Alle innlegg Sukkerforum

SMS- Liv S N?

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Troms) lø. 28 april 11:21 Privat melding

Hva hadde du svart om du hadde fått den SMS`sen som Liv S Navarsete fikk? Hadde du gått ut i media med det- om du hadde vært en kjent politiker?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 28 april 11:26

Det blir helt umulig å si, men her er det vel like mye konteksten som innholdet alene, som gjøre at det er en sak. Om jeg hadde en gruppe mannlige kolleger jeg lå i konflikt med og de sendte en slik melding... Jeg vet ikke hva jeg hadde tenkt. Jeg ville nok sett på det som så lavmål at det ikke hadde truffet.

(mann 50 år fra Østfold) lø. 28 april 11:28 Privat melding

Hva fikk hun? Leser normalt ikke sånt sladder.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 28 april 11:30

"Vi har lyst på fitta di"

Skjult ID med pseudonym Synne lø. 28 april 11:33

Hadde vel ikke syklet så lavt og svart på noe slikt.
Den gjengen som var på hyttetur er jo alt fra ordførere til andre politiske verv og er talerør for de som stemmer på partiet. Det er rett og slett lavmål å sende slikt, og personen som gjorde det har alt å vinne på å stå frem og ta ansvaret. Er jo mange som blir mistenkeliggjort. Noe som virket som en artig greie i fylla, fikk nok større konsekvenser enn hva han/De så for seg.....
Klarer man ikke å vise normal folkeskikk er kanskje ikke politikken eller offentligheten stedet være.

Skjult ID med pseudonym Synne lø. 28 april 11:34

Syklet er sunket 😶😁

(kvinne 56 år fra Troms) lø. 28 april 11:36 Privat melding

Bare å google navnet hennes og sms det- så kommer det opp Bruce W., selv synes eg at er man i politikken bør man ha tykkere hud enn som så.... og forlange at alle skal gå av 2 år etter- bli sykemeldt... ærlig talt... Dette lukter det maktkamp og tidligere ikke vunnet stormer.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 28 april 11:58

Det er vel opplest og vedtatt at dette handlet om maktkamp også av involverte parter. Der og da var den akkurat ferdig ved at LS hadde taot overfpr OBM og hytteturens gutteklubben grei. Derfor blir den så usmakelig. At de med tillitsverv og ønske o å styre landet oppfører seg slik, er ikke greit.

Skjult ID med pseudonym RettVest lø. 28 april 12:22

Merkelig med senskader så jeg hadde vel sykmeldt meg to år etter.

Men håper at politiet håndterer denne som de fleste saker og stempler den som henlagt før de kom ut av døren slik som de fleste andre opplever.
Da kan vi begynne å snakke om hva som må til.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 28 april 16:06

"Synd, for æ har itj lyst på kuken dåkkers!" hadde jeg svart

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 28 april 23:06

Tror nok jeg hadde oversett det der..og så hadde jeg tatt de for meg en etter en når konene var til stede og for å gjøre det helt jævlig for de,, tatt vare på meldingene som bevis når jeg viste det til konene... man kan vel si at det er den beste straffen..😀😀hva er vel verre for en mann, når konen fersker han i noe sånt...jo tror nok at det hadde blitt oppgjør på kammerset... fin hevn det...

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 28 april 23:32

Coma da.. 😳

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 29 april 04:55

Jeg hadde svart; lykke til..

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 29 april 11:01

Hun ventet ikke i to år. Hun varslet partiet med en gang, men de gjorde ingenting. Så ble hun litt forbannet i metoo prosessen i høst, når SP ledelsen hafde glemt saken og gikk ut i media og sa de ikke hadde varslinger i SP. Sånt ble det litt uro av. Heldigvis. F

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 29 april 11:47

Men kjenner du historien rundt når du tenker slik, Perla? Eller er det sånn du tenker generelt? For jeg har fått slike meldinger i tre settinger:
1) Fremmed person på nett, betyr ikke noe særlig emosjonelt. Bare en av alle apekattene.
2) En som ikke er helt fremmed på nett, skrevet litt. Betyr ikke så mye, men ubehagelig og skuffende om det var en jeg syntes virket ålreit.
3) Fra noen som er forbannet. Da betyr den noe helt annet, føles truende og trigger mye ubehag. Fordi konteksten og relasjonen betyr mer enn ordene alene. Når det i tillegg står vi, er det enda verre.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 29 april 12:10

Ok.
Uansett er jeg helt enig i at å ikke respondere til den som sender, er et godt råd.