Alle innlegg Sukkerforum

Snarvei til en bra næringsrapport?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chickenhug ti. 29 mai 14:35

Vi grundere har en tendens til å utsette utsette utsette - jeg snakker da om oss "Millenials" som er født på 80 / 90-tallet. Etter å ha jobbet fra både SoCentral og Mesh merker jeg det er mange andre som enda ikke har sendt inn selvangivelse - for her jobbes det hardt inne i Fiken! gjelder dette for folk flest? Eller ansetter dere egen regnskapsfører til å deale med stresset og presset.

Skjult ID med pseudonym Alice ti. 29 mai 14:43

Kapitulerte og har de siste tre år brukt regnskapsfører. Orket ikke styret. Men fakturerer selv. Men jeg er ikke millenial, kom et hakk før😅

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 29 mai 17:41 Privat melding

Ligger du under 50k er det jo ikke noe å bry seg om. :)

Skjult ID med pseudonym Nanna ti. 29 mai 20:35

En regnskapsfører er gull verdt 😊 Slipper og stresse med næringsoppgaven noen få dager for leveringsfrist 🙈 Fikk mail i går om at alt var levert. Lykke og være sin egen sjef 😍

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 30 mai 00:34

Bruker regnskapsfører til å kontrollere og levere inn moms og årsoppgave, men gjør alt av fakturering selv. Samt leverer inn permer med inngående, utgående og bankutskrifter til hver termin, satt opp så oversiktlig som mulig. Ikke levere inn en bærepose med løse bilag som noen tydeligvis gjør.

Alikevel koster det mye mer enn det smaker :p Men da er eneste bekymring å tjene inn pengene de tar for jobben. Så slipper jeg å sjekke i buskene om skattefuten ligger på lur når jeg kommer hjem for ettermiddagen/kvelden/natta/etc ;)