Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym solstråle ma. 1 okt. 2007 22:16

hei jeg er elsker i en gift man. vi er sammen 7 år... han sa mange ganger: jeg elsker deg og elsker familien min...
jeg klarer ikke mer... jeg har prøve å slutte med han mange ganger.. han ringen og send sms ofte in til jeg kommer tilbake med han- jeg kan ikke leve med eller uten han. hva skal jeg gjøre??

Skjult ID med pseudonym Pippi ma. 1 okt. 2007 22:43

Du har ventet i syv år, er ikke det nok? Det finnes millioner av menn der ute ;=)) Hvorfor bruker du tiden din på en mann som ikke vil ha deg? Jeg ønsker deg styrke - til å dumpe han. Håper at du veldig snart finner en som elsker bare deg! Det fortjener du kjære Solstråle.

Skjult ID med pseudonym sai ti. 2 okt. 2007 23:57

Unnskyld meg "dobbeltmiss"
Hvorfor skal de som ikke har opplevd det samme holde kjeft??????? Er det forbeholdt kun dere som har vært i den situasjonen og svare? Etter som du har vært i et forhold i et år og ikke luktet lunta så kunne vel du også trengt noen gode råd!

Og hvorfor skal kvinner ofte være slemme og hevne seg? Er det ikke bare og legge ting bak seg og starte på nytt istedet for og grave i det gamle?

Solstråle: Hvis du tenker deg om så er det vel bare og kutte alle forbindelser og starte på nytt. Tenk deg litt om da. Den mannen er utro ovenfor sin kone, sine barn, sin familie, deg, etc. Hvis det ble dere en gang, hadde du sittet trygt i stua mens han var på byen en tur? Hvorfor skulle ikke han gjøre det samme ovenfor deg som sin familie?
Du har nå kastet bort 7 år, ikke kast bort en time til for livet er så alt for kort :-)

(mann 55 år fra Oslo) on. 3 okt. 2007 00:19 Privat melding


Kan hende har solstråle truffet sin "alpha male"?

http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_male

Skjult ID med pseudonym Høstregn on. 3 okt. 2007 00:28

Jeg har vært utro i mange år selv og skjønner mannen.
Den beste sexen får man av utlendinger!

Skjult ID med pseudonym Punisher on. 3 okt. 2007 01:01

Det er ikke deg det er noe gærnt med, det er den idioten du har blitt utnytta av i 7 år. vær glad du ikke er i kona hans sine sko. Jeg har ingenting imot åpne forhold, har og har hatt et par selv men slike som han fortjener bare en ting og det er god gammeldags grisebank. Hva jeg mener om vedkommende som skryter av utroskap med utlendiger som svar her velger jeg å holde for meg selv. Jeg har ingenting mot utlendinger, har åpent forhold med russisk dame selv så det er ikke der det ligger, er nok heller noe med personligheten når man faktisk presterer å skryte av at man juger partneren sin rett opp i trynet hver bidige dag. Når det gjelder deg synes jeg bare synd på deg, du har alt kasta bort 7 verdifulle år, finn deg en bra kar, han du har i hjertet ditt har ikke deg i hjertet sitt, du er kun sex for ham, du er kanskje ikke den eneste han har ved siden av kona og blir han di noengang er han garantert ikke bedre mot deg enn mot kona si. Du er et langt bedre menneske enn han og den dusten som skryter av hvor "kul" vedkommende er i svarsiden her. Jeg spotter skrytern!!

Skjult ID med pseudonym Søtnos on. 3 okt. 2007 01:47

Punisher: Siden du har et "åpent forhold med en dame" hva gjør du på sukker da?

Et nytt forhold??

Skjult ID med pseudonym Organ on. 3 okt. 2007 01:57

Til trådstarter.

"jeg kan ikke leve med eller uten han", for noe forbannet tøv! Vi mennesker er i stand til å tåle utrolig mye dritt, fysisk & psykisk, du kan velge å ha det pyton som " den andre, ( eller tredje, fjerde osv ), kvinnen " eller du kan ha det like vondt en kort periode mens du blir ferdig med den gjøken.

Og til missismiss: Man trenger ikke selv bli rammet av Kols for å skjønne at røyking muligens kan være skadelig... Det virker også som om du mener at det å elske noen er en følelse som mennesker ikke har kontroll over, vel, deg om det.

