Alle innlegg Sukkerforum

Tanteråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 27 april 16:28

Ok... Nå kan dere tanter endelig gjøre litt nytte for dere! 😘

Alt virker tilsynelatende ok. Hun vil møte meg igjen og alt skal visst være i skjønneste orden. Men... kontakten har dabbet litt av siden sist besøk (2 dager siden), og jeg tror hun vil at det skal gå litt rolig i svingene siden det har vært singeltilstander på henne det siste året. Det snakket vi om sist gang.
Jeg har spurt henne så alt skal være greit, men samtidig føler jeg litt at denne "stillheten" gir meg usikkerhet på hva hun egentlig vil. Jeg har bestemt meg for å ikke ta kontakt før hun gjør det, men tenker jeg ikke bør spille på egen akkord siden jeg dauver litt av å ikke få en "hei" ila dagen.

Hva er deres tanker?
Og ja, jeg liker henne... Litt for mye egentlig. Det er litt slitsomt!

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 april 16:46

Kan du ikke bare sende henne en liten melding uten noe form for "press"/forventning, noe a la "tenker på deg og det søte smilet ditt 😊" ? Se om du får noe respons på det... Er det dårlig med tilbakemelding så har hun muligens fått kalde føtter eller er generelt litt lunken til hele opplegget.

Jeg har ofte vært der du er nå, så skjønner grublinga med skal/skal ikke.

Skjult ID med pseudonym Gravlax fr. 27 april 16:47

Klassisk dilemma det der. To mennesker kan ha ulikt tempo, så det er ikke unormalt at den ene vil fortere frem enn den andre, eller blir mer utålmodig enn den andre. Men send nå melding hvis du føler for det. "Det er annenhver gang sin tur å sende melding", funker ikke. Den som føler for det, må ta kontakt. Hvis den ene parten ALDRI føler for det, så er vel svaret gitt. Men ikke tell antall meldinger og bare vent på hennes melding, siden det er hennes "tur". Men i startfasen (vet ikke hvor mange dater dere har hatt) så tror jeg det er naturlig at når det begynner å bli litt mer seriøst, så begynner man også å tenke nøye igjennom ting. Man trenger mer tid å fordøye. De første par dater sjekker man ut hverandre, men kanskje tredje og fjerde så blir det mer alvorlig. Naturlig da å tenke nøye igjennom. Should I go or should I stay. Betyr ikke at hun ikke liker deg, men at hun liker deg såpass mye at hun vurderer kanskje om hun skal legge "all in" - og hvis ikke, "all out".

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 april 18:14

@perla
Hva er så kleint med det? 🤔 Jeg blir glad hvis jeg får en hyggelig melding fra en mann jeg er interessert i. Hvis det skal være så inni helvete fintfølende alt sammen, så er ikke hun/han verdt det uansett!

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 27 april 18:19

Enig med perla.. Ikke send en sånn melding som coma foreslår, med mindre det er de etablerte type kommunikasjon dere imellom. Ta heller initiativ til å møtes igjen synes jeg. Tror du må minne henne om hvor allright du er.

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 27 april 18:21

@coma det blir smak og behag.. Jeg får helt angst av typer som sender sånne meldinger med mindre jeg allerede er i et etablert forhold

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 27 april 18:21

Jeg har fått med meg denne datingen din litt fra sidelinja, men har liksom ikke helt oversikten. Husker jeg feil, eller har du barn? Hvis hun ikke har barn kan det være et stort sprang også hvis hun har barn selv.

Overgangen fra flørting til kjæreste status kan være et stort sprang for mange.

Jeg sitter med et inntrykk av at hun forstår at du liker henne og kanskje er forelsket også. Tror ikke du trenger å gi henne flere forsikringer om det. Det kan fort føles som et press om å returnere komplimentet.

Ha is i magen, men fortsett å vise deg som en gentlemann og kjernekar. Den usikkerheten du nå føler tror jeg du skal holde for deg selv. Damene ønsker seg ofte en stødig kar som ikke lar seg vippe av pinnen så lett.

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 27 april 18:24

PS: og noen ganger trenger man bare litt space..så fint å vise at du kan gå uten meldinger noen dager. Men så er det bra å vise litt initiativ igjen, hvis ikke så er det fort gjort at begge to regner med at den andre ikke er så interessert... 😜

Skjult ID med pseudonym Furia fr. 27 april 18:27

Hvorfor ikke bare spørre? "Synes du det går for fort frem?" eller noe i den dur.
Skjønner ikke hvorfor man skal gå rundt og vente hvis man føler seg usikker. Det må da vel gå an å spørre hva den andre tenker eller kanskje det bare er jeg som er rar som liker slike direkte spørsmål.

