Alle innlegg Sukkerforum

Dødfødt opplegg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mr.x ti. 2 okt. 2007 22:13

Først må jeg berømme opplegget sukker har, men jeg har nå vært her inne i over 1 år uten at det har ført noensteds hen. Initiativ har jeg tatt, venter ikke på at andre skal skrive til meg først for å si det sånn. Er det andre som også har opplevd det samme her inne?

Skjult ID med pseudonym Panzer ti. 2 okt. 2007 22:39

Jeg skjønner hva du mener mr.x

Har vært her selv en stund og hatt kontakt med flere, men det er et langt skritt fra å sende noen meldinger til hverandre her på sukker til å møtes og finne tonen.

Tror man heller bør treffe mennesker på ordentlig i første omgang og heller ta det som en bonus om man får varig kontakt med noen her inne...

Skjult ID med pseudonym hansom ti. 2 okt. 2007 22:50

Istedenfor å sende meldinger frem og tilbake i lang, er det ikke like greit å avtale å møtes?! Det trenger ikke være en superromantisk date eller noe sånt, men bare møte personen og se om det er et hint av kjemi tilstede. Møtes over en pils eller kaffe på et utested og prate litt løst og fast. Ikke akkurat noe hokus pokus. Finner man tonen, har man noe man kan bygge videre på. Hvis ikke, trenger man ikke å legge mer tid og ressurser ned i videre kontakt!

Skjult ID med pseudonym mr.x ti. 2 okt. 2007 22:52

Jeg tror du har rett! Jeg har noen andre venner her inne også, og de er av samme oppfatning. Virker som om enkelte kun er her for å sjekke om de har draget. Har man gitt litt oppmerksomhet, så er denne personen ikke interessert lenger. Er det noen jenter som kanskje kan svare på tiltale? Mulig jeg tar feil, og at grunnen ligger hos meg. :-)

Skjult ID med pseudonym mr.x ti. 2 okt. 2007 22:54

Det er nettopp det da. Er enig med deg også Hansom, hadde det bare kommet så langt. Det er flere jeg har hatt hyggelig kontakt med (ikke samtidig) og foreslått en uformell kaffe. Noen har svart ja, men så opphører kontakten før tid og sted er avtalt. Kaffen ble det med andre ord ingenting av.

Skjult ID med pseudonym MANN37 ti. 2 okt. 2007 23:33

Først må man finne ut hva som bør skrives i meldinger for å vekke damers interesse. (Dette kan ta tid).

Når kontakt er oppnådd må man treffes for å sjekke om kjemien er der. Alt annet er bare tull.

Ikke kast bort tiden med kostbare damer. Hvis de ikke vil treffes (naturligvis på dagtid på et offentlig sted) for å sjekke om kjemien er det, så dropp dem. Gå videre. Allerede etter 4-5 meldinger bør man avtales å treffes. Hvis dama ikke vil så er hun enten kostbar, kun ute etter oppmerksomhet eller egentlig ikke interessert men gidder ikke si det. Men det verste er at du kaster bort tiden din på henne.

Det er nok av andre damer på sukker til at man skal gidde å maile med kostbare damer som ikke vil møtes.

Skjult ID med pseudonym littover30 ti. 2 okt. 2007 23:34

Jeg kjenner meg igjen i følelsen din mr. x. Har selv vært her inne i ca. 1 år nå og sitter nok med samme følelsen som deg. Har riktignok fått med meg noen dater og de jentene jeg har møtt har vært interessert i å treffes flere ganger. Dette har desverre ikke vært gjensidig fra min side.

Har til tider vært aktiv og også fått mailer og noen hjerter, men ingen fra ei som jeg har blitt ordentlig betatt av. Jeg ønsker derimot ikke å klage på jentene her inne (selv om mange ikke svarer) for det er virkelig mange hyggelige og søte (og de kan jo ikke noe for at jeg ikke er kjekk nok :) ) Forøvrig ikke alle meldinger jeg svarer på selv heller....

At man er en seriøs, trofast, hyggelig og stabil gutt spiller ikke så stor rolle hvis bildene ikke faller i smak. Sånn er det iallefall med meg når jeg er å "myser" på jentene og det gjelder nok de fleste vil jeg tro.

Vi får kanskje lese boken "Spillet" og bli "badboys" i stedet... :)

Lykke til videre mr.x.

Skjult ID med pseudonym mr.x ti. 2 okt. 2007 23:40

Hehe! Det er kanskje der feilen ligger, littover30. Kanskje jeg rett og slett skal gjøre en helomvending og ble en "bad boy". Tusen takk for innspillene deres. :-)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 2 okt. 2007 23:49

Jeg tror at mange kanskje forventer litt i overkant mye av den første daten, meg selv iberegnet. Føler man ikke den helt store kjemien da, gidder man ikke å møtes igjen. Når man møter folk i andre sammenhenger - være seg gjennom venner, jobb eller hva som helst - gir og gis man kanskje flere muligheter for å virkelig gjøre inntrykk på hverandre. Jeg sitter ihvertfall igjen med en opplevelse av å ha vært på en god del dater, som alle har vært hyggelige, men der det har blitt med det.

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 3 okt. 2007 03:47 Privat melding

Hvis det er de useriøse damene som lokker, er selsvsagt badboy-stilen vellykket.

Skjult ID on. 3 okt. 2007 06:17

Ja, "selvsagt"... De seriøse damene blir ikke tiltrukket av slikt. Bra teori, Akershusdamen.

