Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym søring lø. 12 mai 21:58

Hvordan i heite huleste kan man finne motivasjon til å begynne med trening og så fortsett med det over tid? Har så lyst å gå ned i vekt men motivasjonen er der bare ikke 😭

Noen som har tips til enkel men effektiv trening man kan gjøre hjemme? :)

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 12 mai 22:04 Privat melding

Hvorfor hjemme?

(mann 50 år fra Østfold) lø. 12 mai 22:06 Privat melding

Prøv VG sin vektklubb. Funker.

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 12 mai 22:08

Det første du må finne ut er hva du kunne tenke deg å begynne med?
Tenker at i begynnelsen er det å bli mer aktiv det som er det viktigste, og ikke at man skal prestere eller være så utrolig flink.

Jeg tenker å begynne selv, men jeg skal begynne med noe så enkelt som å gå. Ganske lavterskel og fint for en som meg i hvert fall 😛

Skjult ID med pseudonym Leiplei lø. 12 mai 22:08

Begynn å gå tur. Og bruk små tallerkener når du spiser. Hvis du ikke har motivasjon så har du egentlig ikke lyst... Dvs lyst til å bruke energi på å gå ned i vekt men det er egentlig et enkelt regnestykke av inn og ut, det vanskelige er å komme i gang. Finn den egentlige grunnen til at du vil ned i vekt, forankret dypt i deg! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym BBBB lø. 12 mai 22:10

Hvis du skal gå ned i vekt er det MYE mer effektivt å gjøre noe med kostholdet enn å trene.

Skjult ID med pseudonym Leiplei lø. 12 mai 22:10

Anbefaler forresten ikke VG vektklubb.no... Bortkastet penger. Ville heller betalt for my fitness pal premium.

Skjult ID med pseudonym bobb lø. 12 mai 22:12

Uten at jeg er ekspert: kommer faktisk et godt stykke med øvelsene @zeps nevner. Pushups og hangups med forskjellige grep er kanon styrketrening. Legger en til knebøy med belastning så trenes alle store muskelgrupper. Det er mye snobberi og kvakksalveri med alle de ulike avanserte apparatene på et treningsenter. Det enkle er ofte det beste. Om en kun ønsker å forbrenne energi er jo en gå/løpetur med musikk på øret vel så effektivt.

Skjult ID med pseudonym søring lø. 12 mai 22:15

@dezcalzo må være hjemme da jeg har et barn og ikke får trent noe andre steder :) har heller ikke råd til treningstudio :)

(kvinne 27 år fra Aust-Agder) lø. 12 mai 22:17 Privat melding

Kostholdet holder jeg alleredd på å gjøre noe med men er treningsbiten jeg sliter med å få motivasjon til 😂 håper motivasjonen vil komme om e finner en treningsmåte som er gøy å gjøre :P

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 12 mai 22:18 Privat melding

Vil du ned i vekt, må du ha muskler, og skal du få muskler, må musklene få riktig mat. Abs are made in the kitchen.

Havregrøt til frokost, påfyll av proteiner etter trening, speltlomper med masse ruccola og enten kokt egg eller kyllingpålegg til lunsj. Søtpotet eller ris (halv pose) til middag, med torsk, kylling og halve tallerken fylt m salat (ikke mais, fetaost) .kslorifri/fattig dressing.
Stå over melk og meieriprodukter, det overlever du helt fint. Cottage cheese m bær til kvelds. Et glass vann før hvert måltid.

Trening: 15 min medium intensitet oppvarming, 40 min styrke som skal KJENNES, 15 gå/sykle/jogge medium intensitet avslutning. Fordel over 3-5 økter i uka.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart lø. 12 mai 22:21

Drit i all tullpratet om motivasjon, skaff selvdisiplin i stedet.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 12 mai 22:24

For 14 år siden måtte jeg ta grep. Hater å trene, men kjøpte en ergometersykkel som jeg satte foran tv'n, og jeg syklet 45 min. hver dag mens jeg så et lystbetont program/serie/film (var uansett et helvete).
I tillegg kuttet jeg ned på porsjonsstørrelsene, men spiste vanlig mat.
Raste ned i vekt, fra str 42 til 34 på ca. 8-9 mnd. Antall kilo aner jeg ikke, veide meg ikke...men anslår 15 kg.

Husk at du skal trene ganske hardt i en time for å forbrenne 500-600 kcal! Om du - som meg - misliker trening, er det enklere å redusere 500 kalorier pr dag enn å trene hardt i 50-60 min. 😐

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 12 mai 22:32 Privat melding

Kosthold er tingen, så evt trening.

