Alle innlegg Sukkerforum

Gammeldags og kaldt sjekkemarked

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym En mann to. 28 juni 08:10

Jeg synes mer og mer at det er en ganske trist erfaring å være på Sukker.

For det første er høfligheten mangelvare. Når man sender hyggelige meldinger til det motsatte kjønn får man svært sjelden svar. Jeg aksepterer selvfølgelig at folk ikke ønsker kontakt med nettopp meg. Men det er så utrolig lite hyggelig å ikke engang får et "Nei takk" tilbake. Selv svarer jeg alltid. Og Sukker har jo gjort det lett ved å legge inn standardavslag som er hyggelig formulert.

Det andre jeg har i tankene er at det er så få kvinner som gjør noe annet enn å sitte og vente på å bli sjekket opp. Min klare følelse er at her skal mennene "ny opp til dans". Hvor mange tiår skal vi tilbake for å finne dette i det vanlige livet? Jeg begriper ikke at kvinner i større grad er aktive i å velge ut mulige partnere.

Skjult ID med pseudonym Orakelet to. 28 juni 08:21

Jeg svarer alltid jeg. *blunk *blunk *wink *wink

Skjult ID med pseudonym Exa. to. 28 juni 08:43

Litt uenig i dette @En mann
Min date har jeg sjekket opp selv ...

Skjult ID med pseudonym En mann to. 28 juni 08:45

Nei Ertaberta, der tror jeg du tar feil, jeg tror ikke det er så enkelt som det. jeg er ikke den eneste med den følelsen, jeg har snakket med andre som sier at de har tenkt det samme. Jeg inviterte til diskusjon, og du dreper all mulighet for å diskutere dette ved bare å slå fast at damene ikke vil ha meg. Men så enkelt er det altså ikke. Kanskje vi ikke skulle ligge i skyttergravene, og heller diskutere?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 09:33

Har sukker et alternativ for standardavslag?
Ikke sett noe til...

Jeg er enig med deg @en mann at når mann henvender seg til et menneske er det fint å få en slags respons tilbake. I en eller annen slags form.

Om du opplever at all respons du sender ut blir møtt med taushet skjønner jeg at det er leit.

Jeg har sendt mange førstemeldinger jeg. Noen som aldri har svart og noen som fader ut. Og jeg skjønner jo hvorfor. De er ikke så gira. Og jeg skjønner jeg har siktet for høyt... eller de ser etter noen på en annen hylle enn den jeg henger på.

Kanskje er kvinnene her inne mere bortskjemte med at de kan la være å henvende seg til noen og alikevel få respons. Hvem skal skytes på for det? Kvinnen ? Mannen?
Hvorfor tror du noen kvinner sitter å venter på at mannen sjekker dem opp? da?

Og helt seriøst? Hvor dreper erta diskusjonen her? Hun kommer med en påstand om at kvinner går for det om det er noe de vil ha.

Skjult ID med pseudonym Man Anonim to. 28 juni 10:28

@En mann
Lett å bli motløs, mange av disse fantastiske kvinnene har mye å velge mellom. Da er det lett å bli valgt bort selv om du skulle vært blant topp 3 på ønskelisten deres.

Viktigste er å ikke gi opp

Skjult ID med pseudonym En mann to. 28 juni 10:51

Eva jeg tror, Ertaberta. Jeg tror først og fremst at jeg ikke gidder å snakke mer med deg. Du går rett i sint-boksen. jeg har da aldri på noen som helst måte beskyldt deg for løgn???? Get a life

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 11:01

Du går litt i sintboksen her du også @En mann? Gjør du ikke?

Skjult ID med pseudonym ZeZe to. 28 juni 11:06

Tror nesten jeg bare burde signere hele innlegget til @perla 😁🙋‍♀️

Og når innboksen er stappet med førstemeldinger som kun er med ett eller to ord, så ser jeg ikke poenget med å legge min sjel i et høflig avslag. Men når det skal sies, så gir jeg bestandig et høflig avslag om senderen har lagt litt tid i å sende meg melding, skrevet litt flere setninger eller får meg til å le. Det gjør jeg alltid.

Men nå? Etter utallige feilslåtte dater, har ho seg ei lita sommerpause 🙋‍♀️😄😄

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 11:39

Mange som sender bare hei. Da sender jeg bare et hei tilbake. Da hender det at det blir stilt. Hvorfor det? Blir de oppgitt over min manglende entusiasme?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 13:11

Hvorfor må disse diskusjonene på død og liv ende opp med å bli bisk og spydig @erta?

