Alle innlegg Sukkerforum

Dere som har voksne barn som har flyttet ut..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren on. 2 mai 12:01

Hvor tett eller nær kontakt har dere ?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 2 mai 12:14

Den ene datteren min flytter ut til høsten. Jeg kommer til å påtvinge henne maksimal kontakt med meg, for dette er jeg ikke klar for.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 2 mai 12:41

Det var litt spøkefullt sagt altså. Jeg kommer ikke til å faktisk gjøre det, men det blir rart og uvant og jeg kommer til å savne å ha henne rundt meg. Hun er et fint stykke menneske.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 2 mai 12:45

Hu mi sier hu skal til USA neste år 😳

Skjult ID med pseudonym sør on. 2 mai 13:06

Tett, god og sunn relasjon😊

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 2 mai 13:26

DET VAR FORMULERT SPØKEFULLT!
Jeg er jo ikke helt noldus.

Skjult ID med pseudonym Tyren on. 2 mai 16:30

Håper det blir oftere enn noen ganger i året her.. Og hvertfall at det ikke blir slik at de mest tar kontakt når de er ute etter noe...

Skjult ID med pseudonym Turn of.. on. 2 mai 16:40

Vi har kontakt når de vil... jeg har forlengst godtatt at de er voksne.. alle over 30år og har sin egen familie... Godt etablert alle sammen 😊 så jeg er min egen lykkes smed...og koser meg med det...men jeg husker godt sorgen når de flyttet ut... det var så rart... så jeg ringte litt for ofte, og de ga grei beskjed om nok var nok...de var ikke mine bittesmå lenger...og det fikk jeg søren meg akseptere.😂😂😂 fikk meg en lekse der 😊 men herlig å se at jeg har gjort en god jobb... så jeg er fornøyd med det...

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 2 mai 17:11

Hu på 15 sier at hu skal flytte på hybel neste år... det tror jeg skal bli litt trangt... når vi skal flytte alt pikkpakket vårt på en liten hybel.... 🤔 Men det skal gå det også.
Blir jo trivelig det da.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 2 mai 17:17

Å nei... var ikke sånn det var tenkt nei......

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 2 mai 17:18

Hoff...

Blir stusselig for meg da....

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 2 mai 17:44

Det har jeg også en drøm om, perla. Hva slags type jobb er det for din del evt?

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 2 mai 19:31

Jeg tenker at jeg har et fint og nært forhold til min nærmeste familie. Men pga avstand sees vi ikke veldig ofte. 4-5 ganger i året kanskje...

Så fremt jeg og ungene ikke kommer til å bo i samme nabolag når de flytter ut... vil jeg tenke at de ikke vil renne ned dørene mere hos meg enn jeg gjør hos mine foreldre.

(mann 46 år fra Oslo) on. 2 mai 19:36 Privat melding

Mye spennende å plukke opp her for oss som enda ikke har fått feid faenskapet ut av hus. Men når minstemøkksekken (formodentlig) en dag flytter ut, så vil jeg ha hatt gnål surrende rundt beina i over 30 år, så da vil jeg ikke se mer en høyst nødvendig til dem.

Men godt tips, jeg skal bruke opp alle spenna før den tid, så er jeg sikra.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom on. 2 mai 22:10

Jeg ser jo at @perla har her muligheten til å flytte med @hønemor og datteren hennes på en hybel i USA. Blir sikkert koselig det

Skjult ID med pseudonym Tyren on. 2 mai 23:00

Jeg har selv hatt lite engasjerte foreldre, og det har vært et savn. Med en søndags middag og etc... Så jeg håper virkelig mine vil ha meg sånn noenlunde nært. Men jeg er faktisk litt redd for at det ikke blir slik, særlig når de kommer fra delt hjem, da blir det flere å dele seg på osv..

Jeg synes de familieverdiene er ønskelig å ha i sentrum... men er redd jeg er gammeldags der også 🤓

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 2 mai 23:04

Bor man jo nært hverandre er det jo mere naturlig. Men ungene flytter jo over alle hauger. Evt kan du flytte etter. Det går også

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 3 mai 06:17

Vel, min mor var alkoholiker og døde av det, og far har vært av og på, men tatt sine valg og har mest hatt nok.med seg selv.

Jeg mener jeg gjør som jeg prediker... hatt med barna til oldeforeldre, og prøvd å få dem til å forstå at det er viktig å "ta vare på" de mens vi har de og etc ..

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 3 mai 06:19

Far ikke alkis altså, men hadde i oppveksten mer til overs for sin nye familie..