Kjempegod hjemmetrening jeg kan tipse om er Kettlebells. Det inneholder både kondisjon og styrke. Trener dette selv 2-3 ganger uken og resultatene kan være meget gode.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 12 mai 22:33 Privat melding

Jeg også, Deshi2😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 12 mai 23:02

Rive opp busker og røtter fra hagen 🙄

Skjult ID med pseudonym Svele lø. 12 mai 23:04

Skaff deg en spinningsykkel, dytt sofaen til siden, sett sykkelen foran tv’en. Nyhetene, været, sporten. Eller hva du ser til vanlig kan du sykle når du ser.. Landeveissykkel eller jogging for avvekslingen. Tren allsidig så blir det kjekkere. Jeg har en boksesekk hengende. Uansett er det disiplin som må til.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 12 mai 23:24

Finn noe du synes er morsomt.For meg er det helt håpløst å trene på viljestyrke. Det er uendelig med morsomme ting å gjøre. Eller behagelige. Lek med ungene dine. Gå tur med høy puls og ungene i vogn, om de fortsatt er så små. Kjøp deg sykkel med vogn... Mulighetene er uendelige, men du må finne noe du er komfortabel med. Mange styrketreningsprogrammer og andre typer hjemmetrening på nett. På en blogg som heter fitfocuse, kan du få mye jordnær inspirasjon. Lykke til :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 12 mai 23:35 Privat melding

Denne filosofien funka til jeg bikka 44. Etter det var ikke en gang dét nok.
https://youtu.be/Nwh8ygvNdgo

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 13 mai 00:05

Du får bedre sex og faktisk mer bevegelsesglede, om du aksepterer og elsker kroppen din. (Det med sex har jeg bare lest)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 13 mai 01:26

Eller spis lavkarbo. Kutt alt av frukt og korn, og spis nok fett, kjøtt og grønnsaker som vokser over bakken. Les deg opp før du begynner.

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 13 mai 01:34

Man kan også spise helt vanlig mat, men tenke over porsjonsstørrelse og ekstra kalorier.
Enkelte ting skal det ikke mye til av før kaloriene stiger i været. For eksempel nøtter. Det er kanskje logisk, men jeg ble litt overrasket over hvor mye kalorier det var i nøtter for eksempel. Det var ikke bare å gomle i vei som jeg gjorde 😄
Det jeg synes er mest viktig er at maten smaker godt selv om den er sunn. Lei av å lese på nett om kjipe sunne kosthold som baserer seg på null smak og fett. Typ brokkoli og kylling uten noe på/til. Er det rart folk sprekker? 😛
Jaja, uansett, så trenger det ikke å være så komplisert.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 13 mai 01:45

Egentlig er det mangr veier til rom. Der viktige er å finne din måte, og hva som fungerer for deg i din hverdag.

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 13 mai 01:54 Privat melding

Glad jeg trener ofte og effektivt, Maccer’n here I come 😊

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 13 mai 01:54 Privat melding

Eller man kan kjøre Lavkarbo, spise som gal å rase ned i vekt. 😁👍👍👍

Skjult ID med pseudonym Furia sø. 13 mai 01:54

Alle disse rådene ble hun(?) nok kanskje ikke særlig mye klokere av 😄

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 13 mai 01:55 Privat melding

Akkurat @Kiara... såg ikke innlegget dit før nå 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 13 mai 10:28

Snart blir det svømming og ro å finne
God søndag alle sammen! 😎🧜🏻‍♂️

(mann 46 år fra Oslo) fr. 18 mai 20:24 Privat melding

..eller begynn å sykle. Inne eller ute. På spinning inne svetter man som er gris og får bevegelse. Sykle ute får man frisk luft, ryddet tankene og ikke minst forbrenning :)
Man trenger ikke en veldig dyr sykkel (note to self) finn gjerne frem en du har hatt stående i mange år, men bare husk å smøre kjede å sjekk at sykkelen henger ihop
Om man kan sykle til jobb og har tilgang til dusj så er det en fin start på dagen. Sykkel, varm dusj og kaffe. Da er man klar...hehe

(kvinne 51 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 mai 21:01 Privat melding

Jeg anbefaler turer ut i naturen! Det trenger ikke være fjelltopper, men helt enkelt turer i skog og mark - det har god effekt på hele kroppen😊 Du må finne noe som passer for deg og som du liker å gjøre for at du skal kunne fortsette over tid. Tenk over hva du spiser og legg opp til et sunnere kosthold, ikke la deg lokke av diverse slankekurer. Det er som regel en livsstilsendring som gir varig resultat, tenk på helsegevinsten. Lykke til😊

(mann 50 år fra Østfold) fr. 18 mai 21:09 Privat melding

Fest et bilde av deg selv i helfigur på kjøleskapsdøra. Det er grei motivasjon.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 18 mai 21:49 Privat melding

den var brutal, men effektiv Bruce...hehe

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 18 mai 22:40

Enig med Deshi2. 😍 Kettlebells. Jeg har blå Kettlebell hjemme og trener hver dag med den. Helt super! 👍 Jeg vet ikke helt om blå (12 kg) er litt tungt å starte med for deg. Jeg gikk rett på den og det har fungert for meg.
Uansett, lykke til!

