Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan finne ut hvem som selger dine data?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) ma. 28 mai 15:37 Privat melding

Lite tips til alle som har gmail.

Hvis du legger til "+firmanavn" i epost før @ hver gang du skriver eposten din i et skjema, f.eks. "alex+shadyco@sukker.no" vil gmail ignorere suffixet og du får epost derfra rett til "alex@sukker.no". Det fine er at hvis du går inn på mailen som prøver å selge deg større penalhus og ser hvilken adresse de har sendt til, vil det stå "alex+shadyco@sukker.no" i mottakerfeltet.

Værsågod!

Skjult ID med pseudonym Man Anonim ma. 28 mai 15:39

Takker for gode tips👍🏻

(mann 32 år fra Oslo) ma. 28 mai 15:57 Privat melding

Kanskje litt dårlig forklart, beklager! Essensen er at gmail håndterer "+etellerannet" som en merkelapp, ikke som en egen epostadresse. Altså kan du tenke på det som alex(ignorer som del av adressen, men husk merkelapp "+firma")@sukker.no.

Skjemaet du skriver inn i derimot lagrer hele som din epost. Så når de da selger epostadressen du har skrevet inn selger de "alex+detDuHarSkrevet@sukker.no", og du kan på den måten se hvem som har solgt den.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 28 mai 16:07 Privat melding

😏

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 28 mai 16:11

Interessant.😊 En dag skal jeg sette meg å lese alle gdpr mailene som kommer, og så skal jeg nagle alle som ikke har samtykle til å selge. Men jeg har ikke g-mail da.🤔

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 28 mai 16:57 Privat melding

Jeg har eget domene, så da er det bare å registrere seg med firmanavn@mittdomene så finner man fort ut hvem som selger ting videre, og da er det bare å kjøre på med gdpr til blodet spruter.

Skjult ID med pseudonym bobb ma. 28 mai 17:43

Lurt. Slipper å opprette en ny mail for hver gang, om en prøver å avsløre blodsugerne.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 28 mai 21:37 Privat melding

Gadd enkli ikke kommentere engang.... Why, lizm?