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 3 mai 14:59

Barn skal man oppdra fra seg og ikke til seg...da har du lært dem å klare seg selv på best mulig vis...og du får lønn for strevet...de vil takke deg for at du har lært dem alt det du kan...da har de alle forutsetninger for å lykkes.. uansett hva de gjør...

Skjult ID med pseudonym GuriMalla to. 3 mai 15:29

Kanskje folk bare begynner å bli lei de samme rundene om igjen og om igjen

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 15:37 Privat melding

@ Descalzo,

greit å ta opp det der. Da jeg leste det tidligere, så tenkte jeg at det var en unødvendig kommentar når @ Tyren faktisk adresserer utfordringer på en saklig og grei måte. Så nå, noe sent, men ikke fordi jeg er feig: Den kommentarer til @ my finner jeg direkte usmakelig.

Sånn.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 15:50 Privat melding

Now now, Draco, play nicely.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 16:06 Privat melding

@ Descalzo

Vel, noen av oss får litt kjeft en gang i blant. Og jeg er nok ikke den beste, men jeg prøver å tilpasse meg noe de gangene jeg får. Men så må jeg innrømme at slik forandring skjer sakte, og et relapse er vel så sannsynlig som varig endring. Dog synes jeg å se at andre her er flinkere. At noen faktisk prøver på - og også evner - å endre seg litt, til hva jeg personlig oppfatter som mot det bedre.

Den fella jeg helst ikke vil gå i, er å la min allerede etablerte oppfatning av et annet menneske være styrende for hvordan jeg tolker nye utsagn fra samme. For da står jeg vel helt i veien for en eventuell endring, jeg tvinger heller vedkommende tilbake i gammelt tankemønster. Skal ikke påstå at jeg får det til, men det er uansett den jeg _ønsker_ å være.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 3 mai 16:46

Hvem er hvem @Stairways?

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 3 mai 16:48

Nå har jeg vært opptatt.med jobb jeg Des... .en ellers er det slik at ny ble lagt i samme "kurven"som deg her. Med andre ord en av de som godter og koser seg når de kan kverulere. Må kommentere med møkk uten et snev av konstruktivitet.

Jeg har lett for å bli useriøs selv også... slik som at jeg kan si; at jeg gir fullstendig faen i hva den middelaldrende burugla mener om meg... Enkelte blir bare sånn når glansdagene har løpt fra dem 😀

Men jeg gir så faen... redd!? Er da vel faen ikke redd noen her 😅

Men nå er det slik at der blir gørrkjedelig å bruke forum hvis de samme besserwisserne kupper alle tråder med oppmerksomhetsyken sin 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 16:49 Privat melding

Kan jeg få være den litt mindre tenkende diplomaten som prøver å bidra, men bare fucker opp? Pretty pleeeease?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 3 mai 16:52

Jeg er den som er innom alle tråder uten noe som helst særlig fotrykk. Bare flakser rundt og bak bakk bakk bak'er

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 3 mai 16:53

Men det er intressant å se hvilke roller folk tildeler seg eller får.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 16:54 Privat melding

Juhu!

Skal bare skifte bilde til det med standsmessig hodeplagg. Diplomatisk immunitet kommer ikke gratis, man må "look the part" veit jeg.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 17:12 Privat melding

Forum – en stat i staten, og makten er fordelt:

Lovgivende: Kiara
Utøvende: Stairways
Dømmende: My
Pressen: Descalzo (gravende journalist)
Black Debbath: Herr Fekt

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 17:16 Privat melding

Og resultatet er vanligvis gitt:

https://youtu.be/YAzpiiJ2f0s

Black Debbath - Dødsstraff uansett forbrytelse

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 17:48 Privat melding

Tra la la la .... nice goal my brother 👌🤓, og hvis alle kunne ....eh ... 😶

.....hm.. right.

Nei....

..eg mener nok;

"hvis ingen går i fella, men passer seg for den.....

...sååå blir alt så bra så! "👍😃

easy✌y
Her er én solution to ...mangt og mye: 🙊

😌😏

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 18:10 Privat melding

Og hvis eg også skal driste meg til ytre en mening også; så las eg ikke my sitt råd/melding til tyren, med "helt" samme briller som des/bruttern...

Det er mye eg har lest her inne, bl. a. også fra mottaker av den meldingen fra my, som i mine øyne har vært langt mer usmakelig, skivebom, utleverende og personlig av og om 3.person, og dermed direkte upassende/malplassert.

Jeg tolket faktisk den meldingen som et forsøk på velment, og direkte tale. Og at hun kalte spaden for spade. Mulig litt krasst som et virkemiddel for å forsterke ..."wake-up callen", som eg forsto dette som, but still..

