Alle innlegg Sukkerforum

Siste skoledag

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) on. 20 juni 22:15 Privat melding

Jeg kommer hjem i kveld 18:30, hektisk etter å ha hentet en bestilt putekasse på Maxbo Ås som slettes ikke var Maxbo Vestby - der jeg kjørte først - og de stenger 18:00. Guuud så teit, hvordan er det mulig å kjøre feil når jeg har bodd her siden Adam løp forbi.

Men altså. Gutten kommer ned fra rommet sitt straks han hører meg. Akkurat dét skjer ofte, og det er litt herlig, han vil hilse på mamma som kommer hjem. Nå surrer han litt ekstra i stua.. vi småprater. Så sier han litt forlegent: «det var min siste skoledag idag.» Da stopper jeg opp. Våkner litt og ser på ham. Jeg vet jo det. Gutten er ferdig med 10. trinn! Min 3. og yngste sønn er ferdig med grunnskolen. Har hatt skriftlig og muntlig eksamen nylig. Og mamma er tilsynelatende upåvirket. Nei, jeg er ikke det. Det vet han heldigvis. Jeg går bort til ‘gutten’ på 185 og 90 kg og gir ham en lang og god klem.

Men jeg kan faen meg skjerpe meg. Det var dette med omtanke.

Den eplekaka ser kjempegod ut, Ertaberta!
Her holder jeg på med gulrotkake til avslutning i morgen. Drittlei av å rive gulrøtter, da. Ikke ferdig med kiloen ennå.

Gratulerer til alle som har avslutninger og begynnelser av den ene eller andre sorten!

Jeg vet ikke engang hva jeg vil med denne tråden. Men omtanke i hverdagen er noe.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 20 juni 22:22

Her er det vitnemålsutdeling i morgen.
Så nå har jeg en som begynner på ungdomskolen og ei som starter på videregående. Og jeg skal starte på ferie.
Så til helga har vi litt å feire her også.

Gratulere med avgangselev. Hadde vært kult om de starta i samme klasse på videregående 😊

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 20 juni 22:23

Skjønte ikke helt hva du skulle skjerpe deg på, men grattis med snart voksen slamp.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 20 juni 22:23

Ontanke og supermammaer, vi tar gjerne en slik tråd!😘

Det var selvf bakt altfor mye/ble solgt for lite, så jeg fikk med nesten fullt brett hjem. Stanset ved basketballbanen, alene, siden gutten min ville bli igjen med noen andre (Jeg er så superstolt av han, som kjører elektrisk stol t/r skolen hver dag nå💙) og tilbød kake til de elevene som drev der. Alle ville ha, og da jeg gikk derfra hørte jeg de si at "mammaen til I er skikkelig grei"🤗 "Premie" for å ha fulgt og hentet han nesten daglig i alle disse årene, de kjenner meg litt, og jeg føler meg trygg på at de er gode mot gutten min🌼

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 20 juni 22:24

Åh, ertaberta. Nå ble jeg nesten litt rørt.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 20 juni 22:26

GM 💞

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 20 juni 22:32

Z💞

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 20 juni 23:05

Jeg har vært å sett på en gammel bil i dag. Hos en gammel kollega; og etter en liten prat og et pat kvalifiserte spørsmål fra meg, anbefalte han meg å ikke kjøpe den. Det syntes jeg var hyggelig gjort. Så lagde jeg pepperbiff til sønnen min som bor hjemme fpr sommeren, og snakket en time med den andre som fikk toppkarakter på en matteeksamen. Hyggelig dag egentlig. De er viktige for meg disse ungene.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 20 juni 23:05

Ertaberta, så koselig! ❤🌞

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 20 juni 23:12

Fine forumdamene/mammaene altså😍

Ja, Kiara, jeg var jo spent på hvordan det skulle gå med han på ungdomsskolen, for "frisk" for spesialklasse, men med behov for tilrettelegging og økt spes ped på vanlig skole. "Redningen" har vært alle de fantastiske nye ungdommene han har blitt kjent med, og som har slått ring om han både på skolen og når de gamer på fritiden. Jeg føler meg heldig som har blitt inkludert, jeg også, fy søren så mange bra ungdommer det finnes!!🤗

Skjult ID med pseudonym Tvilsom on. 20 juni 23:16

Gratulerer dere mammaer som står på med kakebakst og hjertevarme og takk for påminnelsen, her er det skoleavslutning i morgen.

Jeg har et sånn år uten noen skolebytter i familien i år, men neste to blir mer aktive på den fronten.

Jeg kjenner meg igjen i situasjonen Bacalao, de sniker seg av og til litt ubemerket innpå disse dagene, men herlig da å bli møtt av barna når du kommer hjem. Det er jo en epoke med masse endringer med disse ungdommene. Det kjennes veldig godt at de er selvstendige og klarer seg selv og så er det hyggelig når de voksnes nærvær fortsatt er ønsket.

Og nå fikk jeg lyst på kake...

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 20 juni 23:17 Privat melding

Takk og gratulerer i like måte, Hønemor! Ja, tenk om de kom i samme klasse! Det skal vel litt til, hun har neppe søkt i vår kommune. Men - russetiden kan jo by på overraskelser! Og det skal han ha, som sine brødre: utrolig flott gutt. Virkelig. Jeg skjønner det ikke helt, men jeg tror vi fikk den totale dritten da de skrek seg ferdige som babies.

GuriMalla: at jeg ikke var oppmerksom nok. Synes jeg. Men han tenkte ikke mer over det.
Jeg er så glad ingen av dem synes å bli sånne langsure!

Ertaberta. Du er en helt, kjære deg. Det mener jeg oppriktig. Du har utfordringer vi andre ikke forstår, og du tar dem og flere på strak arm. Og klarer å balansere og leve ditt liv likevel. Jeg beundrer det, jeg. Virkelig.

perla - det er sååå gjenkjennelig. Skjønner godt hvordan du tenker! Men jeg bruker av og til lang tid på å svare fordi jeg må tenke - og det skjer ikke alltid så fort. Og nå var innlegget ditt borte.

Zeps. Selvsagt har jeg gått løs på vin. Skulle bare mangle. Har funnet ut at østerrisk hvitvin med druen Grüner Veltliner er minst like bra som Riesling.! Den fikk jeg servert på The Well her om dagen der den var månedens vin. Så da så. Noe mer fra din kant? Jeg kan ta med ei flaske om du vil.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 20 juni 23:17

Kan skjønne det har vært spennende. Ungdomsskolen er en tøff periode selv for de som ikke skiller seg ut, og det er så godt å høre at de unge faktisk gir rom til de som har spesielle behov. Jeg heier på ungdommen! Synes de er fantastiske og reflekterte, og flotte, kloke mennesker. 😍

(kvinne 51 år fra Akershus) to. 21 juni 00:01 Privat melding

Takk for så fine og varme ord, Tvilsom!

Hos meg går det i rykk og napp, og det ligger fortsatt to urevne gulrøtter på benken:))
Jeg får dra litt tidligere fra jobb i morgen og få orden på kakesaken.

Jeg hadde forresten time hos en sånn behandler i dag. Med nåler og kopping og greier. Trodde bare jeg skulle få massasje, jeg. «Du er ikke så stresset, du» sa hun. «Nei», sa jeg. Vondt i skuldra er det likevel.

God natt til alle dere forumskjønne!

Skjult ID med pseudonym bobb to. 21 juni 12:11

Koselig tråd bacalao. Aldri for stor for en klem av mor. ☝