Det er greit at du liker å erte. Kan være og er ofte morsomt det. Hadde vært kjedelig her inne med bare jattere som meg. Men altså.. det tipper så veldig ofte over.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 13:27

Jeg søker menn fra 38-50 år og i geografisk nærhet.
Når jeg da får meldinger fra noen på f.eks. 27 eller 60 år fra Kirkenes eller Moss, så mener jeg oppriktig at jeg ikke skylder dem noe svar!

Og de fleste burde ta en realitetssjekk i speilet før de fyrer avgårde meldinger i øst og vest.
Er midt på treet utseendemessig selv, kunne ikke falle meg inn å sende melding til en "10'er" her inne! T.o.m. jeg skjønner jo at han vil ha noe annet enn en smålubben og middelaldrende trønderkvinne! 😉

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 13:50 Privat melding

Går skalaen bare til 10?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 28 juni 13:52

Lol. Så utseende har så mye å si for deg, Coma? ;)
Jeg som trodde folk flest veide personlighet fremfor utseende. Men godt å se noen kan svare "upolitisk korrekt"

En mann: Nettdating er ikke for alle. Nettdating er ikke så spennende lenger- for alle. Jeg/du møter på mye rart. Jeg/du kan være opptatt med helt andre ting. 1000 forskjellige grunner.
Folk er forskjellig. Ikke bli overasket. Vi sitter komfortabelt foran en skjerm, og trenger ikke å ta stilling til face2face.
Verre er det ikke. Mitt beste tips: ikke legg for mye i dette.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 28 juni 13:59

Som i "i gonna rock your world "?

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 28 juni 14:09

Jeg har opplevd å havne på date med damer jeg egentlig ikke trodde jeg hadde særlig sjanse på, mens jeg har blitt totalt ignorert av de jeg trodde jeg hadde en sjanse på, så det er ikke en automatikk i det. Det finnes mange måter å bli avvist på Sukker på, men en direkte tilbakemelding om det er sjelden etter min erfaring. Like greit for meg, jeg har ikke behov for å få det bekreftet.
Nettdating er overfladisk og kaldt, folk kan feks gjøre opp en hel masse antagelser om deg ut fra mindre detaljer i bakgrunnen på albumbildene dine, om hva slags liv du lever og hvilken person du er.
Håper ikke det er kontroversielt å si at det er damene generelt, samt de mest attraktive mennene som har makta her inne.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 14:20

Mulig er nettdating overfladisk og kaldt. Men menneskene bak er ofte ikke det. Det må man ikke glemme.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 28 juni 14:32

Hvis det ikke er menneskene bak som gjør det kaldt og overfladisk-hva er det da som gjør det?...

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 14:44

At man blir frarøvet ansvaret som ligger i det å måtte se folk i øyene kanskje.. jeg veit ikke.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 28 juni 14:46

Kanskje det.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 14:46 Privat melding

@ Perla,

så du går for en logaritmisk tilnærming til vurderingene? (Richters skala har forøvrig ikke vært i bruk siden 80-tallet, så kanskje den skal få nytt liv her inne?)

@ nigma,

«Tenk som en selger.»

Why not, for vi er i praksis selgere hele tiden, alltid, over alt. Vi selger oss inn som venn, som partner, som arbeidstaker etc., og faktisk også som forelder.

Tar opp @ ManAnonim fra «Perfekt-tråden». Han opplever å alltid bli likt. Jeg følger ham på den, kul katt, lett å like.

Og så til hva alle dyktige selgere vet og lever etter:

"People buy from people whom they like and trust"

Dersom din personlighet, handlinger og utsagn gjør at du blir likt og at folk lærer at de kan stole på deg, så er den jobben du selv kan gjøre, gjort.

Utseendet og mentalkapasiteten er som det er, men folk som ikke blir likt, vil (påstand) oppleve å bli vraket etter relativt kort tid hver jævla gang (med unntak av når det er barn inne i bildet, da holder partneren ut noe lenger).

Og som en tilleggskommentar som like gjerne kunne stått i «Perfekt…»:

Man kan utmerket godt være kvalifisert sikker på hvorvidt man blir likt. Dette selv om man ikke får en «direkte uttalelse» fra hver enkelt man møter, for noe tøv! Har man noenlunde gangsyn, så klarer man å dechiffrere dette basert på reaksjonene når disse menneskene møter deg neste gang, og gangen etter det, samt via tilbakemeldinger ad omveier som man skjønner at må være relle.

