Alle innlegg Sukkerforum

Free The Nipple Campaign

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 06:48 Privat melding

Mon tro, om Sukker også hadde fjernet/fjerner nipplebilder i kvinneprofiler, mens mennene får lov til å vise sine?

Er det greit for dere menn at kjæresten deres/hun dere dater, soler seg, bader og rusler rundt toppløs? Sitter toppløs på bar og uterestaurant?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 06:54

Handler vel om kultur og måtehold? Mange menn forstår at det er en form for protest og ment for å provosere (so don’t mind me) er bare litt synd da... for ikke alle menn tenker likt. De som har mindre hindringer kommer til å gjøre akkurat det de vil hvis det ikke er god nok beskyttelse.

Nudiststrender er bra sted for å protestere på den måten. Amerikanske medier er litt mer prippne på det med god grunn. Vil du være rebelsk anbefaler jeg å gjøre noe som IKKE er mainstream... ellers virker det jo tross alt ikke som opprør :)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 07:02 Privat melding

Nå svarte du ikke på spørsmålet mitt da, Man.
Er det greit for DEG at din kjæreste viser brystvortene på lik linje som menn?

Og, "mange menn"? Det er mange kvinner som misliker nipples in public også. Og, tenker du at de kvinnene som ikke bruker bikinioverdel, gjør det for å protestere? Alle liksom? Ingen føler at det er helt naturlig, slik som menn?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:04

Kjæresten? Hun kan gjøre akkurat det hun vil, hadde hun oppført seg slik hadde hun ikke møtt familien min altfor fort derimot... de er veldig konservative

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:08

@descalzo
Kommer jo an på oppveksten, folk er forskjellig (altså på individuelt nivå) jeg dømmer ikke altfor hardt med mindre jeg kjenner dem bedre og vil dem vel. Vanskelig å bedømme folk på avstand når du ikke kjenner dem og deres historie

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 20 april 07:12

Tror jeg hadde en liten offentlig opptreden toppløs på stranden i 16-17 årsalderen. I ettertid er bikinioverdelen beholdt på. Hjemme, alene på skjermet sted, eller i tosomhet på soling, kan jeg sole uten for å slippe skille.

Bortsett fra det har jeg ikke voldsomt behov for å fri noe som helst. Amming er en selvfølge og går under en helt annen parole.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:16

@Alice
Var vant med å gå naken som liten på stranden :)
(Uskyldig vet du, har det filmet på kamera tilogmed -.-)

Uansett når jeg er alene liker jeg å gå helt naken :) litt sånn frihetsfølelse i det.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:18

@my
Holder det ikke med langt nydelig hår? :o

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 07:20 Privat melding

Oppvekst osv kan man jo ikke legge til grunn, hvordan skal man finne ut av dét liksom.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:22

Ved å se tilbake på livet du har hatt :)
Mye man blir påvirket av ved miljø

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 07:25 Privat melding

Jeg spurte hva DU tenker, ikke hva som er årsaken hos den enkelte, Man. Tenker du at kvinner provoserer, mens menn er naturlige?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:30

Jeg tenker det ikke finnes noe mer naturlig enn følelser

Mange mennesker som har problemer med å vise følelser hvis de ble såret for mye. Da gjør det kanskje gjennom musikk, handling osv

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 20 april 07:30

Jeg tenker det byr på enda et nytt problem med missforståelse. Kalde nipler forveksles med kåte nipler.
Ellers er det helt greit for meg om kjæresten gjør det om det er normalt sånn ellers i samfunnet. Ellers byr det på litt rare blikk. Å sitte på restauranten toppløs. Er det mange som gjør det foresten? Av menn også?

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:33

@Mæstuff
Tror det på ferie i varme land, selv om det er som regel en minoritet

På stranden er det jo langt mer vanlig... spesielt hvis man skal sole seg

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 07:35 Privat melding

Ok, så du tenker at kvinner blir kåte når de bader, at de kommer kåte opp av havet/bassenget, Mækk? Har aldri tenkt det om mannlige nippler, blir jo evt litt blandede signaler, kåt overkropp og overhodet ikke kåt i badeshortsen, liksom?

Om menn sitter på utebar og utestaurant i bar overkropp? Ja.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:42

@descalzo
Kommer jo an på mannen
Mangler han selvkontroll (eller har ikke hatt ett ligg på alt for lenge) så går han nærmest konstant kåt. Noe som får mange kvinner til å se ned på menn, men det er slik. De fleste menn tenner veldig lett gjennom synet sitt (spesielt hvis de begynner å fantasere). Så du kan se veldig lett om de enten synes du er så attraktivt fysisk at de mangler en hver form for hemming. Eller at det kreves fysisk kontakt for at det skal skje.

Alt av slike ting blir som en dans :)
Holdningen din som avgjør om mannen skal være: perfekt servert eller at du trener han så godt du kan til å bli slik du vil (eller så nærme som mulig) det blir jo selvfølgelig en prioritering hvis man elsker hverandre (eller er forelsket)

Ble kalt «tittelen» skolefilosofen på slutten av ungdomskolen 🤔

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 07:58

Likte feminisme betydelig bedre på starten av 19-hundretallet. Da var det mer politisk, handlet om faktiske forhold på hvordan man ble behandlet av folk i maktposisjoner. Nå idag virker det bare som folk ikke vet helt hvordan ett parforhold bør fungere 🤔❤️💃

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 08:17

Jeg ser jo veldig opp til kvinner (derfor jeg respekterer de veldig høyt)
Blir overrasket når de ikke eier selvrespekt (da blir det veldig skjevt plutselig). At menn og kvinner er like er bare tull... holder å se på hva menn vil, hva kvinner vil. Tilogmed som barn, hva de instinktivt vil leke med. Jenter vokser betydelig fortere mentalt i ung alder

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 08:34 Privat melding

Fint om du ikke tapetserer tråden med ting som IKKE har noe med temaet å gjøre, Man.