Skjult ID med pseudonym ZeZe fr. 18 mai 23:07

Forsøk å snu litt på tankegangen din. Sier du til deg selv at motivasjonen ikke er der, så er det vanskelig å komme seg i mål. Forsøk å finne ditt «hvorfor», før du finner ditt «hvordan». For ditt «hvorfor» kan være nok til å hente frem motivasjonen du har i deg. For det er ikke sånn at den har stukket av noen plass(selv om det lett kan føles ut som både motivasjon, selvdisiplin og vilje tar seg en lang ferietur noen ganger 🙈🙊) Du har jo motivasjonen i deg 🤗 Det gjelder bare å finne ditt oppriktig «hvorfor». Og ønsker du det nok, og er ditt «hvorfor» stort nok, så legger du lett hindringene dine til side og kommer deg i mål 🙌 heia deg!!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 19 mai 03:35 Privat melding

Nå vet ikke jeg hvor gammel du er, men jeg kan av erfaring bestemt hevde at alder HAR en del å si. Den samme treningsmengden jeg har nå som for åtte år sida gir nøyaktig NULL resultat sammenlikna med da. Synes det er jævlig demotiverende selv, men sånn er ståa. Jeg tror løsninga er å sette seg såpass brutale mål at man klarer halvparten. Det funka for meg.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 19 mai 09:06

Det kan se ut som man er nøst til å tenke diett med alderen ja😡 Skulle kjøpe bikini i går, og hele kvelden gikk med til å trøstespise bort skuffelsen over manglende bassengeffekt.😭😭😭

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 19 mai 09:51

Nei, den slags biter ikke på meg. Eneste som hjelper her er positiv psykologi. Det er forøvrig et par år til før jeg får noe slikt bilde av meg. 😉

Skjult ID med pseudonym Leiplei lø. 19 mai 09:57

@bruce greit å komme med tips men synes du kan spare deg for bodyshaming her

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 19 mai 11:53 Privat melding

When motivation ends, discipline begins.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 19 mai 13:11 Privat melding

For å gå ned i vekt må du bruke mer energi enn du tar inn. Period. Det kan oppnås ved å spise mindre, eller trene mer, eller begge deler... men helst ikke ha mer enn 500 kalorier underskudd om dagen (1 kg fett = 7000 kalorier, eller ca 2kg ned i vekt per måned). Skal du trene - invester noen tusenlapper i en god personlig trener, da blir du i hvertfall ikke skadet, og hun hjelper deg med motivasjonen.

(mann 40 år fra Østfold) lø. 19 mai 13:21 Privat melding

My Fitness Pal er en genial app som teller kalorier for deg. Den kombinert med Fitbit aktivitetsklokke og Fitbit Aria wifi vekt så er motivasjonen på plass. Etter det så begynner treninga og resultatene er ikke langt unna hvis man gir denne komboen en sjanse 👍

Skjult ID med pseudonym Furia lø. 19 mai 13:54

Enig med deg @perla. Det å fikse seg litt hjelper på selvtilliten.

Det ble nevnt noe om det lenger ned og finnes sikkert masse sånne videoer, men likte det han fyren prater om her:
https://youtu.be/g-wJLJKBYuw

Han tar for seg endel problemer man kan møte på.

Når jeg har lest endel tips fra folk som har trent i årevis så har jeg faktisk ganske ofte blitt lite motivert til å begynne. Tror det har noe med at folk blir veldig sånn "og så må du gjøre det, kutte ut ditt og datt" osv. Så jeg tror på å ta det gradvis, for har man endel dårlige vaner og ikke er vant til å trene så virker det kanskje ikke så overkommelig å skulle starte rett på et voldsomt opplegg. Men her er sikkert folk ulike 🙂

Tror også at det er greit å finne en aktivitet eller måte å trene på som man ikke hater og som passer for en selv. Ikke det at trening må være gøy, men sikkert ok å ikke hate det man driver med 🙂
Greit å også tenke på hva slags mål man faktisk har med treningen.

(mann 50 år fra Østfold) lø. 19 mai 16:50 Privat melding

OK. For de som synes det ble drøyt med bilder av ukjente overvektige amerikanere så er bildene er tatt bort. Har bekjente som har testet med lite hyggelige bilder av seg selv på kjøleskapsdøra. Og det funket. Selv har jeg brukt vektklubb.no og det ga også ønsket resultat.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 19 mai 21:40

Jeg har prøvd ALT ig ingenting virket, bortsett fra selvdisiplin. Det skal jeg prøve når jeg blir voksen.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 19 mai 21:47

Ei jeg kjenner som hadde gått ned en del sa at diabetes var Guds gave til den ubesluttsomme. Kanskje sukkersyke hadde vært noe?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 19 mai 22:19

Da koser jeg meg heller med litt fett. 😄

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 19 mai 22:23

Fett er også Guds gave

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 19 mai 22:26

Sant, sant.. og i harde tider gir det energi.☺

Skjult ID med pseudonym Nollie ma. 21 mai 16:10

Skjult ID med pseudonym Rosa123 ma. 21 mai 16:45

😂😂

Skjult ID med pseudonym Nollie ma. 21 mai 21:45

@Søring
Hvordan går det med trening?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 19:09 Privat melding

