Alle innlegg Sukkerforum

Stil, hobbyer og bås

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 11:49

På 90-tallet var man enten "frik", "sos" eller "harry". Sånn er det vel ikke lenger nå, men jeg merker at jeg, kanskje dessverre, fort setter menn i bås når de har bilder som vitner at de er opptatte av:

Motorsykkel
Fisking
Golf
Øldrikking
Toppturer
Sykling
Maraton
Vektløfting/helsestudio
Store hunder
Band-t-skjorter
Fotball-t-skjorter
Hard festing

Er det flere som "sliter" med dette?

Skjult ID med pseudonym Svele on. 16 mai 2018 12:04

Slutt å snik på profilen min

(mann 43 år fra Hedmark) on. 16 mai 2018 12:14 Privat melding

Er det overdrevent bilder av arten.. eller er det slik at du foretrekker bilder uten den slags aktiviteter?

Skjult ID med pseudonym Lone on. 16 mai 2018 12:26

Nei, gjør det ikke så mye utfra bilder her, legger ikke så mye i de bildene, men gjør det når jeg møter noen. Da begynner jeg automatisk å se for meg hva slags type han var på videregående.
Smaken min er ganske stabil. Likte sånne mekkegutter og fotball-/hockey-karer da, gjør det fortsatt selv om de har sluttet med det for lenge siden.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 12:35

Helt vanlige bilder av ansikt og helfigur er tipp topp!

Men det at jeg kan "luke" ut disse mennene med ekstreme livsstilene på bildene, er kanskje bare et pluss, når jeg tenker meg om.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 16 mai 2018 12:38

Ja, noen ganger så gjør jeg det. Menn med harry stil, tåpelige bilder av quotes(ser det mer på Tinder), veldig opptatt av fotball, er aktiv på alle bilder, bilder med andre damer, opptatt av festing, røyker på bildene og menn med stil som sier at han tilhører en subkultur jeg ikke liker.

Styrer unna disse fordi det ser ut som de har en livsstil, holdninger og interesser som ikke er forenlig med mine.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 12:38

Descalzo: Det er ikke noe mer "bås-ete" enn at hvis de nevnte syslene er veldig viktig for vedkommende, er vi ikke i samme bås.

(mann 51 år fra Østfold) on. 16 mai 2018 12:39 Privat melding

Om du mener alt på den listen du ramser opp er ekstremt, kan det virke som du er en rimelig satt person.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 12:47

Det skjønner jeg at du kan tenke, Bruce.w.

Poenget er at jeg er veldig kulturinteressert, som jo også sikkert er en "bås". Det betyr at det blir litt kræsj hvis jeg skal være sammen med en som skal golfe eller drikke øl i alle ledige stunder. Det er ikke verre eller mer "satt" enn det!

Skjult ID med pseudonym Lady on. 16 mai 2018 12:51

@ Vårsol

Det var ikke mye "vårstemning" i den listen din.
Jeg ser ingen ekstreme interesser.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 12:57

Jeg passer nok best sammen med en som er kulturinteressert! Jeg tror jeg kan si det så enkelt. Ble det vårstemning nå, Lady?

Skjult ID med pseudonym Furia on. 16 mai 2018 13:05

Hatt eller hodeplagg generelt ser ofte ikke bra ut. Fedora-hatt er det sjeldent jeg ser brukt "rett" i følge mitt hode 😛

(mann 33 år fra Oslo) on. 16 mai 2018 13:08 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 13:08

Kultur kan jo være så mangt. Teater, film, historie, språk og musikk. For å nevne noe.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 13:18

Så bra at de finnes, Descalzo!

Min erfaring er nemlig at hvis en mann f.eks golfer eller kjøre MC, er det ganske altoppslukende. Heldigvis tar jeg kanskje feil.

Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 16 mai 2018 13:21

Synes det er ett godt spørsmål, for jeg har reflektert over det selv når jeg har scrollet meg igjennom mange bilder. Jeg tror at vi lett kan sette mennesker i «bås» utifra bilder. For min del, forsøker jeg å ikke være så veldig opptatt av bildene, selv om det kan reflektere dem veldig som person og hva jeg tiltrekkes av. For jeg tar nok lettere kontakt med en mann med humor i bildene sine, enn en mann sittende på pub på alle 5 bilder. Men prøver å ha i minnet at hva de velger å legge ut bilde av, er uansett ikke det som definerer dem som person. Det er jo bare et lite knippe 😉 og uansett hva; jeg setter mye større pris på en mann med egne interesser enn en mann som ligger på sofaen dagen lang 🙈 Felles interesser er jo ikke avgjørende for et godt forhold, men jeg tror det er et stort pluss ☺️☺️

Skjult ID med pseudonym Annewelt on. 16 mai 2018 13:35

Jeg synes mennesker som la seg altfor mye styre av fordommer er ekstrem harry.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 13:41

Er det å se at man har uike interesser og hobbyer harry og fordomsfullt, Annewelt?

Skjult ID med pseudonym Annewelt on. 16 mai 2018 13:46

Når man setter de i bås, som det er snakk om ja. Jeg oppfatter det i hvert fall sånn.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 13:54

Jeg sier bare at folk som har andre interesser enn meg, tilhører en annen "interesse-bås" enn meg. Jeg vet ikke helt hvordan man skal kunne kalle det fordomsfullt.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim on. 16 mai 2018 14:10

@vårsol
Hvis jeg skulle holdt meg bare til min type «folk» hadde jeg aldri fått barn...
Selv kongefamilien har kontakt med befolkningen

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 16 mai 2018 14:20 Privat melding

Den lista di var ikke akkurat topp 10 her heller, vårsol... med unntak av fisking, da. Fisking er bra greier (alt med måte...). En mann som vet hvordan man catcher ting...og tang, OG (viktig!) som vet at, and how you're supposed to eat it, too... kan vel ikke være feil, vel. 😏

Utenom det, så sier da valg av både tekst OG bilder, motiver/scenarioer, og hvordan man da (generelt) velger å presentere seg for det motsatte kjønn, noe om hva som sviver rundt oppi knollen på folk...
Det er min oppfatning, og mening.

Regner i stor grad med at også menn er intr i damer med noenlunde tilsvarende livsstil/interesser, som de flasher.
Spesielt om det er (virker som) noe som er en veeeldig stor og viktig del av livet deres.

Ser selv etter en som liker seg best på en eller annen gylden middelvei i livet, også når det kommer til bilder, tror eg.. .. men at et bilde kan være dealbreaker, ut over selve utseende på fyren. Oh, yes.
Og motsatt, da. Et positivt bilde som bare treffer og fenger, kan (til dels) overskygge "the ugly guy", på bildet..haha! 😜

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 14:21

Jeg må nesten le litt. Dere får det til å høres så alvorlig ut.

Jeg er en veldig inkluderende person, og kjenner folk fra mange ulike miljøer og samfunnslag. Jeg glir inn i de fleste settinger, og det er superspennende og lærerikt å oppleve ulikheter.

Poenget mitt er bare at jeg vil tilbringe tid med kjæresten min, og ikke vente på at han kommer tilbake fra MC-treffet som varer flere uker midt i sommerferien, eller golf-turneringen som strekker seg over flere helger.

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 16 mai 2018 14:38

Jeg vil ikke si at jeg setter folk i bås, men jeg har merket at jeg lett blar videre når albumets er fullt av bilder som ikke inkluderer personen; naturbilder, bilde av bilen, sykkærn, quotes (.... blir matt av de), hunden osv. Kun interessert i å se bilder av personen! Og tror ikke jeg har så veldig mange fordommer....

Skjult ID med pseudonym Man Anonim on. 16 mai 2018 14:50

@vårsol
Mente det ikke som kritikk av deg, bare informerer hvordan jeg ser på det selv. Er veldig selvkritisk, familien har gitt meg mye og jeg prøver å opprettholde tradisjoner. Slik som mottoet: Noblesse oblige

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 16 mai 2018 14:52 Privat melding

Ingenting er vel kjedeligere, og mer irriterende, enn når du blar og blar albumet til endes, og fremdeles ikke har fått et clue om hvordan personen i profilen, ser ut nei, @SusieQ.

