Alle innlegg Sukkerforum

komunikasjon

Vis siste innlegg
(mann 57 år fra Akershus) lø. 7 feb. 2009 10:47 Privat melding

hei,dette rettes spesielt til damer-jenter.jeg sjønner ikke hvorfor dere er så redde for å snakke i telefon,man blir da bedre kjent med den man vil bli kjent med,når man hører stemmen til den andre part,og slipper å vente i lange tider på svar på de spørsmålene man stiller.synes denne måten for komunikasjon er både kald og upersonlig.mvh,svenor.

Skjult ID med pseudonym ... lø. 7 feb. 2009 10:54

Jeg vil ikke oppgi tlfnr før jeg har møtt gutten, eventuelt oppgi tlf nr da hvis vi skal treffest igjen. Jeg vil se an personen før jeg opplyser om så private ting. Man kan få ganske mye info utifra et tlfnr. og hvis man ikke skal treffest igjen ser jeg ingen grunn til å gi ut nr mitt. Mulig jentene er mer skeptiske enn guttene, men jeg vil ihvertfall ikke opplyse om dette til kreti og pleti. Jeg er heller ikke interessert i å knytte så mye bånd til personen før vi treffest, det kan bli desto større nedtur når man ser hverandre på ordentlig og vanskeligere å "kvitte" seg med personen hvis man allerede er blitt så innmari godt kjent. Jeg har opplevd at gutter har blitt fornærmet for at jeg ikke har villet oppgi nr mitt, jeg syns dere skal respektere de som vil holde seg sånn passe anonyme frem til man treffest.

Skjult ID med pseudonym hhhmmm lø. 7 feb. 2009 11:02

Man skal kansje ikke ha, sånn hastværk:), skriv med værandre bli kjent:)))

Skjult ID med pseudonym hhhmmm lø. 7 feb. 2009 11:09

Du må jo ta et høflig Nei som et Nei :))

Skjult ID med pseudonym * lø. 7 feb. 2009 11:21

Vi er ikke redde å snakke i telefonen, men vi vil ikke snakke med hvem som helst, må bli litt kjent først, må vite hvem vi gir tlfnr. til og det bør du skjønne og akseptere. Vil du ikke skrive men snakke, skriv det i profilen din, da vet kvinner hva du ønsker deg og enten hopper over eller tar kontakt / hvis hun også foretrekker å ta kjapp kontakt - det er vel en del kvinner som ikke er som alle andre kvinner, da :-) :-) :-) /,-

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 7 feb. 2009 11:35

Jeg gir ikke ut tlf nr mitt til hvem som helst .... Og jeg er en peron som liker bedre å snakke ansik til ansikt enn på telefonen. Det er personelig. Men trenger ikke å sende meldinger i uker før man treffes .. kan å fort slå feil.
Det er mange som kan oppnå god nett-kjemi , men som opplever at den dør når man treffes. Men det er ikke noe bedre på tlf.. den eneste kjemien som er verdt noe er den man får ansikt til ansikt.

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 7 feb. 2009 11:56

Helt enig med jentene (og jer er en mann) , tlf. nr . er noe man gir når man føler for det. Det finnes desverre altfor mange psykos der ute som kunne finne på mye tull.......

Skjult ID med pseudonym :) lø. 7 feb. 2009 11:58

Er enig med jentene her. Men hver gang jeg har vært på date her, så har jeg alltid fått tlf.nr fra jenta før vi treffes. Kanskje 4 dager i forveien. Men jeg ringer ikke, da sender jeg heller tekstmeldinger, nattakos osv. Jeg føler at det blir litt rart å snakke i tlf. før man treffes Og det kan fort bli stille og. Men jeg personlig, liker egentlig aldri å snakke i tlf lenge og ha mange samtaler.Hvis man ikke har fått dame da og man er på to helt forskjellige steder:P hehe

Skjult ID med pseudonym macky lø. 7 feb. 2009 12:43

Jag är enig med trådstartaren,vill snakka med personen innan vi möts..@smilyo,du har rätt i att det inte behöver ta så lång tid innan man ses,får besök idag från Bergen(av en flitig forumbesökare)hehe!! Nämner inga namn,och vi slog till snabbt.
Vi mailade lite,sen var det telefon och att höra rösten är en stor plussfaktor tycker jag...
Men jag förstår också att en del folk inte vill ge ut sitt nr hursomhelst...it's a lot of maniacs out there folkens..
Ha en fin dag:))))

Skjult ID med pseudonym TanteSofie sø. 8 feb. 2009 13:12

Det både TS og andre må forstå er at det å snakke i telefonen krever en annen form for sosial kompetanse enn å skrive mail, eller å møtes ansikt til ansikt. Vi er alle forskjellige på det punktet. For noen er det derfor enklere å snakke i telefonen før man møtes. Andre vil møtes før de begynner å snakke i telefonen. Det er ikke verre enn det.

