Alle innlegg Sukkerforum

Så var det virkeligheten da...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gorgeous ma. 1 okt. 2007 09:21

Jeg har skrevet mye med en jeg synes ser veldig flott ut på alle bildene sine, han virker veldig sympatisk når han skriver. Vi har skrevet lenge, og ingen av oss har hatt noe behov for å møtes i grunnen. Ikke ennå. Men plutselig falt det meg inn at kanskje vi kunne ringes. Og så fikk jeg telefonnummeret hans og slo faktisk på tråden. FOR en nedtur! For en sabla nedtur!!!

Han hørtes ikke noe sympatisk ut i telefonen - nesten arrogant og nedlatende, og en veldig feminin stemme! Åhhhh, jeg har latt dette gå for langt når jeg går hen og nesten forelsker meg i en profil og et par bilder og brev! Nå tror jeg nesten at alle bildene hans er av en annen enn ham selv - for det er bilder av en atletisk flott mann og han jeg snakket med hørtes nesten ut som om han var overvektig - ikke spør meg hvordan man kan høre det, jeg vet ikke, men noen overvektige har en litt pussig stemme av og til synes jeg...ja, jeg vet jeg er fordomsfull og grusom! Jeg kommer til å brenne et visst sted både lenge og vel! Og jeg fortjener det helt sikkert.
Er det noen som har erfaringer med å treffe folk herfra i virkeligheten for så å våkne opp og se at dette var feil?

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 1 okt. 2007 09:27


Gratulerer, du har med den innsikten ankommet Internett;

Den verdenen der ikke nødvendigvis alt er slik det blir fremstilt,
eller alle er den de virkelig er, men kanskje mer den de ønsker å være.

;-)

Skjult ID med pseudonym TUPPEN ma. 1 okt. 2007 09:29

Jaaa, har gjort meg samme erfaringen. Har derfor lært at det kan være smart å snakke sammen ihvertfall på tlf ganske kjapt, og også møtes. Det er så lett å danne seg et feilaktig bilde av personer når man "bare" skriver.
Å kunne kommunisere verbalt, og kjemi / fysisk tiltrekning er viktige faktorer i et forhold, og beste måten å sjekke ut disse, er jo å treffes. Sant?

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 1 okt. 2007 09:34

Interessant det du skriver "gorgeous".
Jeg tror det er lett å skape seg bilder og forestillinger om noen man kun har nett-/sms-kontakt med.
Har opplevd at en annen sier han er glad i meg, kun ut i fra nettkontakt, og det forstår jeg ikke helt går an.

En telefonsamtale behøver ikke si alt vel?
Selv har jeg vært veldig nervøs i telefonsamtaler, og tror ikke jeg har fremstått spesielt heldig der.
Jeg synes du skal ta steget fullt ut med denne personen du har hatt så fin kontakt med og møte han i virkeligheten.
Det er først da du vet hva du møter. Den sjansen bør du ta og da får du riktig svar på dine spørsmål :-)

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 1 okt. 2007 10:27

Enig med Tuppen! Neste gang du får dilla på en profil/kar tar du en telefon ganske raskt - stemmer samtalen med ditt indre bilde - avtal en tidsbegrenset kaffe! Det tar ikke mange minuttene før du vet om du vil møte han igjen ;=)))) Lykke til videre gorgeous

Skjult ID med pseudonym petronella ma. 1 okt. 2007 11:47

Jeg har erfart det samme selv, og jeg synes samtale pr telefon gir en god pekepinn på hvordan man er som person, selvom begge ofte er litt nervøse. En gang møtte jeg en mann uten å ha snakket med ham på telefonen først. Stooor tabbe! Han viste seg å være av den tause typen hvor jeg måtte dra hvert svar ut av ham, og samtalen gikk mildt sagt trått. Jeg regner med at jeg ville ha oppdaget dette ganske fort i telefonen...

