Alle innlegg Sukkerforum

Blir man vinglesingel av dette her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tuffa fr. 22 juni 2018 08:50

Klart det er vanskelig å finne en match i vår alder. Vi vet kanskje hva vi vil ha, men enda bedre hva vi IKKE vil ha.😉 Gjenbruk er ikke enkelt, men noen ganger lurer jeg på om det er for lett å bli vinglesingel her inne. Det er rett og slett for mye å velge i, og så flakser vi videre til neste tue, der der kanskje er enda bedre....🤔
Flere som opplever det slik? Er det flere som ønsker seg en kjæreste, eller er dette stedet for «onenightere»? Uansett - tanker på trammen.... Lykke til med å finne det DU vil ha🤗

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 09:51

@Perla

Jeg er enig med deg. Ser at du skriver de. Kunne det også ha vært vi?
For min egen del må jeg nok innrømme at jeg tidvis er like skyldig som alle andre😊.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 10:04

@Ertaberta
Det finnes singel grupper på FB. Jeg vet om to for Oslo området og begge domineres av de som bor nord for Oslo altså ditt område😊.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim fr. 22 juni 2018 10:05

@Ertaberta
Good for you! Distanse føler jeg bare hjelper på forholdet, spesielt hvis savnet blir større ;)

@Tuffa
Føler mange er utrolig kravstore på nettsiden, jeg PRØVER å holde det så enkelt som mulig men, ja. Vi alle har utfordringer, inkludert meg selv

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 10:20

@Ertaberta
Vi er alle forskjellige. For introverte som trenger mye tid alene, kan kanskje avstandsforhold være helt perfekt!

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 10:30

@Ertaberta
Mulig sukker ser på det som reklame for et konkurrerende konsept, men Singel i Oslo og Omegn er en av de. Må nok legge til at jeg ikke har særlig nytte av å være medlem der. Flere fra forum som er medlemmer.

Når sant skal sies er Sukker og Tinder de beste alternativene. Tinder fordi det ikke er så tidkrevende og fordi begge må like hverandre. Tar man med at Sukker arrangerer fester og sammenkomster er de nok totalt sett best etter min mening.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 22 juni 2018 10:38

Tror egentlig ikke de fleste her er så ekstremt kravstore.
Tror de mennene med BMI som en øltønne eller kognitive egenskaper som en vaskebjørn, som absolutt skal ha ei 20 år yngre modell, vet at det finner de enkelt i Thailand eller filipinene.
Tilsvarende kvinner reiser til strendene i Afrika.

Men de fleste vil ha ei som er sånn noenlunde match. Fysisk og mentalt.
Og så skal kjemien og følelsene være de rette. Og det er ihvertfall ikke lett
å få sammenfallende i voksen alder.
Og siden svært få heldigvis er nødt til å finne noen for lengre tid,
Blir det fort kun, Ons, dos, tres eller maks tis.
Før vi finner ut at dette nok ikke har noe for seg og vi leter etter neste tue.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 10:39

Med mindre du liker å se selfies av voksne damer som poster «teenage selfies» med fokus på byste og kløft, tror jeg kanskje du ikke har så mye nytte av det😆.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 10:55

@Ruskeguri
Det er gode muligheter for at du treffer noen det kan bli et varig forhold med. Jeg kjenner faktisk ganske mange som har lange forhold etter at de traff hverandre på Sukker.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 11:17

Sånn generellt om å bli vinglesingel så tror jeg det er vanskelig å unngå helt på en nettdating side. Tror fremtiden vil være kombinasjoner av nett og arrangementer i det virkelige liv. Man blir nemlig ikke like vinglesingel i det virkelige liv.

Synes det er litt synd at Sukker ikke har fått enda bedre oppslutning om aktiviteter de har hatt. Det kommer mange på festene, men det burde vært enda flere. Mye rare fordommer ute og går.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 11:25

@Ruskeguri
Jeg lurer også på hva du gjør med alle disse potensielle datene?😆.

Det går jo ann å treffes uten å kalle det en date. Et kort treff for å se om man har lyst til å date.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 11:36

Det høres jo bra ut Ruskeguri. Jeg hater også kleine dater, men de kleineste har jo blitt gode historier da, som både jeg og andre har ledd godt av siden😂😂

Skjult ID med pseudonym Sommeren fr. 22 juni 2018 11:40

Tips til single menn er å være med på turer i regi av turlaget. Der er det mange spreke damer, og ikke fullt så mange menn... Det er en fin arena for å treffe nye mennesker!

