Alle innlegg Sukkerforum

Selve MANNSPROFILEN!

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 19:20 Privat melding

Her er den perfekte mannsprofil – til fri avbenyttelse.

”Jeg er mandig, sterk og målbevisst, men ville aldri finne på være uenig med deg. Jeg har verdens best betalte og krevende jobb og er ekstremt karrierefiksert, men setter selvsagt familien foran alt.

I det Herrens likestilte år 2009 har jeg skjønt at man må dele likt på oppgavene i familien. Min jobb er selvsagt å tjene pengene, mens din er å bruke dem opp. Etter en oppkvikkende 12-timersdag i sjefsstolen gleder jeg meg til å komme hjem og ta fatt på bleieskift og to-tre kubikkmeter oppvask. Samtidig har jeg full forståelse for at du vil gå på byen med venninnene dine for å slappe av etter DIN slitsomme dag under hårtørkeren.

Jeg er morsom og alvorlig, elsker utelivet men kan ikke komme fort nok hjem til sofaen og DEG. Et blikk eller en kommentar fra deg er nok til å forvandle meg fra ølhund til avholdsmann (eller omvendt.) Jeg lever, ånder og brenner for dine interesser, hva nå de måtte være. Jeg synes bare det er fint at du ikke vet hva som er foran og bak på en fotball, så jeg kan diskutere radikal kvinnelitteratur med deg i stedet. Diskusjoner er i det hele tatt fint, siden jeg slipper å gjøre noe annet enn å høre på deg diskutere.

Chippendales er kunst. Strippeklubber er kvinnefiendtlige. Tanya Hansen har jeg aldri hørt om.

Likestilling betyr som kjent at kvinner ikke behøver å ta noe initiativ overfor menn. ”The Rules” er en bok som skaper harmoni og forståelse mellom kjønnene. Jeg er synsk, og skjønner at du sitter og venter på en melding fra meg, selv om du nekter å se på profilen min og overser de gule og røde hjertene mine. Det er bare søtt når du svartelister meg og gir meg sjansen til å vise hvor betatt jeg er av deg ved å opprette en ny profil – bare for din skyld!

Når jeg ikke kaller meg ”herr Dørmatte”, er det bare fordi det er for langt.

P.S. Fint om du kommer fra Afrika. Jeg liker å hjelpe verdens fattige der de er, selv om jeg ikke får ett eneste ord til takk for pengene jeg sender.”

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 19:26

@Mr.X
Klem til deg:-)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 19:27 Privat melding

Alle klemmer mottas med takk!

Skjult ID med pseudonym mart1s fr. 30 jan. 2009 19:30

Var dette morsomt ????

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 19:32

nei, nei ......
"Mr " står for "!herr" og "X" for Dørmatte, ikke sant ?

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 19:34 Privat melding

Ja - med en slags svart humor. Like svart som de hjertene jeg har delt ut i hytt og pine til kravstore damer som tror de er verdens deiligste og kan velge og vrake i menn......:)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 19:35 Privat melding

Åpen sinn kom imellom her...:) Hvis du snur alt i teksten over på hodet, så har du noe som ligger nær opptil min profil...:)

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 19:35

Jeg tror ikke at det er sånt du mener, damene er like usikre som dere gutta, det som er problem, det er rett og slet kommunikasjonsvikt...

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 19:49 Privat melding

Åpen sinn: Når man skriver på forum/i profilen at "du må være veltrent/pen" etc. eller "selvsagt ser jeg på bildet først" så handler det ikke om å være usikker. Det handler om overflatiskhet og kynisk forakt for andres svakhet. Den logikken som styrer mye av profilskrivingen her er den samme som man finner i skolegården, der alle stiller seg på mobbernes side, heller enn å ta det stygge/ensomme/ekskluderte mobbeofferets parti. Ingen vil innrømme at de er "mislykkede" eller mindre pene, fordi alle avskyr de som har disse egenskapene.

Jeg synes ikke det er riktig å bagatellisere den menneskeforakten som utspiller seg her på dette nettstedet ved å kalle folk "usikre". Så lett skal ikke de hånlige, utseendefikserte små jentungene her få slippe unna. Når man skryter av hvor populær man er, hvor mange venner man har osv. er dette et klart uttrykk for at man har svært høye tanker om seg selv, og er tilsvarende fiendtlig overfor alle som ikke lever opp til disse vellykkethetskravene.

