Alle innlegg Sukkerforum

Rart....??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zoo ti. 3 feb. 2009 18:30

Det er slik at jeg ikke ønsker meg barn, og jeg reagerer på den forskjellige rare kombinasjoner av ønsker det vitnes om på machtrærne....

Menn som vil ha barn og ha de nå, men ikke ønsker et langvarig forhold. (Slik jeg tolker det med omtrent svart-røde blader, iforhold til mine ønsker.) Da leter han vel egentlig bare etter en flørt....?

De som ikke ønsker barn, men som vil ha de nå, og flere av dem vil ha langvarig forhold.Betyr kanskje at de egentlig ikke ønsker barn, men hvis han må så vil han ha de så fort som mulig?

Skjult ID med pseudonym bingo ti. 3 feb. 2009 21:32

Jar studert det fenomenet der. (Jeg er da for ordens skyld mann.) Etter mitt syn må det være noe spinnhakkende galt med Sukker sitt matchingsystem. For når jeg ser på hva jeg har satt som "kriterier" der, oghvordan bladene farges, så finnes det ingen logikk. Damer på 35+ uten barn, men som ikke vil ha barn på lenge, men som SKAL ha barn. Unge mødre som vil ha barn med en gang, men som ikke vil ha flerebarn osv. slik er det nesten alltid! Uansett hvem sin profil jeg ser på. så jeg tror det er en logisk brist i hele matchingen.

Skjult ID med pseudonym Zoo on. 4 feb. 2009 00:32

Det er ikke selve matching systemet jeg tenkte på da....Det er hva de som besvarer relasjonstesten på denne måten har tenkt, som var det jeg lurte på....=)

Skjult ID med pseudonym Dame 41 år on. 4 feb. 2009 08:45

Ja dette har jeg også lurt på. Jeg har avkrysset at jeg IKKE vil ha flere barn, ALDRI. Så da er det enkelt å sammen ligne med de andre. Kombinasjonen her for hva enkelte krysser av er veldig forvirrende. Eller så er de veldig forvirret de som krysser av skjemaet. Kanskje sukker kan svare på dette?? :-)

Skjult ID med pseudonym rambutan on. 4 feb. 2009 17:00

Innlegget forutsetter at folk har et rasjonelt forhold til spørreskjemaer. Det har de ikke! Derfor blir enkelte svar motsetningsfylte.