Alle innlegg Sukkerforum

Er du forberedt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 22:36

4,8 millioner svensker fikk brosjyre om hvordan forberede seg på krig og krise. Hva med deg? Hva tenker du om det? Er du forberedt eller tror du at alt er i sin skjønneste orden i verden?

https://www.tv2.no/a/9872147/

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:02

Hva med kontanter, gull og sølvmynter? Og byttevarer som kaffe, sukker, batterier, honning.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim lø. 26 mai 2018 23:07

Er jeg forberedt? Jobber med saken 💪🏻😎👍🏻

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 26 mai 2018 23:08

Ja Hønemor, det er mulig å spise brunsnegler.
Noen har faktisk prøvd, selv om det var faktisk ikke jeg denne gangen

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:10

Kaniner er det husdyret som formerer seg raskest.

(kvinne 52 år fra Akershus) lø. 26 mai 2018 23:12 Privat melding

Haha, Hønemor, tenk om man kunne tjene penger på de ekle greiene - er vel like før Maaemo finner på no’ lurt, så kan vi alle bli stolte leverandører!

I fjor samlet jeg bare i plastposer - knyttet igjen og kastet i søpla. Og tenker jeg er en ond person siden sneglene sikkert lider. Så i år klarer jeg å klippe - over søppelkassa - mens jeg snur meg bort. Faens dritt, altså. Katten skyr dem til og med. Skjærene også. Er det virkelig ingen i denne verden som simpelthen elsker brunsnegler????

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:19

Vi skal ut av Romeriket/Babeltårnet/Illuminati pyramiden/staten slik at folket får verden tilbake og kan styre verden selv. Staten blir tatt tilbake av folket, og ikke lenger styrt av retningslinjer og embetsverket styrt fra the Crown Corporation, the Empire state building i New York. Men det blir litt humper i veien før vi kommer så langt. Det kommer 40.000 soldater til Norge til høsten for å hjelpe oss i overgangen.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:24

https://www.nrk.no/ostfold/35-000-soldater-kommer-til-nato-ovelse-i-norge-1.14005348

Skjult ID med pseudonym Tvilsom lø. 26 mai 2018 23:25

Et spørsmål som dukker opp her. Hvis det var 4,8 millioner svensker som FIKK brosjyren, hvordan skal de andre 5 millionene klare seg?

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:26

Hvor mange millioner mindreårige finnes det i Sverige. Det er vel nok med en brosjyre per husstand?

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:33

Søk opp Morten Løke, han har hele bildet på hva som er i ferd med å utspille seg. Veldig nyttig informasjon. Alle i Norge bør kjenne til sin historie. Man må vite hvor man kommer fra for å vite hvor man skal. https://www.youtube.com/user/mortenloke

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 26 mai 2018 23:48

Står klar med kajakken jeg. Kommer de til min skjærgård får de bare se til å tilpasse seg.
Hvis ikke blir de jo fort teinemat.

De tilpasser seg.
Ihvertfall de je har sett.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 mai 2018 23:59

Altså, det er jo ikke at det kommer noen til deg @supermann. Det som skjer er jo at hele systemet rakner. Pengene blir borte fra alle konti, varer kommer ikke til butikkene, staten kollapser osv. Man må klare seg selv som best man kan. Stå på egne ben for første gang. Slutt på Nannystaten. Menneskeheten må bli født og bli selvstendige. Og vi må tenke nytt. Vi må ta vare på hverandre og ikke overlate til staten å ta vare på oss. Det blir ikke lett, men vi må bli voksne en gang.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 00:01

Vi tar tilbake det som er vårt. Alle verdier skal fordeles til alle. De siste skal bli de første.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 27 mai 2018 00:16

@pådate, det virker nesten som du gleder deg til denne nye verden?

