Alle innlegg Sukkerforum

Og forresten...

Vis siste innlegg
(kvinne 61 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2009 11:46 Privat melding

hvorfor skriver folk her under skjult ID?

Kan en ikke stå for det en skriver hvorfor skrive i det hele tatt?

Skjult ID lø. 31 jan. 2009 12:06

Alle mulige grunner det vet du, og grunner som føles like riktig for dem som er anonyme, som for deg ikke-anonym.
Det var svar på begge dine spørsmål. Mer komplisert er det ikke, jo kanskje for noen :-)

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 31 jan. 2009 12:09

Mange bruker sitt kallenavn uten bilde. Søker du opp mitt pseudonym vil du få opp profilen min.

Skjult ID med pseudonym rambutan lø. 31 jan. 2009 12:14

fordi hvem som helst kan google nicket ditt og finne innleggende dine her. ikke alle er så interesserte i det.

(kvinne 61 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2009 12:21 Privat melding

Og hva er farlig med det da?rambutan?

Skjult ID med pseudonym meg lø. 31 jan. 2009 12:21

@rambutan

men hvis du ikke bruker det riktige navnet ditt som nick, så er det jo ingen som vet hvem du er.....
Desuten så er det jo bare å melde seg inn på sukker, så trenger man ikke google og man kan lese alle innlegg uansett :)

Skjult ID med pseudonym rambutan lø. 31 jan. 2009 12:26

Derfor heter rambutan rambutan og endel andre ting. Så kan jeg tulle og tøyse uten at kreti og pleti vet at det er ******* som har skrevet det :-))

PS: Man googler alt nå til dags.

Skjult ID med pseudonym meg lø. 31 jan. 2009 12:44

poenget er jo at så lenge du ikke bruker ditt riktige navn i profilen, så er det jo ingen som vet hvem du er. Så hvorfor skal man bekymre seg da?

Hvis man fortsatt synes at det da er skummelt, så bør man ikke ha profiler på nettet i det hele tatt. Og man bør samtidig fjerne navnet på postkassa hjemme fordi alle som går forbi kan se hvem som bor der :)

Skjult ID med pseudonym o2 lø. 31 jan. 2009 17:54

Er jo kjekt å diskutere enkelte saker her innimellom selv om man er anonym.

Er stor forskjell på hvor komfortable mennesker er med å eksponere seg på en slik side. For meg var det en terskel å både å legge inn bilde og tekst her inne. Åpen profil for alle og enhver. Men fordelen med å kunne kontakte hyggelige jenter her inne gjorde at jeg registrerte meg likevel.

Å legge ut meningsutvekslinger her knyttet til profilen er et steg til, som jeg for min egen del ikke bryr meg så mye om å ta. Når jeg ikke aner hvem som leser det jeg skirver, liker jeg å vise hvem jeg er heller.

Fortrolige diskusjoner tar jeg heller via innboksen til de jeg ønsker å bli kjent med :)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 jan. 2009 18:32

Jeg ville absolutt syntes det var skummelt å bruke profilnicket mitt her inne, dersom den var både med bilde og med en ærlig profiltekst. Mulig jeg bør fjerne meg fra kommunikasjonssider på nettet sporenstraks og løpe ned for å herpe navneskiltet på postkassa :-D

Selv synes jeg ikke at kommunikasjonen på forumet kan likestilles med den kommunikasjonen du skaper via mail mellom profiler. En ting er at dersom jeg har bilde på profilen, og forumet her er søkbart på nettet for ikke-medlemmer, så betyr det at bildet mitt plutselig kan dukke opp hos noens skjerm når det søker på et eller annet.

En annen ting er at jeg tenker med gru på alle mail til profilen min jeg ville fått, de gangene jeg kommer med noe upopulært og som andre opplever som uhørt og fullstendig bak mål, eller de gangene jeg sånn sprekker i det jeg blir så fullstendig sint på en tråd og temaet der

Og så vidt jeg har skjønt, så er det slik at dersom noen (særlig kvinneprofiler) skriver positivt om ONS, andre seksuelle opplevelser og egens seksualitet, så får de også plutselig mange "tilbud" i innboksen sin.

Det ville vært helt ok for meg dersom Sukker finner ut at de ønsker at forumet kun skal skrives på via profilnickene, men da ville jeg enten ha kuttet ut forumet, eller gjort profilen min mindre direkte og ærlig.
Men akkurat nå er jo profilen min uansett i pausemodus...

Og synes ellers o2 kom med en god beskrivelse :-)

Skjult ID med pseudonym harusett lø. 31 jan. 2009 18:36

synes en like viktig debatt, er om vi skal ha ett forum for noen få anonyme (som det mer eller mindre er idag) eller om man skal ha ett forum som er mer inkluderende og som får med litt større andel av medlemsmassen til sukker til å bli med på diskusjonene?
Ser at sukker skal ha 150 000 medlemmer. Hvor mange skriver på forumet? 50-100? Det sier vel det meste...

Jeg foretrekker ihverfall mer folk på forumet istedetfor noen få som skriver om sine seksuelle opplysninger og ONS osv :)

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 31 jan. 2009 18:52 Privat melding

Mange her inne har venner med forskjellige preferansebakgrunn. Du kan ha et vidt åpent sinn, og kommunisere fritt med dine forskjellige venner, uten at det betyr dine andre venner ville skjønne hvorfor du ordlegger deg på den og den måten overfor den delen av dine venner som ikke deler samme preferansebakgrunn. Dette lyder kanskje komplisert, men det er en måte for å bevare den du er, kontra bevare de venner som samsvarer med den del av din psyke du deler med dem. Dette er meget alvorlig ment fra min side. Jeg har mange forskjellige venner som ikke ville komme uskadet fra et møte med den andre delen.

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 31 jan. 2009 18:56 Privat melding

Og om det skulle være snakk om å velge mine venner mer presist; Det ville være som å velge mellom å miste høyre eller venstre arm.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 jan. 2009 19:02

harusett:

Jeg vet ikke helt hvordan, eller hvorfor det skal gjøres? I størsteparten av min tid på Sukker, så hadde jeg ingen anelse om at forumet fantes. Det var først da jeg begynte å bli litt demotivert av å aldri klare å finne den rette at jeg begynte å klikke litt rundt på Sukker for å se hva annet som fantes her, og da fant jeg altså forumet.
Antageligvis er det flere som har det slik som jeg hadde det? Mange er her bare for å bruke profilen sin til kontakt, og bryr seg ikke om- eller vet ikke om forumet.

Ellers mener jeg at de fleste av de som er aktive/har vært aktive på forumet _ikke_ er anonyme? Jeg føler meg i hvertfall som en del av en liten minoritet blandt kvinnene som velger å være anonyme i hvertfall.
Og faktisk, de aller fleste som har fått "pause" herfra har skrevet på forumet med profilnicket sitt
:-)

Skjult ID lø. 31 jan. 2009 19:07

Hei

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 31 jan. 2009 19:08

(mann 38 år fra Akershus) lø. 31 jan. 2009 19:08 Privat melding

deg!

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 31 jan. 2009 19:08

Hei =)

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 31 jan. 2009 19:10

@Kent1980;

Så det er altså du som gjemmer deg bak nicket, skjult id? =D