Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vita lø. 7 feb. 2009 00:55

jaja...

Traff ei jente paa byen i helga. Maa innroemme at jeg kjente henne igjen fra dette mediet. Etter litt "manne-meg-opp" saa gikk jeg bort til henne og sa hei. Hun svarte med et hyggelig hei, og fulgte opp med mer konversasjon.. saa etter en liten stund var vi over paa og diskutere "verdensproblematikk"... fort gjort.. hehe.. ..
Hvor betatt vi var av hverandre.. og om hun har lest min profil her inne aner jeg ikke............ men her inne var hun veldig avvisende, paa byen var hun kjempehyggelig og imoetekommende.

Grunnen til at jeg skriver dette er at hun har valgt aa ikke svare meg her inne....... men ute paa byen traff vi tonen....... ikke noe rett-hjem-tone.. men vi har mye kontakt og har moett hverandre flere ganger etter dette......

Moralen er............ sukker er vel ikke helt forankret i virkeligheten.. tross alt........ ???????????

M

Skjult ID med pseudonym * lø. 7 feb. 2009 00:58

Kanskje jenta er bare seriøs og litt reservert ?
Vil du ikke avsløre deg da ?

Skjult ID med pseudonym Vita lø. 7 feb. 2009 01:00

La ikke skjul pa at jeg hadde sett henne her inne jeg.... forandret ingen ting det....

Skjult ID med pseudonym Zoo lø. 7 feb. 2009 01:00

Hun har vel lest profilen din om hun var avvissende mot deg her inne.....???

Her inne leter man etter den "ene rette"......
og siden man har dette matchtreet å kikke på blir man vel litt mer kresen.....(???)

Er du sikker på at hun ikke bare treffer deg som bare en venn??

Skjult ID med pseudonym kaffetroll lø. 7 feb. 2009 10:03

synes egentlig ikke det er så rart jeg da :)
her inne blir man veldig selektiv (i hvert fall blir jeg det.). ute på byen har man ikke fult så mange kriterier å forholde seg til - der er det i utgangspunktet utrstråling og kjemi som gjelder :) Og initiativ da... Og hvis det at man har sett en person på sukker og det gjør det lettere å ta initiativ er det jo ingenting som er bedre enn det! For min del blir det litt rart å sette de sukker og byen opp mot hverandre - ettersom de er to helt forskjellige måter å treffe noen på. Det er gutter jeg har truffet på byen, som jeg aldri ville truffet gjennom sukker. Og motsatt. Men det er jo nettopp det som er så bra!!

Skjult ID med pseudonym * lø. 7 feb. 2009 11:40

@Vita
Hvorfor vil du ha kontakt med henne her på sukker når dere har egentlig gått en skritt videre. Utvikle det som dere har dere imellom nå, ikke gå tilbake til sukker da.