Alle innlegg Sukkerforum

Vinn to søndagsbilletter til PiP

Vis siste innlegg
(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 12 juni 14:13 Privat melding

Heisann!
Vi i Sukker holder nå en konkurranse hvor vi lodder ut 2 Søndagspass til Piknik i Parken som er kommende helg! Har du lyst til å komme?
Du kan melde deg på konkurransen ved å kommentere en blomst på den siste posten =)

https://www.facebook.com/sukker.no/

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer om events, giveaways og mer 😊

(mann 46 år fra Oslo) ti. 12 juni 14:54 Privat melding

Da velger jeg å kommentere prestekrage:

Prestekragen (Leucanthemum vulgare, ikke å forveksle med den importerte, hvite Margeritt eller Kamilleblom og Balderbrå), er en aldeles nydelig blomsterplante tilhørende prestekrageslekten i kurvplantefamilien og -ordenen. Denne flerårige stauden er å finne over hele landet og opp til over 1200 meters høyde. Dessverre er denne fabelaktige blomsten utbredelsesmessig på vei tilbake mange steder, dette spesielt ettersom slåttemarka i stor grad ikke holdes, skrotemarka bygges ut og grøftekanter tas oftere enn før.

De hvite randkronebladene bladene rundt den gule tokjønnede, radiærsymmetriske rørkronen skal plukkes ette og ett mens man alternerer mellom «elsker» og «elsker ikke» samtidig som man tenker på den man høyest begjærer. Alt er vel dersom det siste randkronebladet plukkes på «elsker», og omvendt kan man like godt la alt haab fare.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 12 juni 16:06 Privat melding

Nei vent, kanskje heller kommentere jordbær. De har jo flotte blomster, og jordbæret selv er jo en falsk frukt dannet av en oppsvulmet blomsterbunn, så det må vel telle.

Statusoppdatering: Dem besteste bæra evver på vi til butikker og torg i kveld:

(mann 46 år fra Oslo) ti. 12 juni 17:29 Privat melding

Ah, så¨har man en tråd helt for meg sjæl mens alle andre er på face og planter falske blomster. Kanon!

For jeg kar selvsagt kommentert feil blomster, la oss snakke om en blomst av de virkelig skjelne, bokstavelig talt.

Sibirstjernen er umåtelig vakker med fiolett randkrone rundt rødbrun rørkrone, med småhåret stilk og det skjønneste bladverk.
Sibirstjernen, skulle du komme over den, er fredet og forbudt å plukke. Sjansen for at du kommer over den er imidlertid kun moderat dersom du befinner deg på Sakrisvollen på Røros ved Aursunden i siste halvdel av juli til første halvdel av august, og lik null ellers i hele Skandinavia. På et tidspunkt, i 1970 for å være presis, var den så sjelden at det bare var én enkelt plante igjen. Denne hadde fire blomster og ble reddet av en Sibirstjernefrelser ved navn Jorunn Sakrisvoll. Gloria in Excelsis Jorunn - gratias agimus tibi propter magnam gloriam tuam der med andre ord. Sibirstjerna er fortsatt meget utsatt, og er derfor en av antatt svært få viltvoksende blomster som mottar statlige subsidier i godt monn.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 12 juni 18:03

Rødkløver

Den fineste jeg veit om. Den beste å lage blomsterkrans av. Sterk og fleksibel. Og ikke knekker den. Og om du suger nektaren ut av den så smaker den som mine barndoms sommerminner. Søte og gode.

Ikke bare er blomsten fin, men bladene er helt spesielle. Partneren, hvitkløveren... kler den helt fantastisk.

Hvor er min rødkløver?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 13 juni 06:40

En blomst er en struktur hos blomsterplanter som inneholder plantens forplantningsorganer og som har som oppgave å besørge plantens seksuelle reproduksjon gjennom produksjon av frø. Selve forplantningsprosessen kalles pollinering og kan foregå på flere måter. Blomster er evolusjonært omdannede blader som sitter i enden av et skudd og som har begrenset lengdevekst.

Dette leder selvfølgelig til et relevant spm for tråden: kan blomster få orgasme?

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 13 juni 20:21 Privat melding

Fant du et svar eller flere på ditt høyst relevante og spennende blomsterorgasmespørsmål, Mæk?🙃

Rødkløver er aldeles nydelig, Hønemor. Helst i den villeste villblomsterbukett!

Og så du da, Patent. Sibirstjerne. Jeg skvatt litt da du skrev om den. Småflørtet litt med en Sukkerkar for en god stund tilbake som var på hyttetur i det aktuelle området. Jeg måtte selvsagt google! Og da dukket Sibirstjerna opp - som jeg aldri hadde hørt om før. Spennende synes jeg, da, og måtte like selvsagt fortelle ham om dette underet som vokste like i nærheten. Han tittet etter den, men dette var senere enn august, og det skal vel uansett litt til å finne den. Veldig artig at du nevner den, da!

Av alle nydelige villblomster - det er nesten umulig å velge blant Blåveis, Konvall, Liblomst (sørlandsfenomen, tror jeg - vill primula) Dag-og-Natt, Blåklokke...sukk. Vel, jeg velger denne, skjønne, første og mest velkomne elskede vårtegn. Hestehov. En liten kriger med så mye symbolikk. Dette var de første jeg så i år - 31. mars. Et øyeblikk av stor lykke!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 13 juni 21:09

Jeg vil såfall unne blomster en orgasme eller to ila livssyklusen sin. Såpass raus kar er jeg