Alle innlegg Sukkerforum

Starte en prat med jenter

Vis siste innlegg
(mann 18 år fra Østfold) ti. 8 mai 2018 12:02 Privat melding

Hei jeg er litt uvant til å prate med jenter. hvordan starter man en god samtale?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 mai 2018 12:22 Privat melding

Hva med "Hei!"?

Hvis hun er interessert basert på bilder / profil så svarer hun sikkert. Du kan jo krydre med kort kommentar / spørsmål om noe hun har skrevet / gjør på et bilde e.l.

Snakk med jenter omtrent akkurat sånn som du snakker med gutter.

Skjult ID med pseudonym Leiplei ti. 8 mai 2018 16:53

Enig, si noe mer enn "hei". Les profilen og se på bildene hennes hvis du ikke klarer å tenke på noe. Kommenter noe av det som står der, muligens si noe om hvorfor kombinasjon av bilde og profiltekst gjør at du ønsker kontakt.

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 8 mai 2018 21:25

Du må selvsagt sende dem bilde av familiejuvelene så fort som mulig. Det er alltid en schläger!

Skjult ID med pseudonym HalvSmart ti. 8 mai 2018 21:47

Skriv noe kort og enkelt, gjerne med grunnlag i noe i profilen, men prøv å ikke være mann nummer 2644 som kommenterer den tullete lua hun hadde på det ene bildet. Hvis du skriver noe veldig morsomt, interessant eller originalt kan det øke sjansen for svar, men da kan du også fortere ende opp med en falsk positiv; hun svarer en gang eller to fordi meldingen din var kul, ikke fordi hun var interessert i deg. Og da kommer vi over til det som virkelig teller: profilen din. Er den bra nok er det damene som sender melding til deg, og du er den som velger.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 8 mai 2018 21:50 Privat melding

Hva ville du sagt til hun som står ved siden av deg i baren? Eller bak deg i kassakøen på Rema? Du kommenterer et eller annet dere begge kan flire litt av kanskje?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ti. 8 mai 2018 21:59

Innser at jeg er den kjedeligste Rema-kunden.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 8 mai 2018 22:03

Skriv noe hyggelig som viser at du har lest profilteksten hennes. Kanskje dere har felles interesser? Si i så fall noe om det.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Annewelt ti. 8 mai 2018 22:12

Ikke tenk på at det er jenter. Tenk på dem som folk. Tenk over noe som få deg til å ønske en samtale med akkurat dem og begynn der.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 8 mai 2018 22:13 Privat melding

..sende bilde av...arvegodset? –eller arve"materialet"..var det?

-som halvsmart,er inne på, vurder uansett alltid, om du skal gå for en kanskje noe overdrevet, men mulig litt ekstra morsom/interessant... variant, og da kanskje risikere en falsk positiv-respons, eller om det virker like greit å bare gå for en mer ekte negativ og "I'm not trying too hard" variant, først som sist... liksågodt.

Uansett, viktig å ha litt guts, eller ballsy innstilling. 💪
Good luck!

(kvinne 57 år fra Oslo) fr. 25 mai 2018 00:03 Privat melding

Hva med å starte samtalen med å kommentere hennes profil? Si noe positivt om noe du har lagt merke til som fenger deg. Hvis hun finner gjenklang i det du sier kan dette gjøre damen interessert.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 25 mai 2018 13:27

Happy @sassy? 🤔

Skjult ID med pseudonym Kloss ti. 29 mai 2018 09:51

Har hatt et par fulltreffere med skikkelig breiale spydigheter i første melding, hvor en stadig vekk er en av mine beste venner idag mange år senere. Men langt oftere går det fullstendig galt med forsøk på morsomheter/være smart i første melding. Enten blir du ignorert eller så dør det ut etter noen meldinger.

Som de andre sier her får jeg mye bedre respons på å være normalt hyggelig, kommentere noe annet jeg har lagt merke til enn utseendet, og stille et åpent spørsmål som inviterer til noe mer enn bare et ja/nei svar.

Lettere å finne humor sammen i løpet av enn samtale enn å starte veldig offensivt.

Og uansett så blir det en del ubesvarte meldinger. Bare glem de og beveg deg videre, men ikke blokker - jeg har mange ganger plutselig fått hyggelige svar uker eller måneder senere.