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 11:47

Du mener DNT sine turer @ Sommeren?

Skjult ID med pseudonym Sommeren fr. 22 juni 2018 11:57

Ja @Kravstor . Men jeg tenker på turene til de lokale turlagene. Her hvor jeg bor er det faste turer flere ganger i uka. Det er lav terskel for å være med, bare å følge med på nettsidene/facebook og møte opp.

Dette var dagens reklame. Jeg har litt egeninteresse av at det kommer flere menn også ;)

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 12:26

@Regner med at det ikke er de yngste som dominerer de lokale turene. Singel turene til DNT blir jo fort fullbooket så der kan det ikke være så store underskudd på menn.

Om du prøver å rekruttere bør du kanskje nevne noe om alder:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 12:50

Jeg traff en dame på Hvervenbukta for noen uker siden. Vi har gått tur sammen etter det også viste det seg at vi begge har billetter til «Over Oslo» idag😊.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 12:59

Du får poste arm selfies på på forum fremover da😂😂.

Personlig tror jeg mer på knebøy og intervalltrening enn uendelige mengder med triceps press, men er vel ganske sikker på at du vet hvordan dette funker.

Jeg ser stadig vekk damer som driver med uendelig antall triceps press med lett belastning uten antydning til å bli svette. Jeg har egentlig tenkt at det et damene selv som er mest fokusert på dette, og at det er et stykke ned på lista av hva menn fokuserer på, og tror fortsatt daten din var unntaket som bekrefter regelen😂.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 22 juni 2018 13:24

Jeg har en kvinnelig kollega som har slitt med det å lytte til kroppen. Hun har har vært altfor flink pike og alt skal være så fint og flott. Har fått en litt uklar diagnose men litt beslektet med ME.

Jeg har ikke brukt pulsklokke på en stund, men har forstått at de beste kan gi beskjed om både restitusjonstid og gi indikasjoner på overtrening.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 22 juni 2018 16:26

Jeg kjenner egentlig at det som se ut som vingling og hopping fra tue til tue er en del av prosessen min der jeg er akkurat nå.

Nå som godt voksen vet jeg mer hva jeg ønsker meg og hva jeg ikke ønsker i en langvarig relasjon. Hva jeg liker og Ikke liker. Hva som kjennes bra for meg og ikke. Jeg lar måter å skrive på, uttrykke seg på og tolke verden på avgjøre om jeg avslutter kontakten. Hvis det ikke er skrive kjemi tipper jeg det kanskje vil bli akkurat samme issue offline også? Jeg har også avsluttet med de som faktisk purrer på meldinger hvis det går mer enn 13, 14 timer mellom hver melding.

Så det som utenfra sett kan virke som vingle singel er ikke det for meg. Jeg synes slett ikke det er mange å velge mellom her, tvert imot. Men jeg er realistisk og vandrer ikke blåøyd inn i noe der det skurrer. Da går jeg heller videre.

Joda, jeg blir vel singel resten av livet. Men heller det enn å bli sammen med noen som er for ulik meg selv. Det fungerer bare ikke. Ikke for meg i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 22 juni 2018 16:43

@Ruskeguri.
Ja enig, være litt open minded. Og det er akkurat det jeg prøver for tiden. Jeg snakker med mange flere enn før, og går derfor videre fra mange flere. ☺️ Jeg synes det fungere bedre enn å sile ut omtrent 99 % med en gang. Men jeg like singel da. Men jeg har mye mer dialog nå enn før. Og dialogen sier meg ganske mye egentlig. Mest om vi er for ulike. Og om interessen øker eller dabber av.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 22 juni 2018 18:01 Privat melding

@ts
Er nok endel som gjør som du beskriver ,men selv har jeg ikke det behovet med å vingle... om jeg finner ei som er intressant nok til å bli kjent med og som faktisk ønsker det samme så er det «all in» for min del og kun «henne» det vil dreie seg om.....alt annet er uinteressant.
De som ikke «vet» er «usikker» må ha masse «tid» osv ...Dem bruker jeg ikke tid på.

(kvinne 52 år fra Akershus) fr. 22 juni 2018 19:04 Privat melding

Hæ? Er det i det hele tatt noen som flakser her inne..? Muligens bare meg som kjenner meg vingeklippet.