Skjult ID med pseudonym Leiplei sø. 27 mai 2018 01:01

Vel... Jeg eier pil og bue og hadde nok klart å jakte med den også. Værre er det at jeg bor i blokk uten peis.. Tror jeg hadde fryst ræva av meg på vinteren uansett hvor mye reserver jeg har av sideflesk. Men tenker at hvis det blir krig så er det behov for litt operasjonssykepleieskills så da får jeg bytte skilles mot varme evnt. Er uansett ikke redd for krig her i Norge. Mulig jeg burde være det? Men hvem orker å gå rundt å tenke på sånt da.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 27 mai 2018 07:30

Telt
Sovepose
Fjellduk
Feltkjøkken
Optimus
Tørrmat
RSP
Kommunikasjon
Våpen
Ammo
.....
Skal nok klare å sikre meg og mine

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 08:06

@tvilsom
Ja, vi har mye å glede oss til og å se frem til. Vi blir frie mennesker på jorden. Vi har vært under et Romavelde i tusen år. Vi tror vi eier huset vårt, barna våre, bilen osv. Men vi er kun brukere. Derfor kan myndighetene, barnevernet osv. ta det fra oss hvis vi ikke gjør som de sier. Dette blir det snart en slutt på. Hele greia skal ned. Vi skal gå fra Law of water til Law of land. Sjekk ut Morten Løke, han har hele bildet og forklarer det på en lettfattelig måte. Men uansett, gled deg. Det blir en tøff overgang, men absolutt verdt det. Vi er folket og skal endelig bli fri. Ingen myndigheter som overstyrer oss mer. Takk og lov.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 08:45

Man kan kalle det et paradigmeskifte. Og de som styrer verden (Illuminati) vet hva de gjør. Dette har vært planlagt i flere hundre år. Altså de som har folkets interesse i forsetet har måttet bruke så lang tid på å overmanne Romerriket/Egypterne. Det har blitt gjort på en finurlig måte. Folket(Illuminati/de opplyste) har infiltrert den sittende makten, kledd seg ut som "the bad guy", lurt alle til å tro at de er romere/myndighetene/the Crown corporation, men egentlig har de rigget systemet for fall (Babeltårnet). Og nå faller det så det ljomer i veggene. Hipp hurra.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 09:03

De som ikke kan ta ansvar for seg selv bukker under......sånn er det med den saken. Vis at du er voksen og kan ta vare på deg selv, så går det deg godt. Og enda viktigere, vis at du bryr deg om din neste. I dette paradigmeskiftet vil det samtidig skje en bevissthetsendring i mennesker. De som kun lever med holdningen "service to self" blir ikke med videre. Fra nå av gjelder kun "service to others". Go figure :-)

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 27 mai 2018 09:08

"Hostkaffeihalsen" "sjekkerappogundreshvemsomfjernstyrermobilenminovernatt" Håper ikke dette er seriøst tenkt, ment og skrevet...

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 09:12

Håper for din egen del @SusieQ at du tar dette dødsseriøst. Og at du gleder deg over det. Det onde skal bort med rota.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 09:13

Se skriften på veggen, PLEASE.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 09:21

Folket er folket og myndighetene er nyttige idioter som tar rettningslinjer. De blir brukt til å utføre idiotoppgaver (se bare hvordan de sløser med skattepengene våre)og er medvirkende til Babylonsfall. De gjør jobben. Korthuset faller så snart den falske dollaren faller (øyet i Illuminatipyramiden), og det gjør den veldig snart.

Skjult ID med pseudonym Leiplei sø. 27 mai 2018 09:43

@pådate du er en nyttig idiot for konspirasjonsteoretikerne iallefall. Er du flat earther også?

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 09:59

Det gjelder alle som følger retningslinjer. Som ikke klarer å tenke selv.
Staten er til for å plyndre realverdiene, og Illuminati sørger nå for å gi verdiene tilbake til folket. Sjekk ut hvem Robin Hood egentlig var. Tyven som stjal fra de rike og ga til de fattige. Det er nettopp det som skjer nå. Alle verdiene er nå rapportert i Altinn. Og når korthuset faller er det bare å forsyne seg. Og verden er opp ned og bak fram hvis du ennå ikke har sett det selv. Erna sa i sin nyttårstale at nordmenn må forberede seg på en ny fremtid. Hva tror du hun mente med det?

