Alle innlegg Sukkerforum

Hva kan man da gjøre?

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 14:39 Privat melding

Et par ganger i mitt liv har eg plutselig møtt en mann som eg hadde vanvittig god kjemi med... vi pratet som om vi hadde kjent hverandre i masse år... vi lo og spøkte......Og eg kjente vi hadde den samme tiltrekninga av hverandre...... Men så var han gift..... Hva gjør man da når det skjer - når man møter den det kjennes ut det virkelig klaffer med ?

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 15 april 2018 15:00

Gjør ingenting. Han er taken, og en mann som ønsker "pose og sekk", er lite sjarmerende.... gjelder begge kjønn det altså.
Tenk på tredjeparten, selv om det er hans ansvar, så har man likevel et moralsk ansvar.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 15 april 2018 15:06

Flinke dere er damer. Hadde alle handlet som dere sier så hadde det ikke vært så mange havarerte forhold. Gjelder både menn og kvinner, men det er jo dere girlsa som har svart her da😊

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 15:12 Privat melding

@hønemor.... Det gjorde eg en gang..... han har enda ikke ringt sukk :)

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 15 april 2018 15:16

Mannfolk som er gift/i forhold og som "prøver seg" er som lungemos for meg; uspiselig.
Og jeg har aldri satt meg selv i den situasjonen at en opptatt mann kommer under huden på meg.
Å starte en relasjon på den måten er å grave sin egen grav, ville aldri kunne stole på en person som tar så lett på et forhold han allerede er i. Mitt moralske kompass peker iallefall i en helt annen retning.

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 15:27 Privat melding

De tilfellene eg tenker på her..... har ingen av oss prøvd oss.... vi kom bare i snakk... og kjemien va fantastisk..... Men eg har bakka ut straks eg fikk vite han var gift..... Selv om en av dem ikke ville gi seg..... da ble han noe usmakelig i mine øyne.

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 16:12 Privat melding

Ja du kan så si.... selv e eg no ikke anonym hvertfall....

Skjult ID med pseudonym HalvSmart sø. 15 april 2018 16:18

Barrierer skaper tiltrekning, kanskje det at han er gift og utilgjengelig er noe av det som gjør deg interessert? Eller er det en provoserende tanke?
Hvis du er på banen og snakker med mange mennesker skal du nok se at du vil ha ekstra god kjemi med enkelte menn.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 15 april 2018 16:36

@Satelitta
Selvsagt skal du gå for denne gifte mannen. Bare å satse.
Men så bør du stille deg selv et enkelt spørsmål.
Når vil han gå bak din rygg og lete etter din erstatter. ..

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 16:37 Privat melding

eg skriver jo at det var en eg ikke viste om var gift som eg plutselig traff og hadde kjempe kjemi med.... først etterpå fikk eg vite at han var gift... altså samme kvelden- før det skjedde noe mer.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 15 april 2018 16:47

Da ser jeg ikke problemstillingen.
Move on...

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 16:57 Privat melding

Fikk et råd en gang hos en kompis.... traff eg en som eg va så på bølgelende med... go for it... gi fan i alt annet..... Men det er ikke meg det...

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 15 april 2018 17:16

Å håpe på at noen støtter utroskap er vel å undervudere andres moral...

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 17:22 Privat melding

@Ruskesara - åå nei du misforstår.... eg kunne aldri fulgt et slikt råd.... Men eg synes det er intresant å se hvor mange som mener at man skal holde fingrene av fatet- særlig med tanke på at vi har ca. 40% utroskap i forhold i Norge...

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 15 april 2018 17:27

Tja. Må være to for å danse tango.
Som sagt kommer det helt an på hva en verdsetter.
Er man utro eller møter noen som er det så finnes det ingen garanti for at det ikke kan skje deg også.