@søring: Jeg har vært der. Jeg var drittlei av å stresse, aldri få tid til å ta vare på meg selv, så jeg sa stopp. Meg først. Kjøpte manualer på biltema, treningsmatte og etterhvert treningsbenk. Jeg prøvde mange former for trening og tidspunkt, men fant ut at energinivået var best om morgenen. så jeg tvang meg opp 04:45, kjørte på til jeg var utmattet, eller jeg måtte dusje før jobb. Jeg startet med å veie 79 Kg i februar, nå er jeg nesten ved målet på 65 Kg, bare 1,7 Kg. igjen. Du må være bevisst på oppturer og nedturer og hvordan du håndterer det, det samme gjelder når du flater ut, ingen endring over lengre tid. Ikke gi deg! Legg om kosten, slutt med poteter, pasta, brød og melk. Drikk vann, slutt med brus og sukkerholdige drikker, selv de som sier at ikke inneholder sukker. Spis rent kjøtt av fisk, kylling og ku, stekte grønnsaker er bra. Er du tøff nok, forsøker du å nå ketose, det gjorde jeg, og kiloene raste av, selv om energinivået var bra. Jeg passet også på å ha et spisevindu mellom 12 og 20 hverdager, litt lengre faste i helgene. Det som er viktig her er at når du får dette i system, så er det også enklere med motivasjonen, det går av seg selv, du må rett og slett bare fortsette trene, og juster kostholdet ift. dette. Lykke til!

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 20:27 Privat melding

Kjører samme opplegg som @Nigma. Bare uten trening. Har mistet 18 kg siden januar... 👍👍👍👍

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 23 mai 20:31 Privat melding

65 kilo, nigma, hvorfor så lite, er du veldig lav?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 20:39 Privat melding

@Exangel: Så bra, må ikke trene når du går på keto, men det går raskere med å miste kiloene, og bonusen er jo litt bedre form, selvsagt. :)

@Descalzo: Jeg rager fantastisk svimlende 172cm over havoverflaten, 65 Kg er vel litt over nedre grense for BMI, så altså innafor. :)

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 20:55 Privat melding

@nigma
Jeg går turer. Jeg må trene meg opp igjen pga av sykdom så stresser ikke

(mann 38 år fra Rogaland) on. 23 mai 20:56 Privat melding

Drit nå i den vekta. Form i speilet som teller 👍🏻

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 23 mai 21:00 Privat melding

Enig, Deshi, trener man "riktig", skal man jo egentlig gå OPP i vekt etterhvert, pga økt muskelmasse. For meg er det kun speilet og at klærne sitter fint som teller. Må snart opp i buksestørrelse pga større rumpe og lår!😃

Skjult ID med pseudonym Man Anonim on. 23 mai 21:00

20 sit ups om morgenen og 20 på kvelden 💪🏻😎👍🏻

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 23 mai 21:02 Privat melding

Bra, Man, 10x25 her, midt på dagen en gang😊

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 21:08 Privat melding

@Exangel: All trening er god trening, selv turer. Ikke sitt stille.

Vekta er ikke viktig, men den er et utgangspunkt. Mitt mål, andre får ha sine. Nye mål kommer, det er viktig å ha mål, og det spiller ikke så stor rolle hvordan man kommer dit, så lenge man når målet på en sunn og klok måte. Jeg tenker at det finnes ikke noen riktig eller feil trening, så lenge du er i aktivitet, og kroppen reagerer positivt på det, så er det bare å kjøre på. :)

Skjult ID med pseudonym Man Anonim on. 23 mai 21:10

Wow Nice @Descalzo 😳

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 21:15 Privat melding

@nigma
Man får jo så mye energi av dette kostholdet så det er vanskelig å sitte stille.
BTW.... målebånd er like viktig som vekten...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 21:38 Privat melding

@Exangel: Ja, ikke sant? Nå vet jeg ikke om du faster også, slik som meg, men jeg tar en kopp te med en spiseskje kokosolje oppi etter trening om morgenen, deg gir meg plenty av energi til langt over vanlig lunsjtid. Herlig. :) Målbånd funker fint. :)

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 22:13 Privat melding

Tar ofte en kaffe med egg, fløte, meierismør og mct olje på morran når jeg ikke spiser frokost, blir helt duracell da 😂😂😂

(mann 38 år fra Rogaland) on. 23 mai 22:15 Privat melding

@Descalzo

Stemmer det. Nylig bytta hele garderoben min, å tilogmed der begynner ting å bli trangt. Bukser er spesielt et herk for meg pga lår / rumpe. Men du vet, girls like booty to !! 😎

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 22:15 Privat melding

@Exangel: Haha.. det er jenta si det. :D

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 22:32 Privat melding

@Nigma
Her leker vi ikke lavkarbo altså 🤣

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 22:39 Privat melding

@Exangel: Ikke her heller, blir kanskje litt hybrid etter at målet er nådd, men det tenker jeg ikke på nå, først dette målet, så neste. :)

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 22:41 Privat melding

@nigma
Har noen få kg igjen. Men kommer nok til å holde meg unna sukker osv

Skjult ID med pseudonym Svele on. 23 mai 22:45

65 kg? Jøss..

