Alle innlegg Sukkerforum

Oppmuntrende meldinger og så stillhet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chess fr. 30 jan. 2009 22:05

Jeg ble veldig fascinert av en jent her inne. hun hadde merket min profil som interessant og jeg ble medlem igjen for å skrive til henne. Fikk utrolig hyggelig svar. Svarte tilbake så ble det stilt. Ser at hun er online nå... da lurer jeg virkelig på hvorfor folk ikke svarer. si gjerne at de ikke er interessert lenger, men det blir for dumt å vise stor interesse og så plutselig helt Stille...

Hva SYNES DERE?

Skjult ID fr. 30 jan. 2009 22:11

Hele tiden mye nytt grønt gress her inne vet du. Og mange sultne kyr.
Kontinuerlig.

Skjult ID med pseudonym Erle fr. 30 jan. 2009 22:13

Jeg har opplevd det samme flere ganger... For min del tror jeg at dette skjer når en treffer en annen
som er interessant. Det skal sies at jeg også har vært i denne situasjonen selv, men var ærlig og
skrev det som det var

Skjult ID med pseudonym LauraB fr. 30 jan. 2009 22:15

Uffda.......positiv ment. Men spør henne, "ikke folk" her inne! Foresten hvem er folk?

Skjult ID med pseudonym Zoo fr. 30 jan. 2009 22:15

Kan jo ikke snakke for henne, men slik det er for meg, så får jeg av og til "skrive sperre".....( er jo bare lysten det står på da, ikke evnen, skjer når jeg i perioder har vært for mye på nettet, og har tasta for mye...) i de periodene er jeg likevel på logga, er jo nyskjerrig, men orker ikke å skrive....

Men når det er sagt, er du sikker på at den siste mailen du skrev var en som oppfordra til svar? Med spørsmål, og som tydelig gjorde din interesse for henne ?

Skjult ID med pseudonym Bulldog fr. 30 jan. 2009 22:16

Ikke ta det så alvorlig... Hu mista vel bare interessen. Kanskje du somla bort sjansen din? Move on ;)

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis fr. 30 jan. 2009 22:23

Det skjedde med meg og nettopp nå. Vi hadde veldig fin kontakt og skulle møtes i kveld. Hun bombarderte meg med smser i løpet av uka så helt stille fra torsdag til idag..jaja so it goes.

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 30 jan. 2009 22:28

Skjedd meg også flere ganger. Synes det er utrolig respektløst av dem. Men hvis det er som damene skriver at de får 20-30 mail om dagen så lurer jeg på hvor lenge jeg gidder å være med på denne leken. Da kan jeg heller gå i jobben min og tjene 800,- pr. time for å gjøre noe jeg liker å gjøre, enn å kaste bort tiden min på å booste selvfølelsen til disse playerne her inne. Så... nei for meg funker det _egentlig_ bedre på byen, selv om man skulle tro at man hadde bedre grunnlag for å finne ei med like interesser og tanker her inne.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 30 jan. 2009 22:35

Det er leit når sånt skjer! Har opplevd det jeg og....
Jeg vet med meg selv at jeg ikke med viten og vilje hadde gjort det til en som jeg hadde hatt mye kontakt med og som jeg antok ventet på svar. Men det har hendt at kontakten har sklidd over uten at jeg har registrert det eller at det egentlig har vært noen grunn til det. Det krever litt å holde kontakten gående... Send en ny melding - det er ikke masing! Om det fortsatt er stille, gå videre, og vit at ikke alle ville behandlet deg på samme måte!

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 30 jan. 2009 23:26

Dette skjer hele tiden, og er vel et tydelig symptom på at den andre part har veldig mange "baller i luften". Jeg pleier å droppe kontakten straks jeg føler meg som nr 4 i køen. Eneste måten å unngå dette, er å satse på å treffes IRL så snart som mulig. De fleste er ikke ute etter chatte-kompiser her.

De som synes det er vanskelig å skrive med mange samtidig, burde ta seg i nakken og prøve å konsentrere seg om en person om gangen. Er man ute etter en kjæreste eller vil man bygge nettverk? Det beste er vel å sette profilen på hold mens man er i denne fasen med en aktuell kandidat.

Skjult ID med pseudonym Chess fr. 30 jan. 2009 23:31

Ja , takk for svar. Kanskje like greit å sjekke på byen igjen. Er det ikke slik at om jeg er Supermedlem så kan hun svare meg selv om hun ikke er det? Det dumme er at jeg har avist en masse damer fordi jeg bare " VISSTE " at This Is IT, This is the one... ja ja så feil kan man ta,,, men mulig det kommer et svar snart. og om ikke så var det nok ikke meningen...

Lykke til alle sammen. Tror uansett at det er lurt å skrive skikkelige meldinger når man først tar kontakt. Ikkke bare svada som; har du hatt en fin helg?, Fortell litt mere om deg selv da.

Har vært heldig å fått mye brev, men desverre mye tanketomme spørsmål ala disse som jeg ikke gidder svare på..

:-0

Skjult ID med pseudonym melding fr. 30 jan. 2009 23:32

for meg så render meldingene ut i sanden fordi vi er på hver vår side av landet...

Skjult ID med pseudonym lilje83 fr. 30 jan. 2009 23:34

Opplevd det samme..mye greiere hvis folk bare er ærlige i stedet for å kaste bort tiden til andre mennesker..