Jeg begynner for øvrig å bli møkk lei av folk som ikke forstår at slike overflatiske, ekskluderende holdninger er grovt krenkende, og ødelegger menneskers selvfølelse og dermed også deres livskvalitet. Gjennom at utseendefiksering og annen menneskeforakt gang på gang slipper gjennom i kvasi-offentlige fora som dette, skapes det en slags akspet for at det er lov å mobbe eller fryse ut mennesker som ikke er "pene" eller "vellykkede" nok. Dette og lignende nettsteder er bensin på bålet for plageånder i skolegården, på arbeidsplasser og andre steder.

Skjult ID fr. 30 jan. 2009 19:54

Mr. X tror du er mannen for meg :-)

Kunne ikke beskrevet det bedre selv.....

Håper virkelig ikke du har satt svart hjerte på meg....

det er jo deg jeg har lett etter i hele min singelperiode.....

PS! men det blir kanskje ikke oss to allikevel...... jeg komme uheldigvis fra Norge og ikke Afrika .-(((

Skjult ID med pseudonym Leonin fr. 30 jan. 2009 19:57

haha..priceless:D

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 20:00

@Mr.X
Man skriver på forumet og i profilen det man vil og ønsker at skulle vært virkeligheten.
Vi er bare mennesker med drømmer og feil, med ønsker og usikkerhet...

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 20:15 Privat melding

FOR ALL DEL:

jeg har viktigere ting å bruke tiden min på enn folk som ikke vil bruke ett sekund av sin tid på meg! Jeg gir da vel blaffen i at det finnes noen motbydelige eksemplarer av XX-kjønnet der ute som aldri har vært oppttat av annet enn fyll, fest, fjas, kropp og utseende. Det er da meg skrikende likegyldig at noen små frøkner med et selvbilde som knapt ville fått plass i Peterskirken på ramme alvor tror at jeg bryr meg om de fantasiløse små profilene deres, med de samme klisjeene om en tur på byen i ny og ne, se lyst på livet, og ikke minst det jante-aktige gnålet om ikke å ta seg selv høytidelig. Jeg har betalt noen hundrelapper til Sukker for å finne ut at de fleste mennesker (i hvert fall de fleste damer) er grenseløst konvensjonelle, overflatiske og småbogherlige. Godt. Kanskje kommer de kunnskapene godt med. Kanskje blir livet litt lettere når man tømmer ryggsekken for en og annen illusjon.

Innlegget ovenfor er egentlig ment som en ironisk kommentar til den typen menn som lar seg utnytte, manipulere og tråkke på av disse XX-monstrene. Og det er dem det virklelig er synd på (de svake, unnfallende, naive mennene, altså.) Jeg har det så bra så. Jeg kommer aldri til å gjøre meg liten for damer som ikke er verd et nanosekund av min tid eller oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 20:20

Da må du kanskje et annet sted, @Mr.X
Her på sukker er det bare vanlige damer/jenter med forskjellige kvinnelige svakheter og store ønsker av å finne den stoooore kjærligheten.
Tror du på kjærlighet, forresten,@Mr.X ?

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2009 20:28 Privat melding

Jeg tror i hvert fall ikke at kjærlighet har noen verdens ting å gjøre med å utnytte folk som sexobjekter, reprodukjonsredskaper eller forsørgere.

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 20:30

@Mr.X ? Er du klar over at du lever i år 2009 ?

Skjult ID fr. 30 jan. 2009 20:35

@ åpen sinn
"Her på sukker er det bare vanlige damer/jenter med forskjellige kvinnelige svakheter og store ønsker av å finne den stoooore kjærligheten."

Yeah right...

Skjult ID fr. 30 jan. 2009 20:36

Vær glad for at disse damene avslører seg så lett. Da trenger du ikke bruke tid på dem, men får bedre tid til å lete etter den ene som annerledes

Skjult ID med pseudonym 42dame fr. 30 jan. 2009 20:39

Jeg gliste godt når jeg leste innlegget ditt.
Tenk om det hadde vært sant!
Det er kanskje hva mange kvinner innbyr til , men tenk så kjedelig over langen.
Kult innlegg,

Skjult ID fr. 30 jan. 2009 21:17

Ja ikke noen bombe at noen jenter tror en slik mann finnes.
Lykke til med å finne han.

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 30 jan. 2009 21:35

Dust!

Skjult ID med pseudonym åpen sinn fr. 30 jan. 2009 21:37

@Mann !
Hva mener du ?