Å vente på at hun skal sende melding synes ikke jeg at er en god idé. Ønsker du kontakt så sender du melding, men ikke mase hvis hun ikke svarer for eksempel.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 april 18:48

Faen som jeg kjenner at jeg fortsatt hater dette "spillet" 😅 : Ikke vis for mye interesse, ikke for lite, si DET men ikke DET, gjør du det er du sjanseløs osv. osv. Damned if you do, damned if you don't.

Vi er alle forskjellige. Og ironisk nok er alle som gir råd her single selv. Ingen av oss klarer tydeligvis å knekke koden eller at vi sitter på en fasit.

Ergo, og jeg snakker kun for meg selv nå (men tviler på at jeg er den eneste kvinnen i hele Norge som har det slik):
Hvis en mann har fanget min interesse og jeg er betatt, så vil jeg helst ha kontakt hver dag!
Jeg sjekker mobilen ofte og med sommerfugler i magen, og hver gang det plinger håper jeg det er fra HAN! 😊 Samtalene vi har er som å spille ping-pong, og skuespill er ikke en del av opplegget (type: Bevisst la det gå noen dager før kontakt).
For min del er det ikke NOE som ødelegger så mye enn som når en mann kun sender et par intetanende setninger i uka. Da føler jeg at vedkommende kun "holder meg varm". Hos meg må glørne pustes jevnlig på for at det skal bli en flamme 😊

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 april 18:50

@Furia Enig! 😊

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 april 19:37

Men damer...sånn erfaringsmessig...hvis dere er SKIKKELIG betatt av en fyr, sier dere virkelig da til vedkommende at "la oss nå ikke gå for fort fram"? 🤔

Jeg blir gjerne litt tilbakeholden når jeg er veeeldig usikker og ikke så veldig betatt av vedkommende.
Og sier gjerne at jeg vil ta det litt med ro for å slippe å gi den andre falske forhåpninger og for at jeg er såpass usikker at jeg ikke vil blande sex inn i det mentale kaoset.

Det hele ender selvsagt med at jeg er ærlig og sier ifra om at de riktige følelsene dessverre ikke er der.
Min manglede entusiasme på meldingsfronten er dog første signal på slapp interesse.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 april 19:46

@Kiara
Joda...forsåvidt enig. Men det er en mellomting mellom "maskingevær"-tilnærming og det å bevisst spille et spill, holde tilbake, la det gå flere dager før en passe laidback melding sendes.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 27 april 19:57

Du er en reserve, Mækstuff! Could have, would have, but ain't gonna happen!

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 27 april 19:59

Det beste er egentlig å følge magefølelsen og gjøre det man selv har lyst til. Hvis dere passer sammen så vil det funke, hvis ikke.. Javel så vet man det...

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 27 april 22:50 Privat melding

Mye usikkerhet på forummet, i kveld...

vel, vel. Det er jo menneskelig, det.

Mye er vel sagt, men kan jo alltids komme med litt
tantete (neida;sassy) meranalyse;

"Nobody said it was easy."

Dessuten, og mer generelt gjelder;
-hvorfor gjøre det enkelt, når man KAN gjøre det vanskelig(ere)??

Verre er det ikke. lol 🤓 😅

Uansett, just:
Keep it Simple and Great! -Eller var det ..greit, eller 'greitt,ja' kanskje..? 👀
Uansett,...kanskje det går for det samma..deet 🙃 🙂

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 27 april 23:00

Det er noen nikk som går igjen, jeg må forsøke bite meg merke i hvem disse er. I bunn og grunn er det synd på de, men de forsvinner i mengden, bortsett fra ett lite stikk her og der...

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 27 april 23:26 Privat melding

Hoff og hoff, Mæk. Jeg tror muligens jeg begynner å bli voksen. Men du virker mye voksnere enn meg, synes jeg.

Aner ikke hvor mange jeg har skremt av gårde med å være for ‘på’. For jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor man ikke klarer å skrive én setning i løpet av dagen. Om man er interessert. Jeg skjønner fortsatt ikke det. Og jeg skremmer fortsatt.

Men her forleden fikk jeg igjen kontakt med en kar som jeg har skremt to ganger før. Første gang for 2-3 år siden. Så kanskje man bare trenger tiden. Kanskje det er håp.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 27 april 23:32 Privat melding

...

