Alle innlegg Sukkerforum

alder?????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 02:10

Jeg lurer meg på en ting: hvorfor tror menn som ligger over og til dels langt over min øvre grense for ønske om mann,at jeg har noe ønske om å bli kjent med de.

Dette er tross alt et sjekke-forum,eller har jeg misforstått helt?

Noen som har et godt svar på det?

Glemmer de hvor hvor mange år de har på baken,eller?

Det er tross alt en grunn til at jeg har satt den aldersgruppen jeg har valgt.

Blir litt satt ut av sånt jeg.

Skjult ID med pseudonym T. sø. 8 feb. 2009 02:24

Du høres gammel ut...

Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 02:29

hahaha,takk for den,men jeg er 31,så hvis det er gammelt så.....

Skjult ID med pseudonym lurifaks sø. 8 feb. 2009 03:02

Kan jo være fordi jenter generelt ikke vet hva de vil. Og sier noe annet enn det de egentlig mener?

Skjult ID med pseudonym Zoo sø. 8 feb. 2009 03:03

@ojojoj

De ønsker seg kanskje barn, og du har større potensiale til å gi dem dette enn de kvinnene som er på deres egen alder....

Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 04:02

jeg kan jo kanskje forstå de som bare er et par år over grensa,men var bla en som var 13 år over grensa,dvs like gammel som moren min......det sa jeg ifra om,på en høflig måte,og fikk tilbake at det var urettferdig å dømme han utifra alder......men det har vel litt med hvor man har kommet hen i livet?????

Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 04:08

@lurifax Jeg vet veldig godt hva jeg vil,og enda bedre hva jeg IKKE vil;-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 8 feb. 2009 04:30 Privat melding

ojojoj, det kan vel være de tar kontakt fordi dere har en helt adekvat matchscore? Matchscoren tar ikke hensyn til det aldersintervallet du har spesifisert i profilen din. Hvis så er tilfelle, bør du sette alder som mer viktig i relasjonsprofilen din. Men, det kan jo også være noen som bare prøver seg.

Det jeg stusser litt på er hvorfor jenter er så opphengt i alder. Den siste tiden har det vært flere liknende tråder, som denne. Der jenter klager på at menn utenfor ønsket alder tar kontakt. Derimot er det sjelden en ser tråder som:

"Hvorfor tror en bøtteknott på 1,70 at jeg på 1.80 er interessert?" eller
"Hvorfor tror en snekker at jeg som holder på med min andre PhD er interessert?"

Mitt spørsmål er da, hvorfor er dere jenter så mye mer fokusert på alder enn alle andre dimensjoner?

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 8 feb. 2009 07:31

Jeg har ikke samme problem som trådstarter. På min matchliste og i min innboks er problematikken andre veien rundt; Altså; Hvorfor tar gutter som er fem til atten år yngre enn nedre grense for hva jeg søker kontakt? Og hvorfor blir de fornærmet når jeg høflig avviser av nettopp den grunn?

Svaret ligger nok i Sukkers matchscore, som kit er inne på.
Når Sukkers system overser ønsket aldersintervall og dessuten overstyrer slike ting som "svært viktig" vekting av "ønsker ikke barn" og "vil aldri ha barn" og gir høy match på tross av mismatch på dette, signaliserer jo dette til gutta at de også bør se bort fra mine krav, -for vi har jo høyt matchtall, ikkesant?....

Jeg har forsøkt å gjøre som kit sier; å vekte alder som svært viktig. Men da blir resultatet at mange av de som for meg er i ønsket aldersgruppe forsvinner mens listene fylles opp av flere som er for unge. Dette fordi vekting av alder endrer listene etter det aldersintervall Sukker mener at jeg bør matches med, ikke det aldersintervall jeg selv oppgir at jeg ønsker.

Jeg har også forsøkt charmy`s løsning med svartlisting av alle de som er for unge. Med ikke annet resultat enn tastekrampe og opplevelsen av at Sukker helt enkelt fyller opp listene med nye alt for unge kandidater...