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 10:06

Og gjett på at du blir fulgt med på med argusøyne. Hvilke valg tar du? Velger du rett eller galt? Velger du galt har du deg selv å takke når timen er kommet. Følg hjertet ditt, da kan ingenting galt skje deg. Kaller du dette konspirasjon, ja det er vel det. Men om du mener det som et negativt begrep er du del av problemet. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 10:18

Ettersom det blir et bevishetsskifte så vil alle måtte tenke på andres beste, ikke bare seg selv. Det onde har ikke plass og vil falle fra. Man kan si verden deler seg i to. De som fortsatt holder på med sin lille verden om at man har rettigheter og krever ditt og datt vil fortsatt ha det slik. Vi andre går videre til en verden der det er nestekjærlighet og frihet under ansvar. Så du får et valg. Så hvis du ønsker å være i en verden med menneskesmugling, narkotika, overgrep, steinkastende ungdommer osv. så er det faktisk et valg du selv gjør.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 27 mai 2018 10:30

@nigma
Enig der nigma

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 27 mai 2018 10:49

Synes det høres mest forskrudd ut jeg, for å være ærlig. Litt skremmende om noen seriøst sitter og fabulerer med sånne tanker og bruker en datingside for å spre møkka si

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 10:50

Grunnen til at gamle ikke får mat på 17 timer er nettopp det riggede tårner. Det skal falle. Det gjøres med vilje. Vi skal se at systemet ikke fungerer. Vi skal våkne opp. Systemet fungerer ikke. VÅKNE!!!

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 10:53

Noen våkner aldri, det er sant. Og det er trist synes jeg.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 10:54

Og for å få det helt på det rene. Dette er ikke noe jeg har fabulert om selv. Det står med fet skrift på veggen for de som gidder å lese.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 10:57

Religion er til for å splitte oss. Splitt og hersk er den Romerske modellen. Det er passé. Meldte meg ut av statskirken for to uker siden. Føltes godt.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:08

@SusieQ hva definerer du som møkk av det jeg har skrevet?

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:12

Vil ikke si det som nyfrelst, men kanskje frelst, vet ikke. Har vært en gradvis bevissthetsutvikling over en del år, kanskje 10 år. Så håper jeg at andre også får opp øynene sine snart. Jeg kan bare drite i det jeg da, at andre ikke vil se tegninga. Men problemet er at om ikke alle er med, så går det ikke. Vi må stå sammen. Hjelpe hverandre i denne tøffe tiden som kommer. Men det vil tvinge seg frem er jeg redd. Når tårnet faller så vil alle begynne å søke etter svar. Og den som leter skal finne. Svarene finnes der ute.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:18

Helt konkret så vil det komme energier fra den sentrale galaksen (solen) som høyner frekvensen vår slik at vi får et bevishetsskifte. De som er helt fastlåst i gamle mønster og rutiner vil ikke bli like påvirket som de som er mer åpen og har bedre kontakt med sin samvittighet og hjertet sitt. Altså de som bruker sin venstre hjernehalvdel (logikk) har en tøffere utfordring enn de som bruker sin høyre hjernehalvdel (følelser). Morten Løke er kjempeflink til å forklare dette. Jeg oppfordrer alle til å søke ham opp. Han setter ting i perspektiv og har alle puslespillbrikkene på plass. Imponerende arbeid han har gjort. Så det blir da automatisk slutt på narkotika, overgrep osv. når folk bruker begge hjernehalvdelene. Vi blir telepatiske og kan føle hva andre føler. Da blir det umulig å være slem, såre, skade andre fordi du da skader deg selv. Ingen vil skade seg selv med overlegg. Vi blir på en måte ett folk. Alle blir en. Håper dette gjorde det litt mer forståelig.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 27 mai 2018 11:19

@pådate

Du viser et klart ønske om å endre samfunnet og har gjort deg en idé om hva som er galt med det nåværende samfunnet. Du har jo poeng i at vi kan bli bedre på nestekjærlighet, hjelpsomhet, toleranse, det er godt rom for forbedring.