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 11:08

@descalzo ville du gjort det da? Uavhengig av hva sukker eller menn synes er ok?

Jeg går selv i nettoen hjemme foran sønnen min. Og ville gjort det samme foran en kjæreste. Men offentlig... Not so much.

Jeg støtter kampanjen, og at det i realiteten ikke burde være forskjell på face og insta på jente og guttepupp. Men det betyr ikke at jeg ville delt mine brystvorter med hvermannsen.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 11:32 Privat melding

Om jeg vil ha/ville hatt toppløst bilde i profilen min? Kanskje/kanskje ikke, har ikke tenkt på det før jeg leste saken på vg.no i dag tidig. Jeg blar uinteressert forbi slike bilder i profiler selv, det er liksom bare bilder i naturlige settinger for menn. Jeg har sett EN flott brystkasse (tilhører en av og på-forumist), men det var ikke brystvortene som gjorde at jeg syntes den var fin.
Jeg har hittil ikke solet meg toppløs hjemme, men naboene glaner jo like fælt uansett, så etpar nipples fra eller til får ikke endret akkurat dét til noe "verre"😂

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 11:36

Hehe ser den @des. Jeg hopper glatt over alle de som tar en baris med spente muskler foran speilet og legger det ut på sukker. Det er ikke fordi det ikke nødvendigvis er pent å se på men fordi det stort sett sier noe om personen som tar bildet...
😂

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 12:05

@stairways det er nok noen kvinner som forbinder mannepupp med noe seksuelt selv om noen menn ikke gjør. Et faktum er jo også at mannepupp noen ganger er godt dekket av et vegg-til - vegg teppe slik at det nesten fungerer som en genser uansett... 😜

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 20 april 13:03

Menn og kroppshår er nå ikke feil vel?

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 13:11

Nei nei @alice... Mannehår er fint. I passe mengder... Det kan bli too much

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 20 april 13:14

🤔Ere diskriminering!?

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 13:20

@bigluv heller screening... Noen liker med og andre uten. Jeg foretrekker når det ikke er slik at rygg og nakkehår vokser ihop.. Er det noe navn for det.. En slags unibrow fra rygg til nakke? Egentlig foretrekker jeg ryggen hårløs og sånn passe på brystkassa og ned.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 13:36 Privat melding

Høres kjent ut, perla. Jeg er ikke noe fan av bh med blonder, fordi det blir så ujevnt og rotete under genser, bluse, t-shirt, whatever. Kunne sikkert tatt det på for å pynte meg for min kjære, men de "min kjære" jeg har hatt, har foretrukket enkelt. Vel, altså, så istedetfor blonder og stæsj, liker jeg helt glatt og enkelt, typ Triumph Urban eller hva den nå heter. Utfordringen der, er jo da at brystvorten KAN skimtes, og DET ble påpekt forleden, med spm om jeg ikke brukte bh. Blir feil uansett, går oftere og oftere med Triumph sportsbh.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 13:37 Privat melding

Og, hallo, du forummann med DEN kassa, du må gjerne sende meg en melding igjen, kanskje vi får til et "forumtreff" snart!😁

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 20 april 13:52

Hva synes dere damer om den «nye» trenden nå blant menn nå, der de har både to og tre av de øverste skjorteknappene åpne? Sexy?
Jeg, for min del, synes det kan bli litt vel mye enkelte ganger. Sitter i møter på jobb, ansatte, avdelingsledere, sjefer, direktør m.fl. Ganske mange med «dyp skjæring» foran slik at bryshårene tyter fram. Jeg tenker selv, at jeg ville aldri gått slik på jobb, med så dyp utringing.
Så Jon Hustad på Dagsrevyen for ei stund sida, med tre knapper oppe og gråhvitt krøllete hår tydelig synlig. Synes ikke at det sømmer seg alltid, jeg. På privaten: greit i enkelte settinger, men ellers kan de fint kneppe igjen for min del.
Liker når folk kler seg anstendig, jeg.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 13:54 Privat melding

Underverker.no, har du sjekket der, Rusk?
Trimarco er en bra side. Anbefaler Triumph sine minimizer selv om de har spiler altså.

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 13:59

@rusk I feel your pain. Hva er egentlig greia med at damer med store boobies bare kan velge mellom spiler og tvangstrøyer som får puppen til å stå ut som et tårn ala Madonna?

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 20 april 14:04

Uten padding i bh jaffal. Må alltid tømme bikinioverdeler for ekstrautstyr. Blir too much😳

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 20 april 14:14

Nja, er vel ganske vanlig å gå uten slips og med øverste knapp åpen, ja..?🤔
Nå er det flere og flere slik, og noen enda mer åpne også.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 14:15 Privat melding

Burn, padding, burn!!!😂

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 14:16 Privat melding

Typisk advokat!

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 14:26 Privat melding

Virker som tiden har stanset litt opp hos deg, Stair? Det er vel mer uniformen til eiendomsmeglere eller meglerassistenter du beskriver der.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 14:31 Privat melding

Forskjellen er at jeg fleiper, mens du er seriøs🤡💀

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 14:34 Privat melding

Gjesp

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 20 april 14:36

@Ruskesara.
Har du prøvd denne fra Lindex?

https://www.lindex.com/m/no/undertoey/bh/shop-by-function/sports/6761536/Sports-BH/?gclid=Cj0KCQjwn-bWBRDGARIsAPS1svuwXcG6inTuT_u6FB67tphF6COTUUD8kzanUP2HKt3YtsMSSqMsrK0aArnDEALw_wcB

Jeg bruker omtrent bare den. Har x antall andre men det blir denne. Den er forminsker litt også, noe jeg synes er helt supert under treningstøy som sitter ganske tett. Den er dessverre litt vanskelig å få i butikk er min erfaring. Veldig ofte er de med E cup utsolgt..

