Alle innlegg Sukkerforum

Titting på profil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Wenche on. 4 feb. 2009 18:34

Når en person er inne på min profil gang på gang....så regner jeg med at vedkommende er inntressert. Sender en mail og venter på svar men neida. Vedkommende er ikke superbruker...er det grunnen????? Eller ????

Skjult ID med pseudonym TOPP5 on. 4 feb. 2009 19:00

Nei , det er ikke grunnen ihvertfall.....

(mann 37 år fra Rogaland) on. 4 feb. 2009 19:03 Privat melding

Ta rev i seilende selv og ta kontakt. Ingen svar = deres tap. Ikke begrens dine aktuelle til dem som tar kontakt med deg. Kom deg ut på "markedet" og finn dem du liker å ta kontakt med dem :)

Skjult ID med pseudonym harusett on. 4 feb. 2009 19:04

Hvis du bytter profilbilde ofte eller personen har gullfiskhukommelse så kan det være grunnen :)

Er slettes ikke uvanlig at jeg havner innom den samme profilen mange ganger fordi bildet var nytt og jeg kjente ikke personen igjen :)

Skjult ID med pseudonym undrende on. 4 feb. 2009 19:17

har opplevd det samme........ kanskje noen bedriver psykisk terror her?;-)

Skjult ID med pseudonym Pixie on. 4 feb. 2009 19:25

Jeg har også folk som er innom profilen jevnlig men ikke tar kontakt, men regner med at det bare betyr jeg er litt interessant men ikke interessant nok. Gjør ikke noe det, det beste er å lete selv og ta kontakt med de som virker spennende! Fort gjort å gå innom en profil og oppdage at jeg alt har sett på den:-) (Gullfiskhukommelse ja) Men jeg sender ikke mail til dem bare fordi de er ofte på besøk, og jeg har ikke tålmodighet til å sitte og vente på svar iallefall... Kom deg ut på jakt Wenche!

Skjult ID med pseudonym bingo on. 4 feb. 2009 21:51

Jeg har et knippe jenter jeg til stadighet er innom, men jeg hadde da svart om de tok kontakt. Noe annet er jo baree merkelig.

Grunen til at jeg ike tar kontakt er rett og slett at jeg ikke finner noe vettugt å si utfra profiln, eller at de har et meget tiltrekkende utseende, men en skikkelig nedtur eller to i pofilen. Personlig kristen strykes f.eks. umiddelbart for min del.

Skjult ID med pseudonym Tja on. 4 feb. 2009 22:38

Jeg er ofte inne på noen utvalgte herre profiler med gjevne mellomrom, prøver av og til å styre meg, men det er noen av dem som bare er så fine å se på....;-D men det hender også at det skyldes sviktende hukommelse...;-)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym to. 5 feb. 2009 20:11

Er en jente som jeg syns hun ser så jævla digg ut, men så leser jeg teksten og den er bare så turn-off... men bildene er fine... men teksten, uff... osv osv så er innom profilen par ganger i uken, men gideder ikke å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym Bazookah to. 5 feb. 2009 20:51

For å forhindre forvirring om en evt interesse når man stikker innom en profil kun for å sikle på bildene, kunne det jo vært en løsning om dere satte et svart hjerte på den personen dere finner fysisk men ikke psykisk tiltrekkende..på den måten kan dere kikke uten at personen dere klikker på ser at dere har vært der...

Skjult ID med pseudonym juni to. 5 feb. 2009 21:18

Wenche:

Jeg tror det går an å si det så enkelt som at han er ikke interessert før han eventuelt skriver en melding. Dersom en profil stadig er innom deg, men ikke sender melding, så trenger ikke det absolutt å bety at han ønsker å bli kjent med deg :-)

Det er mulig man kan definere kvinneprofiler som stadig er på besøk litt annerledes, siden så mange kvinner helst ikke vil være den som sender av gårde den første meldingen. Kanskje de heller prøver å pilke... hehe...
:-D