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 27 april 23:34 Privat melding

Damer som skal "spille" sender jeg på spillehallen, så håper jeg de får elektrisk støt av flipperspill maskinen 😂

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 27 april 23:34 Privat melding

Ha ha, bomma på tråd igjen..🙈

Never mind! 😅

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 april 23:44

Litt is i magen @mæk. Så kommer det vel for en dag uansett.
Jeg blir fort for hard når sånt oppstår og konkluderer med at han ikke er intressert.
All erfaring fra tidligere og alle råd jeg får tilsier jo det.

Men de gangene jeg har gått i den fella å ubevisst begynt å spille et spill forde jeg er usikker på han .. har det jo gått i ball.
Mulig det har blitt samme utfallet.. men jeg har iallefall fremprovosert en tidligere avskjed enn hva han hadde tenkt... forde han var litt i tenkeboksen.

Skal ikke komme med noen råd jeg egentlig... annet enn at du gjør hva som er rett for deg.

Men hun sier hun vil møte deg og hun sier at ting er greit. At hun har et litt annet mønster nå i kommunikasjonen tyder jo på at noe har endret seg.. og dere er jo i en fase der ting skjer da. Hun merker jo det på deg også vil jeg tro. Hun merker at du virkelig liker henne.
Får velge å tro at hun vurderer deg nøye og overhode ikke har avskjært deg. Da hadde hun jo vært gone.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 28 april 00:55 Privat melding

Se an. Ha litt is i magan.
Hvor lenge har dere holdt på/kjent hverandre ?

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 28 april 01:06 Privat melding

Det kan vel muligens ikke sies på så veldig mange andre måter @Alice

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 28 april 01:20

Folk er vel litt forskjellige når det kommer til "hastighet på kommunikasjon".
Jeg føler det er diskutert før, i en noe mindre personlig tråd.
Signerer ellers de fleste innlegg over 50 ord her, inkludert høner og onkler.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 28 april 02:26 Privat melding

Coma @ 18:48 er på merket, så som Kiara, My, Søster, Deshi2 og Hønemor følger.

Fellesnevneren er «spill», og jeg minnes den aldeles latterlige bevegelse rundt «the game» som eksisterte (og som sikkert fortsatt praktiseres), der alt som var vakkert og naturlig og gjerne klønete, ble redusert til metode og måloppnåelse i sin mest ynkelige, lavtkrypende form.

Fenomenet i seg selv var/er interessant, for det sier noe om de individuelle forskjellene. Der noen med letthet evner å fange (og holde på) oppmerksomhet, nær instinktivt tilpasser seg rytme og takt og med et innebygget kompass finner veien videre i ukjent landskap, vil andre være usikre. Men den usikkerheten er i seg selv vakker, den er nydelig og den betyr noe. Og «the game» (i ekstremutgaven, men spill i enhver form) ødelegger dette.

For dersom man tillater at «spillet skal spilles», så tar man vekk mye av seg selv og erstatter det med mekanismer. En ellers naturlig, oppklarende, avkledende og forhåpentlig fruktbar relasjonsutvikling, der dynamikken - som eksisterer mellom alle mennesker på godt og vondt - blir ved spill obstruert av assimilerende konstruksjoner der vi alle ender opp med et sett av forventninger som ingen av oss ville hatt foruten.

My opinion – «spillet» spilles kun av dem som ikke er trygge nok på seg selv og som derfor er unnfallende hva gjelder spillets egenproduserte «gode råd» - servert på grunnlag av en angivelig erfaring som uansett er betinget av spillet an sich.

Vel, dette skulle jeg helst ikke ment noe om, men all den tid det var min nevø som åpnet ballet, så ble det en annen sak. Jeg vet du uansett ikke var inne på noe spill her @ Mækstuff, men fant det verd å nevne som et ode til individualitet og det ekte i oss. Og der tale kan være sølv kan stillhet vise seg gull, var det ikke slik?

Alt det beste,

tante Patsy

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 30 april 21:07 Privat melding

Ahh. Du har møtt HUN altså. Ja da skjønner jeg at du reagerer slik du gjør.

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 30 april 22:52

San; møtt Henne.... har du gått i lære hos Mæk?😂

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 1 mai 06:30 Privat melding

Helt rett selvfølgelig. Meg- deg. Tenkte ikke da jeg skrev.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 1 mai 10:47

Hjalp tanterådene?