Vanlige bh’er, jeg bruker den fra Triumf som Descalzo anbefaler. Den er nr 1 her hos meg. Sitter som et skudd. Lindex sin Diva T-shirt bh bruker jeg også. De er enkle og ganske komfortable på synes jeg. Med spiler, men det må til her i gården.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 20 april 14:36

Hjelpe meg den linken ble voldsom!

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 14:39 Privat melding

Bruker vanlig OG sports når jeg trener, jeg!😃

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 14:42

Ble sukkersirkus gitt 🤣

@Descalzo
Hvordan går det? Fått noe napp? 💃🎻

Jeg liker heller å fiske :)
🐳🐬🦈🌊🤺
Noen du spesielt ser etter? :)

Skjult ID med pseudonym Turn of.. fr. 20 april 14:55

Hm. jeg er så heldig at det å sole seg toppløs ikke er noe problem.. jeg har ikke så mange naboer som kan titte over hekken... så her er det frihet er en dyd...og elsker blonder og stasj... lekert undertøy med nydelige farger...og har absolutt ingen ting imot nudist strender...ser mye lekkert der...😀😀. Lever bare en gang og går søren ikke glipp av en dritt...freedom....yes...😉😉😆

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 15:07

@Stairways
Setter frihet aller høyest
For hvor hjertet går hen,
Må det stå fritt til å velge,
Det er ikke en slave,
Og bare frivillig vil velge lenker det selv velger. For kjærlighet er sorg
Med sorg vet vi at vi lever, og heller være villig til å dø for den kjærligheten enn å ha aldri erfart det.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 20 april 16:47

Er det slik at man bare er ærlig om hva man mener, dersom man liker nudiststrender, Stairways? Jeg har ikke vært på nudiststrand, fordi jeg jeg synes virkelig det er en lite fristende tanke å sosialiasere naken sammen med amdrr nakne. Klær er en fin ting.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 16:49 Privat melding

asså.....når eg knapt kan gå med ei banan i handa,og langt mindre spise den offentlig, som på t-banen, uten at du får "krydret" opplevelsen med hva ...eh...diverse...hankjønn, rundt ....eh....tenker... (jada, you get it)

vel.

Så setter eg meg iallefall ikke ned toppløs på bar eller restaurant.
Nei.
La meg spise, i ro og fred. Og nyte....maten (!).
Og dét, vil sikkert dem andre som er der også. Helst. Tror eg.
(unntak finnes alltid)

Eg er vant til at fattern har gått mye i bar overkropp, så menn i bar overkropp har eg stor tolegrense for.
For min del, kan dem gjerne sitte i baris.... : )
-en strandbar, er da fortrinnsvis velegnet f.eks...he he

Er kassa "spiselig" nok, kan han til og med sitte i baris mens eg spiser, enten det nå er hjemme, eller på stranda, eller ...i en baris? (...men i Paris, vet ikke helt...)
Uansett.
Å noenlunde følge (lokal) kotyme, og ta litt hensyn, dvs. ikke være (for?) påtrengende/ubehagelig for andre, er litt sånn ok. Sånn generelt. Synes eg.

Må ikke være rebell, for rabalderets skyld.

((Disclaimer: spiser banan. Også offentlig. Har nipples. 👅 )

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 16:54 Privat melding

Kvinnebryster er for øvrig sekundære kjønnskarrakteristika. Ikke så rart det er litt ekstra ...eh...interessant i et kjønnsperspektiv.

Eller var det i ett kjønns perspektiv....? ;-)

Bare nevner det.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 18:47

Hvorfor er folk så opptatt av nudiststrender? 😆
Jeg er en romantiker så ville heller ha møtt en fremtidig kjæreste på operaballet i Oslo, hvert år i Januar tror jeg?

Skjult ID med pseudonym Alice fr. 20 april 18:52

Jeg like best å kle av folk selv. Holder meg til påkledde strender

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 18:56

Veldig treffende karikatur @Alice
Bare ikke så mye hår på hodet eller skjegg (det vokser fort, har alltids hatt god hårvekst. Hatt to ganger hvor jenter spør meg hva jeg gjør med håret 😂 (Hemmelig)

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 19:00 Privat melding

Bol!

...

En fin bol, gjør seg alltid ... (Over nipplene😁)
Klær skaper folk, og folk skaper seg i klær.
Noen ganger er det til og med sånn, at folk, skaper folk. Uten klær. Dah!
😆

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 19:03

@sassy
Wow det visste jeg ikke
Er naturlig blond (mørkeblond, kan tas for å ha brunt hår på kvelden)
Jeg trodde virkelig man trengte klær! Huff a meg!

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 19:48 Privat melding

Huff a deg, ja! 😶

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 20 april 20:29

For å være helt ærlig så kunne jentene på sukker ha visst puppene sine, da dem ikke har pupper! Eller rettere sagt, dem har manboobs. Og det er ikke spøk en gang. Eneste som skiller dem er at dem har innovertiss.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 20:33

@sassy
Mademouaselle
Your enchanting techniques need to improve a little more

I fell in to a burning ring of fire

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 20:37

@cpu se fordi du har komplekser for gynekomastien din betyr ikke det at det er damene det er noe galt med

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 20:40

@CPU
En jente er som regel regnet som bare vakker utenpå, noe som endrer seg over tid (det var det inntrykket du ga meg nå)

Jeg heller å se det som er kroppen til en kvinne så sjekke om det også er en kvinne inne i henne. Kvier meg ennå om jeg skal akseptere en kvinnekropp med jentesjel eller ikke... kanskje jeg skal bare leke dum

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 20:55 Privat melding

..Mogleg det, @ManA. Mowgli det. 👀

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 21:03 Privat melding

Kool!
CPU gjør sitt for at tissen vår, skal stå til manboobsa våre! Yeeeiii!! takk skal du (faen, ja det er meg) ha! 😁

Litt spesiell humor på han CPU-far, kanskje, men asså.... den _kan_ jo vokse på oss.
Alt er mulig, her inne.
Eg har trua! 🐓 👍

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 21:11

@sassy
Har du sett 💃 med 🐺? ☺️
Lek videre med disse cowboyene om du vil. Jeg liker mye bedre Indianere

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 20 april 21:20

Ok, skal innrømme at jeg har sett noen jenter med pupper. Men dem har vært smekkfulle av silikon. Så det teller ikke. Og fjerner dem silikonet så blir det som to mugne vavler som henger og dingler i huden.