Skjult ID med pseudonym gorgeous ma. 1 okt. 2007 11:56

Takk alle sammen for tilbakemeldinger! Skal jammen ta dette til etterretning, ikke skrive i det vide og brede, få forestillinger om mannen med stor M og dyp røst for så å lande med et brak når en pipete, pistretet stemme når meg i virkeligheten. Men det er jo sant, bare å basere sine antakelser på en stemme er litt vel snevert. Men jeg fikk ikke noen god følelse her. Han vil ikke møtes ennå...og det er vel fordi han ikke ligner det grann på bildene sine. Neitakk, bedre lykke neste gang.

Skjult ID med pseudonym petronella ma. 1 okt. 2007 11:59

Ja, bedre lykke neste gang! Er det ikke flott at vi lærer av våre små feiltrinn?

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 1 okt. 2007 13:54 Privat melding

Her er det minst 4 jenter som har forstått noe helt vesentlig for å lykkes med internettdating.

Jeg slutter meg naturligvis 100 % til Pippis innlegg om å ta en telefon "ganske raskt" og avtale "en tidsbegrenset kaffe".

Se forresten også min tråd om "Seleksjonsprosessen - tid og energi nedlagt i ulike stadier".

Dette samsvarer med min generelle erfaring på nett. De kvinnelige aktørene blir mer og mer rasjonelle. Mens vi menn for få år siden som regel måtte lide oss gjennom fraser om øksemordere og American psyho før vi ble beæret tlf nr, kommer tlf nr nå som regel etter et par meldinger og ofte uoppfordret.

Kjekt å kunne konstatere at verden går fremover også når det gjelder internettdating!

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 1 okt. 2007 16:16

hmmmm jeg ler av " øksemordere og American psyko" for verden har gått videre ;=)))))))))

Men til alle dere jenter som er her inne for første gang. Og til dere som synes nettdating er så spennende at dere nesten ikke har tid til å jobbe. Skaff dere et ekstra mobilnr kun for dating. Møt gutta på et offentlig sted første gang. De fleste her er skikkelige karer men ikke vær naive! Eller hva sier du good4U ?

Ps! Hva med gutta som har sett drømmedama på nett. Endelig har de kommet seg på date. Men inn av døra kommer ei dundre på over hundre som har sendt gutta modelbilder av en annen. Da er det ikke lett for skikkelige karer å vite hva de skal si og gjøre. Denne situasjonen er en klassiker på nett!

Skjult ID med pseudonym gorgeous ma. 1 okt. 2007 17:02

Huff, ER det virkelig noen som sender ut falske bilder!? Hva tror de, at de skal nå inn bare på sjarmen når sannheten kommer for en dag? Hadde noen lurt meg sånn så hadde jeg jammen tatt min hatt og gått, bare slengt fra meg en frase om at vedkommende må være feil person for han ligner ikke noe på bildene jeg har sett. For noen patetiske mennesker!

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 1 okt. 2007 18:25 Privat melding

Pippi

Av og til står hensynet til effektivitet og lavest mulig risiko mot hverandre. Hver enkelt har sin egen avveining av disse hensynene.

Selv vil jeg til liks med Pippi tro det for mange jenter ut fra en risikobetraktning, vil være fornuftig som hovedregel å avtale første date på offentlig sted.

Når det kommer til utveksling av telefonnummer har jeg aldri forstått hva som skal være så skummelt med dette. De færreste har hemmelig telefonnummer. Plagsom oppringing og sms-tasting er straffbart etter straffeloven § 390a: http://www.lovdata.no/all/tl-19020522-010-044.html#390a De fleste har annet å gjøre enn å ring og taste til personer som ikke vil motta telefonoppringinger og SMS/MMS-er fra en. Risikoen for at den man gir sitt tlf nr til her inne skulle ringe eller taste uønsket mye, synes derfor svært lav. Jeg antar det fleste jenter sliter mer med at menn ringer for sjelden enn for ofte. Det synes derfor på meg som noe overforsiktig å gå til anskaffelse av eget telefonnummer kun for dating. Dere jenter bør imidlertid være flinke til å si klart fra når dere får telefoner dere ikke ønsker. Vi menn er ikke alltid like flinke å ta et hint. Dere skal ikke være redde for å såre da de fleste menn liker å få klar beskjed.

