Alle innlegg Sukkerforum

Hjertesukk.....

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 12:23 Privat melding

Jeg gir meg over…… - jeg er nok ikke den vakreste kvinnen på denne planeten, men har et svært godt forhold til den som titter på meg i speilet hver dag. Jeg er hverken tykk eller tynn - ei heller spesielt høy eller lav - er vel alt i alt et greit gjennomsnitt av den delen av befolkningen som kommer fra Venus. Jeg er derfor ikke sikker på hvorfor min tilstedeværelse på dette fora har hatt så lite respons…. ;o)

Kan det være fordi jeg er ærlig, ærlig om hvem jeg er og hva jeg ser etter ?? Eller mitt ytre så til de grader “out of date” at ingen har lyst å bli kjent med det som er på innsiden ?? For de kjenner meg jo ikke - alle disse 1000′er guttaboys - som er på leit her på sukker.

Jeg er klar over at de - den dagen de evt. møter meg - enten får bakoversveis, blir skremt vettet av - eller rett og slett liker det de ser/hører. Når man er så lite A4 som meg må man regne med sån’t - men det synes da ikke på en profil ….. - eller gjør det - kanskje det lyser ut av potrettet - her er en kvinne som vet hva hun vil - og som etter å ha vært aleneførsørger i mange år - også kan det hun vil….. - det hun ikke kan - kan hun lære seg.

Kan hende det faktum at man er selvgående er nok til skremme “marsboerne” unna. Men ordspråket “Nød lærer naken kvinne å spinne” - kan da ikke være skremmende ?? Og må man, så må man…… ;o)

Men det er kanskje feminiteten som mangler hos meg. Selv kjenner jeg meg ganske kvinnelig - selv om jeg trives best i jeans og fleese på vinterstid. Jeg innehar de former som liksom skal skille mann fra kvinne. Jeg kan kunsten å ”deiliggjøre” meg med alskens make-up og herlige dufter. Men jeg er ikke spesielt opptatt av “å ta meg ut” - når jeg ikke har noen “å ta meg ut” for. Må man iføre seg full krigsmaling og sine beste klær for å være attraktiv kan jeg nok bare glemme hele greia…… ;o)

Jeg er den jeg er - og mener selv jeg er ganske OK.

Skjult ID med pseudonym T. ma. 2 feb. 2009 12:44

@ simlen

Kikket på profilen din. Hva er det du lurer på egentlig? ...kanskje det ikke er noe spesielt, men jeg antar det er manglende respons hjertesukket ditt gjelder?

I alle fall så syns jeg profilen din er nesten intetsigende slik den er nå, i den grad det er et tips. Teksten sier omtrent ingenting. Masse adjektiver sier ingenting alene, hvis ikke det blir satt litt i en sammenheng. Det er jo kvantumet av et konkret adjektiv (egenskap) som er avgjørende. At du ikke er A4 synliggjøres heller ikke. Du burde i det minste fortelle hva du jobber med, eller innenfor, for å være kreativ som du skriver forteller heller ingenting. Det er jo så mange måter å være kreativ på. Enten det er å være revolusjonerende god på statistisk analyse og fremstilling av data, eller å være flink med symaskin og perlebånd.

En annen ting er bildene i albumet ditt. Hvor er de? Du har mao valgt å ikke legge inn bilder, og det er dumt. En mann liker å se hva han har med å gjøre, kort og godt.

Kort sagt har profilen din stort forbedringspoteniale. Få noen du kjenner til å hjelpe deg, det er nemlig fort gjort å glemme litt at leseren ikke innehar de samme forutsetninger som deg selv til å forstå hva som ligger bak! :-)

Skjult ID med pseudonym mokkisen ma. 2 feb. 2009 12:57

og så har du oss med det andre problemet......som får så mange mail at hun ikke vil svare...

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 13:00 Privat melding

@ T.

Takk for flott innspill - og ja, du har nok rett - får se litt på profilen min..... ;o)
Jeg hadde faktisk bilder i albummet - men det var bilder av min kreativitet - ikke av meg ??

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 13:04 Privat melding

@ mokkisen.

I dette fora skulle det da ikke være et problem... ?? Her har du en grei liten knapp som sender en høflig avvisning på et sekund - og har man en profil - bør kanskje det være det minste man kan gjøre når man velger denne formen for dating.