Kan ellers "tåle" et og annet bilde av diverse andre ting/hobbyer, e.l som virker å ha relevans, enn personen, dersom personen også tydelig fremkommer. :)
Alt er relativt, og helhetsinntrykk, avgjør.

Man har ikke stort mer å "grovsile" på, enn selve profilen/reklameplakaten når det kommer til online-dating, og den som ikke har forstått det, han får vel ha det så godt...
Man kan ikke gi "alle" en sjanse, det rekker/gidder man jo simpelten ikke.
Ikke eg, jaffal.

(mann 51 år fra Østfold) on. 16 mai 2018 14:54 Privat melding

Hahaha! Fant en liste med stuff her jeg skal ha på meg på lørdag, må ut å handle 😂

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 15:09

Hva skal du kjøpe, Bruce.w?
Motorsykkel og golfkøller?

Skjult ID med pseudonym Lady on. 16 mai 2018 15:24

@ Bruce.w

Lykke til med shoppingen i dag.... Jeg gleder med til å se noen selfier 😂 😂

(mann 39 år fra Rogaland) on. 16 mai 2018 15:38 Privat melding

Tror det er lurt å ikke sett folk i for mye båser.

Selv har jeg helst blitt mer positivt overrasket enn skuffet når jeg gjerne har en forhåndstanke luskende baki hodet om hvordan en person er.

Ellers er det jo også oss, som meg selv, som ikke er så opphengt i selfies, sosiale medier og mye slikt som desverre taper stort tereng på nett da vi ikke har de beste bildene.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 16 mai 2018 15:46

På et vis så styrer jeg unna de som har mye fest bilder og skriver om hvor mye de vil kose seg med alkohol sammen med en kjæreste. Jeg drikker ikke lenger fordi jeg egentlig aldri har likt smaken av alkohol og jeg bare regner med at disse menneskene ikke vil godta det, men jeg synes også det er drit kjedelig å henge med fulle folk så der er jeg unnvikende. På et vis regner jeg bare med at vi er på forskjellige planeter og at det ikke er lov laga... Så der er fordommen min. Men hvis de tar kontakt med meg så er jeg ikke like skeptisk.. Da lar jeg tvilen komme de tilgode, men avklarer det fort. Også mye fotball, bikkjer, og golf er bare No No. Hehe. De andre tingene på lista bryr meg lite

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 16 mai 2018 15:47

Jeg har tilgode å putte noen i bås som har vist seg å ikke stemme når jeg har blitt kjent med dem. Mulig jeg er en god menneskekjenner, ikke vet jeg.
Ikke at jeg ofte putter noen i bås vel og merke.

Litt usikker på om du putter noen i bås her @Vårsol. I stedet vil jeg vel heller si at du bare ramser opp interesser og aktiviteter som ikke matcher dine egne.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 16 mai 2018 15:53

Takk, Powpowgutt, der sa du det! Takk for formuleringen!

Det er nemlig sånn jeg ser det; at det finnes en del interesser som ikke interesserer meg. -På samme måte som mine kulturinteresser heller ike er interessante for alle .

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 16 mai 2018 16:02 Privat melding

@Deshi2;
-tror ikke det er så mye snakk om "båser" her egentlig, mer at man tiltrekkes/frastøtes av ulike ting.. og det må nødvendigvis initielt baseres på tilgjengelig info.
Noe må man jo som sagt, sile/vurdere ut i fra.

For hva er poenget med tekst og bilder, dersom det ikke skal tilleges noen betydning for vår vurdering?

Å ta bilder, er noe som har eksistert og foregått en god del lenger enn selfies, og SoMe.
Man trenger ikke være "opphengt" i selfie/SoME, for å klare å legge pittelitt innsats i å ta/få tatt, noen ok bilder til en datingprofil. Dersom man vil/ønsker det, altså. De fleste har en smart-telefon, med selvutløser også.
(så det der ser eg bare på som en "dårlig unnskyldning", og litt slapp innstilling.)