Selv blir jeg likt. Svært godt likt. Alltid. Av alle. (Nå koker det for enkelte her.)

Vent. Av alle som jeg ønsker eller trenger å bli likt av. Det ligger en forskjell der.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 28 juni 14:53

Vi alle har vel hatt h*n i klassen/på jobb som man ikke merket om var borte en dag eller ikke. Noen er alltid godt likt. Jeg kjenner meg mer igjen i "enten hater du meg-eller så elsker du meg:P

Skjult ID med pseudonym HalvSmart to. 28 juni 14:59

Vi er vel alle litt overfladiske. Hjernen elsker å ta snarveier, generalisere, sette i bås, så verden blir lettere å forstå. Nettdating fremprovoserer nok denne mekanismen ekstra mye, siden man bare har bilder og tekst, og må gjøre opp en vurdering fra det. Når det er sagt er noen mer opptatt av penger, status, posisjon, og prestisje enn det andre er. Når det gjelder utseende er det noe man kan optimalisere eller eventuelt la forfalle, selv om man selvfølgelig har et visst utgangspunkt fra naturen side.

Skjult ID med pseudonym Zorro to. 28 juni 15:01

Det er lite som tyder på at samfunnsutviklingen endrer folks naturlige instinkter. Derfor forblir damer flest passive og menn må være aktive. Ellers stopper sukker opp. Bare for å generalisere og erte på meg de som ikke passer inn i det bildet.

Skjult ID med pseudonym Orakelet to. 28 juni 15:02

Det må være kjøleskapet.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 15:30 Privat melding

@ Nigma,

enig. Dette handler om salg/presentasjon innenfor forventede rammer. Å snakke om profiler (produkter) som presenteres bevisst villedende er greit nok det, men ikke et spennende tema for min del i og med at "brosjyren" går rett i søpla uansett.

@ Kiara

«Ja, det er faktisk noen som tilsynelatende alle liker. De finnes absolutt, men jeg ville nok ikke valgt en av dem når jeg går ut i krigen.»

Hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 15:49

Jeg nøyer meg med at det kjennes i knærne etter 3 date og i hjerte etter en stund.

Må bare komme til 3 date først....

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 16:07

Det tar meg 7 sekunder etter jeg har møtt noen å vite at "han der kan jeg tenke meg å ha sex med!" Fysisk attraksjon. Den må være der før det blir date to og tre.
Om han så viser seg å være no good, vil dette ødelegge for den umiddelbare fysiske tiltrekningen jeg kjente på første date, og det er "takk for seg" (uten at det har blitt noe hanky panky).

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 16:37

Men tilbake til trådstarter...
om man synes det er bare trist å være på sukker....
så skjønner jeg ikke hva som er hensikten...
livet er for kort til å betale for å være et trist sted...

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 16:42

@nigma
Noldus? Vel, det hjelper vel ikke om han er en gud i senga heller hvis du ligger der å brekker deg av utseende til vedkommende og du trenger et oljefat med glidemiddel for å fullføre akten 😉

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 16:44 Privat melding

@ Kiara,

Da snakker vi om to forskjellige typer menneske.

Det du beskriver, er en konfliktsky person. Hvorvidt de alltid er enig med sistnevnte taler eller om de aldri tar et standpunkt og slik sett heller aldri kommer på kant med noen, så er de like ubrukelige, enig der.

Det jeg snakker om, er at det er mange som blir likt av alle. Faktisk. Men da altså av alle man ønsker/trenger/vil bli likt av. Det er en egenskap, det er et fenomen, og det eksisterer. Eksempelvis er det lite behov for å bli likt av en person som på forhånd har vist seg å være et ekte asshole, men evnen favner om å faktisk kunne bli likt av den personen også. Da kommer evnen til å være diplomatisk (til forskjell fra feig) inn, og spørsmålet der er kun om man må gå i krig _mot_ den personen.

Den type mennesker går jeg mer enn gjerne i krigen med. Eller for å si det slik: Det er ingen andre jeg heller går i krigen med.

Litt på siden, men når vi først snakker om hvem man vil ha med seg i krigen. En soldatkollega, stor, sterk og absolutt tjenestedyktig, men med såpass mange ekstra kilo at vi aldri brydde ham med streif eller annet forflytningsrelatert:

«Jeg er den beste mannen du kan ha med deg her.»
«Å - hvordan da?»
«Come hell or high water - jeg løper ikke.»

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 16:44

Men... da er han vel ikke god i senga? Er han vel?