Og for å forsøke meg på et svar til kit; Alder er viktig ift å finne noen som er på samme sted i livet som deg selv, noen med tilnærmelsesvis samme bagasje, liknende ønsker for fremtiden, og med samme ønsker for rammene i et forhold.
Det er stor forskjell mellom det å søke etter en ung person som ønsker familieetablering enn å søke en person som er ferdig med det hele og ønsker et forhold der fokus er på å dele det beste.
Høyde, utdannelse og andre faktorer vi sikkert kan nevne i fleng er også viktige kriterier som en eller annen gang i prosessen vil slå ut i en eller annen retning, men alderskriteriet veier tyngre. Altså; En lav snekker i rett alder vil bli vurdert, en lav snekker i feil aldersgruppe er uinteressant.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 8 feb. 2009 12:00

En ettertanke på svaret til kit;

Bak de opprørte trådene om eldre menn som søker kontakt med yngre kvinner, ligger det ofte en tanke om at "han kunne jo vært min far".

For meg som attpåklatt med betydelig eldre søsken og dermed vennekrets som har snittalder betydelig høyere enn min egen, og dertilhørende høy alder på både egne og venners foreldre og venners barn, er det ukomplisert og "riktig" å søke en eldre partner. For meg blir det langt mer komplisert å bli kontaktet av en gutt som kunne vært min venninnes sønn.

Omvendt er det nok kanskje slik at jenter som lar seg opprøre av å bli kontaktet av eldre menn har unge foreldre og ung egen omgangskrets. Hvis din egen far er knappe atten år eldre enn deg, blir følelser rundt tabuer og lovstridigheter lett trigget når en eksempelvis femten år eldre mann tar kontakt.

Samfunnsutviklingen de siste tre-fire-fem tiårene har gitt oss ganske uoversiktlige generasjonskløfter, og det krever at vi trår varsomt i tanken om å forsøke å gjøre egen sannhet allmenngyldig.
Å vise respekt for ønsket aldersintervall i den profilen du besøker, er vel helt enkelt den kjøreregelen som for alle vil være mest ukomlisert.

Og på bakgrunn av at temaet er en gjenganger her på forumet, burde Sukker kanskje snart vurdere en omgjøring av dette punktet i matchberegningen?

Skjult ID med pseudonym ok sø. 8 feb. 2009 12:07

Til ojojoj

Hva slags alder snakker vi om da , i forhold til din ??

Skjult ID med pseudonym meg sø. 8 feb. 2009 12:08

Ganske sikker på at dette med barn spiller inn for en del.personer Også meg.
Jeg har passert 45 og vil gjerne ha barn. Det sier seg selv sa at jeg da ikke kan begynne å lete etter de på min alder og eldre.
Hvis yngre damer synes at dette er ett problem, så er det jo bare å gi de ett svart hjerte og så ser man ikke noe mer til denne personen :)

Det man også bør tenke på at alderforskjellen nok spiller mindre rolle hvor eldre man blir. En 18-åring vil i de fleste tilfeller ikke ha noe med en på 30 å gjøre, mens en 35-åring sikkert kunne vært sammen med en på 47, til tross for at aldersforskjellen er den samme :)

Skjult ID med pseudonym Johnny B sø. 8 feb. 2009 12:09

charmy:
Som moderator på ett annet norsk nettsted, kan jeg desverre fortelle deg at det er langt fra unormalt at menn mellom 30 og 50 tar kontakt med jenter på 16-20, med forskjellig agenda.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 12:37

Jeg har også dette "problemet" som TS har ... er 33 og får stadig meld og hjerter av de over 50...
Og da er det ikke snakk om at de gjør det for at de vil ha barn eller leter etter et seriøst forhold...
De er gamle griser som vil ha seg med en ung kvinne !

Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 12:58

De fleste jeg her snakker om er 12-13år eldre enn meg,mens denne ene som jeg utdypet om er hele 19 år eldre enn meg.....Faktisk akkurat like gammel som min mamma er,og hun er mormor til min datter på 8......Ok,nå har vi vært tidligere ute med å få barn begge to,enn gjennomsnittet,men for meg så tenker jeg at når du nærmer deg 50 er det på tide å bli bestefar, så da syns jeg i utgangspunktet vi burde befinne oss på litt forskjellige stadier i livet. De fleste har faktisk barn fra før,så jeg tenker ikke at de tar kontakt med meg fordi de ønsker seg barn,

Skjult ID med pseudonym meg sø. 8 feb. 2009 13:09

@ojojoj
Hvorfor engasjere deg og analysere så mye om hva du tror disse eldre menneskene tenker?
Kansje vil de ha barn eller kansje ikke. Kansje de har baktanker eller kansje ikke.......

Hvis DU synes de er for gamle, så send de en høflig standardmail og så sett svart hjerte på de.
Så kan du heller bruke energien på de som du synes er interessante i stedet :)

Skjult ID med pseudonym TanteSofie sø. 8 feb. 2009 13:14

@meg: Kanskje ojojoj engasjerer seg i dette og analyserer så mye fordi hun har lyst til å bruke tiden sin til annet enn å sende standardavslag og sorte hjerter. Blir mer tid og energi på dem som er interessante da.

Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 13:19

@kit Jeg kan bare svare for meg selv,men jeg vet av erfaring at jeg ikke faller for menn som er mange år eldre enn meg.Jeg tiltrekkes rett og slett ikke av menn som er mye eldre enn meg.Det er mulig det har noe med at mamma ikke er så fryktelig gammel å gjøre,og at jeg syns det blir litt kunstig at de nærmer seg hennes alder, hadde liksom passa bedre sammen med henne.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis sø. 8 feb. 2009 13:22

Jeg er 30 og opplever at de fleste som skriver til meg er enten 20 eller 35. Rart det der. Jeg er spennende for de yngre pikene og for de litt eldre damer :P
Jeg tror det går litt på status kanskje? Tror jenter i 27-32 års alderen er veldig bevist på at jeg skriver at jeg skal studere mer og har kanskje ikke alt på skinner. Jeg hadde en såkalt høystatus jobb(dvs en jobb med rykte på seg for å være godt betalt) Fikk mer kontakt fra gruppen rundt 30 da.
Men dette er bare spekulasjoner. Om de som har passert 35 ser at livet er ikke bare jobb og penger, det veit jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym TrudeLutt sø. 8 feb. 2009 13:27

@tantesofie
regner med at du spøker nå, eller så vet du ikke hvordan standardmailen fungerer. Det tar ca 2 sekunder med ett høflig avslag, så det er ikke noe stort poeng å prøve å fortelle oss at det går mye tid til slikt. :)

Jeg lot vær å svare i starten jeg også, men fant ut at menn er litt forskjellige fra damer på dette området. De fleste menn vil tydligvis ha svar uansett, mens damene ofte ikke vil ha standardsvar. Så jeg har begynt å bruke standardmail og det tar ikke noe tid i det hele tatt.....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 13:33

Jeg må si at jeg svarer de aller fleste mail jeg får.
Men disse fra over 50 med bare msn adresse og tlf-nr.. svarer jeg ikke på.
Og kan ikke skjønne at de kan få noen respons på disse meld i det hele tatt ... Æsj!!

Skjult ID med pseudonym ojojoj sø. 8 feb. 2009 13:35

Takk @tante sofie

@meg Jeg engasjerer meg i dette fordi jeg syns det er litt dumt at folk ikke respekterer andres "krav".

Skjult ID med pseudonym T. sø. 8 feb. 2009 13:56

@ lillenine
Herregud, er det noe å bli provosert av!? Bare å merke med svart hjerte. Hvor lang tid tar det egentlig? 1/2 sekund. Det fins vel større problemer....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 14:19

@lillenine .. ja du har lov å bli litt provosert ...
Vi er her inne for å finne oss en kjæreste og når vi serdet lyser gult på post-merke , så blir det er ørlite glimt av håp i oss ..
Og så er det dette vi får ? gang ,på gang ,på gang.... ):o(

Skjult ID med pseudonym lillenine sø. 8 feb. 2009 14:34

@T.
Det er så mange her som klager over at de ikke får svar,og når man da faktisk er "høflig nok" til å avslå og si hvorfor,faktisk på en høflig måte også,og personen begynner å argumentere om det,DA syns jeg det må være lov til å bli litt provosert....

