Alle innlegg Sukkerforum

Møtes dere raskt? Eller bruker dere god tid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 23 mai 12:30

Jeg har vært på en del dater. Og egentlig har vi truffet ganske raskt. Mennene har vært mest pådriverne til dette og spør om å treffes snarlig etter å bare ha chattet i noen dager eller 1-2 uker. Hva slags erfaringer har dere gjort dere med dette?
Etter sist date så tenkte jeg at nå skal jeg bruke litt god tid på å bli kjent, og ikke bare «kaste meg ut i det» med en gang for å kjenne på den virkelige kjemien. Kjenner jeg har et veldig ambivalent forhold til dette. For kjemien på chatting kan stemme godt, mens kjemien når man treffes gjør ikke det. Så hvorfor bruke masse tid på å chatte frem og tilbake, med noen man ikke finner så veldig god kjemi med når man for det første møtes? Noen som har gjort seg opp noen tanker eller erfaringer om dette?

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 23 mai 12:47

Ja!
Jeg vil treffes...
Men, det er ikke gjensidig.
Nå har jeg vel vært medlem her et halvt år...
Jeg er vel begrenset på min egen måte.
Men, ikke et eneste treff i Irl.
Er jo en stor skuffelse, og et stort nederlag.
Det hadde jo vært fint, å kunne treffe noen, veksle et smil, si Hei! Bare pusta samme lufta...
Jeg er vel begrenset Irl også...
👻👻👻
Men, jeg hadde vel knapt nølt et sekund.
Dersom et potensielt treff var mulig, å få til.
😊

Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 23 mai 13:22

Krysser fingrene for deg @Bigluv ✌️🤗 Sommeren og all ting, kanskje du får deg en date på bryggekanten fortere enn du aner 🙌 Men ja, har det inntrykket om at å treffes raskt er kanskje gjort mest? Jeg vet ikke? Kanskje det er gammeldags av meg å la tanken streife meg om å bruke litt mer tid? Jeg vet ikke 🤗 men så er jeg veldig sosial av meg og tenker jo ofte tanken at: so what? Om kjemien ikke stemmer, så har man iallefall hatt en hyggelig kveld, spist noe god mat, snakket med noen, smilt, ledd og gjort noe annet enn man bruker. Jepp, ambivalent der altså 😋

Skjult ID med pseudonym Bigluv on. 23 mai 13:39

Takk! ZeZe! 😊
En date på bryggekanten...😍
Høres fjernere ut, enn, en drøm... 😊
Det hadde vært noe da. Uansett! 🤗

(mann 32 år fra Oslo) on. 23 mai 13:40 Privat melding

Møtes så fort som mulig! Synes det er vanskelig å ikke miste interessen hvis det blir mye teksting. Humor, kroppsspråk og kjemi er så viktig at jeg ser det som litt bortkastet å opparbeide masse forventninger over tekst som ikke nødvendigvis stemmer med virkeligheten. I tillegg er jeg selv ganske svak på chatting, så jeg kan ofte ødelegge for meg selv og bli misforstått.

For andre er tekst-kjemi viktig, og da blir det selvfølgelig annerledes.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 23 mai 14:01

Jeg mister dessverre interessen raskt hvis det bare er meldinger. Men jeg har heller ikke mulighet i livet til å ta date så raskt som jeg vil alltid pga barn. Dette har jeg innsett og jeg har derfor utsatt hele "letinga" her på sukker. Burde kunne hatt speed dates med hele lista den ene kvelden i skuddåret jeg har mulighet....

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 23 mai 14:02 Privat melding

Kommer jo så an på. Hvis jeg begynner å skrive med en ila en helg jeg er alene, vet jeg at det er to uker til vi kan møtes, og i mellomtiden kan det dukke opp ting som gjør at det kan gå hele fire uker. Det HAR skjedd, men da har det vært en veldig spennende/morsom "samtale" underveis. En ting jeg IKKE liker, er de som kjapt vil over på Snap eller Messenger. Jeg sa ja til det en gang, egentlig bare for å få bekreftet hvor usikker og sjalu vedk var da han så at jeg også var pålogget her. Tror mange ønsker å "isolere" den andre fra dialog med andre. De gangen jeg har møtt noen tidlig, har de, hver gang, gitt uttrykk for at det ligger en seksuell "motivasjon" i bunnen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 23 mai 14:12

👍@des

(mann 32 år fra Oslo) on. 23 mai 14:14 Privat melding

Interessant det du skriver om å isolere, @Des. Selv pleier jeg aldri å utveksle kontaktinfo utenfor Sukker før jeg har møtt vedkommende og føler jeg kan "stole på" henne med ikke-anonym informasjon. Evt. telefonnummer samme dag vi skal møtes, men det er sjelden. Nummeret mitt er forøvrig ikke søkbart.