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 16:46

@Moxie
Ja...men som du skriver...det var noe der. Riktig...det MÅ være NOE der. Og det er dette som er attraksjon for meg da. Vet iallefall når jeg IKKE vil ha noen. Det gjelder også her inne på Sukker, kun ved å se på bilder. Slemme, slemme meg.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 16:49

Har jeg nevnt at navnet mitt betyr "din hjelper i krig og strid?
Bare nevner det.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 16:51

@Hønemor
Han kan vel strengt tatt være god i senga fordi om jeg ikke finner ham attraktiv?
Men nå går jeg aldri til sengs med noen jeg ikke synes er kjekk og som jeg ikke tenner fysisk på.
Har til gode å dumpe noen pga dårlige prestasjoner i halmen.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 28 juni 16:53

Joda. God for noen andre da. Ikke deg.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 16:58

Type tectyl, nigma? 😂

Nei, heldigvis kan ingen definere for oss hvem vi vil ha og hvem vi skal tenne på.
Allikevel er det masse sutring her inne og slike tråder som dette. Hva er det folk ikke skjønner? 🙄

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 17:07 Privat melding

@ Coma,

ja det er mye sutring (eller frustrasjon, som jeg betrakter det), men det er vel ikke til å unngå, for opplevelsene som fører til frustrasjon er vel subjektivt vurdert - uten noen spesiell motvekt, slik man kjapt får her på forum når man starter en "sutretråd".

Jeg husker ikke om jeg tenkte det eller skrev det, men jeg kunne gjerne sett for meg at noen forfattet ei litta "sukkerhåndbok" som tok for seg denne type problemstillinger. En "nykommer" vil ikke scanne gamle forumtråder eller lese seg opp på dette "datingmagasinet" (gudene veit hva som står der), men en litt mer utførlig "erfaringsdatabase" enn hva man kan finne på disse sidene i dag, hadde kanskje gjort seg? I alle fall kunne det tjent til en viss fortrøstning for de frustrerte, heller enn å bli halshugget her inne, som jo ikke skal mye til.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 28 juni 17:11

@Patent
Men er ikke dette common sense da? Eller burde være det?
Er du attraktiv og interessant nok for noen, så vil de selvsagt svare på henvendelsen fra deg. I motsatt fall ikke.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 17:28 Privat melding

@ Kiara,

fenomener, typer, greit nok, ikke viktig, men jeg tenker at "de som ofte blir dårlig likt fordi ..." ikke er en egen type hva gjelder de vi snakker om nå, nemlig de som blir likt : )

Jeg vet godt at jeg tilhører din "gruppe/fenomen # 2", det har jeg fått bekreftet utallige ganger. Selv mine ekser kommer til meg den dag i dag når the shit hits the fan, jeg gidder ikke holde tilbake der.

At jeg nok fremstår som noe helt annet og sikkert fullstendig uspiselig her på forum - vel det er ganske enkelt slik at jeg ikke trenger å bli likt av noen her. Dette er underholdning, intet mer eller mindre.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 17:33 Privat melding

@ Nigma,

nei, den er ikke i bruk i praksis. Det er i så fall dersom journalistene er så grundige at de konverterer verdiene, i dag er det stort sett moment-magnitudeskalaen som blir brukt, og slik har det vært i 30 år.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 17:35 Privat melding

@ Kiara,

vi er nok det. Og jeg er ganske sikker på at du tilhører den midterste kategorien.

(mann 46 år fra Oslo) to. 28 juni 18:29 Privat melding

@ Nigma,

Jeg har ikke sagt at begrepet ikke er i bruk. Tvert imot, så sier jeg at slurv og/eller bekvemmelighet gjør at begrepet (alene) fortsatt er i bruk. At noe lever som begrep kan ikke tjene som argument for at instrumentet i seg selv er i bruk.

Når det kommer til en målemetode, så er «i bruk» for meg betinget av at man fortsatt måler på denne måten. Det gjør man ikke, og har ikke gjort det på 30 år.

(mann 44 år fra Rogaland) to. 28 juni 19:02 Privat melding

@En mann,jeg undervurderte internett sist jeg la noe inn her eller kom med en kommentar. .ikke visste jeg hva som ville komme og det er de samme folka her som disser deg vrir og vender på alt..skulle nesten tro de var politikere eller advokater. .sånn,nå avlaster jeg deg litt her vent å se;)

(mann 44 år fra Rogaland) to. 28 juni 20:25 Privat melding

Zeps da,slutt å banne..