Skjult ID med pseudonym TrudeLutt sø. 8 feb. 2009 14:47

@llillenine
Hvorfor kan du ikke bare sette ett svart hjerte på de etter at du har avslått på en høflig måte? Da slipper du noe mer problemer....

Skjult ID med pseudonym lillenine sø. 8 feb. 2009 14:52

@Trude Lutt
Jeg prøvde i begynnelsen å være høflig,og det funka dårlig så nå setter jeg svarte hjerter...

Skjult ID med pseudonym TrudeLutt sø. 8 feb. 2009 15:04

@llillenine
Tror du ikke helt får med meg hva jeg skriver :)

Sett ett svart hjerte på de ETTER at du har avslått på en høflig måte. Da slipper du denne kveruleringen som eventuelt måtte komme. Da vil også flertallet oppfatte sukker som ett mer seriøst sted fordi de faktisk får ett svar. Er vel ingen grunn til at vi ikke kan sette av 2 sekunder ekstra og være litt høflige her?

Skjult ID med pseudonym lillenine sø. 8 feb. 2009 16:09

sorry @Trude Lutt,gikk litt fort i svingene her..;)

Skjult ID med pseudonym madmax sø. 8 feb. 2009 16:41

stakkar deg da

(mann 51 år fra Oslo) sø. 8 feb. 2009 16:44 Privat melding

@HeltEnkelt og ojojoj.

Takk for svar, jeg ser at jeg kunne vært mer presis, og bør vel holde meg unna seriøse tråder når jeg har vært ute en tur.. Spørsmålet var, som dere også har svart på, hvorfor alder er i en særstilling så mye viktigere at en starter tråder om det i stedet for bare å slette meldingen.

At alder er viktig, og personlige referanserammer betyr mye. Det er jeg enig i. Ser bare på meg selv. Mine foreldre startet tidlig, og far er 62. Hans nye partner er i begynnelsen av 50 årene. Mor hold på lenge, og min yngste bror er 25. Hun har jo da fått en del venninner i begynnelsen av 50 årene. Det er ikke så veldig sannsynlig at jeg finner ei som er nærmere de enn meg i alder, nei. Når omgangskretsene min hovedsaklig består av folk +-30, blir hun fort en del yngre.

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 8 feb. 2009 17:07

HeltEnkelt, en liten attpåklatt om alder. Jeg er ikke enig i at alder over midten av 20 årene nødvendigvis sikrer modenhet og livsfase som du etterspør. Fram til da er jeg enig i at det er ett mer eller mindre en til en forhold mellom alder og modenhet. Etter det blir alder mindre viktig. Da påvirker erfaringene mye mer, og det er stor forskjell i erfaringsbakgrunnen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 17:15

Hver gang det er snakk om alder kommer også spørsmålet om barn frem.
Er det rart at vi i min alder og som føler vi ikke er ferdig med barn enda vil ha en på vår egen alder ( 5 år +/-) ?
Selv om mannen kan lage barn til han omtrent ligger for døden behøver ikke det bety at han bør ha barn i en sånn alder.

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 8 feb. 2009 17:19

@Smily:o), hvis en ser på når det er biologisk riktig å få barn, så bør hverken han eller hun ha passert 20 før en er godt i gang med produksjonen. Men, det er ikke i den verden vi lever i.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 17:21

hahahhaa ... nå lever vi heldigvis i 2009 og desuten var jeg i gang når jeg var 23 .. så den er grei ;oP

Skjult ID med pseudonym refseren sø. 8 feb. 2009 17:28

Fordi vi menn vet at kjærligheten ikke har noen alder og vi ler over jenter som deg som er ca 30-35 og søker gutter mellom 24 og 30, som ikke har skjønt bæret enda :-))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 17:35

vel kan ikke snakke for andre enn meg selv , men jeg søker ikke menn i 24 års alderen ... ;o)

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 8 feb. 2009 17:47

Smily:o), du får trøste deg med at siden systemet ditt har blitt brukt, har du noen år ekstra du kan få barn på. Da i forhold til de jentene som ikke har fått barn. I 2009 kan en norsk mann med grei jobb få tak i en adekvat livmor rimelig lett, selv i høy alder. Hvis det er det eneste målet...

