Alle innlegg Sukkerforum

Møtes dere raskt? Eller bruker dere god tid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 23 mai 2018 12:30

Jeg har vært på en del dater. Og egentlig har vi truffet ganske raskt. Mennene har vært mest pådriverne til dette og spør om å treffes snarlig etter å bare ha chattet i noen dager eller 1-2 uker. Hva slags erfaringer har dere gjort dere med dette?
Etter sist date så tenkte jeg at nå skal jeg bruke litt god tid på å bli kjent, og ikke bare «kaste meg ut i det» med en gang for å kjenne på den virkelige kjemien. Kjenner jeg har et veldig ambivalent forhold til dette. For kjemien på chatting kan stemme godt, mens kjemien når man treffes gjør ikke det. Så hvorfor bruke masse tid på å chatte frem og tilbake, med noen man ikke finner så veldig god kjemi med når man for det første møtes? Noen som har gjort seg opp noen tanker eller erfaringer om dette?

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 23 mai 2018 12:47

Ja!
Jeg vil treffes...
Men, det er ikke gjensidig.
Nå har jeg vel vært medlem her et halvt år...
Jeg er vel begrenset på min egen måte.
Men, ikke et eneste treff i Irl.
Er jo en stor skuffelse, og et stort nederlag.
Det hadde jo vært fint, å kunne treffe noen, veksle et smil, si Hei! Bare pusta samme lufta...
Jeg er vel begrenset Irl også...
👻👻👻
Men, jeg hadde vel knapt nølt et sekund.
Dersom et potensielt treff var mulig, å få til.
😊

Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 23 mai 2018 13:22

Krysser fingrene for deg @Bigluv ✌️🤗 Sommeren og all ting, kanskje du får deg en date på bryggekanten fortere enn du aner 🙌 Men ja, har det inntrykket om at å treffes raskt er kanskje gjort mest? Jeg vet ikke? Kanskje det er gammeldags av meg å la tanken streife meg om å bruke litt mer tid? Jeg vet ikke 🤗 men så er jeg veldig sosial av meg og tenker jo ofte tanken at: so what? Om kjemien ikke stemmer, så har man iallefall hatt en hyggelig kveld, spist noe god mat, snakket med noen, smilt, ledd og gjort noe annet enn man bruker. Jepp, ambivalent der altså 😋

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 23 mai 2018 13:39

Takk! ZeZe! 😊
En date på bryggekanten...😍
Høres fjernere ut, enn, en drøm... 😊
Det hadde vært noe da. Uansett! 🤗

(mann 33 år fra Oslo) on. 23 mai 2018 13:40 Privat melding

Møtes så fort som mulig! Synes det er vanskelig å ikke miste interessen hvis det blir mye teksting. Humor, kroppsspråk og kjemi er så viktig at jeg ser det som litt bortkastet å opparbeide masse forventninger over tekst som ikke nødvendigvis stemmer med virkeligheten. I tillegg er jeg selv ganske svak på chatting, så jeg kan ofte ødelegge for meg selv og bli misforstått.

For andre er tekst-kjemi viktig, og da blir det selvfølgelig annerledes.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 23 mai 2018 14:01

Jeg mister dessverre interessen raskt hvis det bare er meldinger. Men jeg har heller ikke mulighet i livet til å ta date så raskt som jeg vil alltid pga barn. Dette har jeg innsett og jeg har derfor utsatt hele "letinga" her på sukker. Burde kunne hatt speed dates med hele lista den ene kvelden i skuddåret jeg har mulighet....

(mann 33 år fra Oslo) on. 23 mai 2018 14:14 Privat melding

Interessant det du skriver om å isolere, @Des. Selv pleier jeg aldri å utveksle kontaktinfo utenfor Sukker før jeg har møtt vedkommende og føler jeg kan "stole på" henne med ikke-anonym informasjon. Evt. telefonnummer samme dag vi skal møtes, men det er sjelden. Nummeret mitt er forøvrig ikke søkbart.

Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 23 mai 2018 14:24

@Bigluv En drøm kan bli virkelig når man slipper opp på krav, begrensninger og hindringer for seg selv. Jeg heier på deg🤗

@alex godt poeng! For jeg har truffet på begge deler. Menn som har vært gode på teksting, men ikke så gode på kommunikasjon når vi har møttes. Men også de som ikke er gode på teksting, men helt fantastiske å kommunisere med når man har møttes! Jeg har hverken latt det ene eller andre begrenset muligheten til å treffes, men man er jo ulike der også 😉

@leiplei den ser jeg veldig godt! Og jeg er kanskje litt slik jeg også, fordi jeg har et barn å ta hensyn til. Så kaster jeg meg litt ut i det fordi kalenderen tillater det akkurat da ☺️

@descalzo det forstår jeg godt. Og det var en veldig interessant teori du hadde om snap og messenger. Jeg spør gjerne om messenger, fordi jeg er oftere der enn her og trives med å skrive der. Og gir da den jeg chatter med muligheten til å se meg fra Facebook og se mye mer av meg der(legger ikke til på Facebook, men da har man jo mulighet å kikke). sjalusi-genet det eies ikke i denne kroppen. Men det var veldig fint å se en annen vinkling på det, hvordan andre kan tenke om det. Så tenker jeg meg kanskje om neste gang jeg spør 🤗

(mann 47 år fra Oslo) on. 23 mai 2018 14:40 Privat melding

@alex - God beskrivelse...Hørtes ut som meg gitt :)
Er verken på fjesbok eller snap. Kun soundcloud, men der er det lite dating 🙂

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 23 mai 2018 15:52

Så lei chatting. Raskest mulig treff er tingen 👍

Skjult ID med pseudonym Calvados on. 23 mai 2018 17:52

Jeg ønsker å treffes raskt. Jeg er ikke ute etter brevvenner. Det er kjemien man har IRL som er det viktige, ikke hvordan man kommuniserer skriftlig i meldinger.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 24 mai 2018 01:51

Jeg liker å være brevvenn jeg. Det er så uforpliktende og trygt føler jeg.
Liker å snakke lenge jeg. :)
Det er heller ikke aktuelt eller nødvendig å flytte samtalen ut fra Sukker. Selv når en skal treffes så kan en kommunisere via Sukker.

Skjult ID med pseudonym Nor4tw to. 24 mai 2018 02:10

Penpal er så ut. 😴 Idagens samfunn handler det om effektivitet. 🤓 Enten det er her på Sukker eller andre arenaer. Alt skal være effektivt. Til en hver tid.
Kom til å tenke på hen som prøvde å lære journalister forskjell på "om bord" og "ombord". Det er ikke mulig å lære dem det. De er bølgen, og den stopper ikke.
Samme her. Å prøve å stoppe opp for å "chatte" litt er som å bli overkjørt eller drukne i bølgen. Enten så følger du med eller så er du et offer. Et offer for tiden som var.
Penpal er så 70's!
I 2018 er det speed-dating som er tingen! Våkne opp og følg med!