Men, har du sett på hva som er riktig med det nåværende samfunnet? Vi i Norge lever jo tross alt i et moderne demokrati, der vi er selv med på å velge hvem som skal styre landet.

Vår nåværende form er noe som er kjempet frem gjennom generasjoner, har kostet flere kriger å få frem.

Tror du at løsningen er å kaste alt dette på skraphaugen og starte på nytt?

Du henviser til noen inspirerende kilder, så jeg svarer med et par gode bøker om temaet:

- Kamerat Napoleon av George Orwell
- Fluenes herre av William Golding

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:23

Og disse energiene har allerede kommet. Det er derfor en del av oss allerede har våknet. Jeg har merket det selv. Det er gått over lang tid som jeg sa. Kanskje 10 år.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 27 mai 2018 11:28

Har du planer om å starte sekt @på date?
Fritt for å være patriark.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:31

@Tvilsom
Napoleon var del av Romeriket, (slavedriverne), så det er jo nettopp det systemet som skal nedkjempes. Og det at vi har demokrati og selv velger dem som leder landet er en illusjon. Dessverre.
Nathan Rothchild kuppet økonomien og hele Romeriket under slaget ved Waterloo i 1815. Dermed gjorde han som Robin Hood, stjal fra de rike for å gi til de fattige. Det har bare tatt veldig mange år. Nå er tiden kommet for Babylons tårn til å felles. Men igjen, det er ikke et ønske som jeg fremmer, det er slik det er. Jeg bare opplyser om det. Har ikke lest de to referansene dine. Skal se nærmere på det.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 27 mai 2018 11:31

Noen frivillige som yppersteprestinne?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 27 mai 2018 11:36

Når man sier dette om stråler, det har jo vært utrolig heftig solstråling her i landet de siste dagene.

Det meldes om lett friterte mennesker over hele landet, mest på hud, men en del har jo ikke så tykk beskyttelse på hodet så kanskje det har seget litt inn.

Jeg tror mange er blitt et hakk lykkeligere av denne strålingen.

Kanskje @pådate har et poeng med det siste tøyset sitt?

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 27 mai 2018 11:37

Gjesp....

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:37

Vi er folket og vi reiste til Amerika (Leif Eriksson). We the People. Nå er tiden inne for at vi får tilbake selvråderetten og kan bruke Grunnloven. Vi har blitt styrt av pavevelde frem til nå. Vi har tatt retningslinjer som ikke har vært til folkets beste. Vi har ikke brukt Grunnloven. Grunnloven (de 10 bud) krever at vi bruker begge hjernehalvdelene og for å få det til må vi ha et bevishetsskifte. Det kommer nå. Ingen sekt, bare følge hjertet.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:39

Noen evner ikke bruke begge hjernehalvdeler, dessverre. Det er nettopp derfor vi har så mye krig og elendighet i verden. Det er beviset for det.

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 27 mai 2018 11:43

Skjult ID med pseudonym Leiplei sø. 27 mai 2018 11:49

@pådate trodde du hadde meldt deg ut av kirken jeg... men si meg hvilke drugs du bruker da? for dette er sånn raljering jeg trodde bare kom under påvirkning ...

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:51

Helt konkret har jeg forberedt meg på at det blir en periode med kaos. Da vil jeg kunne være til hjelp med min viten. Jeg kan informere folk. Jeg har også blitt mer bevisst på hvordan jeg snakker til andre mennesker. Ord er energi som blir værende for alltid. Jeg har blitt mer nysgjerrig og søkende og leser veldig mye om emnet. Jeg ville kanskje ha solgt leiligheten min, men det er vanskelig når jeg har en sønn boende hos meg. Et sted skal man jo bo. Jeg er mer bevisst på hva jeg spiser, kunne vært bedre på det altså. Jeg er klar over at man ikke bør spise kjøtt. Da spiser man jo et dødt vesen som har gjennomgått mye stress og har blitt foret med kunstig for. Alt dette får vi i oss. Ikke bra. Ikke bra med tanke på at jo sunnere kroppen er jo lettere blir frekvensen. Flytte til fattige land har ikke vært mitt fokus. Jeg har familie i Marokko og de klarer seg helt fint. Der lever de av sunne grønnsaker som ikke er sprøytet og de er ikke avhengige av NAV, men tar vare på hverandre. Mye sunnere det.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 11:54