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 20 april 21:22

@cpu lol det er sånn pupper ER by default! Ja det er forskjeller.. men stort sett " to mugne vavler som henger og dingler i huden.". Hvis det ikke er det du liker så BØR du gå for gummipupp eller faktisk manboobs

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 20 april 21:43

CPU, du er virkelog drømmemannen. 😂 Sikker på at du ikke er i et skap du bør komme ut av? Jeg har aldri hørt eller lest en mann omtale pupper slik før.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 20 april 21:44

@my
Ikke jeg
Jeg har min skjulte skatt :)
Ran, vold og fanteri vil aldri ta den fra meg. Bare frivillige lenker kan bli bundet til den og kjenne dens magiske egenskaper :)

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 20 april 22:40

Jeg liker jenter med kvinnelige former. Så tror nok at jeg tilhører det rette skapet. Derimot så tror jeg at de som finner jenter uten pupper attraktive, sannsynligvis har havnet i feil skap. Mest sannsynlig så er dem bifile.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 20 april 22:41

Huff...

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 20 april 22:43 Privat melding

Jælpes...

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 23:03 Privat melding

my, my.

Ja?

-sier dem ikke det, til deg, altså...? 😶

Hm. Så rart.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 20 april 23:12 Privat melding

Haakon.

neh.

I really don't give a fuck, you know. 😇 😎

(eg kan jo dessuten også vise ...hva eg tenker.... 👁️ 👁️ og sånt. he he he ^.^

k o m m u n i k a s j o n, er mer en tale. Eller hur...)

-tar meg glatt ei banan, når, hvor, og om atte hvis eg vil. Ha banan, that is.

Eg spiser banan. Ofte 😋

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 20 april 23:18

Alltid noen som har en fetisj.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 20 april 23:46

Det er godt, at ikke alle er likt programmert som CPU.
Han har malware så det holder.
Tvi!!!
😝😝😝
👻👻👻

Skjult ID med pseudonym RettVest fr. 20 april 23:50

Reboot...reboot CPU

Skjult ID med pseudonym RettVest fr. 20 april 23:52

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 20 april 23:57 Privat melding

For all del må dama få lov å sole seg toppløs... ,men rusle rundt på stranda osv trengs vel strengt tatt ikke? Det finnes da nudiststrender til sånt om man behøver det...🤔

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 21 april 00:07 Privat melding

....eg har et spørsmål:

ved alle hva vavler er?

-og hvor vavle befinner seg i ...eh... landskapet, egentlig?

https://en.wikipedia.org/wiki/Vavle

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 21 april 00:32

Hvorfor er du så bitter CPU? Hva er meningen med disse ytringene? Du fremstår bare som en bitter person med urealistiske forventninger.

Hadde ikke tenkt til å uttale meg om pupper sånn i utgangspunktet. Nå ble det plutselig et poeng å nevne at jeg liker mangfoldet også når det gjelder pupper. Fine pupper kan være veldig forskjellige både i størrelse og form. Så kjedelig verden hadde vært om alle var like.

Ellers så synes jeg det er ugreit med norske menn som går i bar overkropp i på restauranter og i butikker i «syden». Det har man liksom lov til i syden synes de, sånn veldig uavhengig av hvilket land de er og hva som er skikk og bruk i det landet.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 21 april 00:35

Nå syns jeg at du vavler litt

https://www.naob.no/ordbok/vavle

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 21 april 00:40

Men når det gjelder spising, så sliter jeg mer med is enn bananer

https://www.youtube.com/watch?v=gyB9Wj7hLzY

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 21 april 01:14

Flotte pupper er det ikke bare unge kvinner som har... det er mange eldre kvinner som har det. Og da snakker jeg ikke om silikon pupper.. for det er ikke fint og det er lett å se at dem har... så da skjønner jeg at de ikke vil sole seg toppløs...og klart jeg hadde ikke gjort det hvis jeg hadde bodd i en by... eller tettsted...men på landet kan man...

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 21 april 01:25 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 21 april 01:52

Fordelen med å være på en nudiststrand er.. man ligger ikke oppå hverandre , man har faktisk god plass rundt seg.. dessuten kan man ha på bikinitrusa... man er ikke nødvendigvis nødt å være naken og det er heller ingen som ser stygt på deg om du soler deg toppløs...på en vanlig strand er det folk tett i tett..på en nudiststrand er det plass både på stranden og i sjøen... ikke er det så mye barn heller og ikke noen som pisser i sjøen rett ved siden av deg.. altså slipper man å lukte piss når man kommer opp av sjøen...