Sett bort i fra diverse føleri dette kan medføre, og om det kunne vært formulert mer empatisk/sympatisk/diplomatisk, ...så ser eg ikke at hun bommer så veldig, eller kommer med noe spesielt usaklig (hverken i rådene eller kritikken).

Jeg er nok heller tilbøyelig til å langt på vei, være enig, i poengene.

"Silkehansker" er dessuten ikke my sin stil, heller.
(Etter min mening da.)

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 18:22 Privat melding

Når det er sagt;

-eg kunne nok heller ikke formulert meg slik, og forventet å bli forstått i beste mening.
So, I don't.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 19:06 Privat melding

@ Kiara,

Åpenbart - U rock solid!

@ Søster,

vel og bra, men dersom vi alltid skal la våre forventninger styre vårt neste utspill, så går ingen ting fremover. La oss si at noen her inne - som har hatt en historie med i all hovedsak drittutspill og kritikk - plutselig ønsker å ta del i en diskusjon på allment aksepterte vilkår. Så blir man møtt med historisk baserte forventninger som de facto innebærer kritikk nær før man får åpnet kjeften.

Som sagt, practice what you preach er ikke alltid lett, men la meg heller bli skuffet nok en gang enn at jeg skal være den som alltid dukker ned i ei bøtte fylt med konklusjoner jeg trakk i går. Jeg kaster selv den første stein fra tid til annen, men jeg er ikke stolt av det i ettertid.

Slik jeg leser tråden, så stiller @ Tyren et helt åpent spørsmål. Hans videre innlegg er ganske sterke saker, han gir oss innblikk i svært personlige forhold og kler seg vel også noe naken. Men det er saklig og informativt.

Så smeller @ My til med en salve som jeg oppfatter som ren drittslenging pakket inn i råd ingen har bedt om. Vel vitende – må jeg anta basert på hva «veteranene» her inne bedyrer – at @ Tyren vil svare på «tyrers vis».

Well, go figure.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 20:22 Privat melding

Hun får svare for seg selv, brutter. Men eg forsøkte å lese det så nøytralt og følelses(person)løst eg kunne. Mulig eg ikke ser dritten, for bare tær, kanskje..

"men dersom vi alltid skal la våre forventninger styre vårt neste utspill, så går ingen ting fremover."

Totalt enig.
En 'Question everything-tilnærming', som eg forsøker å leve litt etter, inkluderer i aller høyeste grad egne tanker og forventninger.

Eg forsøker (!) alltid å nullstille og lese ting nøternt og upersonlig, og eg kan støtte innlegg fra mine kritikere, og kritiserer innlegg fra mine mer "vennlig innstilte brukere", når eg finner det riktig å gjøre det. Noe eg også har gjort, om og om igjen, her inne, i løpet av min forumkarriere. Deler ikke ut amnesty, her.

My, har nok også flere enn én gang, og på mer enn en måte, uttrykt en klar antipati og misnøye i min og mine innleggs retning.
Jeg har like fullt uttrykt at innleggene hennes er noen av dem jeg kan (kognitivt) sette mest pris på, her inne.

I do try, to practice what I preach, spesielt når det kommer til saklighet. For real, lism.
But hey, don't take my word for it. Try me 😉

Når det er sagt. Eg er ikke naiv, og tolker/analyserer/forstår heller ikke uavhengig av "historikk", men heller ikke "kun" på bakgrunn av det, nei.
Det ene utelukker ikke det andre, i mi bok.

Eg claimer ikke sannheten her, men velger å ikke gå for fanden på veggen, eller dvs tolke i negativ/verste mening, slik eg nå opplever at du gjør ved å tillegge henne vikarierende motiver.

Når du nevner mottakers "historiske vis å svare/reagere på", og du tillegger my angivelig kunnskap, om dette, så ligger det også en stilltiende, men like fullt bebreidende/anklagende implikasjon i det,....
MEN eg håper og antar at du _ikke_, gjennom å påpeke "hva hun antagelig må forstå/vite", mener å tillegge henne ansvar, for andre (:mottaker) sine "typiske måter" å respondere på?

Da nærmer vi oss, en ytre forventning og et krav om å formulere seg på medhårs vis, nettopp basert på forhåndsdømming/forventninger (her: av mottaker).

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 20:37 Privat melding

Disclaimer:
eg "kjenner" ikke my, annet enn pseudonymet my, menneh... ut fra det hun skriver/forklarer selv, oppfattet eg innhold og intensjon i første meldingen, helt i tråd med det.