Påvirket av ny bevissthet kanskje :-)

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 27 mai 2018 12:03

Det jeg bekymrer meg for er at ingen melder seg frivillig til yppersteprestinnetjeneste.
Virkelig? Ingen 😞. @my? @Høna? @Des? @Susie? eller andre?
Noen må vel ha interesse for en så prestisjetung, innbringende og seksuelt tilfredsstillende posisjon?
Eller??

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 12:05

@Kiara har ikke slettet noen som venn på Facebook, så tenker du forveksler meg med en annen.
Og alt jeg skriver her er velment. Take it or leave it.

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 27 mai 2018 12:11

Kommer ikke til å funke for meg. Har ikke trua....

Skjult ID med pseudonym Leiplei sø. 27 mai 2018 12:12

Halleluja! Skal vi starte en kult, det er sikkert kult og så så kule vi blir

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 12:14

Dere som ikke har trua må gjerne starte en kult om det hjelper. Har vel ikke trua på kult jeg da... Jeg tror på hjertet og det er det.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 27 mai 2018 12:16

Så bra @Des. Da må vi se å begynne å samle sammen slav.. jeg mener disippler.

Hardu sett lyset @nigma?

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 12:16

Hva er en kult forresten? Vil ikke den utelukke noen? Poenget er at folket må stå sammen. Alle skal med blir vel slagordet.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 12:23

@Kiara
Ja Erna snakker om en ny fremtid og mulig hun viser til The New World order. Altså en tid med kunstig intelligens, demografisk utvikling, migrasjon....det er det hun tror om fremtiden. Men fremtiden ble kuppet i 1815. Det blir ingen New World order. Se på Brexit, se på Paven som går av, se på systemet som forvitrer, handelskrig osv. Det går i en annen retning. EU skal gå i oppløsning. Paveveldet har falt. Mulig Erna ikke vet bedre, og fortsatt tror at systemet vil holde. Men systemet er skapt for å felles helt fra starten.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 27 mai 2018 12:45 Privat melding

..... meanwhile...

Nudelige chem-trails over Oslo i dag, da....

-eller kanskje det var no' "stråler"..

Bomma på meg da. 😎

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 12:48

Skulle ønske jeg hadde en forklaring på chem-trails. Uansett, noe svineri er det.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 27 mai 2018 12:49

Da har jeg sanket sammen to yppersteprestinner. Begynner å nærme seg noe.
Flere som vil være med i det ypperste selskap?
For opplysning, kunnskap og direkte heis til himmelsk tilfredsstillelse.

Skjult ID med pseudonym Supermann sø. 27 mai 2018 13:05

Blir du og med i sekten @sassy?
Det stimes til. Posisjon som yppersteprestinne er veldig populær.
Men du må være rask. Det fylles opp. Snart ikke flere seter igjen i den posisjonen.

Kommer du for sent vil du måtte ta til takke med disippelstilling.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 13:15

Det blir ikke et samfunn av tvil og tro fordi alle vet.
Det blir ikke gamle og syke fordi teknologi som til nå har vært holdt skjult for oss, blir frigitt. Det finnes i dag teknologi som gjør at vi kan bli 30 år igjen hvis vi vil. Altså en aldringsreversering. Sykdom hører til i 3D. Vi er på vei inn i 5D.
Det vil ikke bli mangel på mat og andre ting da det finnes Replicators.
Bevishetsskiftet vil også influerer på DNAet vårt og fremme egenskaper vi ikke har tilgang på i dag.
Vi vil begynne å plante på nytt. Mat vil bli laget overalt for dem som ikke bare vil bruke replicators. Sjekk ut hva Miljøpartiet de grønne allerede sier nå. Oslo skal bli en åker. Vi blir ikke lenger en saueflokk som skal indoktrineres. Folk vil bruke sine talent og være en ressurs. I dag på skolen lærer barna å pugge noe andre har tenkt ut. Det blir slutt på det. Nå skal de tenke selv.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 27 mai 2018 13:27