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 21 april 03:27 Privat melding

....like....piss off? 👀

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 07:45

Problemstillingen Ts tar opp er faktisk veldig interessant. Den gjenspeiler hvordan kjønnenes posisjon overfor hverandre er i endring og hvordan menn også kan bli betraktet som et objekt for det kvinnelig blikk. Det er jo Beauvoir og hennes teorier om kvinnen som det annet kjønn, med en twist. Det som skjer da, når kvinne tar subjektposisjon og feller en dom over mannen i objektposisjon er at premissene for definisjonsmakt flyttes fra ham til henne. Mao at den «annet kjønn» gjøres til det første mens det «første kjønnet» gjøres til det andre. Vi så det samme i «metoo» kampanjen. The Male gaze, mannsblikket blir i feministisk litteratur knyttet til hvordan virkeligheten alltid bedømmes ut i fra mannens ståsted. At alt måle og veies med et mannlig og maskulint blikk. Særlig da kvinner som til en hver tid må forholde seg til et sett av normer basert på seksuelle og moralske vurderinger. Denne tråden har som utgangspunkt The female gaze, Dvs. hvordan verden ser ut betraktet fra kvinnenes ståsted. Hvordan kommer mannen ut i et perspektiv utgått av kvinnens blikk? Kanskje han må dekke seg til? Kanskje han går rundt og er usømmelig? Kanskje kvinner selv vil velge når de skal få en halvnaken mannskropp i synet? Og hva med hans utseende i det store og hele? I en verden sett ut i fra The female gaze er ikke mannens frihet til å gå rundt med bar brystkasse en selvfølgelighet. Å bli gjort til kroppslig gjenstand for et kritisk og bedømmende blikk er således å smake på hvordan det er å være i en klassisk kvinnelig objektposisjon. Den som står på utstilllng, blir vurdert og for en dom. Men Kvinnerollen i vesten har over tid beveget seg bort fra denne mer eller mindre underordnede posisjonen og inn i subjektposisjon. Samtidig har mannen i stadig større grad blitt dyttet inn i kvinnens gamle rolle. Dermed blir han oftere enn før bedømt ut i fra estetiske, moralske og seksuelle kriterier av kvinner som ser på ham. Og vi kan kjenne at det ikke utelukkende er komfortabelt nettopp fordi disse vurderingen har begynt å få en helt reell og konkret betydning. Menn blir valgt bort. Menn finnes for lite attraktive på forskjellige plan. Vi beskrives og vurderes på en annen måte enn før. Og med det ønsker jeg folk en god dag🤪

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 10:15

Nei, det jeg skriver om er ikke knyttet til seksuell seleksjon. Ikke i det hele tatt. Det jeg skriver om er kvinner og menns sosiale posisjon i samfunnet og hvordan dette er påvirket av hvor i det semantiske landskapet vi befinner oss. Subjektet definerer spillereglene, objektet blir definert. Når kvinner inntar posisjonen som subjekt snus et historisk maktforhold i hennes favør. Det du referere til som The female Choice er en pseudovitenskspelig klisje, slik jeg ser det. I en historisk kontekst er det kun etter det modernes gjennombrudd kvinner har kommet i posisjon til å velge. Derav den demografiske endringen i vesten. (Kvinner velger å ikke få mange barn eller ingen barn og til en viss grad velger de også bort menn)

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 21 april 10:40

Spiser banan hvor som helst, når som helst. Hva andre tenker om det er jaffal ikke mitt problem. Free the banana🍌

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 21 april 11:19

I do, godt og raskt mellommåltid; mettende og næringsrikt. Hva mer kan man begjære? Eller ønske.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 11:28

Dyr... hvem har definert dyr som dyr? Og har noen definert mennesket som dyr?

Er dyr egentlig dyr. Er dyr egentlig noe annet og er mennesker det samme? Hva sier dyrene?

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 21 april 11:36

Høna👌😂

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 21 april 11:43

Fikk faktisk lyst på banan akkurat nå. Lurer på hva Freud hadde sagt om det.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 11:43

Det er så utrolig enerverende med denne koblingen av mennesket opp mot dyreriket. Ja vi et pattedyr, nei vi er ikke dyr likevel noe som henger sammen med at mennesket skaper noe som kalles så fint for «kultur og samfunn». Dette konstituerer oss på HELT andre premisser enn andre pattedyr og øvrige levende vesener. Det er helt håpløst å anta at mennesker er dyr, bare litt høyere utviklet.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 21 april 11:51

Spekkhoggere har kulturer og samfunn og enkelte hevder de er langt mer sosiale vesen enn oss. Det finnes fler eksempler fra dyreriket som viser at mennesker ikke er så opphøyd som vi liker å tro. Mange arter er rett i hælene på oss. Selvfølgelig er det en del tunge konsepter og institusjoner som skiller oss som formidling av kunnskap gjennom generasjoner, språk, eiendomsrett osv. Men vi er helt klart en ape likefullt.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 13:42

Rolig nå, Stairway. Jeg fornekter ikke evolusjonsteorien. Men jeg hevder at den er ubrukelig som analyseverktøy for menneskelig adferd i moderne samfunn. Sitter du naken i toppen av et tre og knasker nøtter nå, Stairway? Eller sitter du inni en kompliserte bygningsstruktur og kommuniserer med et verktøy som naturen i seg selv ikke på noen måter er å stand til skape? Du må skille mellom natur og menneske av konseptuelle og analytiske årsaker. Vi er av naturen ja, men vi opererer ikke utelukkende på naturens premisser. Menneskets virkelighet er på flere områder utenfor naturen, ved siden av naturen, over eller sågar under naturen. Og denne parallelle tilværelsen er det kun mennesket som driver med. Alle andre livsformer har kun naturen som sin hele og fulle verden. Dette kan du forstå bedre hvis du dropper all den psykologien du leser på og heller leser litt Filosofi og historie. fornekter evolusjonsteorien du liksom.. det er det rareste jeg har blitt beskyldt for på to år og fjorten dager.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 14:02

Ja men jeg er helt uenig i at vi mennesker tar særlig mange valg på bakgrunn av evolusjon. Jeg tror vi i mye større grad gjør våre valg basert på kulturelle preferanser.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 21 april 14:09

Jeg synes du argumenterer i sirkel @subjekt. Mennesker er ikke en del av naturen fordi det vi skaper ikke er en del av naturen?

Teknologi handler ikke mer enn om forsøke ta kontroll over helt naturlige prosesser. Teknologi finnes det tusenvis av eksempler på utenfor vår art.

