Alle innlegg Sukkerforum

BILDER OG SÅNN

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TUPPEN ma. 1 okt. 2007 08:51

Er ny her, men har allerede en liten "frustrasjon" som jeg føler for å lufte. Det gjelder bilder i "album". Skjønner at man kan bruke albumet til å legge inn bilder som kan gi et inntrykk av hvem man er og hvilke interesser man har. Synes likevel ikke bilder av døde fisk, mat på en tallerken, en tindetopp eller en motorsykkel sier meg så veldig mye om hvem personen er. Misforstå meg rett, mange flotte bilder, men jeg ønsker kanskje helst å se bilder hvor personen selv er med. Er jeg helt rar???

Skjult ID med pseudonym killbill ma. 1 okt. 2007 09:08

Utifra mange profiler er mannfolk opptatt av hva de eier, og de vil gjerne vise det fram. De kan finne på å legge inn 4-5 bilder av motorsykkelen på profilen. I en profil ble de viktigste eiendelene ramset opp, til og med carporten kom med. :-) Kanskje vi skal legge inn bilder av duker og vafler f.eks.
Ja, du er helt rar :-)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 1 okt. 2007 09:16

Du er ikke rar.

Du har bare ikke tatt deg tid til å se bakover her på forumet og sett at dette emnet er BEHØRIG luftet tidligere :-)

Når det er sagt, om en mann eller kvinne har lagt ut flere bilder av ting enn av seg selv så forteller det kanskje noe om graden av materialisme hos vedkommende..?

Skjult ID med pseudonym killbill ma. 1 okt. 2007 09:34

Nei, du er ikke rar. Bare tulla :-)

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 1 okt. 2007 09:36

Hei! Det er jeg som er bare tulla!!!

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 1 okt. 2007 09:37


Slutt å tulla..

;-)

Skjult ID med pseudonym manna ma. 1 okt. 2007 18:32

Mannfolka legger ut bilde av biler, fjell og motorsykler, kvinnfolka legger ut bilde av kattunger, hester, hundehvalper, tantebarn, badestrender og annet kozemozepuzeluze.... Er ikke det spøtt bedre. Jeg er enig med deg! Legg ut bilder som gjenspeiler personen eller la være.

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 1 okt. 2007 21:54 Privat melding

Hei

Ja dette tema tror jeg er behørig tatt opp x antall ganger her inne, men utrolig da at mange menn ennå ikke har fått det med seg... Det sier jo en hel del, men når det er sakt så tror jeg ikke alle setter seg like godt inn i alle mulighetene på Sukker, og det å finne veien hit kan f.eks. være vanskelig he he... Vi jenter derimot er kanskje litt mere nyskjerrige eller for oss og trykker litt her og der og finner realtivt fort frem... He he der fikk dere den gutter :o) (Å du er du mann og merket at du ble litt irritert nå, ja da har jeg vel truffet et ømt punkt, så da bør du slette bildene av vær og vind eller ta deg mindre selvhøytidelig).

Skjult ID med pseudonym Panzer ma. 1 okt. 2007 22:02

Siden gutta får mye pepper her for bilder av motorsykler og annet stæsj (har nok selv en doning på et bilde...;), hva med alle de jentene som har fest-bilder av seg selv? Gjerne 4-5 personer i ei klynge, og en av dem skal visstnok være innehaver av profilen, noen ganger må man virkelig studere for å skimte hvem som er hvem i glitter, sminke og stas...

Og hvorfor er det mange av dere jenter som har bilder der dere kysser en annen jente?? (Ikke at det er såååå galt men...) ;)

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 1 okt. 2007 22:10


Manna, det er vel de som tenker at det vel er det som gjenspeiler personen da ( i interesser og hva man liker osv )

Om ikke, hva annet skulle det være ?

cv'n, slektstavla, dåpsattesten, svømmeknappen, blodtypeskjemaet, fingeravtrykket,
dna-profilen, adgangskortet, passet... ?

;-)

(mann 55 år fra Oslo) ti. 2 okt. 2007 00:07 Privat melding

Jeg liker brannbiler jeg.

Skjult ID med pseudonym Jacta est? ti. 2 okt. 2007 18:47

Enig med Dewalter jeg - med blålys!!!

Skjult ID med pseudonym Perle62 ti. 2 okt. 2007 18:56

Men Dewalter da... du har jo ingen brannbiler i profilen din????