Alle innlegg Sukkerforum

Heldige fotogene.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tjei ma. 2 feb. 2009 17:18

.... personer...... !!

Når noen ikke vet om de ønsker å bruke "tid og energi" på å bli kjent med en person som har skrevet ganske utførlig om seg selv - men som ikke har "40" bilder av seg selv å sende....... - ja da, vet du, da e det ikke lett å bli kjent med noen.

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 2 feb. 2009 18:40

De fleste synes det er greit å vite hvordan en man legger ned mye tanker og følelser i å sende mail til ser ut, og det synes jeg er helt naturlig.

Dette er 2009, og å ha bilder av seg selv i digitalt format er svært vanlig for de fleste. Har du ikke digitalt fotoapparat selv er det alltids noen som har en mobiltelefon med kamera som kan ta et par bilder av deg. Spør en venn/venninne, så er de sikkert mer enn behjelpelige med litt gode råd og hjelp om hvilke bilder du bør bruke og hvilke som ikke viser deg helt fra din beste side, og de hjelper deg sikkert med å ta noen nye bilder også om du trenger det.

Et triks ikke så mange er klar over: Dersom du sliter med å få overført bilder fra mobiltelefon til PC-en din, så send de som MMS til din epost. Har mobilen kamera, kan den sende MMS, det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn epostadressen din i feltet der du vanligvis legger inn mobilnummer til mottageren. Send i vei, og vips så har du fått bilde på mail og du kan da lagre det og laste opp til Sukker.

Skjult ID ma. 2 feb. 2009 18:42

Takk, det tipset skal jeg prøve, Enda En! :)

Skjult ID ma. 2 feb. 2009 19:01

Har pc'en og mobilen din Bluetooth, overfører du bildene med det. Koster ingenting.

Skjult ID med pseudonym bingo ma. 2 feb. 2009 23:36

Utseende betyr alt. Trikset er å ikke overselgeseg selv slik at den virkelige deg blir en nedtur. Sånn sett er det mer taktisk klokt å ligge ethakk under på bildene enn hva en ser ut som i virkeligheten. Photoshoppede profiler hopper jeg over...