Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym massiv ti. 3 juli 2018 01:48

Jeg er mann, 39 år, 192 cm høy og 86kg, brede skuldre og velutstyrt og tjener godt. Har kommet i kontakt med og datet fantastiske kvinner via sukker, men det virker som de kun er interessert i et ligg. Etter utallige one night stands, som ingen har blitt til noe som er i nærheten av et meningsfylt forhold, er jeg rådvill. Hva feiler det meg? Eller snarere, hva feiler det dere kvinner? Basert på responsen i sengen, animert kroppsspråk og høylyte lyder, blir jeg overrasket når mange kvinner skriver at jeg passer best som en venn. Jeg har riktignok en uvanlig lys stemme, som overrasker mange utseendet mitt tatt i betraktning, men betyr det så mye? Hilsen rådvill mann.

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 3 juli 2018 06:29

Slutt med helium. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Leiplei ti. 3 juli 2018 07:30

Det er mer som teller enn hvordan du er i senga. Jeg har iallefall avsluttet bekjentskap selv etter deilig sex fordi jeg har blitt mer kjent med mannen underveis og etterpå. Noen forskjeller blir for meg uoverstigelige. Feks kan jeg ikke se meg selv sammen med en som er religiøs, veldig alternativ (tror på alt hokuspokus) eller som er politisk veldig annerledes. Slikt kommer ofte frem underveis. Så hvis du lurer på hvorfor du blir satt i vennesonen så spør om et ærlig svar. Det kan også være en god idé å være tydelig på at du selv ønsker mer med dama enn en ons, før dere har dere...

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 3 juli 2018 09:06

Animert kroppsspråk?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 3 juli 2018 09:22

Er det sånn Michael Jackson Lys stemme? Kanskje hvis du blir rik så ordner det seg.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 3 juli 2018 09:36

Massiv går du ut med kropp og ser på kropp blir det ons spør du meg. Å få sex er veldig enkelt, men når en er seriøs må en tørre å gå litt bak utseende. Selv om en skal like det. Ikke heng deg så opp i stemmen din, men heller hva stemmen din informerer om😊 Synd du skriver anonymt 😊

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 3 juli 2018 13:55 Privat melding

.. asså...nei, si det...hva som "feiler" kvinnene, som nøyer seg med ONS, er jo ikke helt godt å si kanskje.
Kanskje de har fått noe smittsomt fra en eller annen fuckboy.. who knows. 🤷‍♀️

Men hette noen av disse utallige damene Jane, da @massiv?
For hvis ikke, så kán det jo være der "problemet" ligger... ?🤔
Bare en tanke, og noe som slo meg..da eg las innlegget ditt.

It's a jungle out there, you know..and every Tarzan needs his Jane...I guess.
Er jo kanskje litt langt imellom damer som lyder navnet Jane, her på berget....men ikke så langt til England, f.eks, da. ✈
Eller så kan du jo prøve en 'Janne'. -Om du er heldig, er det close enough, kanskje. 💧💧

Skjult ID med pseudonym sør ti. 3 juli 2018 14:45

Er vel det samme med løse mannfolk i 2018...,

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 3 juli 2018 14:57

That's life! Ingenting du kan gjøre med det.

@sør

Hvis det er så enkelt som du mener, så må jeg jammen være stygg, for jeg har ikke vært borti ei eneste jente som har signalisert noen som helst interesse for å ha sex.
Men det er helt greit for meg, for jeg ville ikke hatt det uansett, men det hadde i det minste vært fint å kunne takke nei og føle seg ønsket. :P

Skjult ID med pseudonym sør ti. 3 juli 2018 15:01

Har nok ikke signalisert noe er enkelt? Tror du må lese en gang til.😉

Skjult ID med pseudonym sør ti. 3 juli 2018 15:14

Powpowgutt Jeg skrev at sex er ikke vanskelig å få her om det er det en vil. Men som i et seriøst søk her i sukkerverden har jeg vel satt forventninger til omgenting.
Men tror nok mannfolk liker å starte med sex og om det er greit kan en se videre. Og der er vi mange damer som ser litt i en annen retning å starte opp noe seriøst

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 3 juli 2018 17:19

Jeg tror vel det du opplever der er ganske vanlig? Det trenger slett ikke å være personlig eller handle noe særlig om deg egentlig. Men 80,90 % av befolkningen passer ikke for oss. Det tar tid å finne den som virkelig er «gull». Det vil jeg sjøl ha, og hopper over leverposteien. 🙄 Vil ikke du også ha Hell yeah følelsen, «this is the real thing» stjernesmellen?

Tror mange damer vil ha den det virkelig suser med. Særlig hvis man er over 25, 30 år. Og som sagt, det tar gjerne litt tid og noen forsøk, eller mange til før man finner den man virkelig vil ha. Og hvis det er 100 % gjensidig.

Jeg tror du bare må fortsette å treffe damer og kanskje sortere litt mer du også? Kjenne etter om du virkelig liker dama? Og hvis ja, let it flow og se om det blir noe gjensidig.
Lykke til. 👍

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 3 juli 2018 17:22

Taster på mobilen. Ble noe rart med nest siste avsnitt. Stryk den siste setningen i nest siste avsnitt.

Skjult ID med pseudonym Heineken ti. 3 juli 2018 20:10

Kjenner meg igjen ang. one night... men ikke har jeg brede skuldre, dog noe kortere av vekst - penger har jeg så jeg klarer meg. En, to og noen ganger tre overnattinger. Men kvinnene vil ikke mer. Passer som en venn har jeg fått høre og ja - får meldinger fra flere i etterkant når behovet melder.
Forresten, fellesnevneren er at disse er her og har vært her i årevis. Det har jeg også 🤨

Skjult ID med pseudonym HalvSmart on. 4 juli 2018 00:00

Du har tydeligvis ikke noe problem med å få damer til sengs, men de vil altså ikke ha et seriøst forhold med deg. Det kan være ulike grunner til det. Har du noen tanker om de generelt sett har ønsket et forhold? Hvordan har stemningen vært når dere har vært sammen, har den kun vært sexfokusert eller har dere fått mulighet til å bli kjent og til å knytte bånd? Har dere veldig ulik sosial bakgrunn og/eller verdier?

Siden du skriver om mange one nights, går jeg ut fra at dere ofte bare har hatt sex ên gang. Hva er grunnen til det? Har du begynt å snakke om å bli kjærester rett etter sexen? For mange kvinner kan dette bli for mye, for raskt. Da er det bedre å fortsette å ha sex, gjerne gjøre hyggelige ting sammen, og så kan det utvikle seg naturlig over tid. Når møtehyppigheten blir kjæresteaktig, aktivitetene får kjærestepreg, dere trives sammen, vel,da er dere på et bra spor.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 4 juli 2018 00:34 Privat melding

Hvorfor dette fokuset på sexen hele tiden ?

Det er vel kanskje noe i tiden, alle skal sexe men ingen tørr noe seriøst.

Selv er jeg er nok for old-school for det, hvis ikke dama stimulerer mentalt så kan det bare vær. Når var egentlig ONS noe bra sex egentlig ? Jaja, godt vi er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Leiplei on. 4 juli 2018 01:26

Ons er bra sex hvis man har bra sex... Jeg har ikke fylle-ons men edru og det er absolutt på høyde med annen sex... Egentlig bedre..

(mann 47 år fra Oslo) on. 4 juli 2018 19:16 Privat melding

Jaggu... noe skal vel folk ha å klage over 🤔