Alle innlegg Sukkerforum

Vinn to søndagsbilletter til PiP

Vis siste innlegg
(kvinne 31 år fra Oslo) ti. 12 juni 2018 14:13 Privat melding

Heisann!
Vi i Sukker holder nå en konkurranse hvor vi lodder ut 2 Søndagspass til Piknik i Parken som er kommende helg! Har du lyst til å komme?
Du kan melde deg på konkurransen ved å kommentere en blomst på den siste posten =)

https://www.facebook.com/sukker.no/

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer om events, giveaways og mer 😊

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 13 juni 2018 06:40

En blomst er en struktur hos blomsterplanter som inneholder plantens forplantningsorganer og som har som oppgave å besørge plantens seksuelle reproduksjon gjennom produksjon av frø. Selve forplantningsprosessen kalles pollinering og kan foregå på flere måter. Blomster er evolusjonært omdannede blader som sitter i enden av et skudd og som har begrenset lengdevekst.

Dette leder selvfølgelig til et relevant spm for tråden: kan blomster få orgasme?

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 13 juni 2018 20:21 Privat melding

Fant du et svar eller flere på ditt høyst relevante og spennende blomsterorgasmespørsmål, Mæk?🙃

Rødkløver er aldeles nydelig, Hønemor. Helst i den villeste villblomsterbukett!

Og så du da, Patent. Sibirstjerne. Jeg skvatt litt da du skrev om den. Småflørtet litt med en Sukkerkar for en god stund tilbake som var på hyttetur i det aktuelle området. Jeg måtte selvsagt google! Og da dukket Sibirstjerna opp - som jeg aldri hadde hørt om før. Spennende synes jeg, da, og måtte like selvsagt fortelle ham om dette underet som vokste like i nærheten. Han tittet etter den, men dette var senere enn august, og det skal vel uansett litt til å finne den. Veldig artig at du nevner den, da!

Av alle nydelige villblomster - det er nesten umulig å velge blant Blåveis, Konvall, Liblomst (sørlandsfenomen, tror jeg - vill primula) Dag-og-Natt, Blåklokke...sukk. Vel, jeg velger denne, skjønne, første og mest velkomne elskede vårtegn. Hestehov. En liten kriger med så mye symbolikk. Dette var de første jeg så i år - 31. mars. Et øyeblikk av stor lykke!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 13 juni 2018 21:09

Jeg vil såfall unne blomster en orgasme eller to ila livssyklusen sin. Såpass raus kar er jeg