Ingen som krever fotografkvalitet.... tror eg, jfr "beste bilder"...

Men en visuell plattform/medium, er nå en gang det. Visuelt.
(og det gjelder for så vidt tekst også, hvordan den står seg/tar seg ut...)

Skjult ID med pseudonym Furia on. 16 mai 2018 16:16

Jeg trodde alle gjorde dette, til en viss grad i hvert fall.
At jeg ikke tiltrekkes av menn som poserer med bilen osv, og har albumet fullt av bilder av huset, båten, hytta og kjendiser han har møtt(det la jeg ikke til på den helt utrolig seriøse lista mi 😛) handler om at han ikke vil passe sammen med meg.
Det er da nok av andre som passer meg, og så er det sikkert noen andre som vil ha han som flasher med pengene sine osv.

Slike ting er ikke helt fastsatt og spikret for min del, men stort sett så siler jeg bra ut i fra hva jeg tiltrekkes og liker.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 16 mai 2018 16:26

Forresten så tror jeg noe av det er å sile interesser.. Men feks bolegutter er også sila bort pga en bås...

(mann 56 år fra Akershus) on. 16 mai 2018 18:29 Privat melding

Tror Vårsol må skaffe seg noen nye erfaringer om menn og bås. Jeg kjører Harley Davidson og har også holdt min egen kunstutstilling. Jeg er ikke enten eller...

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 mai 2018 18:32 Privat melding

Ti poeng, Heltnormal. Jeg har til og med drukket øl MENS jeg har hørt på klassisk musikk.

(mann 51 år fra Østfold) on. 16 mai 2018 18:49 Privat melding

Har begge deler fra før, Vårsol. Og har gjerne klassisk musikk på øret 😉

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 mai 2018 19:26 Privat melding

Jeg har VELDIG dårlig erfaring med damer som setter meg i bås. Siste som gjorde det var ei odelsjente fra Drangedal, og jeg slapp ikke ut før etter fjorten dager da lensmannen tilfeldigvis kom på besøk.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 16 mai 2018 19:52

Men dere, er det ikke litt pga slike ting at vi fortsatt er single (eller iallefall ikke opplever så mye suksess på sukker). Vi sitter i hver vår krok og vurderer profiler, men fordi vi henger oss opp i en eller annen detalj (være det bilder, hobbyer, eller annet) så ender vi med å ikke ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym Livlaga on. 16 mai 2018 20:52

Man leser jo gjerne litt ut fra bilder som legges ut på profilene, sammen med teksten de har skrevet (om de har skrevet noe særlig).
Da jeg har litt dårlig erfaring med alkohol, så blir jeg litt engstelig om personen er litt før glad i alkohol, om det er bilder med en eller annen drink/øl i hånda på alle bilene. Jeg ønsker ikke å treffe en som er for glad i alkohol igjen.
Om en profil har bilder av diverse trimturer, sykkel, toppturer og legger vekt på at trening er veldig viktig, så faller interessen for personen litt bort , men det er fordi jeg ikke er så hekta på trening og er en mye roligere person, og eg anser da at vi ikke passer så godt sammen.

Man forsøker jo å finne noen som man kan passe sammen med. Skulle noen som virket spennende selv med interesser som jeg ikke er opptatt av sende meg en melding, ville jeg selvsagt svart vedkommende. Så ville jo viktigheten av interessen komme frem etterhvert, og om man fant ting man hadde felles interesser av i tillegg.

Tror forhold har godt av at personene har litt egentid. Da kan man jo holde på med sine særinteresser... om man kan ha felles gleder ellers ☺

Det er 2 forskjellige personer som skal holde sammen og man må gi og ta i et forhold. Dette tror jeg blir viktigere og viktigere å innse, des eldre man blir.
Tror ikke man treffer den personen som er perfekt i alt, men at man kan håpe å treffe en person som ikke har værre "feil" eller "mangler" en at man kan leve med dem 😀

Jeg tror vi krever og forventer for mye i dag. Er det ikke helt perfekt, nei da vil vi ikke ha det.