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 23 mai 22:59

Jeg har begynt på vinterkroppen jeg nå, og da er det viktig å ikke være avmagret.😁

(mann 38 år fra Rogaland) on. 23 mai 23:04 Privat melding

Ja jøss, passe så du ikke forsvinner @Nigma 😂

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 23 mai 23:12 Privat melding

Snart i mål med sommerkroppen 2014... endelig 😁😁

Skjult ID med pseudonym Svele on. 23 mai 23:25

Har ingen anelse om hva jeg veier, har ikke hatt vekt på årevis. Trener ganske mye for tida, aner ikke hva slags utslag det gir.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 23 mai 23:29

Jeg har vekt, men nå har jeg sluttet å bruke den. Mye bedre å bare kjenne på hvordan jeg føler meg, fremfor å kikke pp den ustabile saken. 😡 Snart skal jeg kaste speilene også. Bare ha et lommespeil til sminke. Det er det indre som gjelder.😄

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 23 mai 23:41 Privat melding

Jeg vet ihvertfall at jeg veier mer enn 65, er lavere enn Nigma, og at jeg elsker mine kvinnelige former!⚅🔥

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 23 mai 23:52

Jeg veier også mer enn det vet jeg, og har ingen planer om å.kommse så lavt i vekt. Jeg vil heller være sterk enn lett.😊

(mann 45 år fra Oslo) on. 23 mai 23:59 Privat melding

Huzzah for... alt det her.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 24 mai 00:09

Huff som det gnåles..altså 😇 😂

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 24 mai 00:58

Tar en Pat! Her også. 😉
Jeg er ikke skeivhendt da.
Så det ble noen extra kalorier som ble brent.
🔥

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) to. 24 mai 01:00 Privat melding

Røyk er jo bare såååå ut da....

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 01:19 Privat melding

Vel, nei, faktisk ikke. Røykere er fortsatt de beste og kuleste folka by a landslide, mens antirøykerene er de døveste folka som noensinne har forsøplet planeten med sine føtter. Nothing much, just truth being told.

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 24 mai 01:21

Og, det er jeg også... 😘

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 24 mai 01:23

Passed out!
Mente jeg...

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 01:24 Privat melding

SS Normandies røkesalon.

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 01:25 Privat melding

Good motherfucking thinkin' right there.

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 01:38 Privat melding

Og avslutningsvis hva gjelder denne tråden - hodet er ALT og kroppen har ingen annen funksjon enn å holde det på toppen. Det er umulig over noe tid å bli oppfattet som sexy ad kropp alene, så tren det som teller.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) to. 24 mai 01:49 Privat melding

Har røykt i over 30 år selv... så tok jeg til vettet 😋😂😂😂😂

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 01:55 Privat melding

Hjelper ikke å ha røkt om man ender opp som antirøyker. Ex-røyker er nå en ting.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) to. 24 mai 02:00 Privat melding

Jeg er ingen anti-røyker selv om jeg synes røyk er ut

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 07:22 Privat melding

@Deshi2: Passer på å ikke spise ertesuppe, da fiser jeg og forsvinner. :P
Røyk er like galt som sofasitting, røyket selv i 25 år, sluttet på dagen, har aldri sett meg tilbake. Penger ut vinduet og bare dårlig helse som resultat.

Descalzo: Vekten min er ikke en mal for alle, kvinnelige former er helt ok. :) Så lenge trening gir resultat, og du kan presse deg videre, så er alt ok. :)

Skjult ID med pseudonym Leiplei to. 24 mai 07:27

Røykere er hjernedøde hvis de tror at alle som misliker røyking har en anti-røyk agenda. Røykere er egoister stort sett som ikke bryr seg om de ødelegger for alle rundt seg når de røyker (hederlige unntak finnes). Jeg foreslår røykehjelmer, der kan røykerne kose seg i sin egen forpesting og bare være de überkuleste i gata ass....

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 08:22 Privat melding

Ser man det, point exactly.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 24 mai 08:40

Fordommer av alle slag bokstavelig talt innskrenker våre muligheter.
Her hogger vi hodet av andre så det suser uansett tema. Blir vi lykkeligere av det?
Happy hunting 🙂

Skjult ID med pseudonym Leiplei to. 24 mai 09:10

@patent du bad om det selv... 😜

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 09:33 Privat melding

Jeg er stort sett bevisst hva jeg ber om, men tidvis kan jeg nok overse hva jeg har fått.

Skjult ID med pseudonym Leiplei to. 24 mai 09:38

@patent bare å overse... Det er typisk røyker... Hehe hvis røykere hadde hatt bare bittelitt forståelse for at andre ikke vil ha deres ferdig røykte røyk i lungene hadde vi ikke trengt røykeloven

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 10:14 Privat melding

For å ikke glemme trær for pollenallergikere. Fjern dem! (Trærne altså!) :P

(mann 32 år fra Oslo) to. 24 mai 10:38 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Bigluv to. 24 mai 10:44

Laidback! 😎

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 24 mai 11:58

@nigma
Har skog i etternavnet... så jeg må sterkt protestere!!! Veto!!! Veto!!! 😳

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 12:05

Røyking er slankende da. Jeg er kronisk femten kilo tyngre, siden jeg sluttet med nikotin.

Skjult ID med pseudonym Furia to. 24 mai 12:23

Før var det de unge som synes det var kult å røyke, men nå har jeg inntrykk av at det er de eldre som synes det 😛

Kjenner svært få på rundt min alder som røyker. Ingen jeg studerer med som må ut for å ta seg en røyk i pausene.