Skjult ID med pseudonym mr.x on. 3 okt. 2007 10:38

Hehe, et godt poeng kvinne 34 fra Akershus. Prøver jo å unngå de useriøse, men da er de ikke den de gir seg ut for hvis jeg tar utgangspunkt i profilen deres. Mange som tydeligvis utgir seg for å være en annen enn den de egentlig er i virkeligheten. Hadde man bare vært ærlig..

Diskusjonsforumet har gitt meg mer enn selve "datingtjenesten". Takk til dere alle for innspill! .Jeg tror jeg herved avslutter mitt medlemskap her på sukker. Til dere andre: lykke til og måtte dere finne det dere leter etter :-)

Skjult ID med pseudonym svale on. 3 okt. 2007 15:29

Jeg skjønner ikke hva dere klager for, jeg. Jeg har også vært her et år, og på 8 av 10 henvendelser får jeg ikke svar engang. Jeg er jente - ser ikke så aller verst ut og tror selv jeg har en profil som fremstiller meg som en ganske grei og positiv person. Men hjelper det? Nope.

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 3 okt. 2007 16:36

Det er håp i hengende snøre, tenker jeg... og har profilen min her på Sukker. Det betyr jo ikke at jeg ikke ser meg rundt i tilværelsen forøvrig. Det er så få single menn i min omgangskrets at de som er igjen nærmest kan betraktes som værneverdige eller fredet.

Skjult ID med pseudonym snuppa on. 3 okt. 2007 20:27

Hvor er solskinns historiene fra Sukker?? Dette høres jo ikke bra ut.
Har selv hatt max uflaks, traff en mann her inne og alt stemte. Kjemien var til å ta og føle på, når vi møttes på vår første date.
Før det lange mailer og tlf samtaler.
Så plutselig brå slutt, ingen mer kontakt.
Kanskje alle burde gå en runde med seg selv å finne ut hva en gjør her inne. At det er for de grunner en gir utrykk for, at en virkelig søker noe. Ikke bare leker.

Skjult ID med pseudonym annalille on. 3 okt. 2007 20:36

Snuppa, kan vi ha datet samme mann? Høres helt ut som en jeg datet herfra. Sikkert forpliktelsesangst eller noe som red mannen.

Skjult ID med pseudonym snuppa on. 3 okt. 2007 20:46

Ja, noe var det annalille....... Vi får da endelig ikke håpe det er en mann her inne som har latt det gå sport i den type oppførsel....

Skjult ID med pseudonym munter on. 3 okt. 2007 21:33

Huff, nå blir jeg nesten litt motløs, har bare vært her et par mnd, med liten suksess så langt. Jeg har også forsøkt å være aktiv selv, og ikke sitte og vente på at noen skal ta kontakt. Men svært få av mine fremstøt har møtt noen respons overhodet. Jeg er også jente og tenker at jeg ser da ikke SÅ ille ut, og profilen, synes jeg sjøl iallfall, er da forholdsvis sympatisk. Og to the best of my knowledge, ærlig. Men jeg er jo bosatt et stykke utenfor Oslo-gryta, da, kanskje det kan ha noe med saken å gjøre. Veit ikke jeg. Sukk. Kanskje det hadde vært et bedre navn, jfr. tidligere diskusjon her; sukk.no :-)

Skjult ID med pseudonym mizz kizz to. 4 okt. 2007 00:28

JA, det finnes solskinnshistorier på Sukker!
Ikke vær så motløse da folkens! Opp med nebbet, vær kreative! Hopp i fallskjerm om dere må!!!
Jeg sier ikke mer....

Skjult ID med pseudonym kvinne33 to. 4 okt. 2007 13:44

men nå vandrer vel ikke solskinnshistoriene fremdeles rundt her inne, de har jo truffet en partner og har andre ting å gjøre en å være her inne og diskutere med oss som fremdeles er single.

og dette tullet endel menn babler om ang badboys og at ingen kvinner vil ha vanlige, snille gutter, vet du, det må dere dra lenger ut på landet med, det er tull fra ende til annen.

Dessuten er det da akkurat det samme andre veien, jeg har skrevet gjennomtenkte meldinger til menn jeg har funnet interessante, koselige meldinger som jeg ville svart på selv om de hadde kommet til meg, men ikke fått svar.
Jeg har truffet menn her, hatt det knallkoselig ute på date, men etterpå følt at det ikke var det rette likevel, eller fått den beskjeden tilbake.

En tidligere her skrev noe jeg tror er en tankevekker: i andre situasjoner gis vi/gir vi hverandre mer en en gang for å få inntrykk av hvem vi er, via sukker-dater blir det ofte med en.

En kjær venn av meg sa engang også noe lurt, "hvorfor finnes det ikke ett forum der man bare møtes og blir kjent som venner først?" Det er jo gjerne slik det fungerer ellers, man treffer noen, ikke for å date, men av andre grunner, blir kjent og vil bli kjent mer.

Kanskje mange synes det går litt fort her inne? eller at forventningene blir litt feil?

Skjult ID med pseudonym annalille fr. 5 okt. 2007 06:09

Jeg tror dette blir som et samlebånd for noen. Går på date, prøver i et par uker, nix, så neste, så neste, så neste...har vært borti typen selv. Han hadde stor datingsrate her inne, og var utrolig oppofrende og gav masse av seg selv, men så gadd han ikke mer. Siiiiikkert meg det var noe feil med, men uansett, å løpe fra dame til dame/mann til mann er ikke noe sjarmerende trekk uansett så for meg kunne han bosatt seg med et helt harem - sikkert ikke vært fornøyd da heller.

Men, livet er ikke å måtte finne seg en partner, har det faktisk veldig bra alene jeg. Finner jeg en så der det vel kanskje en slags bonus til meg!?