Hvor går i såfall grensen mellom dyrene og oss? Beleilig nok akkurat der vi er?

Vi er bare på et trinn i evolusjonen som alle andre livsformer. For alt vi vet finnes det livsformer som er millioner av år foran oss. Vi er ingen benchmark, og vi har ikke sammenligningsgrunnlag til å hevde vi er hverken siviliserte og intelligente. De arter som er nærmest oss er fryktelig, fryktelig nær vår kapasitet, vi er bare for arrogante til å se det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 14:20

Du stiller et spørsmål og understreker at du er ferdig med debatten i samme drag? Hvordan tenkte du det?

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 14:23

Du var jo ferdig i sted, sa du, Stairway. Men likevel skriver du. Dere (du og din kamerat bobb) har uten tvil forlest dere på populærvitenskapelig artikler om Darwinismen. Jeg anbefaler å avslutte abonnementene deres på illustrert vitenskap.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 14:28

Nei, jeg tror ikke det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 14:29

Til stairways forsvar ser jeg at han tidligere skrev at han trodde han var ferdig med debatten.. nå understreker han at han er.. spørsmålet ble litt forvirrende bare da. Men skjønner nå.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 21 april 14:57

Ok, så ville du ikke diskutere allikevel @subjekt. Det var en stund det så sånn ut nemlig. My bad.

#freethenipple

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 15:36

Vi er åpenbart en del av naturen. Men vi er også noe annet enn natur, og dette "noe annet" kommer til uttrykk som språk, vitenskap, religion, kultur, kunst, musikk, kjærlighet osv. Disse fenomenene er med på å styre menneskets adferd i en fundamentalt annen retning enn andre levende vesener på jorda. Vi ER av jorda og vi skal uten tvil tilbake til jorda. I mellomtiden er vi mennesker med en kultur, som styrer oss i større grad enn naturen. Vi kan si at dette er arven fra opplysningsfilosofene som nettopp skapte et skille mellom natur og menneske. På godt og vondt. Etter at de gamle samfunnene med sine feudale systemer brøt sammen og de politiske nasjonalstatene med sine "frie individer" så dagens lys har verden aldri vært den samme. Men enda før det når antikkens idealer fortsatt hersket var mennesket på vei ut av naturens grep. Platon med staten og Aristoteles med sitt moralske menneske og filosofi om det gode liv var allerede da et uttrykk for et gryende skille mellom natur og menneske. Et absolutt skille som ble fullbrakt på 1700-tallet av Kant og mange andre. Fortell meg hvor naturen er i Beethovens symfonier. Eller i denne diskusjonstråden. Å si at mennesket først og fremst styres av biologi gir ingen mening hvis målet er å forstå menneske og samfunn og hvorfor vi holder på som gjør.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 15:39 Privat melding

Flisær det sæ, Rusk?😃

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 21 april 15:45 Privat melding

Erre ikke lørdag?
Fryday, var i går.

#freethenipple,

for real, maybe? ^.^

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 15:48 Privat melding

Er det en mann, som plystrer på damene?😃

Skjult ID med pseudonym Gåmann lø. 21 april 16:00

Mitt lille bidrag i diskusjonen. Jeg elsker nippler😉

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 16:01 Privat melding

Så enkelt kan det sies!!👏👏👏

(mann 27 år fra Buskerud) lø. 21 april 16:17 Privat melding

@Gåmann
Lyster heller etter de, elsker kvinnen
*sukk*

(mann 27 år fra Buskerud) lø. 21 april 16:29 Privat melding

@Stairways
Ok - hvilken partner er jeg ute etter? Siden det er biologisk styrt

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 21 april 16:31

Jeg forstår hva du mener @subjekt, men det er tydelig vi er av to forskjellige skoler.

Om en 300.000 år, om mennesker forsatt eksisterer og har fortsatt å utvikle oss kognitivt, tror du det skillet du snakker om fortsatt står? Tror du vårt samfunn forsatt fremstår som siviliserte da? Det skillet handler om vårt perspektiv i dag, som har og vil fortsette å bevege seg i takt med oss som art.

Alt det du ramser opp er konsepter som har utviklet seg over lang tid og vil fortsette å utvikle seg. Mye av det finner du mindre sofistikerte, men tydelige spor av også ellers i naturen. Det handler mer om at vi har høyere klokkehastighet i knollen enn andre arter enn at vi er noe unikt, opphøyd vesen som er et høydepunkt i universet.

Jeg synes du ser på diskusjonen gjennom tykke menneskebriller og ikke helt klarer å se på oss som art i det større perspektiv. Når du snakker om naturen høres det ut som du snakker om skogen og fjellet, jeg snakker om hele det synlige universet. Fordi vi ikke er nødvendigvis avhengig av å sanke bringebær og jakte villsvin for å overleve vil vi alltid være en del av den store familien vi kaller liv.

Filosofer er flinke til å stille spørsmålene, men kommer skjeldent med kvantifiserbare svar. Vitenskap kommer med svarene uten å stille for mange spørsmål. Jeg vet hva jeg foretrekker.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 18:25

Men ser du, bobb, hvilket svar er du på vegne av naturvitenskapens paradigme i stand til å gi, for eksempel på spørsmålet om multikultur i konteksten av et nasjonalt fellesskap? Jeg skal svare for deg: ingen. Dette er jo også den rasjonelle positivistiske vitenskapens svøpe, at den ikke er i stand til å gi noen som helst slags svar på sosiale og kulturelle spørsmål som i vår tid rir menneskesamfunn som en mare. Tvert i mot kan vi si at naturvitenskapenes konsekvente fravær av et normativt grunnlag gjør den helt ubrukelig som styrende prinsipp i samfunnet. En vesentlig del av verdens ulykke i dag er nettopp en vitenskap ute av politisk kontroll. Den serverer oss muligheter men gir ingen moralske rammer for bruken av de teknologier den utvikler. Den er svarløs. Tom. Helt uten moralsk substans. Noe som gjør samfunnet ekstremt utsatt for destruktive krefter. Som for eksempel miljøødeleggelser i form av plast i havet.