Jeg er enig med Pippi at problemstillingen med "dundre på over hundre" er en klassiker. Årsaken til dette er at dundrene i mindre grad en de mer veldreide, legger ut bilder av seg selv i helfigur. I tillegg synes tiden som kreves frem til utveksling av telefonnummer og avholdelse av første treff IRL å øke med "dundrefaktoren". Mao; jo mindre attraktiv dama er, jo lengre tid kreves i snitt før treff IRL. Situasjonen kan derfor være at begge parter har kastet bort flere timer på unødvendig tasting før mannen i løpet av et 1/100 sekund ved første øyekast kan konstatere at det første møtet IRL blir kortvarig og det siste.

Ved treff IRL kan det ofte være lurt på forhånd å lage seg selv en exit. Her er et eksempel: "Jeg kan treffe deg på xx kl 17:00 for en kopp kaffe, men har bare tid til en knapp halvtime da jeg må tilbake til jobb". Denne forutsetningen for møtet gjør det enkelt i løpet av ca 20 minutter å komme seg unna en dårlig date (f.eks "ei dundre på over 100"). I fall daten skulle vise seg å være god, er det dog enkelt å forklare vedkommende at en ikke trenger om å gå tilbake til kontoret likevel...

(mann 42 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 18:51 Privat melding

"dundre på over 100"? Du er jo et skikkelig sjarmtroll du

(mann 42 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 19:01 Privat melding

Uheldig valg av ord, i noe som høres ut som en prosedyre fra en advokat. Selv om noen av poengene er gode nok.

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 1 okt. 2007 19:12


he he, herlig Good4U,

du er herved visuelt diplomert herfra som Cand. Nettsjekking,
der du formelig oser teoretisk og faglig innsikt og kunnskap i innleggene dine her ang.
Manualen For Hvordan Gå Frem For å Finne Kjærligheten.
Tips om tlf.nummer-problematikk, tidsbefestet datingstrategi, effektivitetsanalyse og risikobetraktning.

Hardware-check completed. Ready to install. Press enter.

hva skjedde med soft-waren ?

:-)

Skjult ID med pseudonym Perle62 ma. 1 okt. 2007 19:28

Hadde en tidligere som ringte meg uønsket, særlig på nattestid. Det ble det slutt på etter at jeg viderekoblet telefonen min til politiet om natten :)

Skjult ID med pseudonym annalille ma. 1 okt. 2007 20:14

Så totalt sett så kan man si at om en vegrer seg for å møtes relativt rask etter at en god dialog er opprettet, samt at vedkommende er kjip på flere enn ett bilde - DA lukter det lang vei at her er en som ikke har så mye å by på. Skriver med en slik type nå jeg. Ett bilde, god dialog per msn/sukker, men vegrer seg for å møtes. Gir ingen detaljer om seg selv, kun et helt ordinært fornavn. Så han er bare tidsfordriv mens jeg venter på at en som ikke er så feig skal dukke opp. Og det har jeg sagt til ham.

Skjult ID med pseudonym Panzer ma. 1 okt. 2007 21:59

Er man seriøst interessert i å treffe en kjæreste her på sukker, eller hvilkensomhelstannetstedfordensaksskyld, så må man treffes rimelig fort. Det kommer jo litt an på hvor mye man chatter/sender meldinger i forkant, men for meg er det ikke interessant med ei jente som av en eller annen grunn begynner å unnvike å treffes for første gang. Da er det noe muffins og jeg skygger banen.

Kan skjønne at man skal være forsiktig, men det å treffes for noen pils på en pub, eller en liten ute-middag, er ufarlig slik jeg ser det.

Er man usikker er det bedre å la sjansen flyte og heller finne noen andre, er masse flotte jenter her, så det er ikke noe problem.

@ good4u; Du bruker utrolig mange ord på å få fram enkle budskap... hehe! ;)

Skjult ID med pseudonym hankjønn ma. 1 okt. 2007 22:07

Panzer, det er vel derfor good4u slenger rundt her inne fortsatt... hehe :-)

Skjult ID med pseudonym gutt. ma. 1 okt. 2007 22:10

Uff, hva er denne greia med telefon? Er kanskje bare meg, men å prate på telefon med folk jeg ikke kjenner enda ser jeg ikke som det helt store sosiale treffet. Jeg er gjerne med å drive en samtale over fire øyne på en date, men jeg vet ikke hvor videre flink jeg ville være på å drive en samtale på telefon med en person jeg aldri har sett før. Kanskje jeg er rar.

