Alle innlegg Sukkerforum

Matchtall: 100

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Utrolig sø. 30 sep. 2007 10:38

Ja jeg har faktisk fått 100 i Match med en person?! Skremmende...
Er det flere som har opplevd dette? Jeg trodde ikke dette var mulig? Og profilen min er vistnok veldig utradisjonell.

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 30 sep. 2007 10:40

Da har du faktisk truffet din soulmate! :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 30 sep. 2007 11:27 Privat melding

Jeg opprettet en kvinnelig testprofil nylig etter å ha utfyllt denne her for tre år siden. Husket ikke hva jeg svarte den gangen, men ble ganske forbsuset når jeg fikk min kvinneprofil på topp med 100 poeng. De andre damene starter på 95 og nedover. Det har noe med unikheten av profilen å gjøre i kombinasjon med god match.

Skjult ID med pseudonym Utrolig sø. 30 sep. 2007 12:50

Ja så du fikk 100 i Match med deg selv. Betyr det at du søker ditt speilbilde? heller enn noen som kan komplimentere deg? eller bare at du har valgt likt i begge pofilene? Sansynligvis det siste. (det er jo lett å se hva du har svart i profilen din da)

Men jeg har fått 100 i Match med en person jeg ikke aner hvem er...

Skjult ID med pseudonym ginger sø. 30 sep. 2007 12:58

Min beste match her inne er 98, men jeg gjorde et lite eksperimet her om dagen og fikk meg en skikkelig overaskelse. Som relativt høy jente fant jeg ut at jeg skulle se om utslaget på matchingen ble anderledes dersom jeg hadde vært litt kortere. Til min forbauselse, så ble en av dem jeg vanligvis har match 96 med plutselig 100 i match, når jeg ble 10 cm kortere. Så konklusjonen er at det er ikke alltid så mye som skal til for å endre matchtallene.
Litt vanskeligere å få gjort noe med de 10 cm kanskje... ;-)

Skjult ID med pseudonym Utrolig sø. 30 sep. 2007 13:10

De 10 cm skal du være veldig fornøyd med.

Skjult ID med pseudonym ginger sø. 30 sep. 2007 14:12

Jeg er fornøyd med alle mine centimeter jeg. :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 30 sep. 2007 14:13

Høye jenter er flotte, danset en gang med ei på 184 cm, husker det ennå... ;)

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 30 sep. 2007 16:04 Privat melding

Den der match greiene er bare tull.......... menn trykker på det de tror kvinner vil svare......... den jeg har hatt best kontakt med.... var en som vi hadde ett rødt blad.......... og resten av treet var nedbrent.. hehehe dvs grått.........

blir litt forundrene når jeg ser........ menn som har feks 3barn.. oppe i 40årene........ og har trykket at de øsnker seg flere banr.... da stikker hverfall jeg................. ler

Skjult ID med pseudonym Utrolig sø. 30 sep. 2007 16:59

Ja helt enig, motstninger tiltrekker hverandre. Vil gjerne slippe unna noen som er for lik meg. Huff det holder med en av meg om det ikke skal finnes en av motsatt kjønn som eller er som et speilbilde. Du skjønner hva jeg mener med skremmende...?

Men tilbake til din top-match. Men om treet var nedbrendt, foruten et rødt blad, så må jo matchen med denne personen ha vært veldig lav. Jeg får ikke se noen med match under 70.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 30 sep. 2007 19:21

Når hele treet er grått og kun ett blad er farget betyr det at en av partene har krysset av dette spørsmålet som absolutt krav. Dvs hvis man ikke matcher eksakt på dette spørsmålet så vil matchen bli satt til 0 (uavhengig av hva matchen ville blitt i utgangspunktet). Det vil med andre ord si at dersom man hadde moderert kravet fra absolutt til feks. svært viktig kunne matchen faktisk ha blitt langt oppe på nittitallet. Alt dette står forklart hvis man scroller nedover for forklaring på den siden der matchtreet vises.

Absolutt krav er veldig strengt og bør brukes bare i svært sjeldne tilfeller hvis det er en egenskap du absolutt ikke tolerer! For eksempel har mange brukere etterspurt absolutt krav i forbindelse med røyk / ikke røyk og det var derfor vi la det til. Det har dessverre ført til at en rekke brukere benytter absolutte krav på en rekke spørsmål og dermed får ganske slunkne matchlister...naturlig nok.

Vi må i tillegg få lov å presisere følgende: Når vi snakker om match så betyr ikke det i alle tilfeller at dere har svart helt likt på et spørsmål, det kan i visse tilfeller også bety at dere har svart helt forskjellig. På noen spørsmål lønner det seg å være lik på andre helt forskjellige og på noen lønner det seg mest å være litt like men ikke helt like osv. Vi opererer med avanserte matriser for hvordan svarene skal veies i forhold til hverandre på alle spørsmål. En match er med andre ord ganske mer avansert en man kan tro i første øyekast.

Håper dette oppklarer litt!

Skjult ID med pseudonym Gun sø. 30 sep. 2007 21:20

Ja det gjorde det og takk for det. Er vel også slik at man selv kan velge hva man vil matche på etter det jeg har forstått, så da har man jo seg selv å takke om det blir feil. Jeg forstår likevel dem som synes det er litt avansert å forstå alt dette med en gang. Man blir heldigvis varmere i trøya ettervert :-D

Skjult ID med pseudonym Utrolig sø. 30 sep. 2007 21:54

Men jeg har satt noen egenskaper som absolutt krav. Får alikevel match over 70 med personer som ikke matcher på disse egenskapene. Ikke på langt nær:

Har også fått tilbakemelding om at profilen men viser at "fra profilen har jeg svart annerledes og ærlig, og oppfatter seg selv som lite gjennomsnittlig". Nå vet ikke jeg hva som er gjennomsnitt på sukker, men jeg oppfatter ikke meg selv som lite gjennomsnittlig. Det er sukker.no som oppfatter meg som lite gjennomsnitlig. På tross av dette får jeg altså Matchtall 100 mot en profil. Kanskje det er min soulmate? vet ikke helt om jeg tror på denslags? Skjønner jo at det har skjedd andre også, selv om vedkommende måtte 'fuske' 10 cm på høyden for å få det til. Jeg har jo svart ærlig og ikke 'fusket'

Min konklusjon og anbefaling må jo derfor være å skru opp krava, absolutte krav, og la det stå til... .inch allha eller hva det heter.