Alle innlegg Sukkerforum

Til HeltEnkelt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 1 feb. 2009 22:13

Jeg skrev nettopp et langt innlegg til tråden som ble borte.
Om du vil kan du sende meg en melding... :-)

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 1 feb. 2009 22:30

Fillern, gikk jeg glipp av en tråd? Hva var det som ble sensurert nå?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 1 feb. 2009 22:34

@pixie.
Tipper hun slettet den selv da den var litt personlig...
Si gjerne fra her om du har sett denne tråden, Helt enkelt. Så kan jeg fjerne den.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 2 feb. 2009 09:31

Hei dere! Så flotte dere er!
Lilleulv; Tusen takk! Will do so :)

Trodde slettingen var rask nok til at tråden gikk ubemerket hen.
Sletting av flere grunner; Først og fremst; Det er svært sjelden jeg havner og blir i en state of mind der trøst og medlidenhet fra andre er løsningen.
Jeg ønsket nok mest drahjelp til å løfte egne reaksjoner over på noe mer positivt, og jeg håpet å forme en tråd som kunne være produktiv for flere enn meg. Og kanskje kunne den det, men min etterpåklokskap gjorde at jeg ikke helt turde se an utviklingen. Jeg begynte nok ganske raskt å tvile på om egne ordvalg var gode nok til å styre forløpet rett.
Og som Lilleulv sier; Den var personlig. Derav etterpåklokskapens forsiktighet. Spesielt med tanke på at mannen som denne gangen sendte meg ut i følelseskaos, igjen var pålogget. Han er så vidt meg bekjent ingen forumianer, han kjenner ikke til mine bidrag eller mitt pseudonym her inne, og jeg tror ikke han ville ha gjenkjent seg i situasjonsbeskrivelsen. Men forsiktighet skader aldri :)

(kvinne 54 år fra Buskerud) ma. 2 feb. 2009 13:31 Privat melding

Jeg leste ditt innlegg før du slettet den, @HeltEnkelt og syntes syndt at det blitt slettet for det er en ganske viktig å diskutere sånt som berør alle. Jeg tror nemlig at du ikke er den eneste som har opplevd å bli "dumpet" etter en fin utvikling i datings prosesen.
Dere var vel klare å møtes, ikke sant (?) og du måtte avlyse daten...

Av det du skriver her oppe får jeg intrykk at du er en usikker og følsom dame. Vet ikke hva var orsaken til at du ikke kom på date, men har du forklart orsaken til din venn? Kanskje det bare virket at han følte seg litt lurt av deg og derfor ville ikke holde kontalkten lenger. Hva skal det koste deg å spørre ham ? Send en liten flørt eller bare mld. og spør hvordan han har det og hvordan opplevde han det som skjedde ?

Du har ingenting å miste, vel ? Ellers vet han ikke at du er lei deg og skjønner ikke helt hva kan du gjøre med saken.. prøv !!

Og... LYKKE TIL !

Skjult ID med pseudonym suk ma. 2 feb. 2009 13:33

@Lilleulv, det var meget pent og omtenksomt av deg å starte denne tråden og vise at du bryr deg :-)