Jeg kan ikke fatte og begripe at noen fortsatt ønsker å drive med faenskapet.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 13:09 Privat melding

@Man Anonim: Det var jo også en måte å ta bladet fra munnen. :P

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 24 mai 13:32

@nigma
Er ikke glad i rus av noe slag for å være helt ærlig, vil folk gjøre det har ikke jeg noe problem med det. Så lenge det ikke går utover meg, har de fri vilje får man lære av egne feil 🤔 tenker jeg
Så INGEN skogkutting!!!! 😎

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 14:20 Privat melding

@Man Anonim: Er høy på livet, trenger ikke noe annet å være høy på, selv ikke høysnue. Men er du allergisk mot timotei er det greit å kjøre på? :P

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 14:49

Til trådstarter.☺

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 15:14 Privat melding

@Kiara: Haha.. sikkert noen som kjenner seg igjen der. :)

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 15:17

Ja... Selv de uten små barn😄

Skjult ID med pseudonym Svele to. 24 mai 16:05

Tror ikke det er noen god ide å sitte i bilen utenfor barnehagen egentlig. Siden jeg ikke har barn der...

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 16:08

😂😂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 16:29 Privat melding

@Svele:

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 16:30 Privat melding

Ser ikke ut som chrome funker med emoji her, jaja. det var en latterfull emoji uansett. :P

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 24 mai 18:54

Jeg har alltid vært en god pasient @Mialee
Alltids fått skryt fra legene mine
Kunne trengt litt mer skryt fra en sykepleier eller to 😎👍🏻

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 18:54

Det var det jeg har sett av KOLS og emfysem, som fikk meg til å slutte i sin tid. Leve med så nedsatt livskvalitet i årevis, føltes mer truende enn en del annet jeg har sett.
Nå tror jeg at jeg har litt KOLS hver gang jeg er ute og trener, men legen bare ler.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 18:55

Du får få litt skryt da Man. Flink og hyggelig forumskribent du! 😘 (Slik, det var av en)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 mai 19:21 Privat melding

Hmm..jeg tror det sklei ut litt her.. men spent på om tema dreies tilbake med sykepleier, ergoterapeut og fysio, og opptrening fra stillesittende arbeid eller noe slikt? *henter popkorn* :P

Skjult ID med pseudonym Leiplei to. 24 mai 19:55

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:07

Kjøp deg strikk og kettlebels så skal jeg gi deg noen øvelser for overkropp, underkropp og kjerne.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 24 mai 23:14

@Mialee
Gjør hva legen sier jeg skal gjøre
@Leiplei
Den var artig :)

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 23:19 Privat melding

Mæk? O Brother, how art thou?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:27

Pat :) Good picture.
Joda, kunne vært verre, kunne vært bedre. Hvordan går det her? Har dere klart å oppføre dere mens jeg var borte? :)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 24 mai 23:27

Nei

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 24 mai 23:28

Altså.. jeg har. Ikke de andre

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 24 mai 23:31 Privat melding

Erre no straff å cashe inn for dårlig oppførseeeeel?😁😁😁😁

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:34

Ikke uten grunn jeg oppbevarer denne

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:36

Høna, du er ca like uskyldig som den ridepisken på bildet.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 24 mai 23:38

Jasså? Hva er den ridepisken skyldig i da?

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 24 mai 23:40 Privat melding

Er det en dukke som gjemmer seg for pisken?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:40

Det lurte jeg også på rett etter jeg skrev det 🤔

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 24 mai 23:40 Privat melding

Jeg vil ikke vite hva DEN har gjort!

Skjult ID med pseudonym bobb to. 24 mai 23:40

Vil vi egentlig vite?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:41

Det er en sånn chucky dukke, så den bør gjemme seg.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 24 mai 23:41

Nettopp @mæk. Så uskyldig er jeg 😇

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 mai 23:41 Privat melding

Er vel litt agurktid på forumet kanskje, men oppføre seg, jo, jeg synes faktisk at den generelle tonen har blitt langt bedre. Og det må man jo sette pris på.

Men bra det kunne vært verre da, utrolig døvt når det ikke er tilfellet.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 24 mai 23:43 Privat melding

REGNER med at du vil at noen spør åssen det går med datinga? Åssen går det med datinga?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 24 mai 23:43

synes det til stadighet er snakk om agurker her inne jeg .....

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:45

Hyggelig lesing, Pat. Vi får prøve å holde det sånn.

Nei, det kjenner jeg ikke er så gira på å bli spurt om, men regnet med det kom.
Det var hyggelig så lenge det varte, er det eneste jeg har å si :)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 24 mai 23:46

Takk som spørr @des. Det går helt rævva

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 24 mai 23:46

Det kunne jeg også ha svart 😂

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 24 mai 23:48 Privat melding

Ouffffff, Tvilsom, kan du komme på banen/banan, og invitere Hønemor på date snart????

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 24 mai 23:56 Privat melding

Tror jammen jeg skal på date neste helg igjen!😃

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 25 mai 00:02

Er Kirsten Giftekniv ute på banan igjen nå?

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 25 mai 00:09 Privat melding

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 25 mai 00:10 Privat melding

Få ut fingærn!🐒

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 25 mai 00:19

Ser farlig ut, greina mi er så høyt oppe

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 25 mai 00:20 Privat melding

Høyt greinfeste?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 25 mai 00:27

Ja, tror jeg bare holder meg her oppe.
Jeg har bananer, hva mer kan en ape ønske seg?