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 8 feb. 2009 17:50

"en adekvat livmor"...you smooth talker you... ;-D

Skjult ID med pseudonym kosihus sø. 8 feb. 2009 17:59

Jeg fikk melding av en kar på 51 i dag. Det er en aldersforskjell på 24 år. Litt for drøyt for meg. Han sendte med både e-postadresse og telefonnummer. Jeg skrev til han at jeg skulle gjøre han en tjeneste og videreformidle kontaktinformasjonen til mammas single venninner. ;o))

Skjult ID med pseudonym Diamond sø. 8 feb. 2009 18:01

hihihihi......Kit, har du lagt din elsk på ordet "adekvat".........

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 18:02

Du kosihus, om han holdt til i Stavanger så er jeg en av tre jeg vet om som han også venter på!

Skjult ID med pseudonym Avslappa sø. 8 feb. 2009 18:05

Det er faktisk sånn at hver gang jeg leser en av disse trådene der damene legger ut om særingene, freaks og tullinger de har møtt så sitter jeg igjen med et enormt forsterket selvbilde.
Jeg er kanskje snodig av og til, men jeg er _mye_ bedre enn de folka der :-D

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 18:10

Pixie og kosihus... han har jeg fått med fra også ..... dette blir masseprodusering .. hahahahahahah

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 8 feb. 2009 18:33

Avslappa, jeg får samme følelsen. Men vi sitter jo fortsatt her.... :)

PS, adekvat er vel ett adekvat ord, eller...? :)

Skjult ID med pseudonym loverboy sø. 8 feb. 2009 18:38

aldersforskjell er flott det, men en viss grense er det. Jeg var 16 år eldre enn xen og det går greit men da må nok dama være passert tredve...

Skjult ID med pseudonym Dee sø. 8 feb. 2009 19:01

Pixie, Smily, kosihus, det blir 4 med meg.... + alle de andre som ikke er på forumet :-)))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 8 feb. 2009 19:27

Hvis han ikke er en forumsdigger da , dee ...som bare tar kotakt med de som er her inne ... hahhahaha

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 8 feb. 2009 21:28

Pixie, Smily, kosihus, Dee og meg. For andre gang i min innboks. Mulig han begynner å miste oversikten?

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 21:34

Er det helt greit for dere damer å drite ut en spesifik fyr her på Forumet, som etter det jeg har forstått ikke har gjort noe annet galt enn å ta kontakt med jenter som er godt yngre enn han selv ?
Det er mange sånne forhold ute i den virkelige verden. Kanskje der skulle komme dere ut der å ta en titt. I stedet for å være her å henge ut folk, mener jeg....

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 8 feb. 2009 21:37

De har ikke gitt så veldig mye informasjon om vedkommende, bortsett fra hva han sender i første melding, mart1s.

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 21:38

@mart1s: Jeg har ikke sagt noe som helst om han som kan tilkjennegi ham for andre enn de andre som har fått samme melding. Om jeg ville henge ham ut kunne jeg ha lagt ut både navn og telefonnr, men det har jeg altså ikke gjort. Nettopp fordi vi ikke ønsker å henge ham ut, men syns det er litt morsomt at flere av oss har fått samme melding. Tenk på dette: Når 4-5 av oss få som er ivrige forumbrukere har fått den, hvor mange andre tror du han har sendt den til?