Så. Resting the case. For min del. ✌️

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 20:44 Privat melding

@ Søster

Men selvsagt påløper det ikke noe ansvar ved å forvente hvordan noen skal svare hva gjelder hvordan svaret faktisk blir. Men det fremstår som en provokasjon mer enn noe annet, og vitende at de knappene man trykker på faktisk funker gang på gang på gan, så synes det lite konstruktivt å hamre løs. Det finnes ting mellom lemfeldighet/medhårsstryking og forutinntatthet.

I min verden er det lov å gjøre feil gang på gang på gang på gang. Den dagen jeg ser du prøver å gjøre rett, og jeg vet ikke når den kommer, så kal jeg forhåpentlig være klar.

@ My

Om noe skal oppfattes som en drittpakke kan ingenlunde gjøres betinget av at man kjenner avsenderen. Det er det reneste tøv så langt jeg kan se.

Fra mitt ståsted, så er det en skam at man ikke kan la folk få muligheten til å vise seg fra en annen side til tross for at man kanskje har vist fram en eklatant ensidighet siden dag 1. Og jeg synes å se, det er sikkert feil, men jeg synes å se en viss nysgjerrighet hos @ Tyren i retning av litt saklig debatt rundt vanskelige spørsmål. Spørsmål som vi ikke alle er forunt å ha autogenererte svar på. Kanskje jeg tar feil, men jeg tar ikke sjansen på det.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 20:55 Privat melding

"Den dagen jeg ser du prøver å gjøre rett, og jeg vet ikke når den kommer, så kal jeg forhåpentlig være klar."

eg formoder, og legger til grunn at "du" i denne setningen, ikke betyr "du", som i "du søster".

Ut over det; nettopp, det finnes mellomting, mellom f.eks "medhårs" og "drittpakke".

Tror vel eg la meg et sted i mellom der, i mín tolkning... ja.

Forutintattheten diskriminerer ikke i retning, eller mer i ene enden av den aksen, der.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 20:58 Privat melding

@ Stairways,

jeg noterte den på tidspunktet, men slik jeg ser det, så er det noe på siden av hva jeg forfekter. Jeg har hatt mine "I really love-2-hate-u" figurer her, men jeg slipper lett taket på den følelsen når ting endrer seg. Men hvordan skal man få lov til å endre seg dersom "samfunnet" alltid skuler mot fortiden og holder deg for gammelt grums uansett?

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:02 Privat melding

@ Søster min,

nei, bytt like gjerne ut med "man".

Men forutinntatthet har en retning. Den er forut, og peker mot den eneste mulige retningen, nemlig forandring, som den søker å forhindre.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:06 Privat melding

Skal ikke være uenig i det, men samtidig er jeg fan av å dele litt dersom naboens avling svikter. Kanskje han trenger å så noe annet, noe nytt. Det skal vi vel ikke stå i veien for?

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:10 Privat melding

Da leser vi fra samme side i den boka.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 21:17 Privat melding

"Få lov å endre seg?" (mener du "bli oppfattet annerledes?")

Man kan nok hverken forvente, eller be om (helt saklig/person-nøytral) approval, hverken her inne, eller ellers. "Haters gonna hate"- er vel ikke en ugyldig påstand, her inne heller.

Enten så dealer man med det, eller så gjør man det ikke. Sånn er det bare. Slik eg ser det.
Diverse utslag av mer eller mindre sterke sympatier og ditto antipatier, har eg sett og opplevd nok av her inne, til å vite at eg har god dekning for å hevde det.

Det eneste du uansett kan endre, er deg selv, og dine egne bidrag.
Og det trenger man heldigvis ingens tillatelse til.

Og ang: "man høster som man sår", er det en sannhet med store modifikasjoner, nettopp av nevnte grunner over.
Folk er ikke gjennomgående upartiske, eller i stand til å nullstille kontinuerlig, og legge det affektive til side.
Du kan like gjerne og med like stor riktighet si at: verden er urettferdig.

Enig i å gi folk second chances. Seff! Gjerne flere og, for min del. Dersom eg overbeviser meg om at det er riktig.