(Men psst; Høna! Leste du at det er på Hvervenbukta det skjer? Det er der single, flerdimensjonale menn vanker! Vi er jo så godt som naboer. Skal vi gå litt oftere tur der? Åsså er jo ‘Anne på Landet’ der, så da ordner det seg med kaffe- og bolledate:) Ikke si det til noen, da. Det er Nabotilbud. Sånn som The Well kjører av og til 😀

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 22 juni 2018 19:11

De har rabarbraslush på "Anne på lander"

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 22 juni 2018 19:18

Nam 😊 Hønemor. Høres mer fristende enn vannmelon-slush 😉

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 22 juni 2018 19:32 Privat melding

Kjenner desverre ikke på vinglingen slik som andre da jeg nesten aldri dater.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 22 juni 2018 19:43

De fleste av oss her gjør nok ikke det @Deshi2.
Hvorfor ikke bare akseptere det.
Eventuelt senke kravene?

(kvinne 49 år fra Akershus) fr. 22 juni 2018 20:15 Privat melding

Senke kravene og være open minded høres flott ut det, men det fungerer jo ikke i praksis. Disse tingene er jo ikke viljestyrte. Enten kjennes ting riktig eller så gjør de det ikke.
Jeg gav nylig slipp på en perfekt mann med alt på stell, men jeg fikk ikke de rette følelsene. Det er på grensen til irriterende faktisk.

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 22 juni 2018 20:19

Senker ikke krav jeg @Thushi. Men klager ikke heller.
Mine krav er veldig enkle.
Hvis jeg ikke er rimelig sikker på at jeg faktiskt vil kaste meg over henne i begjær om hun så skulle ønske. Og dagen etter synes at det var helt iorden, nær sagt uansett konsekvenser.
Ja så kan det faktiskt bare være det samme.

(kvinne 49 år fra Akershus) fr. 22 juni 2018 20:24 Privat melding

Gode spørsmål, ruskeguri.
Jeg gav det tid, nettopp fordi jeg ville gi det en sjanse og ting gjerne må utvikle seg. Men når man ikke gleder seg til å møtes og det frister mer å jobbe eller finne på andre ting, da tenker jeg det er et signal.
Men kanskje konkluderte jeg for raskt. Vet ikke.

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 22 juni 2018 21:24

Nekter og senke kravene. Finner jeg ikke en som passer meg og mine krav, ja da klarer jeg meg fint som singel.

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 22 juni 2018 21:25

Krever ikke særlig mye mer enn at det skal være en som jeg har god kjemi med, en som det går ann og prate med, og som det går ann og ta med på besøk til familien😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 22 juni 2018 22:23

Klart det @gravlax. Fult forhør. At noen får seg ny kjæreste er en god grunn til å stable sammen et slektsstevne. Medberegnet gammeldans på samfunnshuset.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 22 juni 2018 22:45

Det er nok best ja.

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 22 juni 2018 22:46

Nei ingen skal noengang godkjenne noe for meg 😱 Men hyggelig om en potensiell mann er så oppegående at han er verdt og vise frem 😜

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 22 juni 2018 23:46

😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 22 juni 2018 23:55

Greit om han litt puls.
Men ikke for høy.

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 23 juni 2018 00:23 Privat melding

Gammeldans på samfunnshuset hørtes gøy ut. Minner meg på Boxing Day tradisjoner i Irland.

(kvinne 49 år fra Akershus) lø. 23 juni 2018 00:27 Privat melding

Gammeldans på samfunnshuset med hjemmebrent og sitronbrus. Ikke gøy

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 23 juni 2018 00:30 Privat melding

Ka med karsk? Vi brukte å drikke Poitín, som er en slags heimbrent. Eller Whiskey da. Også var dansinga enten irsk eller skottsk. Ikke noe hatt-sparking.

(kvinne 49 år fra Akershus) lø. 23 juni 2018 00:33 Privat melding

Ække sånn kjempefan av karsk. Traumatisert.

(kvinne 49 år fra Akershus) lø. 23 juni 2018 00:35 Privat melding

Og Eau de vie, den billigste polspriten. Memories altså. Kom med ferja fra polet på fastlandet på torsdager

(mann 40 år fra Vestfold) lø. 23 juni 2018 00:35 Privat melding

Ja, det er ikke godt i store mengder. Jeg fikk ganske mye karsk pusha på meg når jeg bodde i Tromsø. Irsk kaffe er langt mere deilig.

(kvinne 49 år fra Akershus) lø. 23 juni 2018 00:38 Privat melding

Irsk kaffe er snadder.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 23 juni 2018 10:35

Man blir iallefall vinglesingel av karsk.