Skjult ID med pseudonym subjekt lø. 21 april 18:26

My 😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 18:28

Neste nok @my? Betyr det at det har vært skrevet noen tidligere?

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 18:39

*bok

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 21:03 Privat melding

Smart OG kjekt objekt, han der subjekt!😍

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 21 april 21:49

@Subjekt
Hvilket svar er du på vegne av filosofi, ideologi, meninger og synsing i stand til å gi på spørsmålet om multikultur i konteksten av et nasjonalt fellerskap?
Medmenneskliget, empati og kjærlighet er ikke hverken oppfunnet eller i eierskap hos for lengs avdøde poeter. Det er naturen som har sjenket oss det.

Det er ikke vitenskap som starter kriger eller driver rovdrift på planeten, det er vi det. Om vi ønsker kan vi dreie samfunnet mer mot en teknokratisk retning der det objektive dyrkes, og reelle løsninger på våre problemer kan løses ved hjelp av vitenskap og harde fakta. Ikke meninger, synsing og ideologi som i dag.

Her er en hund i sorg. Tror du han har lest Kant eller Aristoteles?

https://www.youtube.com/watch?v=WEQ_-yJrL_Y

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 22:54 Privat melding

Datt av ved gåsegang, jeg....

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:06 Privat melding

Tålk i væi, Frank, jeg mener, Stair. Tar feil av dere hele tiden. Shit happens, sa fålk.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 21 april 23:06

Gåsunger og gåsehud... Tilbake til nipples. Free them, amd peace will land. Her i distriktet kalles de brystknupp, og sukkerbiter kalle sukkerknupp. Det har gitt meg noen litt vanskelige asossiative reiser, når jeg har servert kaffe til disse som sitter der og suger kaffen gjennom sukkerknuppen med høye slurpelyder.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:08 Privat melding

Ikke lett å holde tunga på rette sukkerknuppen bestandig da, nei!😂

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 21 april 23:08

Næsj, Stairways. Bare uinteresant og kjedelig. Dybde er en underfundig greie... Stille vann osv, og de er jo ikke her på forum.😉

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 21 april 23:09

Nei....Og det er slett ikke alle tunger du vil tenke på i knuppen.😂

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:10 Privat melding

Enig, sånn verbal onani er så utrolig usexy...

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 21 april 23:14

Jupp.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 23:25

Biter dere på hverandre her?

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 21 april 23:26

Bare i kjærlighetens navn. Den man tukter elsker mann. Eller omvendt🤔

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:27 Privat melding

Biter hverandres nipples? Sku tatt seg ut gitt!😁

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 21 april 23:33

Jeg biter i mine egne jeg da

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:34 Privat melding

Det funker sikkert også, for noen ...😄

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 21 april 23:36

Så lange er ikke mine.😒

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:39 Privat melding

Where there's a will, there is a way!😁

Skjult ID med pseudonym rumpabar lø. 21 april 23:40

Tror du rekker flere Stairways

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 21 april 23:40 Privat melding

Så SCHTØGG!!!😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 22 april 10:12

Mye mulig vi snakker litt forbi hverandre. Jeg avviser jo selvsagt ikke naturvitenskapen. Problemet er hvor vi skal henter normer og verdier fra. Hvis vi tenker på at en sivilisert, rettferdig, trygg stat (en stat vi har lyst til å leve i) er en rettsstat må vi jo til filosofien etter som det er der jussen grunnspørsmål analyseres og settes i et meningsfullt system. Det er bare å tenke på et spørsmål som hevd eller sedvane så sier det seg selv at ingen naturvitenskap er i stand til å gi et meningsfullt svar på en konflikt innen slike områder. Og hva med politikk som berører fordeling av ressurser og verdier i samfunnet? Hvordan kommer vi frem til rettferdige prinsipper? Etikken, som jussen må forholde seg til er og forblir et område utenfor naturvitenskapen. Jeg skjønner ikke at dette kan være et tema for debatt engang 🤔 Og bobb, et teknokrati i stedet for et demokrati? Hallo?Problemet med objektiv kunnskap, bobb, er at dette kun kan gjelde forhold utenfor mennesket, så som naturlover. Men naturlover kan ikke innføres som prinsipper for eksmpel for domstolenes vurderinger i en sak om voldtekt. Der er det alltid et element av subjektive vurderinger utgått av diverse kulturelle sammenhenger, som gjelder. Menneskesamfunnet er ikke som en maurtue hvor liv og død går i sykluser kun etter naturens lover. Menneskesamfunnet er bygget også på menneskelover. Det vil si lover som er laget av oss, for oss, for å styre vår måte å leve sammen på fortrinnsvis slik at vi skal ha et godt samfunn hvor vi nettopp IKKE er gjenstand for naturlovenes tilfeldigheter. Disse lovene er således uavhengige av naturlovene, hvilket også er meningen med dem. De skapes av oss og forsvinner med oss, mens universets lover går si gang.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 22 april 10:23

Når det gjelder spørsmålet om sannhet er det slik at naturlover godt kan sies å være "sanne" selv om det knapt gir noen mening, hvis vi tenker på oppbyggingen av et atom, som jo i det vesentlig består av ingenting. Hva er "sant" med et elektron som svirrer rundt en atomkjerne? Men la gå, vi kan si at det er sant at en stein faller til jorden på grunn av tyngdeloven, men hvor ligger sannheten i en diskusjon mellom to mennesker om la oss si veirett over et jorde? Hvor i naturlovene skal vi gå for å finne et svar? Lever det virkelig mennesker på kloden som på ramme alvor mener at naturvitenskapene kan gi bedre prinsipper for hvordan mennesker skal leve sammen, enn humanvitenskapene? Ja, åpenbart to personer på dette forumet!