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 17:29 Privat melding

@RettVest - eg har nok opplevd det.... flere ganger..... Eg støtter ikke utroskap... uansett.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart sø. 15 april 2018 17:30

Høres ut som at du prøver å argumentere for din egen potensielle utroskap allerede. Jeg mener, når så mange er utro, hva er da problemet med at du er det? Neste steg er kanskje at du sier til deg selv at dersom han hadde det bra i forholdet så ville han ikke vist interesse for deg. Kanskje du til og med er sikkerhetsventilen som skal til for at forholdet hans skal vare? Neste skritt er kanskje at du er med på å sette dere i en situasjon der det "bare skjedde", så du kan føle mindre ansvar i ettertid. Bedre å angre på noe man har gjort enn ikke har gjort osv. Vel, alt dette er bare dårlige unnskyldninger synes jeg. En annen ting enn utroskapen er familiestuasjonen, sett at mannen har barn. Ikke vits i å risikere å ødelegge for en familie fordi man føler seg våryr. Det finnes nok av andre våryre menn der ute, så dropp det.

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 17:40 Privat melding

@HalvSmart - Jada misforstå meg gjerne med vilje du.... Jeg kunne aldri tenkt meg å være utro... Har vel opplevd flere ganger at eg har prøvd og veilede en mann til å satse på dama si i stedet for å jakte på noe utenfor..... så der skyter du bom....

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 15 april 2018 17:50

Melder meg ut her....

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 15 april 2018 18:03 Privat melding

@Stairways.... som jeg skrev i en kommentar så synes eg det kan være greit og lufte hvilke meninger man har- og høre på andre..... Og det er og intressant å se at så og si alle er imot utroskap... med tanke på at ca. 40% i parforhold er utroe..

Skjult ID med pseudonym HalvSmart sø. 15 april 2018 18:08

Hva folk sier, og hva folk gjør kan være to forskjellige ting. Det er menneskelig å falle for fristelse. At mitt råd er å ikke være utro, betyr ikke at ikke jeg kunne ha falt for fristelse. Vi må forsøke så godt vi kan å gjøre det riktige.

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 15 april 2018 18:21

Er ikke for utroskap.... Men jeg er absolutt klar for og ta noen sjanser i livet. Tror kanskje jeg hadde gjort denne herren klar over hva slags fantastisk kjemi dere har. Og funnet ut om han lever i et stabilt forhold. Hadde ikke oppfordret til utroskap. Men heller fortalt han hvor du er og finne om hans nåværende forhold skulle gå på tverke.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 15 april 2018 18:33

Gå aldri inn i et forhold å ødelegg. det... det blir aldri sånn som man tror... det ender bare med at du kommer til å være ekstra på vakt for at andre skal komme inn å ødelegge ditt forhold... så havererer det hele etter kort tid...
Det kunne aldri falle meg inn å gå inn i et forhold til en gift/samboer... det er så gitt hva resultatet blir...og den som er så naiv å tror noe annet vel ..lykke på reisa.. var min fars utrykk i mangt å mye..men vær voksen den dagen det ikke er mer...lykken blir som oftest kort...

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 15 april 2018 20:52

Jeg hadde trekt meg unna fortere enn svint..Og han skulle selvfølgelig aldri fått den muligheten å ringe meg om han ble singel.Det at han var hyggelig med god kjemi og alt mulig antar jeg var hans spill for å hekte potensielle på kroken.Da må man spille kortene riktig høyt og godt slik at en ny flørt er såpass hekta at h-n blir stående den dagen den sivile stausen kommer for en dag.

Skjult ID med pseudonym Ibi ma. 16 april 2018 11:05

Ikke bitter @perla bare veldig tydelig på hvordan jeg hadde handlet i tilsvarende situasjon.

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 16 april 2018 12:14 Privat melding

Interessant at du tar dette opp, for dette er nok et mer vanlig scenario enn det folk tror. Som nevnt av mange her, så er det nokså usmakelig av en gift mann å holde på sånn - uansett hva situasjonen hans er med kona. Om han da til slutt velger skilsmisse og velger deg, så vet du aldri om du fullt kan stole på han da han har valgt å være utro før. Noen folk er aldri fornøyd og tenker alltid at gresset er grønnere på den andre siden istedenfor å prøve å rydde opp i sitt eget forhold. Styr unna & som de sier på engelsk: "A leopard can't change its spots"

(kvinne 56 år fra Troms) ma. 16 april 2018 14:13 Privat melding

Eg var til og med helt edru i Bursdagen til Ordføreren på Lørdag..... :)

(kvinne 56 år fra Troms) ma. 16 april 2018 14:29 Privat melding

Ja man kan være surrat nok som det er- men var trivelig bursdag da :)