Skjult ID med pseudonym Supermann lø. 23 juni 2018 11:32

Var engang en som kom med en dunk ufiltrert og ublandet på en fest engang.
Luktet bensin.
Alle tok ett lite eggeglass av dette på styrten.
Så og jeg.
Da ble det tydeligvis slått full alarm av en eller annen overnervøs dimling blandt mine trofaste soldater som passer på meg og holder meg frisk.
Det kom opp igjen like fort som det gikk ned.
Heldigvis var det en blomsterpotte rett ved siden av.
Tror de blomstene visnet før kvelden var over.

Aldri mer ufiltrert og ublandet på denne karen.

Skjult ID med pseudonym Blabla lø. 23 juni 2018 14:48

Vinglesingel? Nei, ikke jeg. Enten blir jeg interessert eller så blir jeg det ikke. Sjelden jeg blir det, men når det skjer, er jeg interessert i han jeg er interessert i og da ser jeg ikke etter, eller "sammenligner" med, andre. Men har inntrykk av at ganske mange (menn) er slik. De holder jeg meg unna.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 juni 2018 00:27

Mye å velge i? Kan ikke akkurat si det er mye å velge i. Er vel heller ingenting å velge i og derfor er en singel. :P

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 24 juni 2018 00:31

Det er litt snedig det der. At man tror at antall profiler tilgjengelig er = antall profiler man kan velge i.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 24 juni 2018 00:31

@pow, av en eller annen grunn så har jeg fått det for meg at vi er "naboer". Hvis det stemmer, så overdriver du nå litt om manglende utvalg. Hag e misfostådd no?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 24 juni 2018 00:40

Klart det finnes avsidesliggende steder, men innstillingen til folka som bor på disse stedene er jo som oftest tilpasset. Jeg kan referere til en fetter som bor noe avsidesliggende til. For ham er det en helt grei sak å kjøre 300 km til kiosken for å kjøpe seg en is.

Dessuten, hvis det står så ille til, så kan man vel referere til en sånn Alice quote: "If you don't like where you are, move. You are not a tree"

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 juni 2018 00:45

Hjelper ikke med mange profiler når de ikke er interessante eller aktuelle for meg eller som jeg er aktuell for. Jeg er tross alt litt realistisk her og har selvinnsikt nok til å vite hvem jeg kan ha sjans på og ikke.

Ja, det er selvsagt dameprofiler på listene mine, det er ikke det. Men det betyr som @Hønemor sier, ikke at de faktisk er aktuelle.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 00:58 Privat melding

4km Kiara? :O Stakkars! Jeg er da heldig med 500m. Jeg hadde 40m til nærmest butikk når jeg bodde i Tønsberg da.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 01:06 Privat melding

Jo, det er det. En plass jeg bodde i Irland var jeg 30km fra nærmest supermarked (ok, litt mindre til en slags hjørnebutikk som solgte dopapir, melk, torv, fyringsved og andre viktige ting... den var ca. 5km borte).

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 24 juni 2018 01:07

@Patent, der snakker vi om ordentlig utstyr ja, men antagelig ikke designet av en Nordmann. Den ser jo ut til å kreve over 20 kvadratmeter med vannrett overflate!

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 01:13 Privat melding

Ja, både by og landet har fordeler og ulemper. Utpå landet men nær en by hadde vært ideelt da. Familiehjemmet i Irland er utpå landet men ganske nært byen, så alle fordelene uten ulempene.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 01:16 Privat melding

Men det som er bra men Norge er at selv om man bor i en by så er det lett å komme seg ut i skogen.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 01:22 Privat melding

Det er en fin lukt fra brennende torv i peisen :) Var ikke det vanlig på Jæren i gamle dager?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 24 juni 2018 01:23

Det som er bra med Norge er at selv om man bor i en by så bor man i skogen 😁

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 01:30 Privat melding

Kult. Men ja, trær gror kanskje litt raskere enn torvmyr, så best å la være. Vi har lite torvmyr igjen i Irland. Delvis fordi det også har blitt brukt i kraftstasjoner. Torv ble da erstattet med kull, og så gass. Det lønner seg å passe på naturresursene sine.

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 24 juni 2018 01:43 Privat melding

Uff ja. Flere bør drive med kompost kanskje. I Irland og Storbrittania var det trendy med kompost en stund på 90-tallet, men så gadd folk ikke. Så my latskap. Det er bra at bla. NRK påpeker problemet med plast i havet, men om noen få år (om ikke bare noen få måneder) blir det glemt av folk flest :(

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 24 juni 2018 03:31 Privat melding

Eller, var det typisk ruser...? 🙊🤭