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 22:01

@Pixie
Jeg har skjønt at du ikke er noe interessert i denne fyren, helt greit. Og kanskje ikke de andre som hengt seg på klagesangen heller. Men jeg "håper" det står noe mer i disse mailene enn at han bare ønsker kontakt. Som har gitt dere grunn til å svare så nedlatende, mener jeg.
Selv er jeg 47 år, og får stadig mailer og flørter fra damer på 60 år pluss, hvilket på mange måter blir like rart.
Men jeg synes det holder å gi et høflig svar tilbake, ikke legge det frem på Forumet som en farlig sykdom.

Skjult ID med pseudonym T. sø. 8 feb. 2009 22:12

Bra mart1s! Satt litt i perspektiv.

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 22:12

Syns du vi skal synes det er bra at han sender ut "Jeg heter xxx, bor i xxx og venter på deg, mitt nr er xxxx og du er deilig" til en hel masse jenter i alle aldre? Jeg og de andre som har vært med på "klagesangen" (og som er merkelig stille nå) synes ikke det er helt greit med masseproduserte meldinger av den typen. Det har vært tråder før der menn har kommentert prostitusjons-profiler og scam- meldinger, hva er forskjellen? Sjansene er store for at profilen er falsk og nummeret tilhører noen andre enn han som la det ut.

Skjult ID med pseudonym Scrat sø. 8 feb. 2009 22:15

@ pixie,smily,kosihus,dee og HeltEnkelt

Kanskje han lider av forumianerfetish :-)

Skjult ID med pseudonym kosihus sø. 8 feb. 2009 22:26

@mart1s
Nå er denne tråden nettopp opprettet med det grunnlaget at TS hadde blitt kontaktet av en "for gammel" person. At vi har et konkret eksempel å komme med - jeg ser ikke hva som er så galt med det. Vi legger jo ikke ut informasjonen han sendte oss. Om han leser denne tråden er det vel bare greit at han får med seg at de fleste her synes det er for mye info med adresse, navn og telefonnummer.

Jeg synes også at når jeg har spesifisert i profilen min hvilken aldersgruppe jeg er interessert i, er det litt drøyt når karer som er 15 til 30 år eldre enn dette tar kontakt. Ikke rart det blir syting på grunn av lite respons her, sier jeg bare! Litt obs på den andre personens søkekriterier går det jo an å være.

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 22:47

Hallo kosihus, Pixie og dere andre !
Nå har dere jo forsåvidt lagt til noe vesentlig her. Hvis han kommer med ufinheter, da stiller saken seg i et litt annet lys. Jeg tror ikke det kom så veldig godt frem lenger oppe. Jeg trodde det var mer snakk om en relativt vanlig fyr som håpet å få kontakt med yngre kvinner, og egentlig ikke noe mere enn det.
For det må da fremdeles kunne gå an å ønske seg ???

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 22:58

Ser at det kunne kommet tydligere frem, mart1s. At mange menn og kvinner ønsker kontakt med yngre partnere er helt vanlig, og ikke noe jeg reagerer på. Som TS sier er det noen som ikke ønsker meldinger fra folk som er over aldersgrensene de har satt. Et alternativ er ja da å sende en førstemelding a la "Jeg ser jeg er over aldersgrensen du har satt, er denne grensen absolutt?" og da forhåpentligvis respektere svaret man får.

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 22:58

Egentlig synes jeg alle disse diskusjonene rundt alder, hårfarge (!), høyde, og alle mulige andre kroppsvarianter, blir litt slitsomme. For det blir fort til at de som skriker høyest, går av med "seieren", og dermed setter en eller annen standard for hva som er "riktig".

Hvis jeg bruker meg selv som eksempel igjen, så har jeg også blitt kontaktet av jenter på 30. Er de da litt unormale fordi de viser interesse for meg ? Eller er jeg unormal hvis jeg prøver å komme i kontakt med en på 32 år ?

Gammel eller ung, høy eller lav, stor pikk eller liten pikk (siden det óg har blitt diskutert), ....det spiller vel egentlig ingen rolle for andre enn de to personene som skal finne ut om de stemmer for hverandre.

