Alle innlegg Sukkerforum

Duck lips

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Akershus) lø. 5 mai 2018 18:45 Privat melding

Har tilgode å møte en eneste fyr som faktisk synes «duck lips» er seksuelt tiltrekkende eller sjarmerende på noe vis. Tvert i mot er jo det noe vi rister på hodet av...Ser at en del av damene her inne har røket på Restylane- kjøret, og lurer på hvorfor i all verden noen gjør dette? Please enlighten me!

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 5 mai 2018 18:50

Er det gærn’t også nå. Crap.

(kvinne 38 år fra Østfold) lø. 5 mai 2018 18:59 Privat melding

Er det mange på din alder som har duck-lips altså? Damer over 40? Eller er det de unge gasellene på 20 du hinter til? 😜

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 5 mai 2018 19:01

Noen menn faller jo også for fristelsen...

Beats me at noen synes "nebb" er fint. På toppen av alt skjønner jo de fleste ikke når de skal stoppe; ser seg blind (?) på hvordan de faktisk ser ut.

Et annet moment er at kombinert med falske øyevipper og påstøpte negler har du en halv månedslønn som går med til å vedlikeholde galskapen. Fatter ikke at folk har råd heller jeg!

(mann 45 år fra Akershus) lø. 5 mai 2018 19:16 Privat melding

Ser det der i alle aldersgrupper, egentlig. Ser jo ikke ut i det hele tatt. Kan jo skjønne silikon (om det ikke er ekstremvarianten)etter barn osv. men dette er jo bare nasty!

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 5 mai 2018 19:34

Det er ikke særlig vanskelig å forstå hvorfor de gjør det. Komplekser, de synes det er pent osv. Hjelper lite at andre ikke synes det er pent når de som har det synes at de ser bra ut med det.

Jeg ser egentlig ikke problemet med det hvis de ønsker å ha det selv.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 5 mai 2018 19:44

Duck lips, hva kan man si.

* Drit stygt.
* Må være passe blåst i hode for å ha det.
* Bortkastede penger.
* Kunstig
* Sier en del om jenta og kjæresten.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 5 mai 2018 19:50

Jada, det er trist forsåvidt at folk som i utgangspunktet er mer enn bra nok gjør slike ting, men jeg tror ikke at de ser det slik. De ser nok bare det som er feil.

Ja, kan tenke sånn om menn som er tydelig overopptatt av sitt utseende, men da er de ikke min type. End of story. Jeg kan mene alt mulig om det, men det forandrer ikke det faktum at han ønsker å gjøre det fordi han synes at han ser bra ut. Da bruker ikke jeg tid på han.

Skjult ID med pseudonym Vissvass lø. 5 mai 2018 19:51

Ikke engang katta hadde fått sprøyta inn slik drit

(mann 45 år fra Akershus) lø. 5 mai 2018 21:56 Privat melding

Å sammenlikne duck lips med overdrevne muskler er en god refleksjon @Descalzo. Restylane og steroider er vel et uttrykk for en grunnleggende utrygghet på at man er bra nok, på en måte.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 6 mai 2018 18:02

Som Kman er inne på at disse overdrevne musklene først og fremst er et resultat av bruk av steroider og veksthormoner. Jeg tviler på at det er mange damer som vil reagere på negativt på musklene til en mann som bare har trent kroppen uten prestasjonsfremmende midler. Bortsett fra at en del kan synes en styrkeløfter eller kulestøter er i største laget og heller ønsker seg en sprinter.

Det er mulig å få en kropp som ser bra ut, uten overdrevne muskler og minimalt med trening bare ved hjelp av prestasjonsfremmende midler. På samme måte er det idag mulig for en dame å flytte fett fra midje til rumpe. Hvis det ikke overdrives kan sikkert mange la seg lure til å tro at de er veltrente og atletiske.

Det er en utvikling som er vanskelig å stoppe. Det er mulig å bli mer attraktiv uten at det er lett å forstå at det er juks. Restylane og overdreven «boling» er blant de tingene som er lett å avsløre.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 6 mai 2018 23:23

En dame i slutten av tyveårene på jobben tenkte å få seg andenebb, men trodde ikke noe på meg da jeg sa at ingen menn synes det er fint. Så da spurte jeg samtlige menn der, i alderen 23 til 35 om de hva de synes om saken. Det ble enstemmig nedstemt. Så hun droppet det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 7 mai 2018 17:10

Synes Duck lips er morsomt jeg.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ma. 7 mai 2018 18:59

Det kan vel passe bra til et hønsenebb?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 7 mai 2018 19:07

Just det

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 7 mai 2018 19:11

Skjult ID med pseudonym BadBoy on. 9 mai 2018 22:04

Duck-lips er helt rått og føles som hele LilleRolf er dypt inni! Kan anbefales på det råeste 😍

Skjult ID med pseudonym Meme on. 9 mai 2018 22:17

Alle vil være like å se ut som hverandre og gjøre verden kjedeligere...lol Naturlig skjønnhet er Ut, Fake er Inn!