Skjult ID med pseudonym Furia on. 16 mai 2018 21:20

Enig med deg @Livlaga.

Man kan jo sitte her og lage lister over hva som er godkjent og ikke, og noe er selvsagt ting jeg absolutt ikke ønsker at en partner driver med. For eksempel røyking, men sånn ellers gir jeg jo menn en sjanse, selv om det er ting jeg blir skeptisk til, hvis han virker som en bra fyr sånn ellers.

Tror det er veldig lett å tenke at ditt og datt liker jeg ikke, så derfor går h*n i nei-bunken.

Jeg tror for øvrig at det er mange ulike grunner til at man er singel, men nettdating kan virke som det gjør at folk kan bli for kravstore til tider.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 16 mai 2018 21:23

@Leiplei

Nei, er jo egentlig ikke det. Her snakkes det om interesser og hobbyer som ikke passer overens med sine egne.
Ja, det er bare bra og ha noen egne hobbyer, men fryktelig kjedelig om en ikke kan deles noen som helst av interessene sine med den andre, er det ikke?

Men samtidig, det kommer jo an på hva slags forhold en ønsker seg. Er en av typen som ikke er så nøye på om en bor sammen eller ikke så er nok kravene til matchende interesser mindre. Altså at en kan ha færre ting til felles.

Og hvis slike ting gjør at en ender opp med å ikke kontakte noen, så bunner det i en ting, en er ikke interessert nok. Er en interessert nok så henger en seg ikke opp i småting. Sånn er det bare.

(mann 49 år fra Nordland) on. 16 mai 2018 21:27 Privat melding

Tror Livlaga har et godt poeng. Er det ikke "perfekt" vil vi ikke ha det. Vi leter og leter, og leter og leter. Etter som vi mennesker har så mange lyter som vi har vil letingen være forgjeves og vi ender opp alene. Dette er jo ikke akkurat rakettforskning.

Skjult ID med pseudonym Svele on. 16 mai 2018 22:29

Jeg er skyldig i 6 - 7 av stkkordene i Vårsol sin liste. Hva sier det om meg? Noe, selvfølgelig. Ikke alt føler jeg. De fleste gjør jo noen grep for å holde seg i form, jeg måtte også det, siden jeg tar det litt roligere på jobb nå. Etter førti år med mye fysisk tungt arbeid syns jeg det var fortjent. Men altså, sykler, liker tinderangling, har t-skjorter og motorsykler. Og tar meg en øl. Ja, og doggen da..
Krever fritak for golfkølla jeg hadde, den forsvant etter en episode med en innbruddstjuv jeg banka opp.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 16 mai 2018 23:24

@powpowgutt jeg er ikke helt enig. Jeg mener summen av de små tingene kan tippe båten. Hvis noen viser bilder av alle obskure ting de gjør innimellom så kan det føre til at iallefall jeg dropper å ta kontakt for det ser ut som de har mer enn nok med seg selv og sitt... Selvfølgelig kan jeg leve både med å gjøre ting sammen og ha ting hver for seg. Og det er fint å vise noe av det man driver med. Det er summen av hvordan det blir presentert her på sukker som gjør at jeg setter i bås..
Men vi er forskjellige..

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 16 mai 2018 23:59

Fort dere, alle under femti! Fra femti inntrer forfallet så det suser, søker du 50+ (som jeg) faller antallet kandidater til cirka null. Kanskje det gjelder for begge kjønn? 😂Ikke rart Sukker går bra!

Jeg har ingen lister for ja og nei. Jeg aner ikke hva jeg leter etter, men skulle jeg likevel finne det så vet jeg det med en gang.

Men, den som ikke leter, finner jo ikke. Jeg leter ikke, bare er her ... og der. Mest der. Og den ene jeg kommer over en ekstremt sjelden gang i skuddåret, er selvsagt sitting duck for alle andre også. Glad jeg trives godt alene😊

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:15

Patent,
Nå synes jeg du var pirkete, ja 😂
Jeg så litt stort på det.

