Alle innlegg Sukkerforum

Er det så vanskelig??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hhhmmm lø. 7 feb. 2009 10:30

Jeg bare lurer, jeg vet jo at de fleste jenter her inne, og gutter så klart letter etter den perfekte hehehe drømmepartner, selv om matchtall er høye, må jo kjemi stemme og så klart, utseende messig stemme. til en vis grad, man får jo ikke den rette, forståelsen. Hvis noen skriver til meg får de et var:)). Hvorfor er det så vansklig for dere jenter å gi et svar?. Har dere vært her inne for lenge, så dere har sluttet å bry dere?
Man får sikkert mye rart fra både gutter og jenter her, men....

Eller er det bare at jeg er ny heheheh, og ikke helt forstått spillereglene.......

Skjult ID med pseudonym hhhmmm lø. 7 feb. 2009 10:56

:)) Sant, tenkte ikke på den jeg, at det finnes mennesker her inne med meget dårlig selvbilde og dårlig ordforåd.
Så til alle dere der ute, bruk hode neste gang, det som sitter over skuldrene:)))

Skjult ID sø. 8 feb. 2009 21:57

Det er faktisk slitsomt å svare, for noen av oss får mange brev. Kanskje tusenvis.... hvis man er interessert i 1%, vil man bruke mye tid på noe som er meningsløst. Jeg orker bare ikke å forholde meg brevene jeg ikke har lyst til å svare på. Dessuten, hvis man først svarer, så svarer han igjen på brevet mitt.....også blir man aldri ferdig. I begynnelsen svarte jeg nesten alle, fikk dårlig samvittighet og sånn hvis jeg fikk fine brev. Men i dag svarer jeg bare dem jeg har lyst til å svare. Synes du jeg er slem?

Skjult ID med pseudonym Zz sø. 8 feb. 2009 22:33

Har egentlig ingen problemer med å ikke få svar, kunne faktisk ikke falt meg inn å tilte over de som ikke svarer. Men når det er sagt så er det hakket irriterende, for man sender jo for å få svar. Får bare evaluere seg selv både hva en skrev til den jenta en skrev til og seg selv og sine tanker om svar vil jeg tro.

De fleste av jentene her må jeg jo ærlig innrømme at jeg selv ser på som uinteressante, derfor så er det jo bare totalt naturlig at flesteparten av jentene her inne ser på meg som uinteressant. Eller ? F.eks så har jeg to uvaner som jenter i begynnelsen av tjueårene ikke liker. Lidenskap for fotball og jeg røyker. Forstår dem egentlig veldig godt, men mange her inne ser jo ikke på seg selv med kritiske øyne i det hele tatt..

Skjult ID med pseudonym ????? sø. 8 feb. 2009 22:50

Når skal dere menn slutte å skrive innlegg om at jentene ikke svarer???? Mannfolkene svarer jo heller ikke, men jeg tar ikke det personlig!!!!! Blir bare litt irritert av å lese alle disse innleggen.......

Skjult ID med pseudonym Ubetydelig ma. 9 feb. 2009 22:52

Marker personen/e som uinteressant så slipper du å møte det samme problemet 2 ganger, det er verre med de som har flere profiler der de bare bruker en av profilene, da kan du vente i en evighet uten å få svar, sjekk også når de sist var pålogget..
Det er mer enn nok å velge fra, så bruk tiden på noen som svarer deg er mitt råd og ignorer de andre eller merk personen/e som uinteressant..

Skjult ID med pseudonym Undrende ma. 9 feb. 2009 23:04

Ser at ei har svart på innlegget her med hun får tusenvis av brev og dermed ikke gidder å svare de som ikke er interessant. Joda, men hvis du får tusenvis av brev og ikke har funnet noen enda som du vil være sammen med så lurer jeg på hva er det du venter på? Hva er det egentlig du krever? Du har fått tusenvis av brev og ingen er god nok for deg? Jo jo, du om det.
Men det er desverre helt vanlig at damene her ikke svarer, mulig de venter på noen som er litt bedre enn forrige som sendte dem et brev. Sikkert også menn som ikke svarer.
Tror det hadde vært god folkeskikk å sende et svar.

Skjult ID med pseudonym O ma. 9 feb. 2009 23:17

Et svar eller ett svart hjerte er ikke for mye å be om. Å ett svarte hjerte er jo ett slags svar det og å det går meget raskt.

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 9 feb. 2009 23:20

Uansett hvem som ikke svarer på din siste melding; Etter en uke synest jeg det er greit å anta vedkommende ikke ønsket videre kontakt. Så enkelt er dèt.