Alle innlegg Sukkerforum

Fjerne maks scrolle grense?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kjekkern lø. 19 mai 2018 01:01

Har hørt at det skal være så mange på sukker, men så scroller jeg gjennom lista og ser at den er begrenset til 1000... kan høres mye ut, men kun ca. 345 bor nærme nok meg (som matchinga ikke bryr seg om), og så er det kanskje 10-20 jeg liker litt med det første som jeg prater med, og ikke mange som liker meg tilbake... så nå sitter jeg da og lurer på hvem flere jeg kanskje liker av de som ikke umiddelbart slo meg an.

Mener ikke det må være kjærlighet ved første blikk akkurat, men var en dame jeg pratet med som så ut til å bli fornærmet av at jeg bare sjekket henne ut litt uten å allerede like henne mye... ikke det beste utgangpunktet

Laveste tallet (person 1000) har 83, mens noen som sjekket ut meg som har kun 79, litt kjipt hvis jeg er i lista hennes og hun ikke i min (med mindre jeg går til online lista da og hun er der).

Lurer på om man kan fjerne folk man har sjekket opp fra lista uten å blokkere de (blir litt feil...) Virker som eneste løsning er å "tukle" med tallene sine for å endre på lista.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 19 mai 2018 13:15 Privat melding

Du kan bruke detaljert søk, og kanskje få mer relevante resultater der...

Skjult ID med pseudonym Leiplei lø. 19 mai 2018 15:54

Det ingen som liker å være noens reserve...