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 25 mai 00:28 Privat melding

Enda en ny date @Descalzo ??

Jeg har ikke rukket å bytte sokker siden sist jo !!

Noen som har det, heldig dere som får date !!

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 25 mai 07:46 Privat melding

Veeeeel, vi har vel "snakket om" taktikken din, har vi ikke?🤔 Du må nok utvide horisonten din, gidde å kjøre litt lenger, ta initiativ mye oftere og luke vekk feks "ksn skrive ved gjenbesøk". Leste du ikke det Pow skrev forleden, om vilje?.Vilje til bla å endre seg, starte med små grep for å.se om det skjer noe positivt. Jeg står vel bare igjen Ikke røyk/overdreven drikking/økonomiske problemer på kravlista mi. Jeg trodde jeg kunne velge og vrake med smalt nåløye, trodde det skikkelig lenge, men det ER jo så selvmotsigende at det er flaut å ha vært der. Så, klamrer man seg til den nåla, og de sure sokkene, så vil man ikke dette nok. Hvis man ikke gidder å anstrenge seg for å FÅ kjæreste, gidder man kanskje ikke anstrenge seg så voldsomt hvis man først skulle være så heldig å BLI noen kjæreste heller? Vi er ikke 20 og superattraktive lenger....

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 25 mai 08:27 Privat melding

@Descalzo: Det er lov å ha standarder, ting man ikke viker for uansett grunn, som du nevner røyking, etc. Utover dette er det rene tombolaen uansett. Enig med du. :)

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 25 mai 09:41 Privat melding

@Descalzo

Var den til meg ?

Isåfall, Skrev 5 meldinger sist uke, 0 svar ;)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 25 mai 10:17

Hvorfor har du sperre for dem med match under 70?

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 25 mai 10:56 Privat melding

@Descalzo. Ja, det er sant det med å anstrenge seg litt. Det er nok litt "mangelvare" og en litt "gammeldags/umoderne" aproach... (men samtidig the "most winning" aproach,kanskje..) Nettdating har vel gjort noe med den "generelle" innsats og forventninger.
"Katalogenes" illusjon om tilgjengelighetens letthet og hvor lett man kan skaffe seg nye dates, viser seg nok i praksis å ikke være like "lettvint"... iallefall ikke når det kommer til mer seriøs relasjonsbygging/leting. Folk bruker mye den samme approach /innsats, enten de ser etter det ene eller/og det andre. Og de fleste (menn iallefall?) ser etter/er gjerne åpen for, litt både og...
Da blir det nok ofte litt sånn lettbent "suppe på en spiker"... og det er det vel få som egentlig blir veldig imponert/sjarmert over.
Mange er nok uansett også litt mette og trette av det det hele...
--> late/sedate.

Du skal ha for stå på vilje og innsats, Descalzo! 👏👏 Håper du snart treffer på skikkelig bra gryterett,..eller at "saken" plutselig er biff! 😁 Dersom innsats fremdeles skal telle for "noe" i denne datingverdenen (og ikke "bare flaks"), så synes eg det hadde vært deg vel unnt og relativt (...!🤓)fortjent ja!

Du ser jo dessuten (aldersrelativt?😉)veldig bra ut, men så legger du da vitterlig ned en respektabel innsats på det området også. 💪🏃‍♀️👏👍
Synes du er flink, eg. Så det var dagens lille shout out til deg, rett og slett fordi du fortjener det! 😄😘

#litekommergratiseller rekendepåeifjøl
Eller gammelt sannhetsord a la Vømmøl: "det e' itj no som kjæm tå sæ sjøl!"

(...dessverre...!!?😜😅😇 )

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 25 mai 11:07 Privat melding

😘😘😘😘😘😘😘

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 25 mai 11:22 Privat melding

Deshi, det er jo kjempebra! Da håper jeg du skrev unike meldinger til hver av de, hvor du la vekt den enkeltes profil, hva du og den enkelte kunne se ut til å ha felles osv? Vi damer er noen racere til å fange opp "møljemail", nemlig.
Ser du avslutter med blunkefjes til meg. Er det fordi du ikke bryr deg om 0 svar? For meg funker det bedre å bli bittebittelitt frustrert, ikke veldig lenge, bare bittelitt, gå tilbake og se på hva jeg selv skrev: var jeg for "på", for kjedelig, for morsom (i mine øyne, humor er dritskummelt med folk man ikke kjenner). Poenget er at jeg driver og lærer hele tiden, justerer litt her og der, og jeg kan ikke skjønne annet enn at det må være fasiten. Ydmyk til hele greia, tilstrekkelig ivrig så man blir lagt merke til, villig til å endre/tilpasse og superrealistisk mht hvor man legger lista. Vil man smyge under, som en gratispassasjer, dra på med skikkelig limbo eller bomme så det suser flere ganger mens man prøver å komme over, vel vitende om at øvelse gjør mester og at det er de som anstrenger seg som er best!😊

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 25 mai 16:47 Privat melding

@Descalzo

Aldri unike / utrbroderende meldinger i en førstemelding, det vil bare virke "to much".

