Alle innlegg Sukkerforum

Om en driter i utseende, hva gjør en?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sol lø. 31 jan. 2009 08:49

Hei
Det er nok mange faktorer som avgjør hvordan en ser ut. Noen er heldige andre ikke. Noen har det andre ikke. Det er urettferdig. Opplever mange ganger at fine/søte/sexye får meg til rynke på nesen og kjenner dragningen til å gå videre. Og det motsatte skjer andre ganger at en får en positiv opplevelse. Det er mye som gjør at en er og blir den en er.

Hva synes du er bra og hva liker du?
Selv synes jeg smilet og øynene sier utrolig mye.

Skjult ID med pseudonym Seer lø. 31 jan. 2009 10:22

Å definere pent utseende er vanskelig.En kan treffe billedvakre kvinner som en legger merke til med en gang.Men en går fort videre når man oppdager at det er "tomt" i øvre etasje.

Hva vakre eller pene mennesker er har like mye med utstråling og personlighet å gjøre.Og forskere mener jo også at det er andre faktorer som gjør at vi trekkes mot enkelte mennesker.Ferromoner tror jeg det heter.

For meg så er det viktig med pene øyne som ser på deg når du snakker til henne.Øynene er sjelens speil sier mange og et direkte blikk er vel noe de fleste lar seg fange av.Og sånn eksteriørmessig så trekkes jeg også mot kvinner som fysisk tar vare på seg selv.

Om man er pen eller vakker....ja det avgjør de øynene som ser på deg.Og sammen med alle andre faktorer tror jeg det er noen for oss alle der ute:-)

Skjult ID med pseudonym åpen sinn lø. 31 jan. 2009 10:42

Ja, det er noen for oss alle der ute, helt enig med deg, @Seer
Det er også sant at det egentlig personlighet som er det viktigste i det helle, alt annet avgjør øynene som ser...

@Sol
Øynene er sjelens speil :-)

Skjult ID med pseudonym Paradoxia lø. 31 jan. 2009 10:46

Konklusjonen kom i grunn på første innlegg her. Ville bare slenge på at det må være lov å vite hva man synes er vakkert og handle deretter. Det gies utrolig mye kritikk vedr dette temaet og folk beskyldes for å være både kravstore, nedlatende og arrogante. Kanskje sukker er et sted for de som har et ønske om å ha selvinnsikt og stå for den?

Skjult ID med pseudonym Seer lø. 31 jan. 2009 10:52

Hmmm....men samtidig er det jo den totalpakken du ser som gjør at det oppstår en tiltrekning.Uten den tiltrekningen fra starten av så er det vel dårlig odds for ev forhold.Er vel det du ser med øynene som alltid er starten på noe.Og kanskje er det det største problemet med nettet.Alt blir omvendt.......man kan skrive med å synes det er en attraktiv kvinne med mange gode egenskaper.Og til slutt treffes man og oppdager at den fysiske urinstinktive tiltrekningen ikke er der.Og da hjelper det ikke hvor godt man teoretisk passer sammen ifølge matchtall,interesser osv.

Jeg har mange ganger følt meg tiltrukket av kvinner som ikke kan beskrives som annet enn alminnelig.Men det er "noe" udefinerbart som får meg til å stoppe opp ved enkelte kvinner.....vanskelig å sette ord på hva det er.

Skjult ID med pseudonym åpen sinn lø. 31 jan. 2009 10:56

DEt er den berømte kjemi, det er det fysiske / utseende / og til slutt matte = matchtall + noe verbal = kommunikasjon, vil jeg kalle det :-)

Skjult ID med pseudonym Kaffi lø. 31 jan. 2009 12:04

At personen bryr seg om meg. Spør om det jeg har gjort og gjør. Viser interresse. Jeg skal slippe å fortelle hvordan det går, det skal personen vite ved å se på meg. Personen må kjenne og lese meg.

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2009 12:10 Privat melding

@ Kaffi:
Er du kvinne? I tilfelle vil du få en himla jobb med å finne et mannfolk som kan klare å lese deg;)

Skjult ID med pseudonym åpen sinn lø. 31 jan. 2009 13:38

@frøkken, du er ung men klokk

Skjult ID lø. 31 jan. 2009 13:59

I`m so pretty, pretty pretty pretty. Look at me I`m so pretty, pretty pretty pretty.

I`m so stupid, stupid stupid stupid. Listen to me, I`m so stupid, stupid stupid stupid.

Sing along now children!

I have no brain, I have no brain, I have no brain.