til kaffen...

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 8 april 16:47

Her ble det ytrefilet og salat, med litt crunchy nachos, Cæsar dressing, og stekt rød løk. Snart ferdig. For oss som ikke husker å ta bilde av maten når vi starter

(mann 49 år fra Akershus) sø. 8 april 16:57 Privat melding

Jeg må le Alice.
Fikk faktisk lyst å gnage av beinet.

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 8 april 17:05

Intet bein her. Kun filet

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 8 april 17:11

Det var helt sikkert en god middag:)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 8 april 17:11

Jeg er mer entrecôte typen

Skjult ID med pseudonym Alice sø. 8 april 17:13

Skulle ha det, men fikk denne til halv pris siden den gikk ut på dato imorgen, så da ble det som det ble😉 var veldig mør og god😋👌

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 08:26

Hvordan holder man marengsen på kvæfjord sprø lengst mulig?

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 9 april 08:33 Privat melding

Ved ikke å dekke den til, vil jeg tro. Den blir seig av fuktigheten fra kremen. Bakes dagen før servering, er min erfaring, hvis man vil wowe andre med sprø bunn.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 22:25

Så vente med kremen til samme dag som servering, og ikke dekke til med plast? Det var noe sånt jeg tenkte selv ødela for sprø marengs.

Skjult ID med pseudonym Alice ma. 9 april 22:26

Mener min mor satte den i kjelleren (kaldt) med folie? Kan det stemme?

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 9 april 22:26 Privat melding

Det gjør ihvertfall jeg. Den er kanskje best på smak dag 2 etter montering, men da er den ingen festkake lenger.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ma. 9 april 22:38

Takk for tips!