Alle innlegg Sukkerforum

Liker ei dame

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :) lø. 7 feb. 2009 13:11

Hei, har en dame på skolen, som jeg like veldig godt. VI har et fag sammen. Virker som hun er gjør det samme, ut i fra min oppfatning da. F.eks, sitter vi å samarbeieder og beina treffer hverandre er det ingen av oss som flytter det vekk i løpet av 10-15 sek, kanskje, hehe. Vi snakker jo ofte med hverandre, hver gang vi treffes, men det er jo vanlig da med alle andre og, men jeg blir litt usikker hva som er lurt å sjøre, er det bare å go for it, å drite i konsekvensene. Er jo ikke så lett å få aleine tid, med alle andre rundt i klasserommet. Jeg hører vel ut som en 15 åring men, heh, faller egentlig ikke så lett for jenter, men hun gjør et godt inntrykk på meg, og har vel egentlig ikke hatt så mye erfaring med det greiene der fra skolen, har jo godt yrkesfaglig:P, mange jenter der må jeg si:P hehe.
Har jo bare erfaring fra byen og fester:P
Vi skal jo ha klassefest snart, så blir kanskje lettere spørre henne om hun vil treffes en gang.. eller?
Noen gode råd og tips, hakke lyst til å ødelegge det jeg allerede har. Man tenker vel mere konsekvenser jo eldre man blir? Spessielt når man føler en liten forelskelse:), hehe.

Skjult ID lø. 7 feb. 2009 13:40

Syntes du bare skal kjøre på og se jeg. Om hun ikke liker deg på den måten vet du det og kan gå andre og nye veier. Så slipper du bruke så mye tid på en som ikke eventuellt vil ha deg :) Gjør det magefølelsen din sier og kjør på... blir du avvist gjør jo ikke det noe, man kan ikke få alle. :)

Skjult ID med pseudonym spiker lø. 7 feb. 2009 13:45

man kan ikke få alle nei, men nå sier jo TS at han ikke faller lett for andre, og det er denne jenta han vil ha. så da gjør det kanskje noe å bli avvist. tror ikke det er så enkelt du. lettere å bare si "kjør på" på et forum enn å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym :) lø. 7 feb. 2009 13:51

Takk, bra at du skjønner det spiker, men konsekvensene jeg tenker er jo, at jeg får rykte på meg, det var han som ikke fikk noe, hun vil ha litt mere avstand for å indikere at hun ikke er interissert, tja er jo mye som kan skje, men man lever jo kun her en gang, så litt pain i et halvtårs tid i forhold til resetn av livet gjør kanskje ikke så mye. Er det ingen her inne som har erfaring med å bli avvist av en i klassen? hehe.

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 7 feb. 2009 13:53

be henne på date før klassefesten så får du kanskje et lite forsprang.....

Skjult ID med pseudonym o2 lø. 7 feb. 2009 14:11

Håndflørt med henne på festen.

La fingrene deres tilfeldig møtes i steden for bena. Sånn at ingen andre ser det. Hvis ikke hun har noe i mot det, stryk henne forsiktig i håndflaten.

Mye lettere å be henne på date etter at dere har kosa hehe :)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym lø. 7 feb. 2009 14:26

Prøv med litt kroppskontakt på festen... Stryk henne på låret med hånden... Hvis det ikke føles velkommen fra hennes side: abort mission!

Skjult ID med pseudonym Kittin lø. 7 feb. 2009 14:28

Send en lapp der hun kan krysse av ja eller nei for om hun vil finne på noe en gang... ;)