Skjult ID med pseudonym ZeZe on. 23 mai 14:24

@Bigluv En drøm kan bli virkelig når man slipper opp på krav, begrensninger og hindringer for seg selv. Jeg heier på deg🤗

@alex godt poeng! For jeg har truffet på begge deler. Menn som har vært gode på teksting, men ikke så gode på kommunikasjon når vi har møttes. Men også de som ikke er gode på teksting, men helt fantastiske å kommunisere med når man har møttes! Jeg har hverken latt det ene eller andre begrenset muligheten til å treffes, men man er jo ulike der også 😉

@leiplei den ser jeg veldig godt! Og jeg er kanskje litt slik jeg også, fordi jeg har et barn å ta hensyn til. Så kaster jeg meg litt ut i det fordi kalenderen tillater det akkurat da ☺️

@descalzo det forstår jeg godt. Og det var en veldig interessant teori du hadde om snap og messenger. Jeg spør gjerne om messenger, fordi jeg er oftere der enn her og trives med å skrive der. Og gir da den jeg chatter med muligheten til å se meg fra Facebook og se mye mer av meg der(legger ikke til på Facebook, men da har man jo mulighet å kikke). sjalusi-genet det eies ikke i denne kroppen. Men det var veldig fint å se en annen vinkling på det, hvordan andre kan tenke om det. Så tenker jeg meg kanskje om neste gang jeg spør 🤗

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 23 mai 14:34 Privat melding

Ja, de siste gangene har jeg bare fjaset når spørsmålet har kommet opp, og sagt at jeg betaler for å være her, og at jeg ikke ser noen grunn til å flytte kontakten. Man får jo varsler her også, når det kommer meldinger, helt likt som Messenger.

(mann 47 år fra Oslo) on. 23 mai 14:40 Privat melding

@alex - God beskrivelse...Hørtes ut som meg gitt :)
Er verken på fjesbok eller snap. Kun soundcloud, men der er det lite dating 🙂

Skjult ID med pseudonym SusieQ on. 23 mai 15:52

Så lei chatting. Raskest mulig treff er tingen 👍

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 23 mai 16:07

Flere timer på å effektuere meldinger??

Skjult ID med pseudonym Calvados on. 23 mai 17:52

Jeg ønsker å treffes raskt. Jeg er ikke ute etter brevvenner. Det er kjemien man har IRL som er det viktige, ikke hvordan man kommuniserer skriftlig i meldinger.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 23 mai 18:24

Skrive litt, men møtes ganske raskt. Chatting og skrivekjemi har ikke nødvendigvis overføringsverdi til virkeligheten. Det er hvem man møter som betyr noe.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 23 mai 18:35 Privat melding

I noen tilfeller kan avstand være en liten utfordring, da må ting planlegges litt, men liker å få litt føling med skrivemåte kontra irl. Jeg foretrekker å bruke litt tid, men etterkommer evt. hennes ønske om å møtes raskt. Vi er alle forskjellige, så kjekt om man respekterer hverandres holdninger til dette. Jeg har opplevd katastrofale førstemøter, som etter mye overtaling har blitt til flere møter og forhold, så det er ikke alltid jeg stoler så fryktelig mye på det jeg ser/opplever med personen, kan være stress/nervøsitet/usikkerhet som kan ødelegge mye, det er også en stor sannsynlighet for at man misforstår signalene, rett og slett fordi man ikke kjenner personen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 24 mai 01:51

Jeg liker å være brevvenn jeg. Det er så uforpliktende og trygt føler jeg.
Liker å snakke lenge jeg. :)
Det er heller ikke aktuelt eller nødvendig å flytte samtalen ut fra Sukker. Selv når en skal treffes så kan en kommunisere via Sukker.

Skjult ID med pseudonym Nor4tw to. 24 mai 02:10

Penpal er så ut. 😴 Idagens samfunn handler det om effektivitet. 🤓 Enten det er her på Sukker eller andre arenaer. Alt skal være effektivt. Til en hver tid.
Kom til å tenke på hen som prøvde å lære journalister forskjell på "om bord" og "ombord". Det er ikke mulig å lære dem det. De er bølgen, og den stopper ikke.
Samme her. Å prøve å stoppe opp for å "chatte" litt er som å bli overkjørt eller drukne i bølgen. Enten så følger du med eller så er du et offer. Et offer for tiden som var.
Penpal er så 70's!
I 2018 er det speed-dating som er tingen! Våkne opp og følg med!

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 24 mai 06:51

Tja... Når dubhar kastet bort blekk på noen totalt virkelighetfjerne individer, som har skapt seg til den de ønsker å være med pennen sin, skjønner man jo at pen pal konseptet er død. På 70 tallet satt det ikke mengder der, og trodde de kunne skape sitt alterego slik de ville, fordi de trodde de hadde tilgang til uendelig med kandidater i postordrekatalogen.