Jeg mener ikke å drepe disse trådene, langt ifra ! Det er alltid morsomt å høre hva andre mener, det mener jeg oppriktig !
Men ikke vær så krass med å stemple selv de minste avvik fra det dere selv mener, som nærmest sykelig.

Det var det jeg ville frem til :-))

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 23:15

Har du oppfattet meg som så steil, mart1s? Tydeligvis lett å bli misforstått her på forumet, jeg som trodde jeg var rimelig tolerant...

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 8 feb. 2009 23:17

@Pixie
Nei, nei, for all del !
Det var bare ment som en generell betraktning.
Helt sant :-)

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 8 feb. 2009 23:19

Puh:-) Skjønner jo hva du mener da...

Skjult ID med pseudonym juni ma. 9 feb. 2009 12:55

Siden jeg er 44 år, så er det nok ingen eldre menn som sender melding til meg med et håp om at jeg skal bli mamman til hans barn ;p
Jeg har funnet ut at jeg ikke helt klarer å ta på alvor de som kontakter meg og som er veldig mye eldre enn meg. Og jeg _har_ jammen meg forsøkt.

Men tiden har gått fra meg når det gjelder temaet ung kvinne, moden mann. Det har utspilt sin rolle, for jeg er selv voksen og moden og har ikke behov eller ønske om å ha en partner som er 10-15 år eldre enn meg. Og jeg skjønner ikke helt at ikke mennene også har skjønt det, at det bare var en avgrenset periode i livet der moden mann-ung kvinne var et tema som kunne være spennende.

Selv om jeg har prøvd å omstille meg, så merker jeg at jeg har en del fordommer ovenfor de mennene som er 10-15 år eldre enn meg og som har prøvd å ta kontakt. De som er mye yngre enn meg og som tar kontakt, har jeg ikke fordommer ovenfor, fordi jeg har en klar tanke om at de er fascinert av tanken om en moden kvinne og kunne tenke seg å prøve ut et seksuelt forhold med en slik kvinne og at de egentlig ikke tenker på langvarig forhold, samboerskap og giftemål. Og det har fram til nå blitt bekreftet av dem selv, selv om de også ønsker en emosjonell kontakt med denne modne kvinnen ;-p

Men jeg blir altså ikke særlig smigret av å få melding fra en på 55 år som har satt på profilen sin at han ønsker kontakt med kvinner fra 35 til 45.
Et tips til alle menn som ønsker goodwill fra kvinner, er jo å sette øvre aldersgrense i hvertfall et par år over sin egen alder. Selv om det skulle være løgn, så funker det for meg og da svarer jeg også på melding fra en mann på 55 år.

Noe helt annet blir det om jeg skulle treffe noen IRL som skulle vise seg å være 15 år eldre enn meg og som jeg saktig men sikkert forelsker meg i.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 feb. 2009 17:19

@Mart1s
Han som vi snakket om tidligere i tråden gjør forsovit ikke noe galt ... men ...
Det er ikke her snakk om 5-7 år yngre ... men 20 år yngre eller mer..og ved å se innholdet i meldingen er det tydelig hva han er ute etter .... og det må vi få lov å syns er litt ekkelt. :o))

(mann 49 år fra Østfold) ma. 9 feb. 2009 17:21 Privat melding

Hva om en kvinne i 50-årene ønsker mannlig elsker på 30. Er det ekkelt også, eller er hun bare frigjort, målrettet og tøff?

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 9 feb. 2009 17:50

Brus, det er ikke noe forskjell om det er mann eller kvinne. Så store aldersforskjeller er rart uansett, i min verden iallefall.