Skjult ID med pseudonym sai on. 3 okt. 2007 10:36

MIssimiss!!!
Og hva får deg til og vite så utrolig godt at vi TROR vi vet hva vi snakker om? Slutt og være så utrolig ensporet da!
Her inne finnes det mennesker med en dullion forskjellige erfaringer og meninger. Sansynligvis alle her inne har vært forelsket en eller annen gang og vet hva det står for. Og man kan styre sine egne følelser!!!

At en hevn er godt for kropp og sjel? Jaja, slit med helsa. Håper ihverftall du får noe godt ut av det. Har selv vært samboer med ei som var utro i endel år før jeg fikk vite om det, men hvorfor i huleste skal man hevne seg, for det kunne ihvertfall ikke jeg tenkt meg. Er jo da bare og komme seg videre i livet og legge ting bak seg og så får den personen det gjelder sitte igjen med sin samvittighet.

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 3 okt. 2007 12:30

Refererer til Sisil Grans bok "Kjærlighet i hastighetens tid", en samlivsbok som virkelig kan anbefales(!).
Hun skriver at de som er utro er det av natur. Det er de samme som finner spenning i utroskap gjentatte ganger.

Har selv erfart at det finnes et unntak: de som kommer krypende hjem etter et sidesprang, som ikke kan se deg i øynene og ikke får sove før de har tilstått. Samtidig som de uoppfordret sverger at de aldri skal gjøre det igjen.

Skjult ID med pseudonym Pippi on. 3 okt. 2007 18:06

Missismiss/ Solstråle ;=)))))))) Det handler om å si nei takk til forhold som er usunne og som tar livet av selvtilitten!

Jeg har tre spørsmål:

Tror dere at smerte og kjærlighetsorg blir svakere etterhvert som tiden går ?

Hvordan skal en perfekt kjæreste skal være?

Hva er de 3 viktigste egenskapene hos en partner?

Skjult ID med pseudonym tøffel on. 3 okt. 2007 23:25

hva er problemet? er det ikke lov og være annerledes nå? noen må jo være\tenke annerledes for at vi "andre" skal ha preferanser til livet, og for å sette oss til dommere over de "svake". Så lev livet. Vær så utro dere bare gidder. Det er alltid noen som trives best i offerrollen, og andre som vet at det de gjør er galt, men gjør gale ting alikevel. Det viktigste må "in the end" at man våger å følge magefølelsen, og håpe på at den bringer oss i mål til slutt, med eller uten riper i lakken:-)

Takk for meg:-)

Skjult ID med pseudonym Mister H to. 4 okt. 2007 05:04

Hei,

Jeg tror det er mange der ute, om ikke de fleste som har vært eller er utro. For min egen del har jeg rent mel i posen, men noe særlig tiltro til det motsatte kjønn har jeg absolutt ikke. Jeg kjenner faktisk ikke ei eneste jente som jeg vet har vært trofast. Er det noen med hånda på hjertet her, både gutter og jenter som kan si at de aldri har vært utro??

(kvinne 56 år fra Østfold) to. 4 okt. 2007 07:26 Privat melding

@Mister H: Med hånden på hjertet, jeg har aldri vært utro! Ikke fordi de forholdene jeg har vært i alltid har vært så strålende, men fordi jeg har valgt å prioritere det forholdet jeg har vært i og legge energien der.
Jeg har to lengre samboerskap bak meg. Anledningen til utroskap har budt seg, og jeg har til og med blitt forelsket i en annen under det ene samboerskapet. Men jeg valgte å ikke gjøre noe med det. I steden brukte jeg den energien en forelskelse gir til å sprite opp vårt eget forhold. Jeg var så ærlig at jeg sa det til min samboer. I starten var han utrygg, men da det gikk opp for han at årsaken til at jeg fortalte ham om min forelskelse var at jeg valgte ham, og ikke den andre, ga dette ny energi i vårt parforhold.

Fordi jeg signaliserte så sterkt at det vi har sammen var mye viktigere enn en tilfeldig forelskelse ble det lov å komme hjem å fortelle at vi hadde sett noe som tiltrakk seg oppmerksomhet, at noen hadde prøvd seg på en firmafest el. fordi det vi samtidig sa til hverandre var "det er deg jeg vil ha, ikke den andre". Det ble en bekreftelse på at det valget vi engangtok fremdeles var det riktige.

Skjult ID med pseudonym Mister H to. 4 okt. 2007 11:06

Hei Perle62! Kjempegodt å høre. :-) Jeg trenger virkelig å bygge opp tilliten til det motsatte kjønn igjen.

Skjult ID med pseudonym Piken. fr. 5 okt. 2007 06:15

missismiss, "lite" dramaqueen du da. Perle62, ditt innlegg er som vanlig en perle.