Det jeg heller vil si er at man bare kan møtes for en kaffe eller en øl så tidlig som mulig. Sleng et par meldinger fram og tilbake, kanskje stup en liten sving innom chatten, utvekskle mobilnummer og treff hverandre for en pils. 90% av all kommunikasjon er kroppspråk!

Skjult ID med pseudonym Panzer ma. 1 okt. 2007 22:15

Uaktuelt å ringe folk før jeg har møtt dem, helt enig med "gutt". Har funnet ut at Telex funker bra for korte beskjeder...

Ellers er det mye kunnskap man ikke kan lese seg til... ;)

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 1 okt. 2007 22:19


Enig med gutt jeg;
senk guarden litt, dette er ikke rettegang, det kalles dating.
Dropp all denne planstrategien og backupfokuseringen, møt hverandre,
og finn det ut:
Det verste som kan skje er at man finner ut at man ikke ønsker å treffes igjen.
Og det finner man ut veldig mye raskere med å møtes først som sist.

Live a little,
livet skal leves, ikke beleses

:-)

Skjult ID med pseudonym gutt. ma. 1 okt. 2007 22:27

Jepp, og ikke bare det girlie, men selv de jentene jeg ikke har hatt lyst til å møte igjen har jeg faktisk hatt det hyggelig med - så alt i alt har det vært positive opplevelser med nye mennesker, selv om det ikke endte med søt musikk.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 22:46 Privat melding

gutt: du er inne på noe, men for å pirke litt, dette er fordelingen:
53 %: kroppspråk
40 %: stemmen; tone og hastighet
7%: ordene som blir sagt

Skjult ID med pseudonym gutt. ma. 1 okt. 2007 22:50

Så det du sier er at om du har en deilig behagelig men maskulin stemme, og et tiltalende og sexy kroppspråk, så kan du i prinsippet si "fy søren du er feit" til dama på Gresk og hun vil likevel bli med deg hjem?

Hmm.

Det er vel faktisk ikke langt unna sannheten.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 1 okt. 2007 22:58 Privat melding

Du kan garantert si det på gresk, er du virkelig dreven, kan du sikkert si det på norsk også. Et eksempel: Fest på Lørdag, jeg fortalte en dame at hun var sjarmerende, men ikke helt der oppe, antagelig den nest mest sjarmerende på festen, noe som absolutt ikke falt i god jord. Men, gjett hvem som fikk tlfnr på slutten av kvelden... og jeg er bare semi-dreven, i perioder.

Skjult ID med pseudonym Titt1Tei ma. 1 okt. 2007 23:08

Du er sjempeheldig mrkrølle...

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 okt. 2007 23:20 Privat melding

"Da er det ikke lett for skikkelige karer å vite hva de skal si og gjøre. Denne situasjonen er en klassiker på nett!"

Enkelt: "Oi er klokka SÅ mye! jeg må hjem og bade katta!". And off you go.

Eller bare "Du er ikke den du utga deg for å være. Et forhold kan ikke bygges på svik." And off you go.

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 2 okt. 2007 16:50

Jeg ditchet en date etter en time... Hun røyka kontinuerlig, forlangte å bli oppvartet og påspandert og hadde utrolig lite fornuftig å komme med... Jeg fulgte henne til bussen etter at hun skjønte jeg ikke var interessert, så ringte jeg en kompis og tok noen pils sammen med han, det var mycket bätre... ;)

Til Sukkers forsvar var det ikke via dem jeg havna på daten, heller en kamerat som skulle være snill og sette meg opp med en blinddate...

Skjult ID med pseudonym missismiss ti. 2 okt. 2007 18:25

hvorfor er vi single egentlig ??? DÆ SKJØNNE ITTE JE .. *ler*

Skjult ID med pseudonym hehe ti. 2 okt. 2007 20:53

Kanskje fordi du ikke skjønner hvorfor ;)