Alle innlegg Sukkerforum

Har menn egentlig tid?

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Troms) sø. 30 sep. 2007 12:19 Privat melding

har vært medlem her en kort stund.. 90% av profilene sier menn at de er sååååååååååååå sportye, henger og slenger på alle fjelltopper, gjør de ikke det....... så er det de på seiltur i en 60 fots seilbåt med sine fantastiske venner. Videre så har de bare den toppjobben.. tjener masse penger............

så jeg undres...........har de egentlig tid til å være på sukker????

(mann 51 år fra Oslo) sø. 30 sep. 2007 12:34 Privat melding

hehe..men du skjønner det, KresenKV, at akkurat det samme står i flertallet av dere kvinners profil også :-)
Skjult ID med pseudonym Ding sø. 30 sep. 2007 15:54

Hehe, alle her inne er visst bosatt enten på Sats eller på en fjelltopp ;)

(kvinne 56 år fra Troms) sø. 30 sep. 2007 15:58 Privat melding

neeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. det har jeg ingen tro på at det gjør;-)

De fleste menn har bilde av seg på høye fjelltopper........ ol....... er det ikke det........ så er det bilde av bilen eller motorsykkelen hans............

bare så synd at dere menn ikke kan sjekke profiler på menn her..................

Og så tror jo alle menn ............. at de er guds gave til kvinnene her.. NOT! ler.............

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 30 sep. 2007 16:02

Enig med LeFrode, mye det samme hos jenter...

Og jeg tenker på en ting, spesielt for de som bor i Oslo; Dere sitter jo mye på kafè med venner, hva snakker dere om hele tiden? Er der de samme vennene hver gang, eller er det nye venner hele uka? Og må det ikke være kjedelig å snakke om de samme tingene, igjen og igjen??

Jeg bare spør... ;)

Skjult ID med pseudonym tagge sø. 30 sep. 2007 16:06

Øh, nokså høy fjortisfaktor på et eller annet her nå ...

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 30 sep. 2007 19:00 Privat melding

Dere har skjønt det. Det er bare jug alt sammen.

Skjult ID med pseudonym . sø. 30 sep. 2007 19:11

Jeg har jenteprofil og jeg har trent spinning i dag ;-)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 30 sep. 2007 19:13

@ tagge: Definer fjortsifaktor her på tråden

Skjult ID med pseudonym Mannen50 sø. 30 sep. 2007 21:02

He he, jeg trener av og til på SATS i Oslo og har pr. dags dato tilgode og se alle de flotte damene som trener her. Kanskje noen litt eldre en gang i blant, men vanligvis bare den unge garde. Dvs. noen må ljuge som serene-66 sier. Dette da jeg av alle de dame-profiltekster jeg så langt har lest, så trener jo 95% 3-5 ganger i uken (men hvor er de?).

(mann 45 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 00:26 Privat melding

Jeg har IKKE bilder av meg selv på en fjelltopp! Og jeg er heller ikke medlem av Sats eller en annen støtteforening for trening. Jeg skiller meg tydeligvis ut fra mengden da?? Eller?? (Jeg liker å lage hull i vegger, eller rive de totalt ned. Mye morsommere enn å løpe på tredemølle.)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 06:04 Privat melding

MAnnen50, da trener du på feil SATS... Det mangler ikke spreke kvinner der jeg går. Og glem det, jeg sier ikke hvor det er ;-)

(mann 50 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 06:23 Privat melding

Enig med pre.ple over her.....jeg går heller en tur...trening er ikke akkurat en del av livet for å si det sånn...heller ikke strabasiøse klatreturer. Joda, kan bevege meg på fjellet jeg også, men det er ikke akkurat noe greie...

(kvinne 56 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 17:27 Privat melding

Send dem til meg :-)

Skjult ID med pseudonym MANN37 ma. 1 okt. 2007 17:46

Jeg er den skyldig. Jeg har både såkalt eller tilsynelatende toppjobb, går masse toppturer i fjellet, seiler om sommeren og trener 3-4 ganger i uken.

Dette får jeg tid til fordi jeg overraskende nok er singel! I tillegg er jeg uten barn.

Hva skal man ellers gjøre etter jobb når man er singel uten barn? Man kommer hjem like etter kl. 17 og har 5-6 timer foran seg. Tiden må fylles med aktiviteter for at man ikke skal bli ensom. For min del blir dette trening, idrett, kafebesøk, en snartur innom sukker, og også endel overtid på jobben eller videreutdanning, noe som igjen resulterer i klatring i karrierestigen.

Tenk dere når helgen kommer. Er man er singel og uten barn har man en hel helg, 2,5 dager, å fylle med aktiviteter. Sitter man derimot hjemme og ser på TV blir det fort litt ensomt.

Jenter, vil dere ikke vite hvem vi er og hva vi fyller dagene med? Den enkleste måten å gjøre dette på er å vise bilder fra fritiden.

Skjult ID med pseudonym gutt. ma. 1 okt. 2007 22:24

Det spørs vel hvordan man vinkler det, Mann37. Om man i profilen sin er mest opptatt av å fortelle om jobben, de materialistiske godene man besitter og de personlige fritidsinteressene er det vel og bra, men man kan da fort glemme det som er enda viktigere; hvordan man er under huden, hva man selv kan tilføre et parforhold og hva man vil at den andre skal tilføre forholdet.

For min del er det viktigere å få et lite innblikk av hvordan jenta er innerst inne, enn å vite at hun har stått på toppen av Machu Picchu og at favorittdrinken er Mojito. Det er helt greit å vite det også, absolutt, men det er ikke på toppen av lista over det man vil vite når man skal finne seg en "soul mate"?

(Sorry, ikke ment som noe spark til alle dere hundreogførti jentene med bilde av dere selv på Machu Picchu, jeg vil absolutt dra dit selv også!)

Skjult ID med pseudonym Perle62 fr. 5 okt. 2007 07:09

Jeg synes at det er helt greit å ta med noen, ikke alt for mange bilder av hunder, katter, og det som du selv er opptatt av. Jeg kjører rundt i en suv, den har tom. fått eget navn og jeg tilstår gjerne at jeg synes den er sprek. Men akkurat der synes jeg grensen går for skryting. Har lagt ut bilder av hund og katt og en litt sliten hytte i steden :)
Dessuten å legge ut noen, men ikke for mange naturbilder synes jeg forteller noe om at man er opptatt av natur og nyter vakkert landskap. Det synes jeg faktisk er en viktig opplysning.

(mann 62 år fra Oslo) fr. 5 okt. 2007 08:26 Privat melding

Bilde av en dame på toppen, eller ved foten av et fjell - da er jeg solgt!

Skjult ID med pseudonym The Rock fr. 5 okt. 2007 11:33

Tja, hvis damen har tatt av seg toppen på en fjelltopp, da er jeg med :))