Fint med iallefall én felles side da, eller også fellesidé ;-)

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 21:25 Privat melding

Ps, brytter: ang: retning (hvor dem kommer fra, eller skal) av _tanker_, konklusjoner_, _antagelser_... når det gjelder forutinntatte av nevnte, så vil eg nok tro at, jada:

-selve definisjonen og forståelsen av begrepet/ene; forutinntatthet, fordommer, bias, osv... er vi rimelig enig om. 😁

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 21:27 Privat melding

Nuh! Hakje tid meir, ass... 😜.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:29 Privat melding

"Få lov" var vel in the spur of the moment - få anledning, gis anledning. Jeg har sett at det å bli møtt med forutinntatthet kan være en nær uoverstigelig hindring hva gjelder å endre seg. Hva tror du funker - at folk disser deg hver gang du henvender deg eller at folk møter deg med et noenlunde åpent sinn? Selvsagt er det slik at man trekker veksler på historien, men den kan ikke få lov til å være førende for fremtiden.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:37 Privat melding

Den følger jeg @ Stairways. Det er så avgjort veier som er mer egnet enn andre. Men tidvis er vi så langt utenfor at det ikke synes noen sti å følge. Ei hand å holde i kan være fint.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. to. 3 mai 21:43

Hva annet kan jeg si så enkelt...Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg...da kommer du langt...og det gjelder ALLE...

(mann 27 år fra Buskerud) to. 3 mai 21:44 Privat melding

@Descalzo
Noen vil vinne, andre vil lære
Så er det også de som vil lære bort. Har ennå for å forstå meg på Stairways

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 3 mai 21:44

Er det noe som er usaklig, så er det å si at han er sånn og hun er slik, og har sagt slik og oppfører seg slik.

Det er så elendig måte kreve sin rett til å være ufyselig på... My, forstår jo at den meldingen er upassende i en slik setting.

MEN jeg bryr meg jo fint lite om hva nettroll mener om meg eller mitt. Når jeg skriver innlegg eller etterspør andres erfaringer her, så er det for at jeg håper en og annen seriøs kommentar kan slippe til 🙂

Neste gang noen skal mene noe om tyren, så vis da til konkrete utspill...

Det er nå hva jeg foretrekker å gjøre, det synes jeg er veldig realt.... Men nå er jeg slik at jeg ikke kommenterer bare for å gjøre det.

Men det er veldig gøy... ja rett og slett gøy.. å være vitne til at jeg blir beskyldt for å være negativ og sutrete, av de som sutrer og kveri\ulerer mest til meg... Jeg har sagt det før, og sier det igjen... Jeg prøver helst å ikke gidde å klore med de som "irriterer" meg her. Men merkelig nok er de veldig ivrige på å kommentere mine innlegg....

Synes det er ganske utrolig jeg 😀

Og My, du vet ikke stort om meg, eller hva som ligger til grunn for hva jeg poster...

PS!
Du får belønning, hvis du finner igjen noe reell drittslenging som jeg har utført mot X, her på forumet.

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:47 Privat melding

Ok, back to square 1 I guess.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 21:48 Privat melding

Ha Ha Ha

- eg må (velger å) avstå fra å kommentere på hva som funker, eller ikke funker på meg, i nevnte tilfelle.. (det får evt. folk gjerne gjøre seg opp sin egen mening om, for min del.. 😎 )

Men er det noen som argumenterer FOR den forutinntatt du snakker om, med de nevnte negative handlinger det utløser, og MOT å møte folk med åpent sinn her?

–Det er iallefall ikke meg, for å si det sånn.

*siden du nå igjen skrev: hva tror "du" funker.....

(kan du forresten være så grei å prøve å slutte med det, der?? 😂 -det kan jo misforstås, og legge diverse implikasjoner, ser du vel? 😅 )

og jada, eg skjønte (basert på mine fordommer av deg, i dette tilfelle positiv art, da.. ) at det nok ikke var helt presist formulert, men forholdt meg (saklig) til det, og spurte (åpent sinn, right?) , og kommenterte/problematiserte mine tanker rundt det...hele.

Så, du fikk ikke trekke positive veksler (/slack), sånn uten videre heller...right? Just pointing that out, lism.. 🤓 ha ha

Nuh! Håper eg det holder. ;P

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:50 Privat melding

Ma Cherie!

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 3 mai 21:50

Jeg har ikke fått med meg hva dette dreier seg om. Sammendrag av problemet, takk?

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 21:51 Privat melding

Jo, nå skal du høre ...

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 3 mai 21:52 Privat melding

😂 🙉

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 3 mai 21:53

Alt for lite leggfies! Alice er den eneste man kan stole på her inne.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 3 mai 21:59

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 3 mai 22:01

Det hender de gidder å svare om jeg ringer eller sender melding.

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 3 mai 22:02

Driver og drikker nå, perla!

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 3 mai 22:03

Oy fan! Den fikk Crack jo! Jeg lover!
Jeg visste ikke; at vannmelonen ble skadet under opptak!
Beklager...

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 mai 22:09 Privat melding

So much for "no watermelon was harmed during the making of ..."

Visste jeg det ikke.