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 9 feb. 2009 19:19

Om noen skriver 16 til 80 i alderpreferansen betyr det ikke nødvendigvis at de er ville etter 16-åringer. I min bok betyr det bare at alderen ikke har noen betydning.
Hvis jeg fant en 4 måneder gammel portugisisk vannhund som viste seg å være svaret på alle mine drømmer hadde jeg nok klart å bli glad i den, samme hva resten av verden måtte si =P

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 9 feb. 2009 19:31

Hva med denne da ?
Jeg var på konsert sist lørdag, og ble nærmest sjekket opp av en jente jeg tipper var rundt 25 år. Vi danset og vitset og lo i et par timer, og hadde det virkelig morsomt. Noen øl innabords selvfølgelig, og etter hvert endte det opp med noe som jeg oppfattet som ganske direkte flørting fra hennes side.
Det var ikke bare-bare å si nei :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 9 feb. 2009 19:49

@mart1s:

Nei men TENK så pinlig det hadde vært når dere hadde våknet dagen etterpå, og dopet hun hadde tatt kvelden før var ute av blodet hennes... *hehe* ;-)

Skjult ID med pseudonym kvalm!!!! ma. 9 feb. 2009 19:49

Er selv 42 år og fikk akkurat en mld fra en på 68 år.Han er eldre enn min far,synes det er ekkelt jeg..sorry

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 9 feb. 2009 19:50

Og dermed er Clueless tilbake;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 9 feb. 2009 19:57

New and improved! ;-)

Skjult ID med pseudonym TrudeLutt ma. 9 feb. 2009 20:02

Folk er forskjellige og søker forskjellige ting, så hvorfor gjøre dette så vanskelig?
Er ikke den personen som tar kontakt noe av interesse for deg, så gir man ett høflig standardsvar og ett svart hjerte etterpå.

For det spiller faktisk ingen rolle om det var aldersforskjellen på 20 år eller helt andre grunner som gjorde at personen var uinteressant.....

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 9 feb. 2009 20:04

Vi tar en felles trudelutt for det siste innlegget !

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 9 feb. 2009 20:07

Stemmer i sammen med mart1s og TrudeLutt!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 feb. 2009 20:08

Jeg velger å gå rundt i min naive verden jeg da og håper at alle på sukker er seriøst ute etter å finne kjærligheten. ;oP

Skjult ID med pseudonym mart1s ma. 9 feb. 2009 20:13

Det er vel ikke så naivt, Smily:o)
Det er vel derfor de aller fleste av oss er her.
Men i mellomtiden må man kunne få dvele litt ved det man opplever underveis :-)
Veien kan også være målet !!

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 9 feb. 2009 20:13

@smily:

Det er nok desverre laaaangt i fra sannheten, noe som er bevist gang på gang her.Alle på sukker er nok ikke seriøse..

Men for all del, jeg har ingen problemer med at noen menn sikter seg inn på unge aldersgrupper.
Har vel hatt min andel av langt yngere menn jeg også. ;-)))

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 feb. 2009 20:22 Privat melding

Ja jeg vet , jeg vet , clue... men velger å lukke øynene for det.
Vet også at det finnes noen seriøse her .. så for håpe de finner meg snart ... helst under 40 år .. hehehhehe ;oP

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 9 feb. 2009 20:27

smily;

Det er noen bra gamlinger her også! Den eldste jeg noen gang har røra med, er faktisk herfra.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 feb. 2009 20:36

Vell ,not for me ,o)

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 9 feb. 2009 20:38

Hos meg er det liksom enten-eller... få av de som er innom hos meg som er 5-6 år eldre enn meg(fin alder), men mange som er mer enn 10 år eldre enn meg. 10 år er ikke et stort tall, men på de ti årene har han levd en tredjedel av livet mitt lenger enn jeg. Og da får det plutselig noe å si likevel... Skjønner dere, eller bare rører jeg nå? Æsj, kaffe-hyper...

(mann 51 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2009 20:40 Privat melding

Pixie, hvis det betyr noe for deg, så svarer du ikke! Det er såpass enkelt :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 9 feb. 2009 20:45

Jeg har også kommentert at meldinger fra de som er 10-13 år yngre heller ikke er vekommen i min innboks, men at det er mer komisk enn ekkelt.

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 9 feb. 2009 20:45

Kit, jeg er da (stort sett) høflig nok til å svare fint nei takk:)

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 9 feb. 2009 20:48

Det er fordi du er snill, Pixie ;)