Neida. Joda. Men når jeg ikke finner en eneste kandidat her inne, og det skal visstnok ikke stå på antallet, så er det jo null for meg. Og hvis menn >50 mener det samme, så har jeg rett, vel 😬

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:18

Halla, laxen.
Vi får bare bli her. 50 er jo en nær-døden-opplevelse. Men, mye gøy uten kjæresterier, da👍

Stairways
Neida, jeg gir ikke opp. Men jeg gir ikke ned heller🙃

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:18

Ja, nettopp. Sånn er det. Høyt henger de (vi), og sure er de sikkert

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:26

Automatgir. Cruise control.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:34

Jeg tror du har rett i begge deler, perla😊

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:39

Touché, perla
Bli yngre og mindre kresen😂

Skjult ID med pseudonym Furia to. 17 mai 2018 00:45

Ja, ser ut som de på 50+ er på jakt etter damer som er mye yngre. Ikke bare 10 år yngre, så her er løpet kjørt for alle mann 😛

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 00:47

Ha ha, morsom storyline der, fra Neeeei til ... "kanskje litt kjørt da"😂
Problemet er at jeg ikke har sett en kjekk (med mitt blikk), sprek fyr her. Det hjelper forøvrig ikke å være kjekk. God utstråling er alt (altså, ikke god finansiell utstråling😂). Kjekk mann med utstråling som en brødboks doesn't cut it.

Den umøtte gjenstår å finnes.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 17 mai 2018 00:59

@Patent

Da er det på tide å utvide horisonten 😂

@Tinka

Nåja Tinka.... den tror jeg ikke på. 😇 Takk for sist forresten 🙂

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 01:01

Hola Lady,
Takk for sist!
Hva tror du ikke noe på?

Brum, nå må jeg rett og slett legge meg. Det tar jo en time å få på seg bunad og sølv og greier i morgen.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 17 mai 2018 01:06

@Tinka

Den samtalen tar vi på "bakrommet" 😂

God natt og kos deg i morgen 🙂

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 01:15

He he, perla.
I motsetning til deg synes jeg verden er en fantastisk deilig lekegrind🙃. Sukker er derimot tidsfordriv og lite annet. Kresen er jeg nok, er ikke du? Vrang? Njei, ikke så veldig - men sær som bare det på mange rare flater.

Skjønner ikke helt det med kongstanker og hva det skulle hjelpe for, eller hva jeg skulle trenge hjelp til?😊Jeg spiser av liv et med store skjeer hver dag. Plages heller ikke av at jeg ikke finner en mann, jeg bare konstaterer at det skal veldig mye til og at han kanskje ikke finnes. Og så fjaser jeg om det her. All good, åkkesom 👍

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 17 mai 2018 01:22

Aha, ja ja. Vi har forum, da😬
What else?
Sov godt, perla ...

(mann 39 år fra Rogaland) to. 17 mai 2018 23:33 Privat melding

Damer i kajak er en bås, sånn ca 70% av sukker...

Skjult ID med pseudonym soloppgang fr. 18 mai 2018 17:22

Lurer egentlig på hvorfor så mange har solbriller på bildene sine... 😎

Skjult ID med pseudonym Tvilsom fr. 18 mai 2018 17:49

Det er vel for å beskytte seg mot soloppgangen. De blir jo helt blenda hvis de stirrer på uten beskyttelse

(mann 47 år fra Oslo) fr. 18 mai 2018 18:38 Privat melding

Bra tråd og mange morsomme kommentarer :)
Vanskelig det med bås for leter man etter en kopi av seg selv eller er man villig til å gå utenfor komfortsonen? Hva om man setter seg selv i bås? Jeg er litt der og får stadig høre at jeg ikke er riktig skrudd sammen når det gjelder hva jeg driver med. Jeg sykler, står ski oppover, bortover og nedover og lager musikk. Når jeg viser bilde av stua mi (musikk utsyret står der) for litt selv ironi får jenter gjerne litt glassaktig blikk og "skal plutselig noe" 😳.
Note to self..kanskje fjerne dette beskrivelsen og ikke virke for komplisert?