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 13:05 Privat melding

@ tyr-jente

Ja, vi er ok - og det er bare sån det er - guttaboys vet ikke hva de går glipp av..... ;o)

Skjult ID med pseudonym Uredd ma. 2 feb. 2009 13:09

"Bilder av din kreativitet", hva i all verden er det? Hvis det er et bilde av deg mens du maler eller spiller gitar, ok. Hvis det er bilde av keramikkbollen du lagde, bikkja di eller et fjellvann, så dropp det. Da har du skjønt så lite av menn at jeg trykker rett på "ikke interessert". Det er deg vi er nysgjerrige på, vi vil se et utvalg av (nogenlunde ferske) bilder. Portrett, helfigur, styla, hverdagslige. Ikke for å sikle på, det er nok av puppebilder på nettet, men vi vil vite hvordan du ser ut og hva du liker å gjøre, hvem du er. Ellers er jeg enig med T over, profilen din forteller nada om deg. Husk at dette er markedsføring. Omtrent som å selge leiligheten, du må gi et positivt og ikke altfor usant inntrykk i prospektet.

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 13:42 Privat melding

Ja, ja - Uredd.

Jeg har ingen ønske om å "selge" meg selv til noen. Markedsføring er det jeg jobbe med - så det kan jeg faktisk ganske godt etterhvert. Men her - her har jeg lyst å treffe noen som ser forbi det ytre - og velger å bli kjent med det som er på innsiden. Og hvis en "prospekt" med bilder fra alle vinkler, er den eneste måten å få det til på - ja så gir jeg heller blaffen i hele greia.

Jeg har åpenbart havnet på feil sted.

Skjult ID med pseudonym Diamond ma. 2 feb. 2009 14:08

@simlen

Dette er nettdating. Førsteinntrykket av en person er bilder og tekst. Du er her fordi du ønsker å bli kjent med en mann som ser fordi det ytre, og som trigges av ditt indre. Vel, for å vekke en manns interesse, må bilder og tekst vektlegges nettopp for å gjøre den jobben. Husk at det er helheten som avgjør om man blir interessert eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 2 feb. 2009 14:16

Jævlig fin dobbeltmoral her!
Om man er kvinne og skriver et klageoppslag på manglene respons, ja da får man bare trøst. Les gutta som har klaga og se hvor de fikk passet sitt ettertrykkelig påskrevet.

Skjult ID med pseudonym Freud ma. 2 feb. 2009 14:20

Jeg ville valgt et annet bilde simlen. Ett der du ser mer rett mot kameraet og smiler mer. Du ser ganske bekymret ut på det bildet synes jeg og man får ikke et veldig riktig inntrykk av deg tror jeg.

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 14:25 Privat melding

@ Diamond.

Jepp - det har du rett i - MEN på meg virker det som om du er nødt for å ha et helt galleri av bilder fra alle kanter og vinkler - for i det hele tatt å bli vurdert....... - etter det kommer teksten (som jeg nå etter råd fra T. har skrevet på en annen måte) - og så kanskje - bare kanskje - er det noen som er interessert.
Når jeg ser på de jeg selv har kontaktet er det ikke en av dem som egentlig har skillt seg ut med annet enn et par vakre blå øyne eller et fantastisk smil - men tar de kontakt tilbake - nobe..... ;o)

@ Kjøttmeis.
Jeg er ikke sikker på annet enn det kan ha med måten man klager på å gjøre..... - måten man ordlegger seg har helt åpenbart mye å si i dette fora.

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 14:27 Privat melding

@ Freud

Takk for tipset...... ;o)
Jeg er ikke spesielt fotogen - så det er desverre ikke så fryktelig mange ganger jeg bare ser "nogenlunde" ut som i virkeligheten - når det kommer på trykk - men jeg skal jamen se om ikke jeg kan få til ett hvor jeg ikke ser "bekymret" ut..... - takk takk.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 2 feb. 2009 14:28

@Simlen, det var på ingen måte et angrep på deg. Og det er kjempefint at folk tar innlegget ditt seriøst og gir deg bra tilbakemelding.

Men det var en fyr som skreiv omtrent det samme som du, uten å være anonym. Han fikk en annen behandling. (tror det var i går)

Skjult ID med pseudonym Diamond ma. 2 feb. 2009 14:36

@simlen

Neida, du trenger ikke å fylle opp albumet med bilder fra alle mulige vinkler ;o))
Jeg er enig med Freud, profilbildet ditt er nok ikke av det beste. Du ser bekymret ut...
Ring en god venninne / venn som kan være fotograf og hjelpe til med vurdering av bildene..... Dere får helt sikkert en morsomt fotokveld med mye deilig latter. Ta mange bilder, både helfigur og ansikt....velg ut 3-4 av de beste. Et flott smil og et godt blikk får nok fart på sakene.
Lykke til!

(kvinne 53 år fra Akershus) ma. 2 feb. 2009 14:48 Privat melding

Okidoke...... - nå har jeg fått masse flotte innspill..... - akkurat slik jeg ønsket.... ;o)
Tusen takk for gode råd - jeg får ta et fotoshout en dag - og se om det kan komme
noen - bare sån' nesten - bilder som ligner den jeg er i virkeligheten....

... alt annet enn bekymret..... ;o)

@ Kjøttmeis.
Tok det ikke som et angrep - ikke i det hele tatt.... ;o)