De beste kontakter / date / nestenforhold har startet med et enkelt "Hei, lyst å bli kjent", så bygge videre derifra.

Smilefjeset var vel en slags : "at jeg i det hele tatt gidder det her lenger" 😂

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 25 mai 18:04

@deshi2 er du så sikker på at det er too much... Den meldinga du sender er i mine øyne litt for tynn..

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 25 mai 18:17 Privat melding

@Leipei

Da får de la være å svare da om de ikke gidder å finne utav at det er en bra fyr bak en så kort melding. 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 25 mai 18:20

@deshi2 hvor mange svar fikk du sa du? Ser ut som de gjør akkurat det... På tide å endre litt på teknikken?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff fr. 25 mai 19:07

Kanskje greit å ta noe råd og tips fra damene når det er tross alt dem vi sender til :p

"Hei, lyst til å bli kjent?" Tja, det tror jeg kan funke på 1 av 30... kanskje
Jeg ville aldri brukt den.

Hvis jeg skulle sendt til Sassy, vet jeg utfra profiltekst at hun trenger noen å bryne seg intellektuelt med/på, og hun er litt... vittig av seg :p

Sender du da den meldingen? Nei, du spiller på kunnskap, litt snert og noe som kan utfordre.

Eller ta Des. Nå har jeg ikke vært inne på profilen hennes, men jeg vet hun er opptatt av trening. Vil du da ikke skrive noe noen setninger om trening i tillegg til noen komplimenter hvis det er en felles interesse?

Tilpass, vis oppmerksomhet og interesse. Verre er det ikke. ; P

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 25 mai 19:46 Privat melding

Alle har vi våre fremgangsmåter.

IRL som teller til slutt alikevel.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 25 mai 20:29

Jeg må bare si... De gangene jeg har møtt noen på premissene "Jeg må være litt mer åpen og gi folk en sjanse, har det bare vært bortkastet tid synes jeg. Det jeg har reagert på på nett, har alltid vist seg å stemme i virkeligheten. Og da har det ikke vært så sublimt at det kan forklarea med confirmation bias.

Skjult ID med pseudonym Bigluv fr. 25 mai 21:39

😊

Skjult ID med pseudonym Leiplei fr. 25 mai 23:20

@my hvis profilen appellerer så... Og med en sånn start føler man seg spesiell..

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 mai 00:26

Trådstarter ga opp tråden helt eller? Jeg som har mange gode tips og råd.

Skjult ID med pseudonym Leiplei lø. 26 mai 08:34

@mæk jeg tror trådstarter har fått plenty råd egentlig. Det hjelper uansett ikke hvis man ikke klarer å grave i dypet sitt etter motivasjon, eller eventuelt viljestyrke.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 mai 08:43

Har ikke lest gjennom hele tråden, men tenkte å forelså tips til enkle øvelser til ts. Men om ts ikke finner motivasjon selv hjelper det lite. Sant det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 mai 09:01

Du kan jo legge ut motiverende bilder @mæk 😬

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 26 mai 09:13

Demobilder i speedo, så du er sikker på at alle detaljer i bevegelsene blir tydelige.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 26 mai 09:19 Privat melding

Alt begynner med deg selv, du kan ikke lene deg på andre for motivasjon, det må være et genuint ønske om å få til en forandring, og at du setter noen mål. Du kan selvsagt få en treningskamerat, men aldri la denne personen være alfa og omega for om du trener eller ikke. Lag en plan på hvor ofte du skal trene, og hvor lenge. Hold deg til skjemaet til du ser at du kan øke på og trene hyppigere. Husk at hjernen stopper deg ved 70-80% av innsatsen, det går fint å strekke seg til 100% - der kommer viljen inn. Desto mer du kjører på, desto mer vil du se forbedring. Kutt ut usunn mat, da går ting fortere. Det er ingenting galt i å sette et tidsrom man spiser på, og faster ellers. Det er mine råd.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 mai 09:57

Som det bildet jeg la ut i selfietråden i går, Høna 😁

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 mai 10:20

Det så jeg ikke @mæk. Så det må du evt rulle opp på nytt før jeg kan svare på

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 mai 13:45

Du kan poste et treningsbilde først

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 26 mai 15:59

@søring
Tenk deg at du MÅ trene til du blir selvsikker nok til å be ut den hotteste dama i terrenget, blir du avvist tren mer! Confidence! TRAIN for confidence!!! 😎👍🏻

Skjult ID med pseudonym ZeZe sø. 27 mai 16:26

Om man stryker ordet «hindringer» og erstatter det med «unnskyldninger» og gjør seg selv bevisst på det, så kommer man langt. Det er bare å sette i gang, om man ønsker å gå ned i vekt eller komme i bedre form. Verre er det ikke. Mange som opererer med tallene som 70%kosthold og 30% trening. Tror det er mer 80% mentalt, 15% kosthold, 5% trening. Er ønsket om endring stort nok, så får du det til også!

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 27 mai 16:29 Privat melding

Og når mange feiger ut rundt 70-80% av både mentalt, kosthold og trening, så blir det som det blir.... Omtrent som med dating😊