Alle innlegg Sukkerforum

men tirossas

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2009 19:39 Privat melding

Hm lurer litt jeg. har vert medlem her en stund jeg,og de siste 2 ukene har ingen villet ta kontakt med meg,og jeg har heller ikke fått kontakt med med dere jenter. altsa jeg sitter å surfer her inne ,men ikke noen å prate med.Er det pc min det er noe galt med? skjønner ikke helt er ihvertfall ganske kjedelig.Har noen av dere gutta det slik? å faktisk ikke få svar fra noen?
Tviler ihvertfall på at jeg har veldig mye lyst til å være medlem her mye lenger tror jeg da sitter jeg heller på ebay eller noe sånt.
Ok have a good one!

Skjult ID lø. 31 jan. 2009 19:42

Gå ut og drikk deg stupfull og prat med alle damer der. Sukker er håpløst. Alle damer her har fobi mot nettet og tør ikke preike med mannfolka.

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 31 jan. 2009 19:44

Nettet er et ypperlig tillegg, men ikke glem RL =)

Skjult ID med pseudonym verdadera lø. 31 jan. 2009 22:17

Synes da profilen din så ålreit ut, så jeg kan ikke helt skjønne hvorfor jentene ikke tar kontakt med deg. Selv er jeg nok litt for gammel, er jeg redd ;-)

Skjult ID lø. 31 jan. 2009 22:18

Internettfobi.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 1 feb. 2009 13:51

Hvis du skal melde deg ut av sukker så gjør det da, ingen trenger å vite det. Det er mange av oss menn her som får respons men det krever litt egeninnsats. Så til alle menn, slutt å syte og gjør noe med det istendefor, eller stikk av.......

Skjult ID sø. 1 feb. 2009 14:32

Hold kjeft og stikk selv. Mange som faktisk gjør en egen innsats og allikevel ikke får noe ut av det.

Hyggelig for deg at du får masse respons. Da føler du deg vel stor når du leser tråder som denne.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 1 feb. 2009 14:45

Det er fint du står fram krokofante. Du er jo en kjekk ung mann :) Det hjelper på andre å se at man kan ha sjarm og en bra profil uten å få noe særlig kontakt.

Selv så har jeg virkelig spilt på mine sterke sider i min profil. Dvs profilteksten er litt selvironisk og uten selvskryt. Bildene derimot viser godt at jeg er høy og mørk og slank.
Jeg får endel meldinger, men bare fra jenter jeg ikke syntes virker så kule... Av de jeg selv plukker ut å melde til svarer ca 50% og 50% av de som svarer oppfører seg som om de er i avhør. Snakk om å måtte hale info ut av folk...av de 25% som er igjen viser det seg at 80% har litt for flaterende bilder..Meen de 5% som er igjen da..De gjør sukker nesten verdt det :P

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 1 feb. 2009 14:48

Nå er sukker jo ikke det enste stedet for Nettdating - kan hende andre sider passer bedre til ditt temperament.... ??
Ellers kan du jo prøve deg på utsiden av huset også..... ;o)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym meg sø. 1 feb. 2009 14:53

@skjul id

Veldig voksne kommentarer du har......."Gå ut og drikk deg stupfull", "Hold kjeft og stikk selv"....ja ja, barn har jo tilgang til nettet også da......

Skjult ID sø. 1 feb. 2009 15:00

Ja du er jo her.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 1 feb. 2009 15:03 Privat melding

Det går veldig opp og ned her inne. Noen uker har man tydeligvis sosial pest og andre uker er man fetter'n til Brad Pitt. :-)

Det eneste som hjelper er å være aktiv, se på profiler og (om du liker det du ser) skrive meldinger med litt innhold til dama.