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 22 april 10:25 Privat melding

Fan. Snakk om å bli lurt! Nå trodde jeg tråden skulle være full av nipple bilder. 🙃

(mann 50 år fra Østfold) sø. 22 april 10:34 Privat melding

Er det greit for dere menn at kjæresten deres/hun dere dater,
soler seg, JA
bader JA
og rusler rundt toppløs? JA, på stranda
Sitter toppløs på bar og uterestaurant? NEI, uansett kjønn.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 10:39 Privat melding

Endelig en som mestret å svare ordentlig! Nesten så jeg må mase meg til en date med Bruce!😃

(mann 50 år fra Østfold) sø. 22 april 10:45 Privat melding

Tirsdag? 😉

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 10:57 Privat melding

Partallshelger, Bruce, når skal du lære?!?😃

(mann 50 år fra Østfold) sø. 22 april 11:04 Privat melding

Jeg kunne sånt før da jeg hadde barn boende hjemme, men nå er det helt anarki på ukenumre og slikt. Nå er jeg østlandsmester i googling.. hmmm. Helgen etter himmelspretten blir det. (lærer)

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 22 april 11:24

Ok, jeg tar det til etterretning. Mitt forslag til deg, Starways er at du begynner å lese litt historie og ikke bare faglitteratur om mikrober og amøber 😐

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 april 11:32

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 11:37 Privat melding

Jeg slutter aldri å forundre meg over enkelte menns behov for å forklare dette med (manglende) respons ved å peke på evolusjon, historie og, hold dere fast, amøber!
Altså, hvis ingen vil date meg eller være kjæreste med MEG, så er det MEG det er noe "galt" med, det er trehundretusenmillioner prosent uinteressant alt som har med historie og forfedre å gjøre. Skjønner ikke at dere gidder å bruke så mye tid på å engang TENKE på det, enda mindre bruke tid på.å SKRIVE om det. Hvorfor vike unna realiteten, her og nå, liksom? Dere skriver jo høl i hue på folk, ingen tvil om at de kvinnelige hormonene er på vill fremmars hos dere.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 11:37 Privat melding

Hehe, miip miip, Hønemor🙊

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 april 11:42

Ringeklokka hos deg høna?

(mann 50 år fra Østfold) sø. 22 april 11:44 Privat melding

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 12:15 Privat melding

For dine er så intelligente, mener du? OG gjennomtenkte? Du væla, gutten er jo loaded med selvinnsikt🐡

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 22 april 12:35

Hadde vel vært bedre å skrive med en dame enn å skrive på forumet, nærmest uansett hva diskusjonstemaet er for noe. På forumet altså. Men sånn har det blitt. Tro hva man kan gjøre for å bryte ut av dette mønsteret og komme seg over på pm..

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 22 april 13:00

Se etter ei dame som setter pulsen i sving-send melding-håp på det beste.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 22 april 16:02

Det virker jo ganske enkelt..🙃

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 16:09 Privat melding

Bruk sin maskuline power for alt hva den er verdt! Spill på hvilket kjønn du er, ikke på.alt du vet og kan og kan lære bort, ta dét senere!😊

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 16:10 Privat melding

*din

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 22 april 19:07

Takk for rådet, Des 🙂 Ser ikke bort fra at det kan være et godt tips du kommer med der. Uvant å spille på sånne strenger..Får prøve å «stemme» meg opp litt🙃

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 19:22 Privat melding

Smask!💋 Heier på deg, vet du😊

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 19:54 Privat melding

Holder i massevis at subjekt skjønte hva jeg mente👏👏👏👏

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 22 april 20:00

Hvorfor tenker jeg på strengeinstrumenter og slurva nå?

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 20:13 Privat melding

Forskjell på å utgi seg for å være mann og å spille på maskulin power, bare prøv, så ser du👍

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 22:27 Privat melding

Skrev jeg ikke "bruk din maskuline power for alt hva den er verdt"? Trukke jeg trenger scrolle den engang altså, så helt greit for meg å slippe å gå inn i en diskusjån👍

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 22 april 22:34 Privat melding

Ah, burde skjønt at du hang deg opp i setning nummer to, Frank A'Stair. Nok en gang, innlegget var til subjekt, og han forstod meg😘

(mann 50 år fra Oslo) to. 26 april 23:39 Privat melding

Er vel ikke no problem på stranda, vi som har levd noen år, fikk da toppløse damer servert på fat. Blitt mindre av det ja, ser ikke noe feil med at damer, på lik linje med oss ligger på stranda.
Tar på meg singlet om jeg tusler opp i baren jeg, det føles litt naturlig lissom. Om daten ikke tok på seg noe, ville jeg nok undret meg litt ja.

(mann 50 år fra Østfold) fr. 27 april 07:59 Privat melding

Må dessverre si at det kommer litt an på puppene det gjelder.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 27 april 08:34 Privat melding

Både mannlige og kvinnelige... Og, "dessverre"? Heller "heldigvis". Finnes vel de som tenker "samma det vel; pupp er pupp"😊

(mann 50 år fra Østfold) fr. 27 april 19:02 Privat melding

Heldigvis finnes det slike som deg av og til også 😉

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 27 april 19:09

Nei, det er det jo ikke, men det er vel like lite greit å kle menn i bikini og/eller bh? Dette er jo kun kutyme, alternativene burde gå begge veier?

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 27 april 19:17 Privat melding

Sant det, Bruuuuuuce!🤗

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 27 april 19:41

Med mindre du har en Jens Bjørneboe tilnærming til «pupp», vil jeg tro de fleste har en til to pupper! Da er det sært å tillegge dette en naturvitenskaplig forklaring!