I tillegg er det, som flere over her har nevnt, mange damer som ikke vil oppgi telefonnummeret sitt til en fremmed mann før et eventuelt treff. Det handler ofte om sikkerhet å gjøre.

Om man ønsker telefonkontakt før treff og motparten avslår, så tenk på hvorfor du eventuelt blir skuffet. Er det fordi den som ikke vil snakke med deg på telefon før et treff virker så kald og upersonlig på deg (noe som kanskje ikke er tilfellet), eller er det fordi du selv ikke får dekket dine behov for trygghet i framgangsmåte (som for deg kanskje er knyttet til det å gjennomføre tidlige telefonsamtaler). Å forstå seg selv og å være raus med andre kan løse opp mange potensielle misforståelser og følelse av avvisning.

Skjult ID med pseudonym Prince sø. 8 feb. 2009 17:09

Damer er generelt kontrollfreaker og trives derfor ikke i telefonen med menn de ikke kjenner veldig godt. I telefonen kan de ikke se kroppspråket og blir derfor usikre og stresset.

Skjult ID med pseudonym loppa sø. 8 feb. 2009 18:20

@Prince
Utsagnet ditt viser meg at du kanskje ikke har så lang erfaring med damer. Eller? Jeg har ihvertfall ikke det problemet :-)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 9 feb. 2009 00:42

Det er kanskje litt forskjeller mellom generasjonene her, jeg dater mest jenter i alderen 23-28 år. Og jeg er mer overrasket over at jeg stort sett alltid får servert telefonnummeret her inne når vi avtales og treffes. Har aldri bedt om å få det heller.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2009 00:56 Privat melding

Jeg nekter å møte gutter jeg ikke har snakket med på telefonen først. Dersom jeg skulle vært på en date, men ble forhindret på en eller annen måte, og jeg da ikke hadde nummeret hans: Hva hadde vært løsningen? Komme seg hjem og skrive på Sukker: "Beklager, men jeg falt på isen og ødela foten på vei til daten vår"? Jeg tviler på jeg hadde fått en sjanse til.. :) Det er lettere når man kan kommunisere flytende før møtet og ha muligheten til å si ifra dersom en uforutsett situasjon skulle oppstå.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ma. 9 feb. 2009 01:00

Sant nok, det er selvsagt slik for oss i mobilgenerasjonen at det føles rimelig ubehagelig å skulle møte noen man ikke kan ringe/melde om noe uforutsett skulle oppstå.
Synes allikevel en del jenter muligens er noe løssluppene med å dele ut tlf nummer, men det kan jo tyde på at jeg ikke ser ut som en potensiell psycho i det minste.

Skjult ID med pseudonym 72icaruz ma. 9 feb. 2009 01:15

@TS

Teleks duger neimen ikke...

Helt helt enig med deg, i den forstand at man ofte får et inntrykk pr. tlf som aldri kan uttrykkes gjennom mail

Ordene er ofte av en slik karakter, så personlige, så nære, så ekte, så nydelige...at mange faktisk kan føle et savn - ved et savn av ordene. Selv uten å ha hverken sett eller hørt hun eller han som så kanskje tillitsfullt beskriver............med ord.

En stemme som forteller det ordene beskriver, sier så uendelig mye mer! Men husk at dere først må bli så fortrolige som mulig pr mail før du ringer, da er du "spesiell". Spesiell, som i at du da ikke lenger er hvem som helst.......see?!

Skriv og les litt først du, ring når det føles naturlig for dere begge. Noen ganger vil det føles naturlig ganske så raskt, andre ganger aldri. Daten kan bli like god eller dårlig uavhengig av type kommunikasjon på forhånd -velkommen!

..j.

Skjult ID med pseudonym Dee ma. 9 feb. 2009 01:34

Jeg vil ikke treffe noen jeg ikke har pratet med på tlf først og det tror jeg har spart meg for et par mislykkete dater.
Har opplevd et par ganger at menn som skrev flotte brev, viste seg å være selvopptatte og ufordragelige på tlf. Bare opptatt av å fortelle hvor fantastiske de var.