@på date
Høres veldig ut som noe, som ble prøvd ut i Tyskland. 1933-1945
*facepalm*

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 27 mai 2018 13:42 Privat melding

Det var iallefall noe "mystisk" stråling fra sola i går kveld. 🤔😁

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 27 mai 2018 13:42

@sassy
Kule bilder
I Norge?

Skjult ID med pseudonym Bigluv sø. 27 mai 2018 13:48

Solkrem, hjelper vel... 🙃

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 27 mai 2018 13:49 Privat melding

Fra Oslo ja, @ManA.
Mellom halv ti og ti..

Sola går ned rett forran "meg", og nesten hver kveld er det verdt å få med seg maleriet som utspiller seg. 😍🌅

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 27 mai 2018 13:51

@sassy
Heldig du er med slik utsikt 😎👍🏻

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 27 mai 2018 13:53 Privat melding

Jupp👍😊

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 15:07

Oslo skal rives. Derfor er all administrasjon flyttet til Trondheim, Tønsberg, Brønnøysund, Mo i Rana, Hamar osv. Det skal ikke lengre finnes hovedsteder. Det hører til det gamle imperiet. Dette er en plan som har blitt lagt for lenge siden. Imperiet skal ned.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 15:22

Vet ikke om jeg forstod helt hva du mener Des, men hvis du leser lenger ned så skriver jeg at alle skal med. Derfor kan man ikke bare sitte på tua si og nyte sin egen oppvåkning. Det ville egentlig være en veldig egoistisk handling. Og egoet skal dø.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 15:24

Og mitt barn blir ikke indoktrinert. Fri vilje under ansvar. Viser man at man er ansvarlig får man sin frihet også. Ikke noe problem.

Skjult ID med pseudonym SusieQ sø. 27 mai 2018 15:40

Altså nå er jeg overbevist... dette er bare tøv og ikke seriøst på en flekk. Enten bare tøvete tidsfordriv eller en som er beyond help. Jeg dropper herved å gi tråden og trådstarter mer oppmerksomhet

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 15:54

Kjærlighet er bevissthet, det onde er ubevissthet.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 15:56

Hva er det som er så kjekt og flott med politikerne våre da? Sløser bort milliarder på tull og tøys. Våkn opp.

Skjult ID med pseudonym på date sø. 27 mai 2018 16:48

Dessverre eier du ingen verdens ting. Og alle penger er skapt fra gjeld.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 27 mai 2018 18:49

Jeg er helt uforberedt, på det meste. Det er en livsstil jeg har lagt meg til. Resten av Norge er også det, det er verre. Det står dårligere til enn noen gang.
Jeg tjente konge og fedreland under den kalde krigen, og har forlengst fått beskjed om at de ikke har bruk for meg.
Hva gjør jeg om Sverige bli angrepet? Tja, hva gjorde de når vi ble angrepet?
‘Good luck with that’
Faen heller, jeg liker svenskene likevel. Jeg eier ingen frykt, jeg drar og hjelper til jeg. Noen burde jo det.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 27 mai 2018 18:55

@Svele
Innen du kommer deg dit, har halve Sverige rømt til Norge. Good luck

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 27 mai 2018 19:02

Da slipper jeg rushtrafikken..

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 27 mai 2018 19:08 Privat melding

"Svela mot strømmen"... bra nånn vil fær,ja! 👍

Skjult ID med pseudonym Man Anonim sø. 27 mai 2018 19:19

@Svele
Tror begge sider av veien vil bli fulle 🤣
Jeg skylder Sverige ingenting, liker Svensker tho, selv om de virker litt blåst